|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
21.1.2010 11:58:50   
neli04
pozdravljene čveke!
ste bile kar pridne teh par dni,ko me ni bilo.smo se malo potepali-smučanje,plavanje,...in je bilo super.samo kaj,ko pa zdaj kar perem in perem pa ni videti konca.
spet sem zamudila čvek v SN,očitno mi ni usojeno.
vidim,da nekateri že pridno prespijo noč,pri nas to še ne uspeva,se vedno večkrat zbuja.pa ne vem,ali ga zobje dajejo,ker si dudo ven iz ust vleče,pa roko noter tlači.in potem ga imam kar pri sebi,da dudo lovim.
imam pa eno vprašanje:doma imam čevlje za punčko od št.18 naprej-ali katera pozna koga,ki bi mu ti čevlji prišli prav?jih podarim,ker če ne jih bom ciganom dala.mi jih je škoda v smeti dat.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 951
21.1.2010 12:07:21   
škorpijončica

Živjo

lepo da ste se imeli fajn vSN, mi je žal, da nisem mogla pridt. Joj, že joka, ne mara biti na otoku.. sicer pa dobro spimo ponoči- od 11ih do 6ih in potem še do 11ih.

tipkam kasneje, pozdravček

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 952
21.1.2010 13:02:26   
Anonimen
evo mene
sm mela bivši sošolki na obisku in je blo ful fajn,k smo čvekale,tamala dva sta bila kr pridna tko da sm prov uživalauser posted image aja pa zjutri sem se uspešno pobarvala tko da dans kar sm imela v namenu naredit sm naredila

(odgovor članu škorpijončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 953
21.1.2010 13:02:52   
sontschica
Živjo

vidim, da se pridno dobivate na srečanjih. žal mi je ker nisem iz okolice Ljubljane pa tut sam en avto imava, tako da ne morem pridit, bi vas pa z veseljem spoznala.

tut mene ste nasmejale s temi marelami user posted image user posted image

kako je kaj moja Nikki? drugače je zelo vesela, zadovoljna in nasmejana dojenčica, ki pa zahteva veliko pozornosti (pa saj to po moje vsi user posted image ). je tudi zelo firbčna, tako kot je Pupček rekla, tudi pri njej mora biti pri dojenju mir, noben ne sme okol skakat, ker je drugače vse drugo bolj zanimivo kot pa zizauser posted image user posted image kar se tiče spanja, mi je kar malce žal, da sta minila tista 2 meseca, ko je spala od 9h pa do 4h/5h. je pa tudi res, da sem malce spremenila njen urnik, prej sem jo dajala ob 21h spat, zdej pa šiba v posteljo že pred 20h - z namenom, da imam tudi sama kej časa zase in za svojga user posted image , ker naju čez dan čist okupira. je čez dan enih parkrat tok zaspana, da si mane oči. ko jo dam spat, so pa take borbe, se ene 20 minut dere, šele potem zaspi- kot da se boji, da bo kej zamudila, če bo mal zadremala user posted image user posted image nonstop se pogovarja - to je res nekaj najlepšga + nasmeški. user posted image user posted image
hoče se že tut ful pokonc nost - iz tega razloga sva jo prestavla v športni del vozička, ker ji v košari ni več pasalo, zdej si pa mal ogleduje okolico in je veliko boljše.

kar se pa mene tiče, še nisem dobila user posted image , lasje mi grozn izpadajo (kot da bi imela raka), drugače se pa kar v redu počutim. poskušamo bit vsak dan na svežem zraku. kg so šli že vsi dol, zdej puhtijo še moji prejšnji kg. enkrat na teden hodim malce pilates, zdej bom pa začela še enkrat tedensko na aerobiko hodit. prov paše se malce razvajat.user posted image user posted image

tole je pa moja princeska

user posted image

user posted image

user posted image - a lahko tole slikco zamenjate na seznamu

user posted image

moram pa oment, da so vsi septembrčki grozno lepi in srčkaniuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 954
21.1.2010 13:04:31   
sontschica
user posted image

tole sem še mislila prilimat

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 955
21.1.2010 13:45:28   
barika
pri nas pa taakk lepo sneži .... kot lasje iz moje glave in slina teče iz T. ust .. kaj češ lepšgauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 956
21.1.2010 14:30:38   
kepica
Evo, mali je v "Pančevi deželi" jaz sem si pa naredila eno malico iz piškotov in mandarin in direkt na računalnikuser posted image . Zadnje čase pozabljam na hranouser posted image , kar je dokaz, da se po porodu res skisajo možgani. Totalno sem pozabljiva. Edino, kar vem, je, kdaj sem malega previla, kdaj je pa nazadnje jedel, moram pa že kar fajn pomislituser posted image user posted image Adijo pametuser posted image Upam, da bo kmalu boljeuser posted image

