|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razočarana!
17.1.2010 16:09:07   
bina2005
Prosim vas, da mi odkrito poveste kako bi ravnale ve. S partnerjem se poznava 8 let, kar kmalu se je preselil k meni, in ustvarila sva si dom. Pred 4 leti sva dobila sinčka in na vzven smo ful srečna družina, ki nam nič ne manjka...user posted image ampak...Moj partner je živel izven mesta, ko se je preselil k meni ( bil je star 26 let), je bila tragedija...vsako prosto minuto bi moral biti pri starših, vse so morali vedeti, vsako nedeljo sva morala prebiti tam...drugače so mu dajali občutek krivde, da jih zanemarja, logično da sva se začela kregat saj sem hotela s svojim partnerjem, svoj mir! Večkrat so ga prosili naj se vrne domov, tudi takrat, ko je povedal da sem noseča... Takrat me je tudi na njihovo željo pustil...vendar si je po parih dnevih premislil in se vrnil k meni. Čeprav sem imela občutek, da me ima rad pa sem vedno pri odločitvi jaz ali oni, potegnila kratko. Skozi sem se tolažila in iskala izgovore, da sem ga pred samo sabo zagovarjala. Nekako smo vozila, imela vzpone in padce in ko pogledam nazaj, je edino jabolko spora bila njegova družina.  Pred tremi leti mi je dal prstan in me prosil, da se naj z njim poročim...vendar mi je vedno znova govoril da se mu še moram dokazat, da se lahko poročiva. Veliko sva s sinom tudi sama, saj službeno veliko potuje in je včasih od 7-19. ure v službi. Pred približno 17 leti je imel hodo prometno nesrečo in ker je bilo takrat njegovo življenje na nitki, se počuti krivega za vse, kar je takrat njegova družina pretrpela(oče, mama, sestra). Pred slabim mesecem  mu je nenadoma umrl oče. Tudi moj oče je zelo bolan in sem lahko hvaležna za vsak dan. Seveda nas je vse prizadelo, tudi najinega sina. In popolnoma ga razumem, da mora sedaj pomagati tudi mami, ki je ostala sama in preživlja hude trenutke.. Veliko se pogovarjava in poskušam ga tolažit, mu pomagat, ga razumet. Ampak tudi jaz sem samo človek in kar je naredil danes mi je dvignilo kapo. Že tako sem sita, da sem bila vedno na drugem mestu za njegovo mamo, danes pa mi je to pokazal in v mojih očeh izničil najino družino.  Včeraj smo se zmenili da bomo danes dopoldne šli na obisk do njegove mame, da bo šel na pokopališče in pogledal če mora tam kaj postorit. Ker pa je najin sin zbolel je rekel zjutraj ob 8.30 da gre sam samo do pokopališča in da pogleda kako je mama potem pa pride domov na kosilo. Najin sin je dobival vedno večjo vročino, bil je slabe volje, celo dopoldne sem ga nosila, cartala, okoli 11.30 pa je rekel da bo poklical atija. In ati seveda tam lepo klepeta se zabava z svojimi nečaki, mama in sestra kuhata kosilo in on bo ostal tam, mi2 pa lahko lepo sama jeva in sva sama...ga ne gane...ker mu je pač mama rekla naj ostane tamuser posted image ... Kot da se dela norca, govori eno dela drugo, me provocira in jaz se nimam več energije kregat. Dobro ve da sem čustvena, da imam rada dogovor in da mi je pomembno če se kaj zmeniva to drži, če z nekom skupaj živiš, in mu poveš jasno kaj ti je pomembno, pa se dela s tega norca...

Seveda je potem prišel domov okoli 13 ure.....   rekel je da se mu je prav fajn zdelo da ga je mama prosila naj ostane tam, da ni rabil bit z nama. In potem sem jaz zmaj, ker bi rada da začne prevzemat tudi dolžnost ki jo ima kot partner in oče... Če bi bilo to prvič bi razumela, ker še je smrt njegovega očeta sveža....ampak podobna situacija se je zgodila že 100000x  pa takrat ni noben umrl...vedno najde neki razlog, zdaj ima na veliko žalost pač tega...kaj njegova mama reče to nardi. Jaz enostavno ne morem več in ne želim bit na drugem mestu...ali res toliko zahtevam, da moški stoji in v prvi meri poskrbi za svojega sina, partnerko in svoj dom????

