![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:53:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa lulat pa se mi ne da it. Ja saj vem da ni bogve kaka informacija, samo kaj bolj pametnega pa nimam za povedat. Ja,idi,da ne bo rumena reka pod stolom tekla...pa take... To nebo, sam si prebrala da se mi ni. Nea idi, počakaj še kako uro... Saj še ne grem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:53:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,je celi avto smrdel po alkotu.Pa tele staro je pusto dokumente pa vse v avtu,še ključ je bil v ključavnici. in taki kreteni grejo za volan
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:54:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar To pa je tele. Pijanec... Pijano tele. Aja,še to sem pozabla povedat,da je star 61 let,kreten stari! Bolje biti nego star. Tralala. Mi glih pojejo Plavi orkestar. Ups samo tole tele je pa star.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:54:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa lulat pa se mi ne da it. Ja saj vem da ni bogve kaka informacija, samo kaj bolj pametnega pa nimam za povedat. Ja,idi,da ne bo rumena reka pod stolom tekla...pa take... To nebo, sam si prebrala da se mi ni. Sem,ja zakaj pa misliš da sem ti napisala rumena reka? Nebo ne se bat.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:55:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,je celi avto smrdel po alkotu.Pa tele staro je pusto dokumente pa vse v avtu,še ključ je bil v ključavnici. in taki kreteni grejo za volan Jap in to pune gase po naši ulici,ko je omejitev 40.Zaradi vrtca!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:55:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa lulat pa se mi ne da it. Ja saj vem da ni bogve kaka informacija, samo kaj bolj pametnega pa nimam za povedat. Ja,idi,da ne bo rumena reka pod stolom tekla...pa take... To nebo, sam si prebrala da se mi ni. Sem,ja zakaj pa misliš da sem ti napisala rumena reka? Nebo ne se bat. Ti že veš...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:56:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Gleam Beana na Super RTLu Še vedno me nasmeji, čeprav sem ga gledala že nj-krat on je zakon
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:56:41
|
|
|
|
matcar
|
Babike,jaz se bom poslovila.Je treba delat....ne pa okol ga srat.... Nočko,pa lepo še čvekajte naprej.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:57:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,je celi avto smrdel po alkotu.Pa tele staro je pusto dokumente pa vse v avtu,še ključ je bil v ključavnici. in taki kreteni grejo za volan Jap in to pune gase po naši ulici,ko je omejitev 40.Zaradi vrtca! Takim idiotom je pa glih vseeno kolko je omejitev.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:58:07
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:58:19
|
|
|
|
tasa_m
|
NOČKO!! Jaz tud grem. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:58:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,je celi avto smrdel po alkotu.Pa tele staro je pusto dokumente pa vse v avtu,še ključ je bil v ključavnici. in taki kreteni grejo za volan Jap in to pune gase po naši ulici,ko je omejitev 40.Zaradi vrtca! ej da ga vidim..majku mu..****
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:59:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,je celi avto smrdel po alkotu.Pa tele staro je pusto dokumente pa vse v avtu,še ključ je bil v ključavnici. in taki kreteni grejo za volan Jap in to pune gase po naši ulici,ko je omejitev 40.Zaradi vrtca! Takim idiotom je pa glih vseeno kolko je omejitev. 6 različnih kazni bo dobo,pa še redar je bil danes pri nas,ga je oglobo,pa pajek je avto odpelal. Pa še je premalo to za takega kretena.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:59:50
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud grem pančat...nočko bočko
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 22:00:37
|
|
|
|
nebo
|
NOČKO VSEM!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 22:00:43
|
|
|
|
ly117
|
Nočko Saraya in tasa.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 22:01:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,je celi avto smrdel po alkotu.Pa tele staro je pusto dokumente pa vse v avtu,še ključ je bil v ključavnici. in taki kreteni grejo za volan Jap in to pune gase po naši ulici,ko je omejitev 40.Zaradi vrtca! Takim idiotom je pa glih vseeno kolko je omejitev. 6 različnih kazni bo dobo,pa še redar je bil danes pri nas,ga je oglobo,pa pajek je avto odpelal. Pa še je premalo to za takega kretena. Očitno ma preveč dnara.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 22:05:36
|
|
|
|
marta82
|
Najti najt punce.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 22:08:39
|
|
|
|
ly117
|
Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 8:35:23
|
|
|
|
vitabella
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 3.2.2010 9:10:22
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 3.2.2010 9:12:03
|
|
|
|
arabela*
|
raport.....nič posebnega ne dogaja.... zajtrkujem sirove štručke in kofe, potem pa šibam na borzo malo jih pozdravit....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 9:41:29
|
|
|
|
rina22
|
jutro HVALA vsem za čestitke in sožalja saj vem, da je moj Puhek bil "samo" zajček, samo se na žival fuuuull navežeš mi smo spali odlično timeja je jedla ob 6h, nato pa nazaj zaspala, tak da sem si tisti čas utegnila še nekaj za vaje narest (mam ju3 zagovor )
< Sporočilo je popravil rina22 -- 3.2.2010 9:43:01 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 9:42:38
|
|
|
|
rina22
|
Aja, punce moje, še ena novica - če bo vse po sreči, se bomo marca selili ly, kak je zdaj z iskanjem stanovanj? Si našla kaj primernega?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 10:45:15
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bom še enkrat tole prilepila, če je slučajno katera prej spregledala: IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce Tinej je podedoval nekaj oblačil, ki nam ne pridejo prav ali pa so mu že premale, tak da jih oddam, če jih katera želi. Žametne hlače na naramnice za fantka (št.80), body z rokavi za punčko (črtast roza, št.74) - je še čisto lep, 2x jopica na zadrgo (ena modra z metuljčkom na strani - za punčko in ena vojaško zelena- rumena obojestranska za fantka - št. ne najdem ampak mislim da ustreza 74)- tem dvema jopicama pa se vidi, da sta nošeni (nista ful sprani ampak se vidi da nista novi). Torej če bi katera kaj imela z veseljem oddam. čavči marta, če se še katera za punčko ni javla bi jaz to imela ravno kupujemo številko 74. kaj bi ti pa jaz vrnila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.