![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:45:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj sem vam jaz povedla,da se nam je en cepec včeraj v plot zaletel z avtom,pa ga kuj sredi ulice pustil in pobegno? Pa mate velko škodo? verjetno je preveč soka popil Ja,je celi avto smrdel po alkotu.Pa tele staro je pusto dokumente pa vse v avtu,še ključ je bil v ključavnici. To pa je tele. Pijanec...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:46:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj sem vam jaz povedla,da se nam je en cepec včeraj v plot zaletel z avtom,pa ga kuj sredi ulice pustil in pobegno? Pa mate velko škodo? Kr,ja.Nam je betonski steber,ko drži ograjo na dva pol prelomlo,tak da je ograja zvita zaj.HB,so deske cele ostale.Plot pa sta brat pa moj lani poleti delala na novo. Ja faj no. Pa ne mislim v pozitivnem smislu. Vem,kaj si mislila.Pa največja fora je bla,da je za živo mejo stal in se ga ni vidlo,dokler nismo na ulico ven šli.Me je mati gor klicala,da se je en v plot zaletel,pa me je panika,da ni ki v moj avto prileto.HB,drugače bi bla brez zaj lahko. Mater kaki pacienti.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:46:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,je celi avto smrdel po alkotu.Pa tele staro je pusto dokumente pa vse v avtu,še ključ je bil v ključavnici. sploh ga nea moreš dobit zdaj, ha? Ma,ja saj je policaj po tablici že imel podatke,dokumente smo pol mnajdli,ker je bunda padla za sedež,pa je nismo vidli takoj,ker je bla že tema.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:46:46
|
|
|
|
tasa_m
|
Gleam Beana na Super RTLu Še vedno me nasmeji, čeprav sem ga gledala že nj-krat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:46:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Matcar napiši kam na kafe priti??? Pa kaj petek nea več velja al kaj??? nebo ona dela na pobrežju. Jaz nebom s tabo pešačla, da neboš ki mislila ŠKODA...vse za lepoto.. no ja,samo veš kje je to?? Pa pol nazaj. Ah... Bom videla, sam pol moram Lenart prestavit. Hmmm...še imam nekaj časa..še javim Pa kaj bi mi kdo napisal kje kako kdaj zakaj...MATCAR kam ???? Sem ti ZS poslala.Nisi dobila?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:47:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar za v petek še lahko Doris obvestimo, glede na to da je ona tam doma. Oz nima tak daleč. Ja,bom ji sms-jala.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:47:51
|
|
|
|
nebo
|
Že vem že vem že vem..ha ha ha...sem se razvno zadnič tam sprehajala...torej v petek je tam kafe???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:48:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar To pa je tele. Pijanec... Pijano tele.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:48:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Že vem že vem že vem..ha ha ha...sem se razvno zadnič tam sprehajala...torej v petek je tam kafe??? Očitno.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:49:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Že vem že vem že vem..ha ha ha...sem se razvno zadnič tam sprehajala...torej v petek je tam kafe??? Jap!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:49:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Že vem že vem že vem..ha ha ha...sem se razvno zadnič tam sprehajala...torej v petek je tam kafe??? očitno ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:50:00
|
|
|
|
nebo
|
Kak sem jaz bistra ne?? Samo izpita pa nisem naredila...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:50:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar To pa je tele. Pijanec... Pijano tele. Aja,še to sem pozabla povedat,da je star 61 let,kreten stari!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:50:05
|
|
|
|
ly117
|
Mene pa lulat pa se mi ne da it. Ja saj vem da ni bogve kaka informacija, samo kaj bolj pametnega pa nimam za povedat.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:50:25
|
|
|
|
marta82
|
Matcar daj še meni napiši kje je to. ne vem, če mi bo ratalo prit, ampak za vsak slučaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:50:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa lulat pa se mi ne da it. Ja saj vem da ni bogve kaka informacija, samo kaj bolj pametnega pa nimam za povedat. Ja,idi,da ne bo rumena reka pod stolom tekla...pa take...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:50:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kak sem jaz bistra ne?? Samo izpita pa nisem naredila... Pa ga boš drugič. Bo že.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:51:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Matcar napiši kam na kafe priti??? Pa kaj petek nea več velja al kaj??? Ja,ja so še stalnica.Samo sta Ly in Saraya rekli,da bota k meni prišli na kafe,da vidita,ki delam.Ne vem,zmente se. ja meni tak paše,da te tja pridem...če si že ti tam...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:51:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa lulat pa se mi ne da it. Ja saj vem da ni bogve kaka informacija, samo kaj bolj pametnega pa nimam za povedat. Ja,idi,da ne bo rumena reka pod stolom tekla...pa take... To nebo, sam si prebrala da se mi ni.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:52:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Matcar napiši kam na kafe priti??? Pa kaj petek nea več velja al kaj??? Ja,ja so še stalnica.Samo sta Ly in Saraya rekli,da bota k meni prišli na kafe,da vidita,ki delam.Ne vem,zmente se. Ly ni nič rekl, jo je kr Saraya določla da jo pobere in zapelje do tebe. itak
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:52:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar daj še meni napiši kje je to. ne vem, če mi bo ratalo prit, ampak za vsak slučaj. Sem ti ZS poslala.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:52:52
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa lulat pa se mi ne da it. Ja saj vem da ni bogve kaka informacija, samo kaj bolj pametnega pa nimam za povedat. Ja,idi,da ne bo rumena reka pod stolom tekla...pa take... To nebo, sam si prebrala da se mi ni. Nea idi, počakaj še kako uro...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:53:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kr,ja.Nam je betonski steber,ko drži ograjo na dva pol prelomlo,tak da je ograja zvita zaj.HB,so deske cele ostale.Plot pa sta brat pa moj lani poleti delala na novo. ma ne morem verjet.....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:53:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar To pa je tele. Pijanec... Pijano tele. Aja,še to sem pozabla povedat,da je star 61 let,kreten stari! Bolje biti nego star. Tralala. Mi glih pojejo Plavi orkestar. Ups samo tole tele je pa star.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:53:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa lulat pa se mi ne da it. Ja saj vem da ni bogve kaka informacija, samo kaj bolj pametnega pa nimam za povedat. Ja,idi,da ne bo rumena reka pod stolom tekla...pa take... To nebo, sam si prebrala da se mi ni. Sem,ja zakaj pa misliš da sem ti napisala rumena reka?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.