|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
21.1.2010 21:02:34   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Altaja kje si pa nakupovalauser posted image

Joj... včeraj sem šla še v Mullerja in kupila žitno kašico za nad 4. mesece starosti... pa tako sem gledala... da ja ne bi naredila iste napake kot ti al tulpek... ampak sem jouser posted image user posted image . Kašica vsebuje glutenuser posted image user posted image . Ehhh....

v Cityparku smo bli... aja, misliš trgovino? HM.. Pa v Silverju majo ful neke popuste..

Hahahaa, ja, ja, tud ti maš skisane možgančke.. jst sem bla tista kokoška, jst user posted image Danes nisem ponovila napake user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 976
21.1.2010 21:04:47   
tulpek

Joj... včeraj sem šla še v Mullerja in kupila žitno kašico za nad 4. mesece starosti... pa tako sem gledala... da ja ne bi naredila iste napake kot ti al tulpek]... ampak sem jouser posted image user posted image . Kašica vsebuje glutenuser posted image user posted image . Ehhh....

Nič kriva, mi nimamo nobenega glutena... na srečo se tolk spoznam na nemščino in na gluten, da hitro ugotovim, kaj je v škatli... pa še običajno mojega pošljem po stvari s sliko na mobitelu user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 21.1.2010 21:05:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 977
21.1.2010 21:07:21   
vila MaLiNa
Pa a veš, da sem se ti prav smejalauser posted image user posted image Sej se mi je hitro maščevalouser posted image user posted image user posted image . Ja možgani so se mi pa itak skisaliuser posted image , to pa priznamuser posted image

Kje pa je Silver?

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 978
21.1.2010 21:08:40   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Joj... včeraj sem šla še v Mullerja in kupila žitno kašico za nad 4. mesece starosti... pa tako sem gledala... da ja ne bi naredila iste napake kot ti al tulpek]... ampak sem jouser posted image user posted image . Kašica vsebuje glutenuser posted image user posted image . Ehhh....

Nič kriva, mi nimamo nobenega glutena... na srečo se tolk spoznam na nemščino in na gluten, da hitro ugotovim, kaj je v škatli... pa še običajno mojega pošljem po stvari s sliko na mobitelu user posted image user posted image

No bom raje tud jaz naslednjič tako naredila, da bo on kriv kaj je napačno hrano prineseluser posted image user posted image user posted image

Ja ne bi bilo slabo, če bi se vpisala na kakšen tečaj nemščine. Samo dvomim, da bi si zdele kaj zapomnilauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 979
21.1.2010 21:10:20   
tulpek
Sem mu že včeraj dala malo tega riža in mali norel zraven. Sem mislila po 2 žličkah nehat, ampak je mali norel in se drl ter zaletaval proti posodici in jih je potem še malo dobil (vsega skupaj eno zvrhano otroško žličko kosmičev, razredčeno z mlekom), danes pa enako. Ko je bilo konec je skoraj ponorel. Take malo dozice mu bom dejala, kaj druga pa še ne. Je bila pa panika, jo je videl mene jest jogurt z eno od njegovih žličk... Usta pa odpira, če samo vidi žličko. Bomo videli, kako bo z zelenjavo, ko začnemo.
Vprašanja: koliko čaja in po koliko časa se mora dat nov v stekleničko?

Grem spat, moj je že v postelji...

< Sporočilo je popravil tulpek -- 21.1.2010 21:11:29 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 980
21.1.2010 21:16:12   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Vprašanja: koliko čaja in po koliko časa se mora dat nov v stekleničko?

Grem spat, moj je že v postelji...

tulpek Maks spije na dan cca 140-160 ml čaja...dam pa vsak dan frišnega.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 981
21.1.2010 21:16:28   
tažana
user posted image

no pa še meni sliko zamenjajte, če ste že ravno pri delu user posted image .

