![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:35:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zakaj? ne bom pregorela,pa metra tudi nimam zaj tu,da bi kaj merla...pa to...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:35:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Matcar napiši kam na kafe priti??? Pa kaj petek nea več velja al kaj??? Ja,ja so še stalnica.Samo sta Ly in Saraya rekli,da bota k meni prišli na kafe,da vidita,ki delam.Ne vem,zmente se.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:36:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Matcar napiši kam na kafe priti??? Pa kaj petek nea več velja al kaj??? nebo ona dela na pobrežju. Jaz nebom s tabo pešačla, da neboš ki mislila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:36:02
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,kak pa je s stanovanjem? Nisi nič povedala. Teya,ti tudi imaš majhno razliko ne,če se ne ,motim? Ly najini hčeri bi se ziher ujeli, že v imenih se. Jaz mam sina. Mogoče si mislila Taso. Upsss ja. nebo hvala...ja sem se kar prislinila . Nič grem počasi lepo čvekajte ne. nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:36:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo ej Matcar kaj ti sedaj redno delaš ali kaj??? Neeee,tak malo,da vidim,kak bo,ko porodniška poteče.Bi pa me ta rad zaposlil,ja. jojoj sem mislila, če vsak dan delaš pa to...pa ne več tam kot prej ob vikendih ali kaj, pa to..halo Ne,ne,vikende sem še vedno tam.Tu samo med tednom delam. Pa kaj bi ti rada prišla na 45 kg al kaj??? Neeee,bi pa bla vesela če bi. Samo tukaj,ko sem med tednom,bo bolj težko,ker imamo hrano tudi,tak da...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:36:31
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Pa kaj petek nea več velja al kaj??? Ja veljajo. Zakaj nebi? Ja super no...JA KJE PA TE???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:36:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Matcar napiši kam na kafe priti??? Pa kaj petek nea več velja al kaj??? Ja,ja so še stalnica.Samo sta Ly in Saraya rekli,da bota k meni prišli na kafe,da vidita,ki delam.Ne vem,zmente se. Ly ni nič rekl, jo je kr Saraya določla da jo pobere in zapelje do tebe.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:37:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj sem vam jaz povedla,da se nam je en cepec včeraj v plot zaletel z avtom,pa ga kuj sredi ulice pustil in pobegno? Pa mate velko škodo? Kr,ja.Nam je betonski steber,ko drži ograjo na dva pol prelomlo,tak da je ograja zvita zaj.HB,so deske cele ostale.Plot pa sta brat pa moj lani poleti delala na novo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:38:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Matcar napiši kam na kafe priti??? Pa kaj petek nea več velja al kaj??? nebo ona dela na pobrežju. Jaz nebom s tabo pešačla, da neboš ki mislila
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:38:45
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Matcar napiši kam na kafe priti??? Pa kaj petek nea več velja al kaj??? nebo ona dela na pobrežju. Jaz nebom s tabo pešačla, da neboš ki mislila ŠKODA...vse za lepoto..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:38:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Upsss ja. nebo hvala...ja sem se kar prislinila . Nič grem počasi lepo čvekajte ne. nočko nič se nisi prislinila na mojem ekranu ni blo nič sline Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:39:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj sem vam jaz povedla,da se nam je en cepec včeraj v plot zaletel z avtom,pa ga kuj sredi ulice pustil in pobegno? Pa mate velko škodo? Kr,ja.Nam je betonski steber,ko drži ograjo na dva pol prelomlo,tak da je ograja zvita zaj.HB,so deske cele ostale.Plot pa sta brat pa moj lani poleti delala na novo. Ja faj no. Pa ne mislim v pozitivnem smislu.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:40:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj sem vam jaz povedla,da se nam je en cepec včeraj v plot zaletel z avtom,pa ga kuj sredi ulice pustil in pobegno? Pa mate velko škodo? verjetno je preveč soka popil Ja,je celi avto smrdel po alkotu.Pa tele staro je pusto dokumente pa vse v avtu,še ključ je bil v ključavnici.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:40:20