Po dooolgem času sem bila prejšnji teden pri frizerju. HB so mi nehali izpadat lasje (hvala tistemu, ki je izumil Fitoval kapsule) in sem se opogumila in se šla pobarvat kilometrski narastek. Tako mi noro lasje rastejo, da to opazi skoraj vsak, ki me vsaj en mesec ni videl. Jaz sem pa prav vesela, ker si že 100 let puščam dolge lase, pa mi slabo uspeva.

Z malim sva te dni bolj doma, ker smo pokasirali prvi zamašen nosek, takoj za tem pa še hripav glas in ne upava po tem mrzlem zraku hodit, zato se bolj doma grejeva in upava, da bo kmalu bolje, da se greva spet malo z vozičkom sprehajat. Tudi meni bi po enem tednu že pasalo.

Danes sva imela obisk patronažne, da nama je malo povedala o GH. Za enkrat smo poskusili samo korenčkov sok in korenčkovo kašico in včeraj riževe kosmiče. Mu gre kar v slast, sploh korenčkov sokec. Čeprav, joška je še zmeraj zakon. Ko je pojedel riževo kašico, sva v sede podiraa kupčka, pa se je začel kar k meni obračat. Hja, pa sva se še malo pocrkljala, pa je bil srečenuser posted image Nas znajo okoli prsta sukat teli naši mali navihanci.

Ponoči imamo pa spet pestro. Spat gre okoli 20.30 in se že ob 22.30 zbudi, se malo pocrklja in zaspi nazaj do 00.30 ali 1.30 (ja, eno ali drugo-mamo zelo natančnega otroka, ki se točno drži svojih uruser posted image ). No od takrat naprej pa imamo kar samopostrežno. Napol naga ležim na postelji, tamali je zraven in ko se zbudi se priklopi, malo pocuclja in spi naprej. Vse tako do približno 4h, ko se zbudim vsa premražena in ga dam nazaj v posteljico, potem pa spi do 8huser posted image Sem že en teden kot zombi. Sem pa opazila, da to počne, ker je tako hudo zaspan, da samo parkrat potegne in zaspi in ker nima dovolj, se zbudi spet čez eno uro...začaran krog.Upam, da tudi to kmalu mine.

klajauser posted image zelo lepo si naredila. Si obudila spomine na mojo poroko. Tudi jaz sem bila svoj umetnik. Sem vse delala sama.

Bety čist si hudauser posted image user posted image bravo za manekensko postavouser posted image user posted image Res dobro zgledaš in super skrivaš leta. Kg pa tudi ne bi smeli biti problem, če toliko dojiš. Kar tako naprej, mali je pa itak en cortek. Se vidi, da je glavni doma in vedno obkrožen z ljubečimi ljudmiuser posted image

larilu tvoja punčka je prava mala lepotička. Pa take lepe modre učke imauser posted image

baby blue iii kok ma Lana že laskov. Prava lepotička je.user posted image Ja, punčke bodo ostale moja neizpolnjena želja.  Mi smo pa še zmeraj plešasti, se pa tudi že takole vozimo, kot vi. Pokonci, da ima Anže fin razgled okoli sebe in pol poti sploh ne zatisne očesa. Joj, pa kje si te hude naušnike dobila?? Jaz jih vsepovsod iščemuser posted image

Mož* tvoj Klemen je pa pravi mali lepotec in telovadec. Mi še čakamo na dan, ko bo Anže odkril svoje nogice.

Vidim, da menjate slikice na seznamu. Tudi naša je že kar "stara" in prosim, če jo zamenjateuser posted image Hvala.  

Tale je za seznam. 

user posted image

Takole pa cedimo slineuser posted image Še več slikic pa v čisto svežem albumu....da ne bom tukaj prostora zasedalauser posted image
user posted image

Mogoče sem kaj ali katero še pozabila pokomentirat, ampak ste čist prehitre za mene, mali pa me že kliče ves lačen. Se še kaj oglasim zdej pa user posted image futratuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 957
21.1.2010 14:54:32   
baby blue
kepica te naušnike sem kupila predlani v interšportu...

Anže je pa pravi lepotec... user posted image Jah pokonci ji paše prej v košari ni nič vidla pa je glavo obračala na vse strani zdej ma pa pregled nad vsem...

