|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
10.2.2010 19:53:24   
m_aja
hei hei danes sem bila na pregledu pa sem ji rekla da mi trebuh otrdeva pa mi je rekla če ti bo več kot 10 x na dan hitro nazaj tak da ziher bom šla ker dans mi je že kakih 7 x otrdel user posted image dobila sem injekcijo v rito user posted image pa moja mala meri 26 cm oz.kaj pač je to s/f ko piše ne spoznam se na to sem pa 27 tedn in 3 dni noseča. Zredila sem se vse skupaj za 7 kg pa dobila sem cenesten user posted image mam vneto nožnico no naslednji pregled mam pa 12. 3

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
10.2.2010 19:57:44   
carly
Markicaa meni trebuha nikoli ne meri, redim se pa kar konkretno, sem že čez 10+, pa moja gin nikoli kil ne komentira in ne sklepa da bibilo z user posted image kej narobe zaradi tega.Tko da mi res ni jasno zakaj vam nekateri gin toliko komplicirajo s kilami.

Angeltian glede božičnice, jaz sem jo letos dobila samo za tisti del ko sem bila v službi (do oktobra sem bila na porodniški ).

Mene pa zanima če katera ki že ima otroke ve kje se lahko kupijo tiste plastične smučke ki so samo za na čevlje nataknit?

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 20:10:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu julka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 1653
10.2.2010 22:13:10   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Zanima me, kako je letos z regresom in božičnico. Mi pripadata - mi pripada v celoti ali samo delež, ko nisem na porodniški?
Če imaš zaposlitev za vse leto, potem ti pripada ves regres. Božičnica pa je odvisna od delodajalca. Pri nas konkretno, v kolikor božičnica sploh je - je dobiš samo sorazmeren delež (porodniška, nega, bolniška se odšteva).

Potem me zanima še nekaj v zvezi s plačilom vrtca. Zdaj smo pač dobili novo odločbo za to leto. Pa me zanima, če lahko, ko bo dete rojeno, na novo vložim vlogo o zmanjšanem plačilu vrtca, da bi lahko v času porodniške pač manj plačevala ali bodo ti nizki zneski porodniške komaj naslednje leto spet koristni? Takoj oddaj. Mogoče ne bojo upoštevali spremembe tvojih dohodkov, definitivno pa se bo spremenil dohodek na družinskega člana - in to bi morali upoštevat.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 10.2.2010 22:15:08 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
11.2.2010 8:36:19   
Teja K
Dobro jutro babike

Moi velkam bek user posted image ... samo, da si ok...

Maja
S/f je velikost maternice, ki bi naj bila isto velika kot je nosečnost po tednih. Na spletu veliko o tem piše. G. merijo velikost maternice zato, ker če maternica ne raste ali je močno v zaostanku se lahko sumi na zastoj v razvoju. Mislim, da pri tebi ni panike, če raste, v primeru, da pa ti do naslednjega pregleda ne bi zrastla čisto nič pa bi te napotili na nadaljne preiskave... Tudi sama sem imela na zadnjem pregledu 1cm manjšo maternico, kot pa nosečnost po tednih, pa moja G. ni nič komentirala... zaskrbljujoče je, ko neha rasti... to se je zgodilo pri mojem prvem sinu, sicer čisto na koncu in je bilo vse ok z njim, sam bolj suh je bil, ker pač MB porodnišnica in takratni zdravniku niso bili vredni počenega groša, sem pa ugotovila, da od tistih, ki so imeli mene in so me skoraj zašuštrali ni več nobenega... Čujič še straši po bolnici, ampak on ne pride v porodno sobot, tako, da sedaj so res mladi zdravniki in mislim, da so se popravili.

Carly poglej za smučke v Harvisu ali pa v kakšnem večjem Sparu, ampak če hočeš otroka učit smučat, ti te smučke odsvetujem, raje kupi rabljene kakšne prave, saj niso toliko drage... Plastične smučke so katastrofa, tudi sama sem jih hotela nabavit za Davida, pa so mi vsi odsvetovali od smučarskih vaditeljev, do prodajalcev v Hervisu.

Zivepo tudi jaz imam poln kulac snega, da veš...

No grem zdaj reštartat računalnik ker imam neke faking posodobitve...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
11.2.2010 8:50:47   
Angel_Tian
Najprej en lep, spet čist snežen, pozdrav.

Pod drugo pa me zanima, kje se lahko tale blesava reklama z zvokom čofotanja izklopi user posted image user posted image user posted image (če katera slučajno ve, da mi ne bo vsakič čofnilo, ko bom na forum šla).

Pod tretje - grem si čino skuhat in brat, kaj ste naklepetale včeraj, ko se vas nekak sploh ni dalo ustavit user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
11.2.2010 8:52:06   
markicaa
jutroooo bejbe!

no zdej sm pa ugotovila kaj pomen tistih 31cm, ta razdalja ki jo teja k omenja, s/f.. u glavnem mam prevelzga bušija, sem 26t5d, trebuh mam pa velik za 32tednov! pa sej to ni normalnouser posted image ... mene zanima kako sploh lahko to merijo na tak način? pa sej kakšne grejo iz čist mejčkenim trebuščkom rodit, ali pa obratno!!

carly- nevem zakaj težijo tolk glede kg, k da bi se res full zredila. zgleda, da je pri vsakmu G drugače. moja prijateljica ima 110kg pa 155cm, pa ji nič ne teži sam z rdečo ji je napisala kg v knižco user posted image pa 3 !!!

