|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
25.2.2010 19:34:03   
katka11
HAHA katka da ne bo še en septemberček!!!

no razen da sem ze mal u letih (34) in mamo premal prostora (3ss) in da si moj ne zeli se enga sploh, ni panike... haha, jez bi imela 3 ce bi bilo po moje in seveda ce bi mal prej zacela s projektom detece, haha. tko, da bova od danes naprej rajs kar pazila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
25.2.2010 20:37:43   
Rosca79
Mož* hvala glede dobropisa Baby Centra da zdej še mi vemouser posted image pa vidm da si tud bl nočna pticauser posted image

Menstruacija pa po točno 5 mesecih in pol, mi je kr mal nelagodno tko je blo fajn k je ni blo...user posted image

Citirat pa še ne znam sam se ne vid aneuser posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
25.2.2010 20:44:30   
baby blue
Za kak dobropis od BC se to gre?

Jst tud še nisem M dobila pa je od poroda že 5 mesecev... Zaenkrat mi je kar kul... user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
25.2.2010 20:54:05   
maayaa
Ta drugi zobek je pri na že zunaj, zdaj je pravi mali zajček, škoda ker so maškare že bile.

Danes smo prvič probali korenček, je bil mali zelo navdušen, ga je kar zmazal nekaj. Sicer mi je med hranjenjem z glasnim jokom "povedal", da on bi še jedel samo ne več korenčka ampak mlekec, ko sva se podojila je bil pa itak čist zadovoljen.
kako spasirate enga korenčka
Sama sem skuhala  ene tri, štiri korenčke, pa sem jih čisto lepo spasirala spaličnim. Kar je ostalo je pa itak mami pojedla user posted image

Jest sem M dobila prejšnji teden, tako, da tole z dojenjem in M ni nič, škoda, tko je bilo fino. Sem kar kar malo pozabila kako to sploh še zgleda.
Zaščita pri user posted image je pa kar obvezna, tudi, če dojiš. Jih poznam kar ene par, ki imajo med otroci manj kot leto dni razlike, nenačrtovane seveda. Prijateljica je s prvim otrokom umetno zanosila po šestih letih poskušanja, ta drugega pa sta spočela skoraj takoj po porodu. Je bilo kar zanimivo, ta prvi je bil star deset mesecev, ko je bila ona s drugim že v porodnišnici.

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
25.2.2010 21:01:36   
Rosca79
Baby blue: nekje v začetku marca naj bi pričakovali vsi zapravljači dobropis iz BC za preteklo obdobje

Zdej se je pa miška moja zbudla pa šibam...

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
25.2.2010 21:08:42   
Anonimen
Evo še mal mene.. med ta novimi user posted image ... Super, da tema ne umre... mi je fajn vidt kaj vaši septembrčki delajo. user posted image
Kar se M tiče... je prišla točno 4 mes in 4 dni po porodu. Jst sm se je razveselila, ker še eno počakamo pa začneva... hopsat in delat deklico. Če malega že uvajam v GH in trpim..ker ga ne bom več skoz dojčkala.... moram hitr spet eno malo bitjece k joški stisnt. user posted image Sm smotka..vem. Ne, želiva si še eno detece....  tko da.. lahko pričakujete kakšen plusek v kratkem... od mene.user posted image

KG... ne pogovarjajmo se o tem. user posted image
Sva pa dons se z malim tokkk šetkala... 3h sva bla zunaj. Jst sm se martinčkala, sinek pa smrčal. Užival. No vmes sem si seveda privoščila skutin zavitek, pa en Twix.... no i med potjo zagledam hrib... pa sm si rekla, če se znaš tok z užitkom posladkat, zdej pa zgin v hrib.... in sm. Ubogala sm se , sm rinla gor in skor izdahnla, ko sm dojela, da pa je to kr strmo... ampak sm uspeeeeellaaa.... Jupi. In ko sm pršla domovvv... sm si pa res morala privoščit domačico . Zasluženo!!!