Naša spet spančka se je pa igrala na otoku pa plesali sva po stanovanju user posted image user posted image Na sprehod pa nismo nič šli se je pooblačilo pa sem malo izkoristila za pospravljanje...

Izpadanje las... Ha čudežno ugotovila da mi sploh ne izpadajo več toliko kot prej razen kar mi jih Lana populi user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 958
21.1.2010 15:13:57   
Mož*
O, kepica, lepo te je spet brati in Anže je že pravi frajer.
Sontchica, naša smučarka je bila taka dolgolaska (no, še malce bolj).
Sicer pa smo preživeli prevozno-delovno dopoldne. Sva šla po smučarko, potem smo se odpeljali v Senično po novo opremo, ... Klemen danes celo ni preveč protestiral v lupinici.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 959
21.1.2010 15:50:34   
barika
a ima katera kaj novic o Jasmini??? upam, da gre s Timotejem na boljšeuser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 960
21.1.2010 16:06:55   
Anonimen
jaz sm pa neki slabe volje k me je zdej ful potrl k nimam še izpita za avto,tko da uffevo pa še mala je pokonc

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 961
21.1.2010 18:00:15   
dreja79
Punce, lepe otročičke imate user posted image

Larilu, potem pa pot pod noge in izpit delat. user posted image  Jest imam pa en avto za prodat user posted image user posted image

Dons nisem tok aktivna tukaj gor, ker sem ugotovila, da me še kakšno drugo opravilo tudi čaka user posted image user posted image

Barika, sem že mislna napisat, kje si to da sneži, potem sem pa vidla, da pr nas tud user posted image

Mož, a ti pa dons spet mal razvažaš? Pridna!

Midva sva bila prej mal zunaj na svežem zraku, mi je prov pasal! Če sem doma potem samo na hrano mislim user posted image  Ustavila sva se še na kavici, Matic je lepo spal, jest pa uživala v miru , brez ta velikega otroka, pa brez desca.user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 962
21.1.2010 18:57:13   
škorpijončica
No sončnica se je pofočkala...Ej punce jst pa lubeničko pogrešam...a kera ve kako je in zakaj se nič ne javiuser posted image Dejte jo no vprašat zame, ker jst nimam facebooka...

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 963
21.1.2010 19:03:17   
škorpijončica
Kok so pri nextu hecni..napišejo na vsako etiketo keep away from fire. ste opazileuser posted image ja kaj pa drugega..ker naše oblekce so pa požarno varneuser posted image so mogoče vnetljive nextove pidžamiceuser posted image al čemu takšno neumno opozorilouser posted image
(Veselka, že delam uhančke, jih ju3 nesem na pošto, če mi bo le zneslo.)

Neposredna povezava do sporočila: 964
21.1.2010 19:05:34   
tulpek
enako piše na slinčkih iz mullerja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
21.1.2010 19:19:29   
little*miss
in oblekcah iz Zare user posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 21.1.2010 19:20:29 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 966
21.1.2010 20:23:44   
tažana
eno vprašanje:
tiste, ki zvečer dodajate gosti obrok (kašice) koliko tega pojejo user posted image ? Jaz sem ji danes tretjič dala pa se mi po 70 ml histerično začne jokat, ker mi zmanjka in komaj dočaka še joško user posted image . Ji pa naredim bolj gosto, ker ji dajem na žlico.

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 967
21.1.2010 20:48:33   
Rožica82
user posted image , - to slikico bi prosila za seznam

user posted image - mi se mamo radi

user posted image - Zara in sestrica Lana

user posted image - Zara z mamico

Pozdravljene!
Drugo ceplenje je za nami, hvala bogu je dobro prestala, težka je že 6920g in meri 65cm.
Fajn vas je brati, za pisat sem pa lena pa še časa mi zmanjkuje. Lepo je prebrati da se vse ubadamo z istimi težavami.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 968
21.1.2010 20:49:35   
dolenjka
Čer user posted image

Danes sem hiperaktivna, oba otroka sta ob 19.30 že spala, jaz sem ša pa pol za dobre pol ure kidat, da bo jutri manj user posted image No, sej ju3 ne bom mogla, ker bo ziher musklfiber na rokah user posted image user posted image

Imam pa eno novičko user posted image Mothercare ima novo kolekcijo user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem že v akciji in nabiram, še katera user posted image user posted image

http://www.mothercare.com/

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 21.1.2010 20:51:05 >

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 969
21.1.2010 20:54:03   
vila MaLiNa
Mene tudi zanima kako je kaj z Timotejem. Upam, da lepo napredujeuser posted image
Pa Tanik se tudi že dolgo ni oglasila al sem jo jz kaj spregledalauser posted image . Pa jagodka...