< Sporočilo je popravil tažana -- 21.1.2010 21:27:40 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 982
21.1.2010 21:17:56   
altaja

Pa a veš, da sem se ti prav smejalauser posted image user posted image Sej se mi je hitro maščevalouser posted image user posted image user posted image . Ja možgani so se mi pa itak skisaliuser posted image , to pa priznamuser posted image

Kje pa je Silver?

S.Oliver kids..  sem zamešala z eno trgovino pri nas.. najboljš da grem kar spat ker drugač bom spet kake bedarije klobasala..

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 983
21.1.2010 21:28:10   
vila MaLiNa
Tudi Sara tako odpira usta... samo se ji še kar ne upam dati kaj gostega... pri petih meseceih bova počasi začeli... sej to bo pa itak kmalu.

Lepo spi tulpek in čim dljeuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 984
21.1.2010 21:58:20   
dolenjka
Kva je zdej to user posted image Splošni bojkot al kaj user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 985
21.1.2010 21:58:47   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

user posted image

no pa še meni sliko zamenjajte, če ste že ravno pri delu user posted image .

user posted image user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 986
21.1.2010 21:58:51   
Pupček
Me je prej Luana tok gledala ko sem čaj pila, je kar ustka odpirala, pa jeziček ven dajala. Sem ji pol vodo dalo iz te šalčke in je kar lepo pila. Spije pa ponavadi 20 ml vode ali čaja, ji ponujam zkozi cel dan. Več očitno ne rabi. Drug teden začnemo z kašicami in sokci (korenčkov, jabolčni).

Današnji čvek z Dulsineyo... jaz sem se super imela. Fajn sva se naklepetale, za to posebno priložnost sva si privoščile toast in tiramisu user posted image . Luana nas je bolj ignorirala, vse je prespala, zbudila se je le tolko da se je poslovila. Lili je bila dolj aktivna v debati user posted image . Lili je zelo lušna punčica, z polnimi lički, za ugriznit user posted image . Je kar precej večja od mojega drobižga, ampak sej bo tudi ona še zrasla user posted image .

Kepica, Sončica, Rožica lepe otročke imate, sicer so pa vsi septembrčki krasni.

< Sporočilo je popravil Pupček -- 21.1.2010 21:59:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 987
21.1.2010 21:59:33   
SONČEK LARA
Čer čveke,

najprej se moram opravičit ker me ni bilo na tortico, v SN, tako lep sonček je bil zunaj, da sva zabluzila na sprehodu. Drugič, obljubim!

Tudi mene zanima kako je z jasmino, rubin...

Vse pišete kako lepo spite ponoči. Mi smo spali lepo vse do iz pred treh tednov, zdej bi pa bil skoz na zizi, to je njegova duda očitno. Sam sem temu danes ponoči naredila konec. Zbudil se je ob polnoči, sem ga podojila, pa bi on ob 1.30 spet, pa nisem dala, res ne, potolažla sem njegov jok in je zaspal nazaj do 4.30 takrat pa sva se spet dojila. Mislim na uro in pol al pa na dve uri pa mislim da ne potrebuje, čez dan mu dam kolkr hoče, želi, ponoči pa ne. ker sploh ne je, ampak sam parkrat potegne in zaspi nazaj, jaz pa mislim da nimam jošk za dudo. A sem grozna??? ker če primerjam z laro, prvo, ona ni bila dojena, ji tudi nisem vedno delala flaše ko se je zbudila, predramila, enostavno ga mal pobožam, sicer malo traja, max. deset minut, tko da to lakota zihr ni.

cunjce ja....kaj vse pordajajo, vse bi imela, sam res ne rabimo tolko.

aja...zadnjič<je ena pisala da ji je 2x ponoči piskal angel care, a`pa to čist zares in kako to izgleda pol, otrok res ni dihal? Joj če sam pomislm, dolgo sem se odločala za nakup, pa nisem kupila.

hodite kaj na telovadbo z dojenčki, na plavanje? Jaz bom najbrž ta mesec začela s telovadbo, sem tudi pri lari in je blo luštno.