Drugač pa zdej malemu delam kašice za vnaprej. Kuham korenčka... mlekc moj sm odmrznla..., mal repičnega oljčka... pa mixxxx... Dons je full lepo papal, cele 4 žličke. Mi je kr všeč ratal amapak, da o slinčku pa bodiju raj ne govorim. SM dala takoj prat...pa je oranžn flek gor. Ooooo te naše cunjice bodo še tko svinjske.
Ej a keri mlek mal na kislo potegne... če ste ga poskusle?? Jst sm in ni čist sam sladek.

Drugač pa težavica s spanjem se nadaljuje. Včer je blo mal bolš... ampak sm se navadla bit zombi. Tko mamo.

Punce... lahko noč... jst grem dons sm.., za vas pa ne vem.. user posted image
user posted image

(odgovor članu Rosca79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3706
25.2.2010 21:38:50   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Punce... lahko noč... jst grem dons sm.., za vas pa ne vem.. user posted image
user posted image

ne boš verjela sem ravno včeraj zjjutraj tukaj plavala,je tko paaaasaaaallllllllll!!!! potem sem šla pa še na en hudo masažo...user posted image

korenčka pa trenutno spasiram z mešalnikom. sem mu dala samo z vilico fajn pretlačenega(ker hrane naj nebi miksali ker da se vitaminčki zgubijo)pa je tko jedu kot da mu dajem žaganje in da sem najslabša kuharica na svetu.vseeno mu  poskušam čimmanj miksat in mu  ponujam  pretlečeno z vilico ,da se ne bo ritka preveč razvadla.  vem za par otrok ,katere so  šele v vrtcu navadli na normalno hrano. temu bi se pa jaz izognila če se bo dalo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
25.2.2010 21:52:29   
vila MaLiNa

Ej a keri mlek mal na kislo potegne... če ste ga poskusle?? Jst sm in ni čist sam sladek.

Meni se tudi tako zdiuser posted image . Sem vse zmrznjeno mleko stran vrgla (ga je bilo za poln prvi predal v zamrzovalnikuuser posted image ). Si ga raje sproti spumpam, če se mi pa ne da pa AM vabi.

Pa naj user posted image hitro ratauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
25.2.2010 22:03:15   
Anonimen
vila Malina.. si prejela pozdrave??user posted image
Ja, mal mi je sumnjiv mlek.. no, vrgla ga ne bom... sm ga že umešala v korenčka. user posted image Sicer sm spumpanega takoj v zmrzovalnik dala ampak... ne vem. Oktobrke pravjo, da je to normalno user posted image .
Hvala za želje... jst bi tud eno roziko zdej mela, ati pa pravi, da bo modrček spet.

čili... a se pravi sem vse vitaminčke zdej uničla al kako?? user posted image Hm... sm s paličnim ga mixnla.user posted image
Ej no dej pejt še dons na masažico... ti jo privoščim user posted image

NOČKAAA.. grem na sadno solatko z možekom.user posted image
Lepo spite.. septembrke noveee user posted image in ena ta starauser posted image . Sm prej mal za nazaj brala... pa mi je z vohuni smešna... zelo smešna, smešna in smešna. No, moje mnenje... sm mislila, da je point una ženska, ki je kradla slikce otročkov na RR in jih predstavljala za svoje ..pa vidim, da ni niti približno to. No.... vohunke, LAHKO NOČuser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3709
25.2.2010 22:12:25   
čili
a ni tko, da se okus mleka" prilagaja" temu kar mamica poje?

rižkoo masažauser posted image -no prov, pa grem no!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
25.2.2010 22:27:06   
tulpek

vila Malina.. si prejela pozdrave??user posted image
Ja, mal mi je sumnjiv mlek.. no, vrgla ga ne bom... sm ga že umešala v korenčka. user posted image Sicer sm spumpanega takoj v zmrzovalnik dala ampak... ne vem. Oktobrke pravjo, da je to normalno user posted image .

