![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 10:46:50
|
|
|
|
vitabella
|
aja punce ... ste kje videle kostumčke za otroke pod eno leto?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 10:52:28
|
|
|
|
rina22
|
vitabella, vi že kupujete št. 74? kostumček sem pa jaz kupla v baby centru - majo fuuuuuuull lepe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 11:19:06
|
|
|
|
vitabella
|
rina majo pod eno leto? ja mi bomo šli zdaj že na 74, so ji 68 po dolžini prekratki, širino pa ne pokrije, sem jo glih tehtala ma pri 5,5 meseca 7 kg
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 11:21:28
|
|
|
|
vitabella
|
mi smo pa glih odbli tega oslička ko maš ti na slikici včeraj za darilo! ups mislim naša mala je dobla to! sem se spomnila nate
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 11:23:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella rina majo pod eno leto? ja mi bomo šli zdaj že na 74, so ji 68 po dolžini prekratki, širino pa ne pokrije, sem jo glih tehtala ma pri 5,5 meseca 7 kg Res? Prava ženska Super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 11:24:36
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella mi smo pa glih odbli tega oslička ko maš ti na slikici včeraj za darilo! ups mislim naša mala je dobla to! sem se spomnila nate Res? Kak lepo Jaz sem ravno prejšnjič vidla te pliškote v C&A-ju. Imajo od vseh junakov Meda Pu-ja Res so lepiiiiii
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 11:25:28
|
|
|
|
vitabella
|
nisem zasledila, kdaj si napisala, če si, zato te kar vprašam: kako kaj tašča?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 11:28:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nisem zasledila, kdaj si napisala, če si, zato te kar vprašam: kako kaj tašča? Hvala, da vprašaš Sem v pon, takoj po tistem vikendu napisala, da HB ni bilo v hudi obliki, ampak je bila samo lažja. Zdaj je že HB čist vredu Na terapije neke bo hodla, drugače pa je vredu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 11:28:52
|
|
|
|
rina22
|
Nas je presenetilo, da se tak dobro drži.. HB, res..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 11:30:32
|
|
|
|
vitabella
|
ooo super! vam je verjetno odleglo. zdaj pa povej, od kod ti energija za učit? jaz bi se mogla za strokovnega, pa nimam časa, energije ... kako ti zgrata?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 11:46:42
|
|
|
|
rina22
|
Kaka tečka mala je danes naša Timeja Glede učenja - jaz imam neverjeten zagon in voljo.. Poleg tega je pa moj končal s predavanji in jo, ko se učim, popazi. Ko pa se on uči, jo pa pazim jaz. Ko se pa oba, pa jo po navadi dam mojim staršem za popazit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 11:53:43
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kaka tečka mala je danes naša Timeja Glede učenja - jaz imam neverjeten zagon in voljo.. Poleg tega je pa moj končal s predavanji in jo, ko se učim, popazi. Ko pa se on uči, jo pa pazim jaz. Ko se pa oba, pa jo po navadi dam mojim staršem za popazit pridna sta!!!! pri nas pa sma dopoldne sami, popoldne in zvečer se ati uči, babic pa v bližini nimamo ampak bom zmogla, vem čas imam po sedmi uri zvečer, ampak takrat se meni nič več ne da.... samo še tv zmorem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 11:59:01
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kaka tečka mala je danes naša Timeja Glede učenja - jaz imam neverjeten zagon in voljo.. Poleg tega je pa moj končal s predavanji in jo, ko se učim, popazi. Ko pa se on uči, jo pa pazim jaz. Ko se pa oba, pa jo po navadi dam mojim staršem za popazit pridna sta!!!! pri nas pa sma dopoldne sami, popoldne in zvečer se ati uči, babic pa v bližini nimamo ampak bom zmogla, vem čas imam po sedmi uri zvečer, ampak takrat se meni nič več ne da.... samo še tv zmorem seveda ti bo uspelo jaz mam zdaj srečo, da je doma, ker se sam mora učit, pol bo pa do junija še doma, ker zdaj grem pa jaz na fax babice mamo tudi mi oddaljene približno 60 km, ampak se, ko smo tam (vsakih 14 dni, skoz vikend), takrat učim vse bomo uspele narest - že zaradi naših sončkov ti še maš tak samo strokovnga, jaz pa še mam malo morje izpitov - kaj pa sem bila poredna, ne? prav mi je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 20:01:20
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 20:02:49
|
|
|
|
botrca
|
Danes pa niste tako zgovorne? Kaj ste kaj počele? Pri nas je kar ok, Jan še sicer kašlja in smrka ampak ni več tako hudo. Sem pa jaz začela kihat in grlo me boli. Ma saj bo boljši. Drugače pa ni kaj posebej novega.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 20:04:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Aja, punce moje, še ena novica - če bo vse po sreči, se bomo marca selili super
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 20:06:33
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 kdaj se pa ti seliš? Sta se že odločila za ono stanovanje blizu zdajšnjega? Matcar super za službo . Saraya kako je šlo na izpitu? Nebo, Rina22, vitabella, tasa_m, marta82, doris04 in ostale kako ste pa ve? Otroci zdravi?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 20:07:26
|
|
|
|
botrca
|
Punce kako pa kaj dieta? Jaz sem na 55kg.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 20:12:00
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 20:15:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ly117 kdaj se pa ti seliš? Sta se že odločila za ono stanovanje blizu zdajšnjega? Sem šla danes še enega gledat in poslikala ker je bil moj takrat v službi in sma se za tega tudi odločla. Kaj več pa ko bo pogodba podpisana in ko bom že napol not oz ko se bomo selili. Ker sem se že enkrat prehitro veselila in nebi rada bla še enkrat razočarana.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 20:39:03
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 20:39:29
|
|
|
|
matcar
|
Ly,upam,da bo ratalo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 20:40:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! no končno da se je ena prikazala. Pa čer nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 20:41:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,upam,da bo ratalo. Saj verjetno bo to to. Samo tak kot sem napisala, veselili se bomo ko bo pogodba podpisana.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 20:43:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! no končno da se je ena prikazala. Pa čer nazaj. Ma,skoro sem znorela zraven,mi miška ni htela delat.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.