Neposredna povezava do sporočila: 988
21.1.2010 22:00:10   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica82

user posted image , - to slikico bi prosila za seznam

user posted image - mi se mamo radi

user posted image - Zara in sestrica Lana

user posted image - Zara z mamico

Pozdravljene!
Drugo ceplenje je za nami, hvala bogu je dobro prestala, težka je že 6920g in meri 65cm.
Fajn vas je brati, za pisat sem pa lena pa še časa mi zmanjkuje. Lepo je prebrati da se vse ubadamo z istimi težavami.

Kolk ste luštne user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 989
21.1.2010 22:01:40   
dolenjka
Sonček Lara, kam boš pa šla na telovadbo user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 990
21.1.2010 22:03:15   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jest verjetn na plavanje ne bom šla, ker ne grem v kopalke user posted image user posted image . Moja prijateljica pa zdele hod v fredovo šolo plavanja na DIF, za drugo telovadbo pa žal ne vem.

Grem spat!user posted image

< Sporočilo je popravil dreja79 -- 21.1.2010 22:07:41 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 991
21.1.2010 22:06:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Jest verjetn na plavanje ne bom šla, ker ne grem v kopalke user posted image user posted image . Moja prijateljica pa zdele hod v fredovo šolo plavanja na DIF

Na plavanje grem jaz ziher, in sicer v Atlantis user posted image Sem s taro hodila in je bilo več kot superrr, tko da bom tut Maksa peljala, ker res ful uživajo, pa še me gremo mal v svet. Dreja user posted image pa kaj težiš, do takrat boš že mal shujšala itak pa te tam nobena ne gleda in v moji skupini so ble iber fajn babnice, pa nekatere tut kar fajn "premožne" user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 21.1.2010 22:07:06 >

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 992
21.1.2010 22:10:11   
Mož*
Naš poje cca 100 g sadne, mlečno sadne ali žitno-sadne laše za lahko noč (banana, hruška, jabolko, ali pa marelica), ampak nekje sredi dneva, ne zvečer. Poskusil je par Hipp sokov: banana, banana-jabolko, jabolko, ki so mu izjemno všeč.
Če vidi žlico, ali pa koga jesti, maha, odpira usta, dobesedno renči. Ko je sit, ne poje niti žličke več, začne se smejati na ves glas, prhati ali vsaj govoriti. user posted image user posted image user posted image user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 993
21.1.2010 22:11:09   
barika
Lara, kok zgleda, ko piska AC...nič fajnuser posted image . sicer ne vem, a je mali zlezel iz senzorjev al je res kej bilo, zgodil se je pa 2x v isti noči. pa drugače vedno potuje po postli, pa se še ni vklopu.
ga je pa alarm zbudil, pa naju tudi, ampak je že neki časa piskal ... predn ti klikne, da je to touser posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 994
21.1.2010 22:11:16   
dreja79

Jest verjetn na plavanje ne bom šla, ker ne grem v kopalke user posted image user posted image . Moja prijateljica pa zdele hod v fredovo šolo plavanja na DIF

Na plavanje grem jaz ziher, in sicer v Atlantis user posted image Sem s taro hodila in je bilo več kot superrr, tko da bom tut Maksa peljala, ker res ful uživajo, pa še me gremo mal v svet. Dreja user posted image pa kaj težiš, do takrat boš že mal shujšala itak pa te tam nobena ne gleda in v moji skupini so ble iber fajn babnice, pa nekatere tut kar fajn "premožne" user posted image

user posted image

Nisem glih ne vem kva za bazene user posted image . Sem zadnč mojmu razlagala, kako gre frendica v bazen s tamalim, pa me je takoj zabil, '' jah, sej ti pa itak nauš šla, k ne prebavlaš bazenov'', kao to je zdaj njegova taktika, k me pozna, da bom pa zdaj iz principa šla user posted image user posted image

Dolenjka, kolk pa pride plavanje v Atlantisu, pa kolkrat je?