Baje se mora ohladit prej in potem v zamrzovalnik user posted image Kolikor sem brala... sem ga pa js tudi vstran vrgla, ker sem na dieti brez KM in jajc in ne rabim starega mleka, delam nove zaloge. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
25.2.2010 22:29:09   
Ajsha
Vitamini se ne zgubljajo z miksanjem hrane ampak s segrevanjem pa se to ne vsi. Zato je pri kuhanem sadju in zelenjavi popolnoma vseeno kako ga spasiramo. Surovo sadje pa v stiku s kovino hitreje oksidira in zato priporocajo ribanje s steklenim ali pa s plasticnim strgalom

V materino mleko prehajajo tudi arome in okusi iz zauzite hrane, zato dojeni otroci ze na ta nacin spoznavajo okuse.

Love is in the air...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
25.2.2010 22:34:03   
lean
maayaa si me nasmejala, se bom držala tvojga receptauser posted image

Rižkoo držim pesti za deklico, komaj čakam, da bo poletje, da bo moja punca lahko nonstop v kiklcah, zdaj še ne bo mogla protestirat, tko da si bom dala duškauser posted image

čili uživaj pa če masira kakšen fajn desc me kar naroč za jutri

lahko noč vsem!

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
25.2.2010 22:38:13   
Mož*
Haj, ovulacija je vedno pred menstruacijo, kar pomeni, da sploh ne rabiš menstruacije, pa si lahko že nosečuser posted image Polno dojenje sicer predstavlja kar dobro zaščito, 100% pa nikakor. Moji prvi dve sta 14 mesecev razlike, sicer popolnoma načrtovano, a vseeno brez menstruacije.
Okus in vonj materinega mleka se nekoliko spreminjata, ne morem pa reči, da bi mi odmrznjeoo mleko dišalo po kislem.
Kar se GH hrane tiče, jo naš sedaj uživa slab mesec (čez teden dni bo že star 6 mesecev). in poje že ooli 150g maenkrat, kar je bistveno več, kot je kadarkoli spil mleka.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
25.2.2010 22:43:48   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Meni se tudi tako zdiuser posted image . Sem vse zmrznjeno mleko stran vrgla (ga je bilo za poln prvi predal v zamrzovalnikuuser posted image ). Si ga raje sproti spumpam, če se mi pa ne da pa AM vabi.

Pa naj user posted image hitro ratauser posted image

..moje tudi ..sem cel oktober in pol novemra stran vrgla..govorim pa o litrih, ker sem ga res imela veliko..december sem porabila (sem ga z mojim svežim mešala) in ostalo mi je še nekaj iz januarja, ki ga bom pa tudi kamalu porabila...

...sem pa ugotovila, da bolj smrdi, če ga preveč zagrejem..

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
26.2.2010 0:27:21   
Rosca79
Zakaj pa mate take zaloge v skrinjah...ni mi jasnuser posted image
Jst sm za slučaj da bi mogla res kam nujno-nujno it dala v skrinjo en lonček s 120ml, itak je pa povsod z mano - pa tud ne kompliciram preveč glede kraja dojenja. Se mi pa zdi, vsaj moja izkušnja, da vse bolj ljudje z nekim občudovanje gledajo na dojenje, tud v javnosti. Se pa niti ne želim obremenjevat s kakšnimi nasprotniki dojenja v javnosti, mi je pomembn sam to da moj otroček ni več lačen...se pa itak vsaj mal dava v zatišje zarad njenga miruuser posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
26.2.2010 8:44:15   
mateja8
Men tut ni čist jasn zakaj rabte mleko zamrzovat. Jaz sem ji za dojenje vedno na razpolago, ko pa kam gremo gledam da smo doma do naslednjega obroka ali pa gre z mano.