Ko je prišel sem ga prosila, da naj oddide in da je najine veze konec, ker ne morem več.
Odšel je, vendar koliko ga poznam vem...da bo še hudo in, da bom morala bit močna!

hvala, da ste me poslušale!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razočarana!
17.1.2010 16:13:57   
Anonimen
Ja to je tisto o čemer smo že xxxx krat debatirale.Mamin sinček.Če se je to zgodlo že večkrat bodi vesela,da je šel,ker bi prenašala tole večno.Boš se že pobrala držim pesti,da bo čimmanj bolelo.Ampak nekaj pa vedi,da bo želel nazaj vedno znova.
Zdaj pa je na tebi ali želiš to prenašat dalje mu vedno znova dat novo šanso.....jaz nebi.
Pri meni odjebe enkrat za vselej.

(odgovor članu bina2005)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2010 16:19:20   
Katy78
In potem si ti tista, ki se bi morala njemu dokazat, da si vredna, da te poroči?

Zame je to en navaden egoist, njegovi starši pa tudi. Tudi jaz sem imela pred 8 leti hudo prometno nesrečo in so starši trpeli, kateri starš pa ne bi zraven trpel? Prav tako sem imela komplicirano nosečnost in prezgodnji porod, šlo je za ure, pa bi lahko ne mene ne otroka več ne bilo. Pa so starši tudi trpeli in se sekirali, saj to je normalna reakcija in občutenje vsakega starša. Ampak kaj se bom počutila krivo za to, saj si niti nesreče niti komplicirane nosečnosti nisem sama izbrala. Po moje je vse to le izgovor.

Še večji egoist pa je zame zato, ker je vedel, da ima doma bolnega otroka in ga je otrok celo klical, njemu pa se ni mudilo domov. In da potem še reče, da mu je bilo fajn, ker mu ni bilo treba biti s partnerko in z otrokom?!

Dobro premisli in pretehtaj, edino ti veš, kakšen je vajin odnos (me na podlagi enega dopisa lahko dobimo le vpogled v eno situacijo, ti pa si v zvezi že skoraj 10 let) in ali je upanje za skupno življenje ali ne. V vsakem primeru pa ti želim, da se izteče tako, da bo dobro zate in za otroka.

(odgovor članu bina2005)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2010 16:20:41   
rija
jaz sem vedno za kompromis, pogovor....vendar se mi zdi, da je tvoj res prekoračil vse meje....pa nekak še potrpiš, da si sam...ampak da postavi zdravo  mater pred bolanega otrokauser posted image

zamenjaj ključavnicouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu bina2005)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2010 16:28:59   
mojca98
Verjamem, da ti je težko zdaj in imaš nešteto vprašanj in pomislekov. Strinjam se z vsem kar so punce napisale. Eno je, da pomaga mami, drugo pa je, da ve da ima bolanega otroka, pa ne naredi nič glede tega. Meni bi pokrov eksplodiral. Glede nesreč in določenih situacij pa nimaš vpliva.

Razmisli kaj si želiš, kaj je najbolje zate in za sina in tako odreagiraj. Predlagam pa ti, da prvo pri sebi razčistiš in potem deluješ.

Tebi in tvojemu sinu želim, da se imata lepo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2010 16:29:05   
babyloverka
uh žalostno user posted image
verjetno res mamin sinček in kar groza me je ko pomislim da lahko imam na moškega zrelih let mama še vedno tak vpliv da mu govori kaj naj naredi in kaj ne. ajd, lahko mi svetuješ če te vprašam, nene pa mi pametuj.
o groza. sploh mi ni jasno.    mamo postavit pred svojega bolnega otroka? ne  hvala. vendar je tebi težko in če v tej situaciji neizbežno pomisliš še na otroka veš da to nikakor ne more biti prijetno, niti če se nadaljuje, niti če se konča. premisli dobro, konec koncev je ta tvoja tašča zmožna še verjetno tvojega partnerja nagovoriti da se poteguje za skrbništvo ali kaj takega. ne vem, mislim si pač da je zmožna marsičesa, iz tvojega posta sledeč

