Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:15:25
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tasa, sem brala. upam da zdaj vse štima. eh, glej...ne znam ti povedat. In na Portalu je zdaj skoraj tak izpadlo, kot da sem si sama prosla da je ukradla moje slike, zakaj pa sem jih dala gor Imela sem par fotografij Lije ko je bila stara še ne mesec dni. Se pravi,da je to polnih 10.mesecev nazaj. PA kje je men na kraj pameti padlo, da jo bo kdo prikazal za svojo?? Ma saj ni druga, samo boli vse skup kot . Tasa velika večine ne misli tako, se pa vedno najdejo take ki stvari napišejo na tak način, da je čimbolj sočno, berljivo, zanimivo, da provucirajo. ne jemlji osebno. Saj se to z vsako temo zgodi. Me je pri dojenju izučilo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:20:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jaz te že ne upam ne imet rada. pa kaj si nora ti? Zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:21:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Me je pri dojenju izučilo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:21:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pa si to tudi po poklicu? kaj? ja strežnica? ne ekonomski tehnik
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:22:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar, kaj je zdaj na country lifeu .... sem te čakala da me ujameš! Pa,ne vem,kak to tebi rata.Sem ga gonla cele dneve zaj,ko te ni blo,pa nikam da pridem...Ne vem,kaj ti delaš pojma nimama. v bistvu nič, kr sami letijo .... Kak? Jaz pa nikam,da se premaknem,pa sem upoštevala tvoj nasvet,pa nič od nič. uf odvisno zdaj kaj rabiš ... denar za širitev al samo xp da letijo??? Oboje!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:23:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, matcar sem glih danes nate študirala, če si premagala vitabello na FB, pa vidim da ti bolj slabo gre Ja,res mi gre.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:24:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jaz te že ne upam ne imet rada. pa kaj si nora ti? jaz tud ne!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:24:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, matcar sem glih danes nate študirala, če si premagala vitabello na FB, pa vidim da ti bolj slabo gre eh zdaj pa vidim za kero navijaš! neee, ampak ko je imela zdaj teden dni časa pa sem misla da je nardila kaj. Očitno ne morejo drugi proti taki majstorci kot si ti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:25:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa velika večine ne misli tako, se pa vedno najdejo take ki stvari napišejo na tak način, da je čimbolj sočno, berljivo, zanimivo, da provucirajo. ne jemlji osebno. Saj se to z vsako temo zgodi. Me je pri dojenju izučilo. Ma itak sem pričakovala take odzive od tistih uporabnic, ker imajo vse povsod kaj za povedat. To so vse matere Tereze
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:25:27
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jaz te že ne upam ne imet rada. pa kaj si nora ti? Zakaj? huda teta pa to. kolko pa si stara ti čuj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:25:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jaz te že ne upam ne imet rada. pa kaj si nora ti? jaz tud ne! Hvala punce mi je že lažje.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:26:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella huda teta pa to. kolko pa si stara ti čuj? vitabella pa tega se punc ne sprašuje, no..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:26:33
|
|
|
|
vitabella
|
matcar ok rabiš oboje. kaj pa ti je prioriteta????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:27:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella huda teta pa to. kolko pa si stara ti čuj? vitabella pa tega se punc ne sprašuje, no..
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:27:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jaz te že ne upam ne imet rada. pa kaj si nora ti? Zakaj? huda teta pa to. kolko pa si stara ti čuj? Sem ti že enkrat rekla da nisem huda teta, pa mi nočeš verjet. Glede starosti pa ti lahko rečem samo to da ga bomo konec avgusta čagale.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:27:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar ok rabiš oboje. kaj pa ti je prioriteta???? Najbolj ta trenutek dnar,ker bi se rada širla.Pol pa da tebe dobim,seveda!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:28:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jaz te že ne upam ne imet rada. pa kaj si nora ti? Zakaj? huda teta pa to. kolko pa si stara ti čuj? Sem ti že enkrat rekla da nisem huda teta, pa mi nočeš verjet. Glede starosti pa ti lahko rečem samo to da ga bomo konec avgusta čagale.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:28:49
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella huda teta pa to. kolko pa si stara ti čuj? vitabella pa tega se punc ne sprašuje, no..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:29:13
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa velika večine ne misli tako, se pa vedno najdejo take ki stvari napišejo na tak način, da je čimbolj sočno, berljivo, zanimivo, da provucirajo. ne jemlji osebno. Saj se to z vsako temo zgodi. Me je pri dojenju izučilo. Ma itak sem pričakovala take odzive od tistih uporabnic, ker imajo vse povsod kaj za povedat. To so vse matere Tereze Saj pravim. Ne daj jim veselja in se ne sekiraj. Nekatere imajo dolgočasno življenje pa morajo tule vsak da "ogenj zanetit". Zato pa potem iz čisto dobronamernega posta nastane 20 strani pregovarjanja in teorij zarote. Ampak brez tega bi bil pa RR dolgočasen.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:29:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jaz te že ne upam ne imet rada. pa kaj si nora ti? Zakaj? huda teta pa to. kolko pa si stara ti čuj? Sem ti že enkrat rekla da nisem huda teta, pa mi nočeš verjet. Glede starosti pa ti lahko rečem samo to da ga bomo konec avgusta čagale.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:30:24
|
|
|
|
vitabella
|
matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. ly ahm ... še ena očitno mlajša od mene aja a pol 117 ni roj datum?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:30:40
|
|
|
|
ly117
|
Midva sma pa danes šla še eno stanovanje gledat čisto blizu nas in sma se po ogledu kar odlaočla da boma vzela prvega. Punce selili se bomo in bli končno na svojem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:31:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. ly ahm ... še ena očitno mlajša od mene aja a pol 117 ni roj datum?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:32:46
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jaz te že ne upam ne imet rada. pa kaj si nora ti? Zakaj? huda teta pa to. kolko pa si stara ti čuj? Sem ti že enkrat rekla da nisem huda teta, pa mi nočeš verjet. Glede starosti pa ti lahko rečem samo to da ga bomo konec avgusta čagale. Pa ne bomo do takrat čakale, ne? Saj si lahko prej zmislimo kakšen razlog za čago.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:33:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar: samo kruh peči pa pulovrčke delaj. ly ahm ... še ena očitno mlajša od mene aja a pol 117 ni roj datum? Ne letnica rojstva.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?