Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:33:20
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. ly ahm ... še ena očitno mlajša od mene aja a pol 117 ni roj datum? uh joj kaj sem fejst ustrelila mimo????? bravo ly-veš je luštno bit na svojem pa zakleneš vrata!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:33:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jaz te že ne upam ne imet rada. pa kaj si nora ti? Zakaj? huda teta pa to. kolko pa si stara ti čuj? Sem ti že enkrat rekla da nisem huda teta, pa mi nočeš verjet. Glede starosti pa ti lahko rečem samo to da ga bomo konec avgusta čagale. Pa ne bomo do takrat čakale, ne? Saj si lahko prej zmislimo kakšen razlog za čago. Igen.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:33:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Midva sma pa danes šla še eno stanovanje gledat čisto blizu nas in sma se po ogledu kar odlaočla da boma vzela prvega. Punce selili se bomo in bli končno na svojem. Fullllllll sem vesela zate. Boš videla kak bo fajn.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:34:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. Pa če pa delam to.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:34:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Midva sma pa danes šla še eno stanovanje gledat čisto blizu nas in sma se po ogledu kar odlaočla da boma vzela prvega. Punce selili se bomo in bli končno na svojem. jeeeeeeiiiii, kdaj pomagamo selit?? čaki, kirega bosta zdaj vzela? To ko sta včeraj bila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:35:26
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. Pa če pa delam to. Prepočasi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:35:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Midva sma pa danes šla še eno stanovanje gledat čisto blizu nas in sma se po ogledu kar odlaočla da boma vzela prvega. Punce selili se bomo in bli končno na svojem. Čestitam!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:35:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce selili se bomo in bli končno na svojem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:36:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čaki, kirega bosta zdaj vzela? To ko sta včeraj bila? jap. Glavni razlog je da je čisto obnovljen.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:36:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. ly ahm ... še ena očitno mlajša od mene aja a pol 117 ni roj datum? Ne letnica rojstva.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:37:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. Pa če pa delam to. Prepočasi. Pa če gre po eno piko samo,kak naj hitreje delam?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:37:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čaki, kirega bosta zdaj vzela? To ko sta včeraj bila? jap. Glavni razlog je da je čisto obnovljen. To je ful prednost ja. Super.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:38:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čaki, kirega bosta zdaj vzela? To ko sta včeraj bila? jap. Glavni razlog je da je čisto obnovljen.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:38:08
|
|
|
|
botrca
|
Grem Jana nahranit, v upanju da ne bo spet bruhal. Pa driskamo še kar celi dan danes samo perem in preoblačim.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:39:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. ly ahm ... še ena očitno mlajša od mene aja a pol 117 ni roj datum? Ne letnica rojstva. kaj se te smeješ, če je pa res.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:39:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem Jana nahranit, v upanju da ne bo spet bruhal. Pa driskamo še kar celi dan danes samo perem in preoblačim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:39:32
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. Pa če pa delam to. Prepočasi. Pa če gre po eno piko samo,kak naj hitreje delam? Ja lubica če si super mama to vse gre...štrikaš, kuhaš, pečeš...otroci so vsi pridni...pa super zgledaš...a se nisi nič od RR-jevk naučila? V resnici nimam pojma, ker še nikoli nisem niti videla te igre.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:40:14
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem Jana nahranit, v upanju da ne bo spet bruhal. Pa driskamo še kar celi dan danes samo perem in preoblačim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:40:17
|
|
|
|
matcar
|
Tasa,kak pa je kaj moja Lija? Je že kaj boljše?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:40:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem Jana nahranit, v upanju da ne bo spet bruhal. Pa driskamo še kar celi dan danes samo perem in preoblačim. Ubošček.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:41:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. Pa če pa delam to. Prepočasi. Pa če gre po eno piko samo,kak naj hitreje delam? Ja lubica če si super mama to vse gre...štrikaš, kuhaš, pečeš...otroci so vsi pridni...pa super zgledaš...a se nisi nič od RR-jevk naučila? V resnici nimam pojma, ker še nikoli nisem niti videla te igre. Pa jaz to vse delam,pa mi glih tak ne rata! Pa hvala za kompliment! Je pa ful fajna igra,mi ni žal,da jo igram.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:41:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja lubica če si super mama to vse gre...štrikaš, kuhaš, pečeš...otroci so vsi pridni...pa super zgledaš...a se nisi nič od RR-jevk naučila?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:41:52
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. Pa če pa delam to. Prepočasi. Pa če gre po eno piko samo,kak naj hitreje delam? ti si rekla da hočeš denar ne pike! porkaduš ženska!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:43:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. Pa če pa delam to. Prepočasi. Pa če gre po eno piko samo,kak naj hitreje delam? ti si rekla da hočeš denar ne pike! porkaduš ženska! Pike pa zato,da tebe dobim,si spregledala? Ja,mi manjka kr nekaj dnara da se razširim.Saj bo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:43:29
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. Pa če pa delam to. Prepočasi. Pa če gre po eno piko samo,kak naj hitreje delam? Ja lubica če si super mama to vse gre...štrikaš, kuhaš, pečeš...otroci so vsi pridni...pa super zgledaš...a se nisi nič od RR-jevk naučila? V resnici nimam pojma, ker še nikoli nisem niti videla te igre. Pa jaz to vse delam,pa mi glih tak ne rata! Pa hvala za kompliment! Je pa ful fajna igra,mi ni žal,da jo igram. marta ne začni igrat sploh, ker pol kr nt padeš ... saj veš odvisnosti pa to.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?