Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:24:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo joj malo me ni, pa vas ne folgam več brat...halo STOJTE ... Kaj ste se dojili,da te je vmes sfalilo? HA HA HA smo jedli flaško zvečer...ima definitivno joško premalo...tako da že zelo pridno papa flaško in dva obroka.. svalilo me je zato, ker me je mož dol vrgo z rač. njegovega...sem pa sedaj na svojem..ha haa Me zanima če greste na kafe v petek?? Aaaaa,tako je to.Ja bravo za Roka! priden dečko! K meni pridite na kafe.Mi bote malo prometa naredle.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:24:20
|
|
|
|
tasa_m
|
nekaj napišem pa me ven vrže. Marta ti bom ZS poslala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:24:21
|
|
|
|
nebo
|
Teya D dobrodošla...vidim, da že pridno čvekaš...me veseli...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:24:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,kak pa je s stanovanjem? Nisi nič povedala. Teya,ti tudi imaš majhno razliko ne,če se ne ,motim? Ly najini hčeri bi se ziher ujeli, že v imenih se. Jaz mam sina. Mogoče si mislila Taso.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:25:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,kak pa je s stanovanjem? Nisi nič povedala. Me ona teta še ni nič klicala ali mail poslala zato nisem nič omenla. Sma pa danes šla gledat enega 2 sobnega pa nama je kr všeč, pa jutri še grem enega gledat isto 2 sobnega. Sta pa oba na isti lokaciji oz ulici in to zelo blizu nama. Upam,da bo ratalo vsaj to.Ono pa ko šiša,če je smotana.Bi ti vsaj "piš me v rit" lahko rekla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:25:54
|
|
|
|
nebo
|
Tasa priji na čokolado
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:26:26
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,kak pa je s stanovanjem? Nisi nič povedala. Me ona teta še ni nič klicala ali mail poslala zato nisem nič omenla. Sma pa danes šla gledat enega 2 sobnega pa nama je kr všeč, pa jutri še grem enega gledat isto 2 sobnega. Sta pa oba na isti lokaciji oz ulici in to zelo blizu nama. Upam,da bo ratalo vsaj to.Ono pa ko šiša,če je smotana.Bi ti vsaj "piš me v rit" lahko rekla. Bo bo..čutim na....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:26:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo ej Matcar kaj ti sedaj redno delaš ali kaj??? Neeee,tak malo,da vidim,kak bo,ko porodniška poteče.Bi pa me ta rad zaposlil,ja.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:27:58
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo ej Matcar kaj ti sedaj redno delaš ali kaj??? Neeee,tak malo,da vidim,kak bo,ko porodniška poteče.Bi pa me ta rad zaposlil,ja. jojoj sem mislila, če vsak dan delaš pa to...pa ne več tam kot prej ob vikendih ali kaj, pa to..halo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:29:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa priji na čokolado z lešniki??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:29:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo ej Matcar kaj ti sedaj redno delaš ali kaj??? Neeee,tak malo,da vidim,kak bo,ko porodniška poteče.Bi pa me ta rad zaposlil,ja. jojoj sem mislila, če vsak dan delaš pa to...pa ne več tam kot prej ob vikendih ali kaj, pa to..halo Ne,ne,vikende sem še vedno tam.Tu samo med tednom delam.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:29:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,kak pa je s stanovanjem? Nisi nič povedala. Me ona teta še ni nič klicala ali mail poslala zato nisem nič omenla. Sma pa danes šla gledat enega 2 sobnega pa nama je kr všeč, pa jutri še grem enega gledat isto 2 sobnega. Sta pa oba na isti lokaciji oz ulici in to zelo blizu nama. Upam,da bo ratalo vsaj to.Ono pa ko šiša,če je smotana.Bi ti vsaj "piš me v rit" lahko rekla. Ma ja. Saj bomo vidli.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:30:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa priji na čokolado z lešniki?? Face!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:30:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,kak pa je s stanovanjem? Nisi nič povedala. Me ona teta še ni nič klicala ali mail poslala zato nisem nič omenla. Sma pa danes šla gledat enega 2 sobnega pa nama je kr všeč, pa jutri še grem enega gledat isto 2 sobnega. Sta pa oba na isti lokaciji oz ulici in to zelo blizu nama. Upam,da bo ratalo vsaj to.Ono pa ko šiša,če je smotana.Bi ti vsaj "piš me v rit" lahko rekla. Ma ja. Saj bomo vidli. Bo,bo! Neki bota dobla,ziher!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:30:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo ej Matcar kaj ti sedaj redno delaš ali kaj??? Neeee,tak malo,da vidim,kak bo,ko porodniška poteče.Bi pa me ta rad zaposlil,ja. jojoj sem mislila, če vsak dan delaš pa to...pa ne več tam kot prej ob vikendih ali kaj, pa to..halo Ne,ne,vikende sem še vedno tam.Tu samo med tednom delam. Ti boš pregorela. Pa ne zamerit.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:31:18
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa priji na čokolado z lešniki?? JA JA ta veliko veš...saj jaz je ne jem, jo je N pa ati...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:32:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bo,bo! Neki bota dobla,ziher! Seveda. Bom vidla kako bo tisto stanovanje jutri, pol pa se boma odločla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:32:13
|
|
|
|
matcar
|
Punce,kaj sem vam jaz povedla,da se nam je en cepec včeraj v plot zaletel z avtom,pa ga kuj sredi ulice pustil in pobegno?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:32:22
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo ej Matcar kaj ti sedaj redno delaš ali kaj??? Neeee,tak malo,da vidim,kak bo,ko porodniška poteče.Bi pa me ta rad zaposlil,ja. jojoj sem mislila, če vsak dan delaš pa to...pa ne več tam kot prej ob vikendih ali kaj, pa to..halo Ne,ne,vikende sem še vedno tam.Tu samo med tednom delam. Pa kaj bi ti rada prišla na 45 kg al kaj???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:33:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj sem vam jaz povedla,da se nam je en cepec včeraj v plot zaletel z avtom,pa ga kuj sredi ulice pustil in pobegno? Pa mate velko škodo?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:33:28
|
|
|
|
nebo
|
Matcar napiši kam na kafe priti??? Pa kaj petek nea več velja al kaj???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:33:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo ej Matcar kaj ti sedaj redno delaš ali kaj??? Neeee,tak malo,da vidim,kak bo,ko porodniška poteče.Bi pa me ta rad zaposlil,ja. jojoj sem mislila, če vsak dan delaš pa to...pa ne več tam kot prej ob vikendih ali kaj, pa to..halo Ne,ne,vikende sem še vedno tam.Tu samo med tednom delam. Ti boš pregorela. Pa ne zamerit. Zakaj? ne bom pregorela,pa metra tudi nimam zaj tu,da bi kaj merla...pa to...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:34:05
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj sem vam jaz povedla,da se nam je en cepec včeraj v plot zaletel z avtom,pa ga kuj sredi ulice pustil in pobegno? Pa mate velko škodo? verjetno je preveč soka popil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:34:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Pa kaj petek nea več velja al kaj??? Ja veljajo. Zakaj nebi?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:35:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa priji na čokolado z lešniki?? JA JA ta veliko veš...saj jaz je ne jem, jo je N pa ati... a z velikostjo pa se ti afnaš al kak?
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.