Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:44:40
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. Pa če pa delam to. Prepočasi. Pa če gre po eno piko samo,kak naj hitreje delam? ti si rekla da hočeš denar ne pike! porkaduš ženska! Pike pa zato,da tebe dobim,si spregledala? Ja,mi manjka kr nekaj dnara da se razširim.Saj bo. sem šla malo tvojo farmo gledat. sori punce mama z matcar popolnoma neumestne tu gor. v glavnem zakaj pa bolje ne zikoristiš prostora na farmi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:45:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa jaz to vse delam,pa mi glih tak ne rata! Pa hvala za kompliment! Je pa ful fajna igra,mi ni žal,da jo igram. marta ne začni igrat sploh, ker pol kr nt padeš ... saj veš odvisnosti pa to.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:46:06
|
|
|
|
vitabella
|
kaj je ta 6 otroška bolezen ko jo mala Lia od Tase preboleva? aja pa bortca bogi Jan!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:46:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,kak pa je kaj moja Lija? Je že kaj boljše? Ma je vsa pikasta..po celem telesu razen bedrc nima nič pikastih. (to govorim o 6. otroški) Danes je mazala ovsen piškot s čokolado. Upam, da jih to ubije (to pa za gliste) . Je frača sam čokolado polizala dol, pa 1/4 piškota pojedla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:46:46
|
|
|
|
vitabella
|
aja ly, daj povej kaj pomei 117 če ni skrivnost!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:46:54
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. Pa če pa delam to. Prepočasi. Pa če gre po eno piko samo,kak naj hitreje delam? Ja lubica če si super mama to vse gre...štrikaš, kuhaš, pečeš...otroci so vsi pridni...pa super zgledaš...a se nisi nič od RR-jevk naučila? V resnici nimam pojma, ker še nikoli nisem niti videla te igre. Pa jaz to vse delam,pa mi glih tak ne rata! Pa hvala za kompliment! Je pa ful fajna igra,mi ni žal,da jo igram. marta ne začni igrat sploh, ker pol kr nt padeš ... saj veš odvisnosti pa to. Saj ne bom. Jaz še na FB nisem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:47:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella sem šla malo tvojo farmo gledat. sori punce mama z matcar popolnoma neumestne tu gor. v glavnem zakaj pa bolje ne zikoristiš prostora na farmi? Kako pa? Sem že neke variante tuhtala,pa nič pogruntala pametnega.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:47:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja ly, daj povej kaj pomei 117 če ni skrivnost! Jaz pa vem,pa ne povem
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:47:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella kaj je ta 6 otroška bolezen ko jo mala Lia od Tase preboleva? Ja, 6-to ma pa gliste še cuj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:48:32
|
|
|
|
vitabella
|
tasa ti se pa zadnje čase veselo smejiš na fb. le kaj je tvoje veselje????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:48:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella kaj je ta 6 otroška bolezen ko jo mala Lia od Tase preboleva? Ja, 6-to ma pa gliste še cuj Bogica moja mala!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:49:05
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja ly, daj povej kaj pomei 117 če ni skrivnost! Jaz pa vem,pa ne povem jaz tudi...hahahahaha...šlikšlak šlikšlak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:49:26
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella sem šla malo tvojo farmo gledat. sori punce mama z matcar popolnoma neumestne tu gor. v glavnem zakaj pa bolje ne zikoristiš prostora na farmi? Kako pa? Sem že neke variante tuhtala,pa nič pogruntala pametnega. ful maš prostora med gredicami ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:50:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella sem šla malo tvojo farmo gledat. sori punce mama z matcar popolnoma neumestne tu gor. v glavnem zakaj pa bolje ne zikoristiš prostora na farmi? Kako pa? Sem že neke variante tuhtala,pa nič pogruntala pametnega. ful maš prostora med gredicami ... Ja,vem,samo kam naj dam ostalo,pa dreve,pa to?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:50:13
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja ly, daj povej kaj pomei 117 če ni skrivnost! Jaz pa vem,pa ne povem jaz tudi...hahahahaha...šlikšlak šlikšlak barabinkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:50:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tasa ti se pa zadnje čase veselo smejiš na fb. le kaj je tvoje veselje???? kaj si mi ti neke spodaj napisla? Ker mi ne pokaže, kdo mi je napisal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:50:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella kaj je ta 6 otroška bolezen ko jo mala Lia od Tase preboleva? Ja, 6-to ma pa gliste še cuj Kdaj sem jaz te to spregledala.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:51:08
|
|
|
|
tasa_m
|
ej, vitabella saj jaz tud nea vem kaj to pomeni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:51:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kdaj sem jaz te to spregledala. hmmm, nea vem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:51:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja ly, daj povej kaj pomei 117 če ni skrivnost! Pa ti pravim lervica rojstva.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:52:36
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella sem šla malo tvojo farmo gledat. sori punce mama z matcar popolnoma neumestne tu gor. v glavnem zakaj pa bolje ne zikoristiš prostora na farmi? Kako pa? Sem že neke variante tuhtala,pa nič pogruntala pametnega. ful maš prostora med gredicami ... Ja,vem,samo kam naj dam ostalo,pa dreve,pa to? ja zajčke daj čisto ob rob pa lepo zloži ... pa tam med kornečkom maš prazno gredico c---c---c-- aja pa borovnice maš zrele .... kk ti mečeš br cajt .... c---c----c---
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:52:37
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, vitabella saj jaz tud nea vem kaj to pomeni kaj kaj pomeni?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:52:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja ly, daj povej kaj pomei 117 če ni skrivnost! Pa ti pravim lervica rojstva. Nisi napisala,če je pr.n.št. al n.št.!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:53:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja ly, daj povej kaj pomei 117 če ni skrivnost! Pa ti pravim lervica rojstva. se pravi da si rojena leta 117 n.š. ??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:53:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella sem šla malo tvojo farmo gledat. sori punce mama z matcar popolnoma neumestne tu gor. v glavnem zakaj pa bolje ne zikoristiš prostora na farmi? Kako pa? Sem že neke variante tuhtala,pa nič pogruntala pametnega. ful maš prostora med gredicami ... Ja,vem,samo kam naj dam ostalo,pa dreve,pa to? ja zajčke daj čisto ob rob pa lepo zloži ... pa tam med kornečkom maš prazno gredico c---c---c-- aja pa borovnice maš zrele .... kk ti mečeš br cajt .... c---c----c--- Ok,šefica,bom porihtala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?