SONČEK LARA
|
Čer čveke, najprej se moram opravičit ker me ni bilo na tortico, v SN, tako lep sonček je bil zunaj, da sva zabluzila na sprehodu. Drugič, obljubim! Tudi mene zanima kako je z jasmino, rubin... Vse pišete kako lepo spite ponoči. Mi smo spali lepo vse do iz pred treh tednov, zdej bi pa bil skoz na zizi, to je njegova duda očitno. Sam sem temu danes ponoči naredila konec. Zbudil se je ob polnoči, sem ga podojila, pa bi on ob 1.30 spet, pa nisem dala, res ne, potolažla sem njegov jok in je zaspal nazaj do 4.30 takrat pa sva se spet dojila. Mislim na uro in pol al pa na dve uri pa mislim da ne potrebuje, čez dan mu dam kolkr hoče, želi, ponoči pa ne. ker sploh ne je, ampak sam parkrat potegne in zaspi nazaj, jaz pa mislim da nimam jošk za dudo. A sem grozna??? ker če primerjam z laro, prvo, ona ni bila dojena, ji tudi nisem vedno delala flaše ko se je zbudila, predramila, enostavno ga mal pobožam, sicer malo traja, max. deset minut, tko da to lakota zihr ni. cunjce ja....kaj vse pordajajo, vse bi imela, sam res ne rabimo tolko. aja...zadnjič<je ena pisala da ji je 2x ponoči piskal angel care, a`pa to čist zares in kako to izgleda pol, otrok res ni dihal? Joj če sam pomislm, dolgo sem se odločala za nakup, pa nisem kupila. hodite kaj na telovadbo z dojenčki, na plavanje? Jaz bom najbrž ta mesec začela s telovadbo, sem tudi pri lari in je blo luštno.
|