![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:26:25
|
|
|
|
Mož*
|
Sem šla zelo na hitro čez Mother Care: ene 5 artiklov mi je všeč. Sicer se mi zdi zeloooo dojenčasta moda , moram reči, da mi je bolj všeč Osh Kosh. Kako ste zadnjič naročale? A s "Product Code" in številko?
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:27:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne boš verjela, ampak še vedno abstiniramo Pa dobr ženska, oba otroka spedenam, skidam v bajti, dobesedno skidam pred bajto, a pol nej pa še deca naskočim Pa sej ga bi kap verjetn pa saj si multi uporabna- mikser po domače sam bi ga res lahk kap,morš bl na izi...pa veš kaj pol bo mislu da itak lahk vse sama pa boš mogla še pol k bo že zdrav a lahk že nehaš abstinirat....pa sem mislna da sem jaz dolg,sam si ti še hujš... čak da se mu mal kosti zaceljo Kok časa si pa abstinirala če ni top sekret od poroda...oz še mal prej...hm,a veš da se že skor ne spomnim... vem da je bil poletje tm nek od avgusta verjetn....pa do praznikov ,saj veš ...veseli december...pa to no, pol pa nisem prehud primerk, ker mi smo pa kak teden preden sem rodila, tko da sva tle tle, če ga do konc mesca napadem
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:28:57
|
|
|
|
dolenjka
|
Ne Mož, linki na ZS al pa mail A si pogledala vso modo za fantke al samo baby Men je ena jakna od Fisher price iber všeč
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:29:26
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne boš verjela, ampak še vedno abstiniramo Pa dobr ženska, oba otroka spedenam, skidam v bajti, dobesedno skidam pred bajto, a pol nej pa še deca naskočim Pa sej ga bi kap verjetn pa saj si multi uporabna- mikser po domače sam bi ga res lahk kap,morš bl na izi...pa veš kaj pol bo mislu da itak lahk vse sama pa boš mogla še pol k bo že zdrav a lahk že nehaš abstinirat....pa sem mislna da sem jaz dolg,sam si ti še hujš... čak da se mu mal kosti zaceljo Kok časa si pa abstinirala če ni top sekret od poroda...oz še mal prej...hm,a veš da se že skor ne spomnim... vem da je bil poletje tm nek od avgusta verjetn....pa do praznikov ,saj veš ...veseli december...pa to no, pol pa nisem prehud primerk, ker mi smo pa kak teden preden sem rodila, tko da sva tle tle, če ga do konc mesca napadem moj se ni upu več pol septembra k se je bal da ga ne bi kdo notr prjel
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:30:38
|
|
|
|
dolenjka
|
Že tretjič danes in tokrat dokončno, sem se odločila da grem spat In za razliko od nekaterih septemberskih se bom jaz lepo poslovila in šele potem izginila Dolgo in mirno nočko vam želim
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:31:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne boš verjela, ampak še vedno abstiniramo Pa dobr ženska, oba otroka spedenam, skidam v bajti, dobesedno skidam pred bajto, a pol nej pa še deca naskočim Pa sej ga bi kap verjetn pa saj si multi uporabna- mikser po domače sam bi ga res lahk kap,morš bl na izi...pa veš kaj pol bo mislu da itak lahk vse sama pa boš mogla še pol k bo že zdrav a lahk že nehaš abstinirat....pa sem mislna da sem jaz dolg,sam si ti še hujš... čak da se mu mal kosti zaceljo Kok časa si pa abstinirala če ni top sekret od poroda...oz še mal prej...hm,a veš da se že skor ne spomnim... vem da je bil poletje tm nek od avgusta verjetn....pa do praznikov ,saj veš ...veseli december...pa to no, pol pa nisem prehud primerk, ker mi smo pa kak teden preden sem rodila, tko da sva tle tle, če ga do konc mesca napadem moj se ni upu več pol septembra k se je bal da ga ne bi kdo notr prjel aha, pa glavo odšraufal al kaj
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:31:29
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne Mož, linki na ZS al pa mail A si pogledala vso modo za fantke al samo baby Men je ena jakna od Fisher price iber všeč Zaenkrat samo baby, fantke si ogledujem sedaj, ko imata vedve vročo temo. Ne moreeeem sledit
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:31:32
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne Mož, linki na ZS al pa mail A si pogledala vso modo za fantke al samo baby Men je ena jakna od Fisher price iber všeč a to o Mothercare cotah ?
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:31:48
|
|
|
|
dolenjka
|
evo, 10500 ta objava, zdej pa res lahko grem spat
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:32:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne Mož, linki na ZS al pa mail A si pogledala vso modo za fantke al samo baby Men je ena jakna od Fisher price iber všeč a to o Mothercare cotah ? itak
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:32:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne Mož, linki na ZS al pa mail A si pogledala vso modo za fantke al samo baby Men je ena jakna od Fisher price iber všeč Zaenkrat samo baby, fantke si ogledujem sedaj, ko imata vedve vročo temo. Ne moreeeem sledit zakaj pa ne moreš a gospoda 50letnika spet ni al kako
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:32:54
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Že tretjič danes in tokrat dokončno, sem se odločila da grem spat In za razliko od nekaterih septemberskih se bom jaz lepo poslovila in šele potem izginila Dolgo in mirno nočko vam želim No, ja, ti ni uspelo, kaj? Sej naš tud joškari, kaj češ
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:33:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Že tretjič danes in tokrat dokončno, sem se odločila da grem spat In za razliko od nekaterih septemberskih se bom jaz lepo poslovila in šele potem izginila Dolgo in mirno nočko vam želim No, ja, ti ni uspelo, kaj? Sej naš tud joškari, kaj češ kaj če mi ni uspelo Maks je zaspal 19.15
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:34:23
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne Mož, linki na ZS al pa mail A si pogledala vso modo za fantke al samo baby Men je ena jakna od Fisher price iber všeč Zaenkrat samo baby, fantke si ogledujem sedaj, ko imata vedve vročo temo. Ne moreeeem sledit zakaj pa ne moreš a gospoda 50letnika spet ni al kako Dežura 24-urko.