Joj, ne morem verjet. Vita še spi.....in to od osmih zvečer. Res pa sva se ob pol petih podojili. To bo pa prvovrsten rekord. Ko bi le blo vsak dan tako.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
26.2.2010 9:36:46   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

Zakaj pa mate take zaloge v skrinjah...ni mi jasnuser posted image
Jst sm za slučaj da bi mogla res kam nujno-nujno it dala v skrinjo en lonček s 120ml, itak je pa povsod z mano - pa tud ne kompliciram preveč glede kraja dojenja. Se mi pa zdi, vsaj moja izkušnja, da vse bolj ljudje z nekim občudovanje gledajo na dojenje, tud v javnosti. Se pa niti ne želim obremenjevat s kakšnimi nasprotniki dojenja v javnosti, mi je pomembn sam to da moj otroček ni več lačen...se pa itak vsaj mal dava v zatišje zarad njenga miruuser posted image

Jaz ga imam, kako naj rečem, "iz navade". Na začetku sva se strašansko matrala: cel dan je visel na bradavici, 2x, 3x potegnil in spal ... in tako 24 ur. Če se hotela sploh normalno vzpostaviti dojenje, sem morala izbrizgavati. Kasneje sem si izbrizgavala predvsem po izkušnjah od ta tretjega, ki je bil nežen, modrook blondinec, s preobčutljivo kožo, pri katerem nisem KM in jajc uporabljala vse do tretjega leta; hočem reči, da so šle vse mlečne zadeve z izbrizganino. Četrti, hvala bogu, ne kaže nikakršne preobčutljivosti.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
26.2.2010 11:26:17   
mateja8
Najprej zima, včeraj prav vroče vreme, danes pa spet dežuje. Me bi se pa tako rade martinčkale in vozile z vozičkom zunaj po svežem zraku. Bo treba kar dežnik vzet Vito pa v kengerujčka in na teren - vsaj malo.
Jaz mleka nimam na zalogi, ker se tamala vsakič naje za najmanj tri ure. Takrat sem pa tudi že doma če kam grem. Od začetka pa tudi nisva imeli težav z vzpostavljanjem dojenja saj je pravi mali požerušček, ker se je rodila kot "zahiranček" - se pravi, da v trebuhu ni imela dovolj hrane in je bila lačna zdaj pa to s pridom nadoknadi. user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
26.2.2010 15:00:01   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: Ajsha

Vitamini se ne zgubljajo z miksanjem hrane ampak s segrevanjem pa se to ne vsi. Zato je pri kuhanem sadju in zelenjavi popolnoma vseeno kako ga spasiramo. Surovo sadje pa v stiku s kovino hitreje oksidira in zato priporocajo ribanje s steklenim ali pa s plasticnim strgalom

V materino mleko prehajajo tudi arome in okusi iz zauzite hrane, zato dojeni otroci ze na ta nacin spoznavajo okuse.

aha...

in do kdaj se nej bi ribal?

katka a si dobila Muser posted image ?

< Sporočilo je popravil čili -- 26.2.2010 15:01:52 >

(odgovor članu Ajsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
26.2.2010 16:58:00   
jullie
..js si črpam, pa sem si vedno več načrpala kot je mala pojedla in sem ostanek dala v skrinjo..vsak dan mi je ostalo nekje 1,5-2dcl..škoda mi je pa bilo vstran vreči..

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
26.2.2010 21:05:17   
Anonimen
Oj mamice... user posted image
Zakaj shranjujem? Hm.. ma sm mela zlo hude težave z dojenjem.. pa sm si rekla.. ne, ne bom obupala. Pa je bla črpalka moja obvezna oprema, malemu pa nism dala iz flaške pit ampak sm ga kr vztrajno dojila...dokler nama ni popolnoma zlaufala. Mlekcec pa mi je blo žal vržt in sm si ga zmrznla. Zdej mi je pa res prav prišel, ko sem malemu pripravila korenčkovo kašico za vnaprej... Joj je danes tko zmazal. user posted image user posted image .

Drugače pa... vreme, obup. Sva bla cel dan doma in se prenašala okoli. Tak tečko je bil... sm opazila, da vreme kr vpliva na njega. Al je pa luna. Zgleda, da na oba.... Mene je luna v porodnišnico 39 dni prej odpelalauser posted image .