Sončica lepo, da si se oglasila in da sta s tvojo Nikki fajn. Pa kolko ima laskuser posted image . Naša je skoraj taka kot Anže od kepice, ki je tudi lušten in tak veselko....

S Saro sva se danes tudi potepaliuser posted image . Sva bile malo na obisku pri moji sestri in se je cel čas samo smejala.
Ja čveki v SN pa kar pašejo... grem vsaj na kakšen čvek in zvem kakšne zanimive informacije. Pa še Sara se lepo dojenčkov nagledauser posted image . Ampak Klemen je pa res čisto ponorel nad torticouser posted image user posted image . Sonček lara tebe smo pa pogrešala ne čveku.

Antika upam, da si našla kakšno zanimivo knjigo za svojega dragega.

Tažana žal ti ne moram pomagat. Moja je samo na joškah še... pa zadnja dva dni prav protestirauser posted image . Lahko bi rekla celo, da samo 3x na dan bolj resno jeuser posted image .

Dulsineya in pupček upam, da sta uživali na kaviciuser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 970
21.1.2010 20:55:45   
altaja
Kepica in Sončica (bom kar po naše pisala da ne bom kakšno črko spustilauser posted image ): super, da sta se oglasili. Smo v pričakovanju tko lepo klepetale da sem vaju kar pogrešala. Pa še nekaj jih je.. Jasmina, Lubenička,..

Jst sem pa tako utrujena.. smo bli na celodnevnem izletu v Lj. Mali je bil tko pridn, da sem ga nagradila z novo kolekcijo oblačil. Nam je pol stvari premejhnih in je blo treba zamenjat. Tolk lepih stvari da bi človk kar vse pokupil.. sam denarnica ne dopušča. Je bil v športnem delu v napol sedečem položaju, ravno toliko da je bil razkomoten ko kralj pa kljub temu gledal okolico. Luči v cityparku so ga čist fascinirale.. je pozabil zaspat user posted image

Za večerjo sem mu poleg mleka dala tud malo sadne kašice za probat. In prvič se je zgodilo, da je sam odpiral usta.. itak, sadje je boljš kot zelenjava.. Ampak jutr sva spet na zelenjavi. Dobi pa ravno toliko za okus, ne za najest.

Še kar ne morem verjet kako je bil cel dan pridn user posted image .. po večerji sem ga položila v posteljico in je po parih minutah sam zaspal. Ga grem obrnit, ker mu noge ven bingljajo user posted image

Boste male škrate kej našemile za pusta?

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 971
21.1.2010 20:56:01   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica82

user posted image , - to slikico bi prosila za seznam

user posted image - mi se mamo radi

user posted image - Zara in sestrica Lana

user posted image - Zara z mamico

Pozdravljene!
Drugo ceplenje je za nami, hvala bogu je dobro prestala, težka je že 6920g in meri 65cm.
Fajn vas je brati, za pisat sem pa lena pa še časa mi zmanjkuje. Lepo je prebrati da se vse ubadamo z istimi težavami.

Luštne rožice steuser posted image . Pa koliko se imata radiuser posted image

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 972
21.1.2010 20:56:52   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Danes sem hiperaktivna, oba otroka sta ob 19.30 že spala, jaz sem ša pa pol za dobre pol ure kidat, da bo jutri manj user posted image No, sej ju3 ne bom mogla, ker bo ziher musklfiber na rokah user posted image user posted image

Imam pa eno novičko user posted image Mothercare ima novo kolekcijo user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem že v akciji in nabiram, še katera user posted image user posted image

http://www.mothercare.com/

A moraš lušte delatuser posted image user posted image
Moram še pogledati kaj sem od svakinje dobilauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 973
21.1.2010 20:58:52   
altaja
Nikki, Anže, Zara... lušni, lušni, lušni user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 974
21.1.2010 20:59:13   
vila MaLiNa
Altaja kje si pa nakupovalauser posted image

Joj... včeraj sem šla še v Mullerja in kupila žitno kašico za nad 4. mesece starosti... pa tako sem gledala... da ja ne bi naredila iste napake kot ti al tulpek... ampak sem jouser posted image user posted image . Kašica vsebuje glutenuser posted image user posted image . Ehhh....

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.