lean
|
Dobro jutro, pri nas je že sonce, upam pa da ne bo spet vetrovno kot včeraj, ko nismo mogli nikamor. Sem si celo privoščila en film popoldne, sicer tako da sem tamalo imela v vozičku, da je mal dremala, pa vmes sem jo mogla previt pa za jest dat. Sem sprobala kako je it z dojenčkom v kino, ker sem prebrala,da je to možno v Lj, ma ni šans, jaz nisem za te stvari. Rižkoo nick je nastal iz mojga imena + n, glede imena pa jaz tako pravim, ko jih prebereš lepo zvenijo, samo problem je pisava, potem pa jih v šoli skoz sprašujejo kako se pa to napiše, sama imam še zdaj ta problem oziroma ni tak problem, je bolj tečno,me skoz sprašujejo a se piše z j.Tko da sem hčerkici dala tak ime, da se bo temu izognila. Rosca79 s takim dopustom nimam izkušenje, bi pa mogoče lahko s sabo vzela un grelnik za vodo,pa pustiš mal dalj cajta, da voda prevre, mogoče bi šlo. A se vaši otročki tud kj drgač obnašajo kukr so se doslej? Tud naša zadnje čase bolj preuči ljudi, preden se jim nasmehne. Se vaši dojenčki med dojenjem potijo??? Se poti, ko je že fejst zmatrana, drugače ne. Sem pa včeraj spet opazla temenca, je tko da izginejo pa se spet pojavijo, saj ni velik, so pa.Zdaj pa ne vem, a ji mogoče preslabo umijem laske, a je to povezano? Pa še to vam moram povedat, v petek zvečer je začela puzat, je bla tolk smešna pa prav se je vidlo, da je nekaj novega, se je tolk smejala zraven. Tko da bo počas, no saj še ne pride daleč, treba stajico nabavt, da jo bom imela kam odložit, da je ne bom še na wc sabo nosila .
|