Kar se tiče moje zaužite hrane... v okus v mlekecu, ki ga sinek poje... hm.. user posted image Sm se nasmejala. Ja, priznam... grozno se prehranjujem. Pred nosečnostjo sm skor nč vase dala..., med nosečnostjo mela sladkorno.., sm bla čist omejena... zdej sm si pa dala duška..., jem res grdo.... hm.. kako pa to vpliva na sinka?? heheh.. user posted image
Moj sin prdi k decuser posted image . Ampak dobesedno.... ko ga prdne, moram zluftat. Al pa ponoč. ko se zbudka in ga odkrijem... uuuuuuu.... sva se mojim možem včer tko nasmejala, da joj. Skratka... moj mali po prdecih ni 6 mes star user posted image . Toliko o prehodu okusov in arom... user posted image
Vsak dan več poje... danes 4 dan odkar mal uvajava GH. Nič se ne pritožuje samo sodeluje.... Hočem rečt, da se pozna razlika mešano z vodo ali z mlekecom. Nimam pa velke zaloge.... no, je ni več.... bom mogla spet mal joško na črpalko vržt
Mož*.. u ti si pa mami..., že 4?? Super..., jst bi mela tud veliko družinico. To mora bit superuser posted image Še neki mi povej. Mogoče neumno vprašanje... ampak kaj mu daš kašico v take kozarčke z merico al..?? Recimo, jst ti ne znam povedat kok je moj dons kašice pojedel... Najbrž bi blo fajn dat v te kozarčke al kako?? No, prosim..odgovori na neumno vprašanje user posted image

Rosca79, a veš, da bi jst tud.. se mal rada sprostila v javnosti, pa mi ne gre. Sm poskusla, pa ne znava. Full narobe, da sm sebe in njega navadla, da se dojiva samo leže... in sam tko fajn laufa, če ne... je dretje. Dejansko.
Veš kolikox laufam domov... in sm omejena s cajtom sam zarad te navade in predsodka.. Ma ne vem.... Bi z veseljem razmišljala kot ti, pa do danes še ne znam.. user posted image

lean... zanimiv nick... user posted image Jst bi dala moji deklici ime Lee ann, pa me je moj vprašal za zdravje.... sam pač...user posted image No, očitno ne bo tako. user posted image Ja.. te male princeske s kiklicami so take cortike... Ne maram roza.. pa sm zihr, da bo moja mala ..., če bo mala.. cela rozika. Sm tud za plavo govorila, da neeeee..., zdej je pa moj fantek cel plav, vse v plavem.. skratka.. vse ostale barve so skor da odpadle.user posted image Še od Baby fehna sm mu iz Nemčije nabavla vseeee od Benny blue medvedka. Vse od dekic, do slinčkov in medvedkov in loka, spirale za lupinco in.... vsega boga. Ja.. ne vprašte me kok sm dala. Mislim, da tud moj ne veuser posted image . Sej vem jst...to je važnuser posted image , pa mi je vseen.. user posted image

ooo tulpek ... tebe pa nič ob Savinji ne srečam. user posted image Ja, sej sm ohladila mlek prej.. pol je šel not ampak.. očitno ni hudga.. malemu je bla kašica čist všeč. Ma mami rada kefir... mogoče sin tud user posted image
Ej... ma alergijo na mleko in jajca?? Tud naš nej bi mel.. pa sm opustila za kak mesec..potem sm pa spet poskusla in nič, nobenih reakcij. Je mel pa na glavi take pikice... to je vse. No, upam, da se kej srečamo... kdaj...

čili.. a veš, da bi men pa pasala res kaka masaža. Vse kar mam zmasiran so roke..., ko malega prenašam. Ma tok je rad na rokah... pa upam, da se bo kmalu odvadil. Ga skoz težje nosim..
Tud v sanjah me noben ne zmasira... se bom z mojim mal mogla poment.. user posted image , kaj se gre...

