Doria
|
pozdravček septembrke, danes nisem ravno zunaj lazila, ker je bilo brrr.... zima kaže zadnje zobe...naš Jaka se mi zdi pa prve!!! Za vse ki imate že zobate septembrčke... bosta ta dva hlebčka spodaj v dlesni zobka? Naš se drugače samo reži, sploh če ga dvigujem ali pa kar mečem v zrak, če "napadava" mačke ali pa kake igrače Če se joka, je lačen in kar cepeta in pobrcuje noge stalno upira v voziček, v ograjo...če se drži z rokicama mojih rok, sedi vzravnano, drugače kar pade naprej ali vstran...če mu kaj ni všeč. začne spuščat krike podobne joku.... prefriganec mali... Danes sem ga provizoriš oblečenga stehtala na vagi in je pokazala 8,3 kg...bomo videli na pregledu. Kako velika oblačilca (v cm, normalne številke) mislite da bodo naši štruklji nosili jeseni? Ker naš ima bodije 74, 80 so mu malo ohlapni ampak jih kar nosiva. Sem zadnjič v BC kupila kratek poletni pajacek - nič številke, samo za 18 mesecev je pisalo sam je bil tak lep....ga lahko kar podarim...sem ga oprala in posušila pa mu je ravno prav, sam poletje ni zunaj Čtivo....Diamantno dinastijo sem prebrala že nekaj časa nazaj in vem, da sem jo kar požirala...same spletke keš in prevare in vroča kri...in seveda srečen konec zdaj berem bolj take zgodbe kot je Pilotova žena (Anita Shreve), taki liki so mi zdaj bolj blizu. Mateja8, hvala za ideje. Rekla si da delaš v knjižnici...če slučajno veš...The bronze horseman (Paulina Simons) ali se jo da dobit v Sloveniji, ali je prevedena? Na cobissu nisem nič našla. Že 100x prebrala (imam jo kot e-book v zelo slabi obliki) in res bi jo rada imela tako, za na polico, na plaži ne morem met notebooka...ali pač? Ajsha...ja mi imamo tudi čez 14 dni cepljenje in pregled in bomo tudi verjetno začeli z gosto hrano... GH korenček 3 dni, špinača 3 dni, brokoli 3 dni, brstični ohrovt 3 dni, krompir 3 dni, vse kuhano, nato banane 3 dni, jabolka 3 dni...ribana, nato mešano, nato meso. Začnem z dvema žličkama, končam s celim 210 ml obrokom. KM in žitarice in ribe počakajo do 1 leta. Čokolešnik in čokolino sta za okoli 8 mesecev, vendar imata preveč sladkorja, zato NE. Tak nasvet sem dobila od prijateljice (mi je že kupila tomee tippee pribor) A bo v redu? Če ima katera od "staroselk" čas....kaj ste mislile z riževimi kašicami...a so to kašice za zmešat z vodo ali mlekom (hipp, milupa) ali ste res iz riža kuhale kašo? Če ste zadnje,prosim če katera da kak recept Nič, mi kar učke skup vleče. Grem v mižo. Lepo spite
|