upam na najboljšo rešitev težav

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2010 16:39:28   
gita10
V primeru, da bi se to zgodilo ta mesec, ko je smrt očeta še vedno zelo boleča bi razumela, da se pa to dogaja stalno pa nikakor ne. Jaz ko sem zgubila očeta sem bila tudi vsaj kakšen mesec večinoma v družbi mame in brata, ker se mi je zdelo, da me takrat edino onadva razumeta -da je pa ves čas  tako je pa teško razumeti.

Ti mu moraš biti prioriteta vsaj v 90 % vajinega življenja. In s tem kako se je izgovoril kaže tudi na to, da mu je vseeno zate. Z njim ne boš imela lepega življenja v vsakem primeru.  

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2010 16:41:26   
bina2005
1000x so že bile podobne situacije....pa sem upala da bo enkrat prišel k sebi, da me te stvari prizadanejo...on pa nič, potem pa je on žrtev, da ga ven mečem in da nima ki bituser posted image , da se počutim na koncu jaz kot user posted image ...ampak, a nimam prav vse povsod so pravila igre, kdo se jih ne drži izpade. Nemore en v družini delat kak mu paše ali?

Pa nebi rekla, da bi bil neki gluhi, pa na pol pismen...le žalostna sem in dobesedno srce me boli, da te človek, ki mu zaupaš vedno znova prizadane...

Tolažim se da bo...upam da so ceste kopne saj moram s tamalim do dežurnega!

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2010 16:42:09   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: Florina

Ja to je tisto o čemer smo že xxxx krat debatirale.Mamin sinček.Če se je to zgodlo že večkrat bodi vesela,da je šel,ker bi prenašala tole večno.Boš se že pobrala držim pesti,da bo čimmanj bolelo.Ampak nekaj pa vedi,da bo želel nazaj vedno znova.
Zdaj pa je na tebi ali želiš to prenašat dalje mu vedno znova dat novo šanso.....jaz nebi.
Pri meni odjebe enkrat za vselej.

Se podpišem!

Srečno in bodi močna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2010 17:21:32   
poli*
Dedca postavi pred dejstvo, pa naj ti še zadnjič pove, kdo mu je na 1. mestu. Glede na odgovor vstrezno ukrepaj.
Bolj ne razumem tega, da tašče to zavestno počnejo... da lastnemu otroku ne privoščiš srečnega in svobodnega življenja... mislim ej.
Pri nama je tudi mislila tašča, da bo ona odigrala glavno vlogo v novi družini, pa se sine ni strinjal... hehe user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2010 17:32:28   
bina2005
in kaj menite kaj je naredo????
poklical me je, naj mu dam par stvari v kovček, ne želim prepira in sem mu dala in je odšel k mami...
niti ni vprašal kako je sin ali karkoli druga...
8 let mi je vzel in zlomo srce...tud jaz mam sina...dajte me po glavi z macolo....bog daj da ne bom taka

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2010 17:34:44   
poli*
Bina user posted image . Saj ti ne vem prav kaj reči... zgleda se mamici ne bo odpovedal niti za 5%.

(odgovor članu bina2005)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2010 17:37:44   
bina2005
user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.1.2010 17:43:12   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: bina2005

in kaj menite kaj je naredo????
poklical me je, naj mu dam par stvari v kovček, ne želim prepira in sem mu dala in je odšel k mami...
niti ni vprašal kako je sin ali karkoli druga...
8 let mi je vzel in zlomo srce...tud jaz mam sina...dajte me po glavi z macolo....bog daj da ne bom taka

bina oprosti...ampak naivna si, da je le kaj...

a si mislila, da bo šel v hoteluser posted image

...vox populi...

(odgovor članu bina2005)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.1.2010 17:43:33   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78
In da potem še reče, da mu je bilo fajn, ker mu ni bilo treba biti s partnerko in z otrokom?!

tole je tudi meni too much - da REČE (in verjetno to tudi resnično misli?) da mu jeblo fajn, ker mu ni blo treba bit doma, ko je otrok bolan user posted image bolano..

sicer pa - kako nima kam it? saj ga mama rabi. naj gre tja, ne?