Ej, punce... LAHKO NOČKO... pa prelep vikend z vašimi sončki in če so dobri... tud z možeki in fanti pa čim manj tašč user posted image

Jst grem pa zdej takolele...
user posted image

(odgovor članu jullie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
26.2.2010 21:42:41   
Ajsha
IZVIRNO SPOROČILO: čili

in do kdaj se nej bi ribal?

Dokler mali ne poštekajo, kako se pravzaprav žveči. Ko uvajamo hrano otroci šele spoznavajo, da ni vse tekoče, zato prvo hrano ribamo ali pa miksamo povsem na drobno. Ko dojenčki ugotovijo, da se hrana fino požira in da se ne vdihuje, pa konsistenco hrane počasi spreminajmo v bolj grobo.

Love is in the air...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
26.2.2010 22:25:18   
Mož*

Oj mamice... user posted image
Zakaj shranjujem? Hm.. ma sm mela zlo hude težave z dojenjem.. pa sm si rekla.. ne, ne bom obupala. Pa je bla črpalka moja obvezna oprema, malemu pa nism dala iz flaške pit ampak sm ga kr vztrajno dojila...dokler nama ni popolnoma zlaufala. Mlekcec pa mi je blo žal vržt in sm si ga zmrznla. Zdej mi je pa res prav prišel, ko sem malemu pripravila korenčkovo kašico za vnaprej... Joj je danes tko zmazal. user posted image user posted image .

Drugače pa... vreme, obup. Sva bla cel dan doma in se prenašala okoli. Tak tečko je bil... sm opazila, da vreme kr vpliva na njega. Al je pa luna. Zgleda, da na oba.... Mene je luna v porodnišnico 39 dni prej odpelalauser posted image .

Kar se tiče moje zaužite hrane... v okus v mlekecu, ki ga sinek poje... hm.. user posted image Sm se nasmejala. Ja, priznam... grozno se prehranjujem. Pred nosečnostjo sm skor nč vase dala..., med nosečnostjo mela sladkorno.., sm bla čist omejena... zdej sm si pa dala duška..., jem res grdo.... hm.. kako pa to vpliva na sinka?? heheh.. user posted image
Moj sin prdi k decuser posted image . Ampak dobesedno.... ko ga prdne, moram zluftat. Al pa ponoč. ko se zbudka in ga odkrijem... uuuuuuu.... sva se mojim možem včer tko nasmejala, da joj. Skratka... moj mali po prdecih ni 6 mes star user posted image . Toliko o prehodu okusov in arom... user posted image
Vsak dan več poje... danes 4 dan odkar mal uvajava GH. Nič se ne pritožuje samo sodeluje.... Hočem rečt, da se pozna razlika mešano z vodo ali z mlekecom. Nimam pa velke zaloge.... no, je ni več.... bom mogla spet mal joško na črpalko vržt
Mož*.. u ti si pa mami..., že 4?? Super..., jst bi mela tud veliko družinico. To mora bit superuser posted image Še neki mi povej. Mogoče neumno vprašanje... ampak kaj mu daš kašico v take kozarčke z merico al..?? Recimo, jst ti ne znam povedat kok je moj dons kašice pojedel... Najbrž bi blo fajn dat v te kozarčke al kako?? No, prosim..odgovori na neumno vprašanje user posted image

Rosca79, a veš, da bi jst tud.. se mal rada sprostila v javnosti, pa mi ne gre. Sm poskusla, pa ne znava. Full narobe, da sm sebe in njega navadla, da se dojiva samo leže... in sam tko fajn laufa, če ne... je dretje. Dejansko.
Veš kolikox laufam domov... in sm omejena s cajtom sam zarad te navade in predsodka.. Ma ne vem.... Bi z veseljem razmišljala kot ti, pa do danes še ne znam.. user posted image