< Sporočilo je popravil dreja79 -- 21.1.2010 22:14:05 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 995
21.1.2010 22:13:39   
barika
jaz sem mu pa danes na enem obisku dala en krhelj jabolka in je glodal, cuzal, cmokal (sem mu ga na zobu ribalauser posted image ), ko sem mu pa vzela je bil pa taaaak jokuser posted image , s kašicami bom pa še počakala kak mesec.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 996
21.1.2010 22:14:02   
dolenjka

user posted image

Nisem glih ne vem kva za bazene user posted image . Sem zadnč mojmu razlagala, kako gre frendica v bazen s tamalim, pa me je takoj zabil, '' jah, sej ti pa itak nauš šla, k ne prebavlaš bazenov'', kao to je zdaj njegova taktika, k me pozna, da bom pa zdaj iz principa šla user posted image user posted image

No, pol se bom pa jaz še s tvojim mal pomenila, pa da gremo skupi user posted image Mogoče še katero naštimamo, pa imamo septemberke lahko kar zasebni termin user posted image user posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 997
21.1.2010 22:14:08   
Mož*
Dolenjka, bom prečekirala Mother Care in se pridružim, če boš(bomo) naročala. Samo povej, koliko časa lahko izbiram(o)?

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 998
21.1.2010 22:16:37   
dreja79

user posted image

No, pol se bom pa jaz še s tvojim mal pomenila, pa da gremo skupi user posted image Mogoče še katero naštimamo, pa imamo septemberke lahko kar zasebni termin user posted image user posted image

Ti se kar pomen user posted image
Kolk jih je v skupini, kolk pa to košta v Atlantisu, pa kolkrat je?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 999
21.1.2010 22:16:56   
Dulsineya

IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

Me je prej Luana tok gledala ko sem čaj pila, je kar ustka odpirala, pa jeziček ven dajala. Sem ji pol vodo dalo iz te šalčke in je kar lepo pila. Spije pa ponavadi 20 ml vode ali čaja, ji ponujam zkozi cel dan. Več očitno ne rabi. Drug teden začnemo z kašicami in sokci (korenčkov, jabolčni).

Današnji čvek z Dulsineyo... jaz sem se super imela. Fajn sva se naklepetale, za to posebno priložnost sva si privoščile toast in tiramisu user posted image . Luana nas je bolj ignorirala, vse je prespala, zbudila se je le tolko da se je poslovila. Lili je bila dolj aktivna v debati user posted image . Lili je zelo lušna punčica, z polnimi lički, za ugriznit user posted image . Je kar precej večja od mojega drobižga, ampak sej bo tudi ona še zrasla user posted image .

Kepica, Sončica, Rožica lepe otročke imate, sicer so pa vsi septembrčki krasni.

Dulsineya in pupček upam, da sta uživali na kavici

Ooo, seveda sva, se morema še dobit, zdej sem dolžna kavo, toast in tiramisu, user posted image jah...sta kr zbežali kaki 2 uri, tak smo v debato padliuser posted image .Jah, Pupček sej si vidla po kom se je vrgla minimiuser posted image . Luani (res je lepotička manekenskih mer, no po mamici) je pa današnji sonček res tako pasal, da se je prepustila sladkemu spancu in nas čisto na koncu pozdravila in se ni pustila motit niti takrat, ko je Lili odločno zahtevala svojo malicouser posted image

Aja, Pupček ne vem če veš, BC v Mercatorju zapirajo in imajo vse 30% dol, sva popoldne z mojim kar nabavila nekaj stvari, se kar splača.

No, jaz si pa še ščrpam moje zaloge mlekca, pol pa šibam spat in upam, da zjutraj ne bom spet ob 5.00 pokonci, ker je Lili zaspala že pred 20.00.

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.