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.1.2010 17:49:21   
lillchy123
Bina2005, user posted image user posted image user posted image vsak si zasluži najboljše in najlepše. in življenje je eno samo in še to prekratko, da bi ga zapravljala s takšnimi kreteni.
Pa ne glej na to tako, da si zgubila 8 let, ker jih nisi. Dobila si sina.
Zdaj pa zberi ves pogum, saj bodo od zdaj naprej stvari veliko boljše. nič več jeze, razočaranja in solz.. in prepričana sem, da enkrat spoznaš nekoga, ki bo vreden, da z njim preživiš svoje življenje.
Vso srečo,
Lili

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu bina2005)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.1.2010 18:04:59   
Anonimen
Jaz mu nebi le par stvari dala v kovček ampak vse zmetala pred vrata naj si pobira.user posted image Da nebo vsak dan hodil po par cunj.

(odgovor članu lillchy123)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.1.2010 18:05:58   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: Florina

Jaz mu nebi le par stvari dala v kovček ampak vse zmetala pred vrata naj si pobira.user posted image Da nebo vsak dan hodil po par cunj.

Točno to! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.1.2010 18:24:51   
Anonimen
bina, jaz bi ti pa samo izrazila spostovanje, ker si zmogla ta korak in ti zazelela sreco v naprej!user posted image user posted image

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
17.1.2010 18:27:13   
puppa
Bina... po vsem kar ti je naredil si mu ti ZLOŽILA CUNJE V KOVČEK?

Jao... Če bi jaz kaj naredila bi bilo to, da bi zmetala vse njegove stvari pred vrata, pa naj sam pobira če mu je tolk do tega?
Dokler boš skočila na vsako njegovo besedo, mu ustregla v vsem kar si bojo gospod zaželeli, bo pač tako.

Znebi se idiota, pa upam, da ga ne boš nikoli več vzela nazaj. Ker si zaslužiš kaj boljšega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.1.2010 18:34:35   
bina2005
ne mislim skakat, kak bo rekel...menim, da smo odrasli ljudje....enostavno mi ni do scen,user posted image
že tako sem prizadeta, ker mi je sinek zbolel, očeta mam v bolnišnici...in potem dejstvo, da po 8 letih veze, truda si nekomu tako malo mar...enostavno boliuser posted image

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.1.2010 18:36:19   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: bina2005

ne mislim skakat, kak bo rekel...menim, da smo odrasli ljudje....enostavno mi ni do scen,user posted image
že tako sem prizadeta, ker mi je sinek zbolel, očeta mam v bolnišnici...in potem dejstvo, da po 8 letih veze, truda si nekomu tako malo mar...enostavno boliuser posted image

user posted image Prav si se odločila user posted image user posted image Verjamem pa, da bo kmalu prišel nazaj jokatuser posted image

(odgovor članu bina2005)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.1.2010 18:42:52   
majuška10
odlično prikazan tipični ojdipov kompleks, 100% mamino...
hudo mi je zate, vendar si  edino prav naredila... nevem no, kaj bo poročen z mami al kaj?!
ti in vajin sinček bi mu morala biti definitivno najpomembnejša ne glede na kaj...
normalno je da pomagaš staršem, da jih obiskuješ, neguješ medsebojne odnose, vendar ne tako,  da na ta račun trpi tvoja družina!
držim pesti, da se zate vse lepo izteče

(odgovor članu bina2005)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.1.2010 18:47:37   
TuBoLina_86
BE STRONG WOMAN!!!!!

poglej, koliko žensk te podpira..... jaz sem na tvoji strani... če rabiš ramo za zjokat smo zato tu!! zjoči se, ti bo boljše....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.1.2010 18:55:46   
bina2005
hvala, punce...user posted image

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

meso
čevap

katero meso va je bolše

na žaru (66%)

v pečici (10%)

k kotličku (3%)

v ponvi (4%)

na ražnju (8%)

pohane (9%)

Število vseh glasov: 77

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!