Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:17:31
|
|
|
|
matcar
|
Kje pa je danes naša Saraya,pa Doris že fuuuuul pogrešam!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:19:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce jaz se za danes poslavljam. Fajn kl3epetajte še dalje pa nočko. nočko marta! Prijeten spanec želim...upam, da bo jutri tvoje zdravje že boljše Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:20:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kje pa je danes naša Saraya,pa Doris že fuuuuul pogrešam! točno ja, Saraya se sploh še oglasla ni... čudno doris pa mogoče čaga za Anejino obmesečnico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:20:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ni kaj hvalit.Vazo tudi rabiš? Ja, bi prav prišla, ker namreč zdaj ne bom imela nobene. eno si pri tašči sposodi, saj če jih ma več jih tak tolk ne rabi Ne mislim nič njenega jemat. Si bom že sama slej ko prej nabavla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:20:51
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak, sem še na FB vse slike zbrisala! In zdaj ko bom hotela katero pokazat bom poslala maile okol.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:21:16
|
|
|
|
vitabella
|
matcar bolje bolje, meni je bla prej tut všeč, taka kreativna sam ti bi rada mela bolj vojaško pa produktivno. marta nočko ly hvala za razlago mi nikoli ne bi na pamet padlo ... hmm kaj sem še pozabla .... nisem na mojem računalniku taj pa je taka smotana tipkovnica, pol črk fali .... pa šele pol vidim ko je že gor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:23:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak, sem še na FB vse slike zbrisala! In zdaj ko bom hotela katero pokazat bom poslala maile okol. Pametno! Bom vrjetno jaz isto naredla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:23:45
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak, sem še na FB vse slike zbrisala! In zdaj ko bom hotela katero pokazat bom poslala maile okol. Pametno! Bom vrjetno jaz isto naredla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:23:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ni kaj hvalit.Vazo tudi rabiš? Ja, bi prav prišla, ker namreč zdaj ne bom imela nobene. eno si pri tašči sposodi, saj če jih ma več jih tak tolk ne rabi Ne mislim nič njenega jemat. Si bom že sama slej ko prej nabavla. Boš od nas dobila nekaj za selitev.Taka je navada,vsaj pri meni!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:24:14
|
|
|
|
matcar
|
Vitabella,hvala za pohvalo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:24:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ly hvala za razlago mi nikoli ne bi na pamet padlo ... Ni kaj, ti samo vprašaj če te še kaj zanima.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:25:04
|
|
|
|
vitabella
|
matcar a amalija 77 ma začetnice imena O.K.?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:25:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Drage moje, grem spat!! Moj gre nek film gledat (si ga je iz neta sposodo ) jaz pa v bano na eno dolgooo kopel pol pa spat v upanju, da nebo Lija imela spet nočne čage . Ly...otroške pesmice dobiš na CDju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:25:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar a amalija 77 ma začetnice imena O.K.? ne, to je rubin.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:26:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Boš od nas dobila nekaj za selitev.Taka je navada,vsaj pri meni! Bom sporočla kaj rabim. Aja, pa osebo eno darilo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:26:51
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar a amalija 77 ma začetnice imena O.K.? ne, to je rubin. aha, ker mi jo je botrca predlagala za prijatelčjstvo na FB pa mi ni blo jasno kdo je to ....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:27:00
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:27:41
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Boš od nas dobila nekaj za selitev.Taka je navada,vsaj pri meni! Bom sporočla kaj rabim. Aja, pa osebo eno darilo. pametno dekle, ni kaj!! dobiš, pa še kaj za povrh!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:28:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly...otroške pesmice dobiš na CDju Tanks.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:28:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kje pa je danes naša Saraya,pa Doris že fuuuuul pogrešam! tukaj....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:28:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Ly zdj pa še boš izbirala ali kaj? čer saraya
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:29:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Kontra.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:30:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly zdj pa še boš izbirala ali kaj? čer saraya Valda.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:30:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar a amalija 77 ma začetnice imena O.K.? Amalija77 ima V.L..če boš dobila kako zahtevo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 21:30:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak, sem še na FB vse slike zbrisala! jaz sem že včeraj..vse slike zbrisala...od otrok in mene.....ma itak jih ene par teži gor..pa pošiljajo mejle,da imam kao premalo slik..pa blalala....tak da sedaj imam samo mojo prikazno in nič več
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?