lean... zanimiv nick... user posted image Jst bi dala moji deklici ime Lee ann, pa me je moj vprašal za zdravje.... sam pač...user posted image No, očitno ne bo tako. user posted image Ja.. te male princeske s kiklicami so take cortike... Ne maram roza.. pa sm zihr, da bo moja mala ..., če bo mala.. cela rozika. Sm tud za plavo govorila, da neeeee..., zdej je pa moj fantek cel plav, vse v plavem.. skratka.. vse ostale barve so skor da odpadle.user posted image Še od Baby fehna sm mu iz Nemčije nabavla vseeee od Benny blue medvedka. Vse od dekic, do slinčkov in medvedkov in loka, spirale za lupinco in.... vsega boga. Ja.. ne vprašte me kok sm dala. Mislim, da tud moj ne veuser posted image . Sej vem jst...to je važnuser posted image , pa mi je vseen.. user posted image

ooo tulpek ... tebe pa nič ob Savinji ne srečam. user posted image Ja, sej sm ohladila mlek prej.. pol je šel not ampak.. očitno ni hudga.. malemu je bla kašica čist všeč. Ma mami rada kefir... mogoče sin tud user posted image
Ej... ma alergijo na mleko in jajca?? Tud naš nej bi mel.. pa sm opustila za kak mesec..potem sm pa spet poskusla in nič, nobenih reakcij. Je mel pa na glavi take pikice... to je vse. No, upam, da se kej srečamo... kdaj...

čili.. a veš, da bi men pa pasala res kaka masaža. Vse kar mam zmasiran so roke..., ko malega prenašam. Ma tok je rad na rokah... pa upam, da se bo kmalu odvadil. Ga skoz težje nosim..
Tud v sanjah me noben ne zmasira... se bom z mojim mal mogla poment.. user posted image , kaj se gre...

Ej, punce... LAHKO NOČKO... pa prelep vikend z vašimi sončki in če so dobri... tud z možeki in fanti pa čim manj tašč user posted image

Jst grem pa zdej takolele...
user posted image

Saj sploh ni neumno vprašanje, je pa čisto enostavno:
- če mu mlečno kašo pripravljam z vodo, je tako in tako gor receptura. npr. v 120 ml daj 3 žlice, da pride 150 g;
- Hippove sadne in sadno žitne kaše so v lončkih z navedeno težo
- če naredim sama, da v stekleničko s širokim vratom, ki ima, seveda, merico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
27.2.2010 0:28:36   
Rosca79
Rižkoo: midve še zdej čudn jeva sede, tud kadar se da prakticirava dojenje v leže, ker velik več poje, pa tud obe sva bl komot. V sede pa tok mal pocuza, da se mi zdi da se sam odžeja. In posledično je pol ponoč večkrat na jošk.
Aja drgač pa bravo za padli hribuser posted image

mateja8: tud mi komej čakamo toploto, da se znebimo teh bundic pa začnemo uživat na sončku - pa sej kukr šiba čas bo tud to zdej zdejuser posted image . Ja pa v kengurujčku je naša res rada, slpoh tko da me ne viduser posted image  

Prdci: naša punca je mela že v porodnišnici take prdce, da je tašča tam na obisku mojga gnavla da nej prizna da ga je spustuuser posted image , v glavnem to se ji je kr en cajt dogajalo, pa je bla samo dojena pa tud moja prehrana ni bla kr nekej...Od tretjega meseca dalje pa zelo redko še kšn da rečemo ufff...user posted image

Roza cunje: sva šle na sprehod z modro rumeno kapo, modro dudo, z modro sivim vozkom, pokrite z modro odejico, sicer pa ležeča na roza dekici ampak v rjavmu kombinizončku, pa sva itak ble koj fantek. Ko so pa sprašval kako mu je ime, sm pa povedala da je Lucijauser posted image , tko da sva zamenale vsaj modro dudo z rozauser posted image

Zej mam pa še eno vprašanje:
Če ma kera iskušnje z enoletnikom it na dopust kam v tujino, kjer še odrasli ne pijemo vodo iz pipe? Sm imela v mislih kakšen Egipt, mi je všeč tam morjeuser posted image

Pa čimveč se crklajte...lp

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?