Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Oj mamice... Zakaj shranjujem? Hm.. ma sm mela zlo hude težave z dojenjem.. pa sm si rekla.. ne, ne bom obupala. Pa je bla črpalka moja obvezna oprema, malemu pa nism dala iz flaške pit ampak sm ga kr vztrajno dojila...dokler nama ni popolnoma zlaufala. Mlekcec pa mi je blo žal vržt in sm si ga zmrznla. Zdej mi je pa res prav prišel, ko sem malemu pripravila korenčkovo kašico za vnaprej... Joj je danes tko zmazal. . Drugače pa... vreme, obup. Sva bla cel dan doma in se prenašala okoli. Tak tečko je bil... sm opazila, da vreme kr vpliva na njega. Al je pa luna. Zgleda, da na oba.... Mene je luna v porodnišnico 39 dni prej odpelala . Kar se tiče moje zaužite hrane... v okus v mlekecu, ki ga sinek poje... hm.. Sm se nasmejala. Ja, priznam... grozno se prehranjujem. Pred nosečnostjo sm skor nč vase dala..., med nosečnostjo mela sladkorno.., sm bla čist omejena... zdej sm si pa dala duška..., jem res grdo.... hm.. kako pa to vpliva na sinka?? heheh.. Moj sin prdi k dec . Ampak dobesedno.... ko ga prdne, moram zluftat. Al pa ponoč. ko se zbudka in ga odkrijem... uuuuuuu.... sva se mojim možem včer tko nasmejala, da joj. Skratka... moj mali po prdecih ni 6 mes star . Toliko o prehodu okusov in arom... Vsak dan več poje... danes 4 dan odkar mal uvajava GH. Nič se ne pritožuje samo sodeluje.... Hočem rečt, da se pozna razlika mešano z vodo ali z mlekecom. Nimam pa velke zaloge.... no, je ni več.... bom mogla spet mal joško na črpalko vržt Mož*.. u ti si pa mami..., že 4?? Super..., jst bi mela tud veliko družinico. To mora bit super Še neki mi povej. Mogoče neumno vprašanje... ampak kaj mu daš kašico v take kozarčke z merico al..?? Recimo, jst ti ne znam povedat kok je moj dons kašice pojedel... Najbrž bi blo fajn dat v te kozarčke al kako?? No, prosim..odgovori na neumno vprašanje Rosca79, a veš, da bi jst tud.. se mal rada sprostila v javnosti, pa mi ne gre. Sm poskusla, pa ne znava. Full narobe, da sm sebe in njega navadla, da se dojiva samo leže... in sam tko fajn laufa, če ne... je dretje. Dejansko. Veš kolikox laufam domov... in sm omejena s cajtom sam zarad te navade in predsodka.. Ma ne vem.... Bi z veseljem razmišljala kot ti, pa do danes še ne znam.. lean... zanimiv nick... Jst bi dala moji deklici ime Lee ann, pa me je moj vprašal za zdravje.... sam pač... No, očitno ne bo tako. Ja.. te male princeske s kiklicami so take cortike... Ne maram roza.. pa sm zihr, da bo moja mala ..., če bo mala.. cela rozika. Sm tud za plavo govorila, da neeeee..., zdej je pa moj fantek cel plav, vse v plavem.. skratka.. vse ostale barve so skor da odpadle. Še od Baby fehna sm mu iz Nemčije nabavla vseeee od Benny blue medvedka. Vse od dekic, do slinčkov in medvedkov in loka, spirale za lupinco in.... vsega boga. Ja.. ne vprašte me kok sm dala. Mislim, da tud moj ne ve . Sej vem jst...to je važn , pa mi je vseen.. ooo tulpek ... tebe pa nič ob Savinji ne srečam. Ja, sej sm ohladila mlek prej.. pol je šel not ampak.. očitno ni hudga.. malemu je bla kašica čist všeč. Ma mami rada kefir... mogoče sin tud Ej... ma alergijo na mleko in jajca?? Tud naš nej bi mel.. pa sm opustila za kak mesec..potem sm pa spet poskusla in nič, nobenih reakcij. Je mel pa na glavi take pikice... to je vse. No, upam, da se kej srečamo... kdaj... čili.. a veš, da bi men pa pasala res kaka masaža. Vse kar mam zmasiran so roke..., ko malega prenašam. Ma tok je rad na rokah... pa upam, da se bo kmalu odvadil. Ga skoz težje nosim.. Tud v sanjah me noben ne zmasira... se bom z mojim mal mogla poment.. , kaj se gre... Ej, punce... LAHKO NOČKO... pa prelep vikend z vašimi sončki in če so dobri... tud z možeki in fanti pa čim manj tašč Jst grem pa zdej takolele... Saj sploh ni neumno vprašanje, je pa čisto enostavno: - če mu mlečno kašo pripravljam z vodo, je tako in tako gor receptura. npr. v 120 ml daj 3 žlice, da pride 150 g; - Hippove sadne in sadno žitne kaše so v lončkih z navedeno težo - če naredim sama, da v stekleničko s širokim vratom, ki ima, seveda, merico