dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sonček Lara, kam boš pa šla na telovadbo Jest verjetn na plavanje ne bom šla, ker ne grem v kopalke . Moja prijateljica pa zdele hod v fredovo šolo plavanja na DIF Na plavanje grem jaz ziher, in sicer v Atlantis Sem s taro hodila in je bilo več kot superrr, tko da bom tut Maksa peljala, ker res ful uživajo, pa še me gremo mal v svet. Dreja pa kaj težiš, do takrat boš že mal shujšala itak pa te tam nobena ne gleda in v moji skupini so ble iber fajn babnice, pa nekatere tut kar fajn "premožne" Nisem glih ne vem kva za bazene . Sem zadnč mojmu razlagala, kako gre frendica v bazen s tamalim, pa me je takoj zabil, '' jah, sej ti pa itak nauš šla, k ne prebavlaš bazenov'', kao to je zdaj njegova taktika, k me pozna, da bom pa zdaj iz principa šla No, pol se bom pa jaz še s tvojim mal pomenila, pa da gremo skupi Mogoče še katero naštimamo, pa imamo septemberke lahko kar zasebni termin Ti se kar pomen Kolk jih je v skupini, kolk pa to košta v Atlantisu, pa kolkrat je? do 10 kom v skupini, 10x je tečaj, pa 110 je letos cena, pa na obroke tut dajo še kej mogoć Ne, bila si popolnoma izčrpna