Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:53:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja zajčke daj čisto ob rob pa lepo zloži ... pa tam med kornečkom maš prazno gredico c---c---c-- aja pa borovnice maš zrele .... kk ti mečeš br cajt .... c---c----c--- tak ja, skrege jo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:54:40
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella sem šla malo tvojo farmo gledat. sori punce mama z matcar popolnoma neumestne tu gor. v glavnem zakaj pa bolje ne zikoristiš prostora na farmi? Kako pa? Sem že neke variante tuhtala,pa nič pogruntala pametnega. ful maš prostora med gredicami ... Ja,vem,samo kam naj dam ostalo,pa dreve,pa to? ja zajčke daj čisto ob rob pa lepo zloži ... pa tam med kornečkom maš prazno gredico c---c---c-- aja pa borovnice maš zrele .... kk ti mečeš br cajt .... c---c----c--- Ok,šefica,bom porihtala. Tebi pa fali komandiranje mularije pa to a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:55:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja ly, daj povej kaj pomei 117 če ni skrivnost! Pa ti pravim lervica rojstva. Nisi napisala,če je pr.n.št. al n.št.! N.š. veš tak star apa spet nisem da bi blo pr.n.št.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:55:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja ly, daj povej kaj pomei 117 če ni skrivnost! Pa ti pravim lervica rojstva. se pravi da si rojena leta 117 n.š. ?? Jap.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:56:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 N.š. veš tak star apa spet nisem da bi blo pr.n.št. no, tusi če je n.š. si ZELOOOO stara
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:56:25
|
|
|
|
marta82
|
Ly pa ti si večna...ko Božiček.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:57:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly pa ti si večna...ko Božiček. Igen.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:58:48
|
|
|
|
ly117
|
Grem otroka dat v vrečo in v posteljo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:59:36
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella sem šla malo tvojo farmo gledat. sori punce mama z matcar popolnoma neumestne tu gor. v glavnem zakaj pa bolje ne zikoristiš prostora na farmi? Kako pa? Sem že neke variante tuhtala,pa nič pogruntala pametnega. ful maš prostora med gredicami ... Ja,vem,samo kam naj dam ostalo,pa dreve,pa to? ja zajčke daj čisto ob rob pa lepo zloži ... pa tam med kornečkom maš prazno gredico c---c---c-- aja pa borovnice maš zrele .... kk ti mečeš br cajt .... c---c----c--- Ok,šefica,bom porihtala. Tebi pa fali komandiranje mularije pa to a ne? ka pa sprašuje! me zanima če bo šla narest jo mam na oćčima!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:59:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja ly, daj povej kaj pomei 117 če ni skrivnost! Pa ti pravim lervica rojstva. Nisi napisala,če je pr.n.št. al n.št.! N.š. veš tak star apa spet nisem da bi blo pr.n.št. Ja,pri tebi se nikoli ne ve.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:01:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ka pa sprašuje! me zanima če bo šla narest jo mam na oćčima! Naredla,ja,samo moram počakat,da mi korenček zraste,pa da tisto lukno porihtam,ker sem zaštrikala,ko sem gredice delala.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:06:08
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ka pa sprašuje! me zanima če bo šla narest jo mam na oćčima! Naredla,ja,samo moram počakat,da mi korenček zraste,pa da tisto lukno porihtam,ker sem zaštrikala,ko sem gredice delala. punce matcar je pridna ... dela dela ... služi denarčke, lovi mene ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:08:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja ly, daj povej kaj pomei 117 če ni skrivnost! Pa ti pravim lervica rojstva. Nisi napisala,če je pr.n.št. al n.št.! N.š. veš tak star apa spet nisem da bi blo pr.n.št. Ja,pri tebi se nikoli ne ve. Hvala za -e.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:09:11
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja ly, daj povej kaj pomei 117 če ni skrivnost! Pa ti pravim lervica rojstva. Nisi napisala,če je pr.n.št. al n.št.! N.š. veš tak star apa spet nisem da bi blo pr.n.št. Ja,pri tebi se nikoli ne ve. Hvala za -e. meni še vedno ni potegnilo, lahko daš kake namige, uganke ...?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:09:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ka pa sprašuje! me zanima če bo šla narest jo mam na oćčima! Naredla,ja,samo moram počakat,da mi korenček zraste,pa da tisto lukno porihtam,ker sem zaštrikala,ko sem gredice delala. punce matcar je pridna ... dela dela ... služi denarčke, lovi mene ... SoreRR mama.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:13:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja ly, daj povej kaj pomei 117 če ni skrivnost! Pa ti pravim lervica rojstva. Nisi napisala,če je pr.n.št. al n.št.! N.š. veš tak star apa spet nisem da bi blo pr.n.št. Ja,pri tebi se nikoli ne ve. Hvala za -e. Ni kaj hvalit.Vazo tudi rabiš?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:13:15
|
|
|
|
ly117
|
Vitabella da neboš kake nobelove nagrade dobla za razmišljat št. 117 ni moja letnica rojstva ker bi te orehg zgledala za svoje leta , je endifikaciska št. iz službe da so vedli keri izdelki so moji.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:13:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ka pa sprašuje! me zanima če bo šla narest jo mam na oćčima! Naredla,ja,samo moram počakat,da mi korenček zraste,pa da tisto lukno porihtam,ker sem zaštrikala,ko sem gredice delala. punce matcar je pridna ... dela dela ... služi denarčke, lovi mene ... Kak pa je zaj videt?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:14:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ni kaj hvalit.Vazo tudi rabiš? Ja, bi prav prišla, ker namreč zdaj ne bom imela nobene.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:15:40
|
|
|
|
marta82
|
Punce jaz se za danes poslavljam. Fajn kl3epetajte še dalje pa nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:16:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ni kaj hvalit.Vazo tudi rabiš? Ja, bi prav prišla, ker namreč zdaj ne bom imela nobene. eno si pri tašči sposodi, saj če jih ma več jih tak tolk ne rabi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:16:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ni kaj hvalit.Vazo tudi rabiš? Ja, bi prav prišla, ker namreč zdaj ne bom imela nobene. Ok,dobiš,ko se bosta preselila za darilo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:16:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce jaz se za danes poslavljam. Fajn kl3epetajte še dalje pa nočko. nočko marta! Prijeten spanec želim...upam, da bo jutri tvoje zdravje že boljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:16:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce jaz se za danes poslavljam. Fajn kl3epetajte še dalje pa nočko. Nočko,Marta!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:17:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ni kaj hvalit.Vazo tudi rabiš? Ja, bi prav prišla, ker namreč zdaj ne bom imela nobene. eno si pri tašči sposodi, saj če jih ma več jih tak tolk ne rabi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?