|
|
|
|
ly117
|
Teya nočko.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:40:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Matcar napiši kam na kafe priti??? Pa kaj petek nea več velja al kaj??? nebo ona dela na pobrežju. Jaz nebom s tabo pešačla, da neboš ki mislila ŠKODA...vse za lepoto.. no ja,samo veš kje je to?? Pa pol nazaj. Ah... Bom videla, sam pol moram Lenart prestavit. Hmmm...še imam nekaj časa..še javim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:41:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj sem vam jaz povedla,da se nam je en cepec včeraj v plot zaletel z avtom,pa ga kuj sredi ulice pustil in pobegno? Pa mate velko škodo? verjetno je preveč soka popil Ja,je celi avto smrdel po alkotu.Pa tele staro je pusto dokumente pa vse v avtu,še ključ je bil v ključavnici. To pa je tele.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:41:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,kak pa je s stanovanjem? Nisi nič povedala. Teya,ti tudi imaš majhno razliko ne,če se ne ,motim? Ly najini hčeri bi se ziher ujeli, že v imenih se. Jaz mam sina. Mogoče si mislila Taso. Upsss ja. nebo hvala...ja sem se kar prislinila . Nič grem počasi lepo čvekajte ne. nočko Nočko,pa lepo spite!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:41:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,je celi avto smrdel po alkotu.Pa tele staro je pusto dokumente pa vse v avtu,še ključ je bil v ključavnici. sploh ga nea moreš dobit zdaj, ha?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:41:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Matcar napiši kam na kafe priti??? Pa kaj petek nea več velja al kaj??? Ja,ja so še stalnica.Samo sta Ly in Saraya rekli,da bota k meni prišli na kafe,da vidita,ki delam.Ne vem,zmente se. Ly ni nič rekl, jo je kr Saraya določla da jo pobere in zapelje do tebe. Vem,ja.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:42:01
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Matcar napiši kam na kafe priti??? Pa kaj petek nea več velja al kaj??? nebo ona dela na pobrežju. Jaz nebom s tabo pešačla, da neboš ki mislila ŠKODA...vse za lepoto.. no ja,samo veš kje je to?? Pa pol nazaj. Ah... Bom videla, sam pol moram Lenart prestavit. Hmmm...še imam nekaj časa..še javim Pa kaj bi mi kdo napisal kje kako kdaj zakaj...MATCAR kam ????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:42:19
|
|
|
|
ly117
|
Matcar za v petek še lahko Doris obvestimo, glede na to da je ona tam doma. Oz nima tak daleč.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:42:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Upsss ja. nebo hvala...ja sem se kar prislinila . Nič grem počasi lepo čvekajte ne. nočko nič se nisi prislinila na mojem ekranu ni blo nič sline Lahko noč.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:42:42
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,je celi avto smrdel po alkotu.Pa tele staro je pusto dokumente pa vse v avtu,še ključ je bil v ključavnici. sploh ga nea moreš dobit zdaj, ha? Ubošček...sigurno se je poakal..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:44:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj sem vam jaz povedla,da se nam je en cepec včeraj v plot zaletel z avtom,pa ga kuj sredi ulice pustil in pobegno? Pa mate velko škodo? Kr,ja.Nam je betonski steber,ko drži ograjo na dva pol prelomlo,tak da je ograja zvita zaj.HB,so deske cele ostale.Plot pa sta brat pa moj lani poleti delala na novo. Ja faj no. Pa ne mislim v pozitivnem smislu. Vem,kaj si mislila.Pa največja fora je bla,da je za živo mejo stal in se ga ni vidlo,dokler nismo na ulico ven šli.Me je mati gor klicala,da se je en v plot zaletel,pa me je panika,da ni ki v moj avto prileto.HB,drugače bi bla brez zaj lahko.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:44:34
|
|
|
|
tasa_m
|
nebo kaj veš kje je Maksina na Pobrežju? Naproti britofa je to.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.