florecita
|
otrokom na splšno ni potrebno preveč tolmačiti, sami še predobro skužijo kaj in kako. Moj primer: ko je mene moja tašča ko smo živeli pri njih slabega pol leta maltretirala in mi grozila da me bo ubila, ... je moj mož (bila sva takrat poročena točno 36 UR) poklical policijo in v njihovi prisotnosti/varnosti sva popokala svoje stvari, jih zmetala v črne vreče, v kombi in šla v eno staro hišo kjer ni bilo niti wc-ja, kaj šele tople vode. Med drugim sem bila takrat tudi noseča . Pustila sva vse, kar sva tam vložila in vzela le nekaj cunj, osnovne stvari in psa. To je bilo vse kar sva imela. Stvari v nekaj črnih vrečah. Bilo je že tako hudo, da sem si jemala dopust v službi, ker nisem imela za tank bencina. Toliko dolgov sva imela od vlaganj v taščino hišo, v dobri veri, kako bomo vsi lepo skupaj živeli.... Tudi tukaj smo se na koncu, ko smo prenovili vso hišo skregali s starimi starši-njegovimi, nas so naterali, ker jih je tašča naščuvala proti nama, da želiva le korist,.. po domače jerbat,... vložila in vložila še pa še. in spet šla! S črnimi vrečami zopet in z polno dolgovi. 2 meseca pred mojim porodom. ....... . . . . . danes smo podnajemniki v eni hiši, dostiiiiiiiiiiiiiii stran od tašče, , ko pride pozvoni in če mi ni do obiskov ne odprem ,... sezidali smo si ogromno bajturino, imamo super plači,.. zdravega otroka in pa predvsem MIIIIRRRRRRRRR Na mojo ''željo'' in po mojem teženju se danes po 7. letih pogovarjata, vendar jo še vedno ne more. Svoje mame namreč, ker ji je zelo zameril. V bistvu ne more požreti to, da mu je rekla, da obžaluje dan, ko se je rodil In sem se tudi jaz spraševala na začetku in prosila ljudi, ki so poznali štorijo, za mnenje, kako to razložit otroku? Kaj naj mu rečem da me je pa njegova babi porinila po stopnicah, ko sem bila z njim noseča?! Nisem tega storila. Bilo je težko, še dans mi je včasih, ampak vseeno sem ji odpustila, saj so drugi, ki ji bodo sodili. Nikoli nisem malemu nič slabega rekla o njej in glej ga zlomka, ... mali je že od majhnega ne more, vedno se drži korak stran, nikoli noče ostat pri njej,... pa čeprav je do njega super babi. Jaz pravim, vsak pride enkrat na svoje. To je zame moški! ki se je pripravljen odrečti vsemu za svojo ženo/otroka,... čeprav ne rečem, da je tudi on idealen
|