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:34:47
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 moj se ni upu več pol septembra k se je bal da ga ne bi kdo notr prjel aha, pa glavo odšraufal al kaj ja ne vem.... saj veš kak so občutljivi,če premočno stisneš... v trebuhu pa dojenček še nima občutka,to je sam ena "igračka" k je pršla mal na obisk
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:35:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne Mož, linki na ZS al pa mail A si pogledala vso modo za fantke al samo baby Men je ena jakna od Fisher price iber všeč Zaenkrat samo baby, fantke si ogledujem sedaj, ko imata vedve vročo temo. Ne moreeeem sledit zakaj pa ne moreš a gospoda 50letnika spet ni al kako Dežura 24-urko. AAAAAAAAAAAA, no, pa sej ti si itak že ene 4x v lajufu ziher, tko da ni panike, pri nas in pri anitki smo samo 2x, tko da je zato kriza
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:36:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 moj se ni upu več pol septembra k se je bal da ga ne bi kdo notr prjel aha, pa glavo odšraufal al kaj ja ne vem.... saj veš kak so občutljivi,če premočno stisneš... v trebuhu pa dojenček še nima občutka,to je sam ena "igračka" k je pršla mal na obisk ja, pa zanimiva, k ni plišasta
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:36:36
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Že tretjič danes in tokrat dokončno, sem se odločila da grem spat In za razliko od nekaterih septemberskih se bom jaz lepo poslovila in šele potem izginila Dolgo in mirno nočko vam želim No, ja, ti ni uspelo, kaj? Sej naš tud joškari, kaj češ kaj če mi ni uspelo Maks je zaspal 19.15 Ja, spat it, si rekla, da si drugačna od enih septemberčkov
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:36:44
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne Mož, linki na ZS al pa mail A si pogledala vso modo za fantke al samo baby Men je ena jakna od Fisher price iber všeč Zaenkrat samo baby, fantke si ogledujem sedaj, ko imata vedve vročo temo. Ne moreeeem sledit kak ne moreš...a je prevroče zate prejle sem pozabla komentirat...ti maš tolk dela s temi tvojimi otroki pa vozit jih sem pa tja...še dobr da si na porodniški maš vsaj čas,drgač bi mogl najet šoferja
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:36:47
|
|
|
|
dolenjka
|
zdej pa dost - NOČKOOOOOOOOOO
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:37:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Že tretjič danes in tokrat dokončno, sem se odločila da grem spat In za razliko od nekaterih septemberskih se bom jaz lepo poslovila in šele potem izginila Dolgo in mirno nočko vam želim No, ja, ti ni uspelo, kaj? Sej naš tud joškari, kaj češ kaj če mi ni uspelo Maks je zaspal 19.15 Ja, spat it, si rekla, da si drugačna od enih septemberčkov mišljene so bile septemberske mamice, ki zginejo kot kafre, brez pozdrava babji
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:39:10
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 moj se ni upu več pol septembra k se je bal da ga ne bi kdo notr prjel aha, pa glavo odšraufal al kaj ja ne vem.... saj veš kak so občutljivi,če premočno stisneš... v trebuhu pa dojenček še nima občutka,to je sam ena "igračka" k je pršla mal na obisk ja, pa zanimiva, k ni plišasta pa če se z njo fajn igraš pol iz nje še neki prleti
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:40:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 moj se ni upu več pol septembra k se je bal da ga ne bi kdo notr prjel aha, pa glavo odšraufal al kaj ja ne vem.... saj veš kak so občutljivi,če premočno stisneš... v trebuhu pa dojenček še nima občutka,to je sam ena "igračka" k je pršla mal na obisk ja, pa zanimiva, k ni plišasta pa če se z njo fajn igraš pol iz nje še neki prleti pejt spat ženska, čist preveč ti dogajaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:40:12
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne Mož, linki na ZS al pa mail A si pogledala vso modo za fantke al samo baby Men je ena jakna od Fisher price iber všeč Zaenkrat samo baby, fantke si ogledujem sedaj, ko imata vedve vročo temo. Ne moreeeem sledit kak ne moreš...a je prevroče zate prejle sem pozabla komentirat...ti maš tolk dela s temi tvojimi otroki pa vozit jih sem pa tja...še dobr da si na porodniški maš vsaj čas,drgač bi mogl najet šoferja Ja, zdaj je čista milina, ker z lahoto špilam avtoprevoznika. Včasih smo res imeli taksistko za tretjega, ki zdaj suvereno obvlada MPP; pri smučariji pa smo prav dežurali in kombinirali.
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 21.1.2010 23:40:33
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Že tretjič danes in tokrat dokončno, sem se odločila da grem spat In za razliko od nekaterih septemberskih se bom jaz lepo poslovila in šele potem izginila Dolgo in mirno nočko vam želim No, ja, ti ni uspelo, kaj? Sej naš tud joškari, kaj češ kaj če mi ni uspelo Maks je zaspal 19.15 Ja, spat it, si rekla, da si drugačna od enih septemberčkov mišljene so bile septemberske mamice, ki zginejo kot kafre, brez pozdrava babji mogoče so pa za računalnikom zaspale al pa sam berejo pa ne morejo tolk hitr pisat ker nimajo hiperaktivnih prstov
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.