kepica
|
Evo, mali je v "Pančevi deželi" jaz sem si pa naredila eno malico iz piškotov in mandarin in direkt na računalnik . Zadnje čase pozabljam na hrano , kar je dokaz, da se po porodu res skisajo možgani. Totalno sem pozabljiva. Edino, kar vem, je, kdaj sem malega previla, kdaj je pa nazadnje jedel, moram pa že kar fajn pomislit Adijo pamet Upam, da bo kmalu bolje Po dooolgem času sem bila prejšnji teden pri frizerju. HB so mi nehali izpadat lasje (hvala tistemu, ki je izumil Fitoval kapsule) in sem se opogumila in se šla pobarvat kilometrski narastek. Tako mi noro lasje rastejo, da to opazi skoraj vsak, ki me vsaj en mesec ni videl. Jaz sem pa prav vesela, ker si že 100 let puščam dolge lase, pa mi slabo uspeva. Z malim sva te dni bolj doma, ker smo pokasirali prvi zamašen nosek, takoj za tem pa še hripav glas in ne upava po tem mrzlem zraku hodit, zato se bolj doma grejeva in upava, da bo kmalu bolje, da se greva spet malo z vozičkom sprehajat. Tudi meni bi po enem tednu že pasalo. Danes sva imela obisk patronažne, da nama je malo povedala o GH. Za enkrat smo poskusili samo korenčkov sok in korenčkovo kašico in včeraj riževe kosmiče. Mu gre kar v slast, sploh korenčkov sokec. Čeprav, joška je še zmeraj zakon. Ko je pojedel riževo kašico, sva v sede podiraa kupčka, pa se je začel kar k meni obračat. Hja, pa sva se še malo pocrkljala, pa je bil srečen Nas znajo okoli prsta sukat teli naši mali navihanci. Ponoči imamo pa spet pestro. Spat gre okoli 20.30 in se že ob 22.30 zbudi, se malo pocrklja in zaspi nazaj do 00.30 ali 1.30 (ja, eno ali drugo-mamo zelo natančnega otroka, ki se točno drži svojih ur ). No od takrat naprej pa imamo kar samopostrežno. Napol naga ležim na postelji, tamali je zraven in ko se zbudi se priklopi, malo pocuclja in spi naprej. Vse tako do približno 4h, ko se zbudim vsa premražena in ga dam nazaj v posteljico, potem pa spi do 8h Sem že en teden kot zombi. Sem pa opazila, da to počne, ker je tako hudo zaspan, da samo parkrat potegne in zaspi in ker nima dovolj, se zbudi spet čez eno uro...začaran krog.Upam, da tudi to kmalu mine. klaja zelo lepo si naredila. Si obudila spomine na mojo poroko. Tudi jaz sem bila svoj umetnik. Sem vse delala sama. Bety čist si huda bravo za manekensko postavo Res dobro zgledaš in super skrivaš leta. Kg pa tudi ne bi smeli biti problem, če toliko dojiš. Kar tako naprej, mali je pa itak en cortek. Se vidi, da je glavni doma in vedno obkrožen z ljubečimi ljudmi larilu tvoja punčka je prava mala lepotička. Pa take lepe modre učke ima baby blue iii kok ma Lana že laskov. Prava lepotička je. Ja, punčke bodo ostale moja neizpolnjena želja. Mi smo pa še zmeraj plešasti, se pa tudi že takole vozimo, kot vi. Pokonci, da ima Anže fin razgled okoli sebe in pol poti sploh ne zatisne očesa. Joj, pa kje si te hude naušnike dobila?? Jaz jih vsepovsod iščem Mož* tvoj Klemen je pa pravi mali lepotec in telovadec. Mi še čakamo na dan, ko bo Anže odkril svoje nogice. Vidim, da menjate slikice na seznamu. Tudi naša je že kar "stara" in prosim, če jo zamenjate Hvala. Tale je za seznam. Takole pa cedimo sline Še več slikic pa v čisto svežem albumu....da ne bom tukaj prostora zasedala Mogoče sem kaj ali katero še pozabila pokomentirat, ampak ste čist prehitre za mene, mali pa me že kliče ves lačen. Se še kaj oglasim zdej pa futrat
|