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
11.2.2010 9:26:23   
Teja K
Markicaa naj te popravim user posted image ne merijo ti trebuha, ampak maternico... Vrh maternice si lahko tudi sama otipaš, no jaz sem si ga lahko na začetku, sedaj se prav namučim da najdem... meri pa se od vrha sramne kosti, do pač kje imaš maternico... ne meri ti trebuh kot tak... seveda pa je možno, da se zdravnik pri tem tudi zmoti... jaz si jo otipam približno 4 cm ali pa 5 nad popkom trenutno, sem pa v 25. tednu... to maš tudi lepo opisano na spletu, seveda ne vem na kateri strani sem pa brala o tem na začetku... je full težko čutit kje se maternica konča (vsaj jaz težko čutim) zato tam kjer čutim brcike potem iščem ta rob...
Ampak se mi zdi, da je bolj zaskrbljujoče, če imaš premalo maternico ne pa preveliko, za malo vem, da pomeni sum na zastoj v razvoju, za veliko pa nimam pojma... pobrskaj malo po netu... lahko pa kaže večja maternica na to, da si noseča več kot pa so ti izračunali.

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
11.2.2010 9:33:53   
markicaa
ja teja k sej vem maternico ti zmerjo user posted image sem se mal pozanimala pa čudn napisala ane user posted image ! drugač je pa rekla, da se prehitro redim mogoče zaradi sladkorne in da lahko otroček zaradi tega prehitro raste. amapk ni bila nevem kaj zaskrbljena, zato tud jaz nism ! sam pol sem mal pobrskala po internetu... in bolš da nebi user posted image bomo drugič vidli kaj bojo rekl..

aja dejte mi babe prosim povedat kok stane 3d/4d približno?

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
11.2.2010 9:40:51   
barvar
M_o_i wellcome back. Smo te že pogrešale!
Fiška33 kako si nas ti lepo zorganizirala za drug teden user posted image user posted image user posted image .
Jaz moram tudi v Leclerc, samo nimam taksista user posted image . Bom ata nahecala, njemu se vedno da hčerkico kam peljat user posted image user posted image user posted image . Sploh zdaj ko imam tako veeeliiik trebuh. Ja očetovska ljubezen in to user posted image .
Jaz pa sem se zatrdno odločila, da grem zdaj pospravljat, ker imamo atomsko bombo. Doma sem pa se mi nič ne da, le kam to pelje user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
11.2.2010 10:00:20   
sabri
Dobro jutro, berem kavo v miru in vas berem, mala je v vrtcu, brez problema, oči v službi, jaz pa doma počivamuser posted image .
leclerc: midva sva šla včeraj in sem kar nabavila bodijev, ker sem rabila majhne, pa žabice, zoknčke...imajo za moje pojme fajn stvari, da ne govorim poceni, meni osebno so teji bodyji ful dobri na preklop, ker ko se je mala pokakala do glave, mi je bilo všeč čisto odprt body, ne pa čez glavo vlečt, pa jo mazat s kakcemuser posted image . Imajo pa tudi take seveda, ki se zapnejo samo pri vratku. Se splača pogledat it no.
božičnica: kaj je to???user posted image V javni upravi je nimamo. Regres je obvezen, pa A_T jaz sem zdaj dajala za vrtec in ko rodimo, pošljemo na občino rojstni list in ti prištejejo še enega družinskega člana in plačuješ manj vrtca, meni se bo poznalo 50 €, septembra, ko bo iz jasli ven, pa še manjuser posted image .
sneg: vem, da me boste ****...ampak meni je še kar všeč, tudi danes sem tamalo peš peljala v vrtec in uživala po snegu. Je pa res, da se ne rabim vozit v službo in čisto razumem, da vam gre potem večina na živce, ne me kregatuser posted image .
vožnja z avtom: mene pa moj kao hoče crkljat in vozit, ampak jaz uživam, ko vozim in se že odkar sva skupaj, kregava kdo bo vozil. Najbolj mi j e všeč, ko je tkole kot zdaj sneg, da zanaša in se grem malo z ročno vrtet in sprostit. Sva se enkrat skregala na morju, ker sem bila jaz na vrsti, da vozim in je potem on peljal, do doma sva bila tiho, 3 ureuser posted image , butasto ampak takle mamo.
Joj punce, moram še kaj naredit v kuhinji, ne morem bit samo za računalnikom, naženite me.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
11.2.2010 10:19:58   
farina
helou pupe, mene pa zanima kakšne velikosti oblekc boste kupovale,za porodnišnico 50 ali 56,ali mešano,,,,

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
11.2.2010 10:24:26   
Teja K
Farina ojla! Jaz sem za domov iz porodnišnice kupila številko 50 in mislim, da imam še en pajacek 50, ostalo pa sem že kupovala 56

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
11.2.2010 10:31:41   
barvar
Jaz pa bi rada še nekaj nabavila za odhod iz P domov. Da bo naš dečko super zgledal. Pa mislim, da bom kar 56 vzela. Ker drugače bo vse takoj premalo. Pa v naši družini imamo same velike dojenčke, tako da se bojim, da bi 50 bila tako ali tako premajhna.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
11.2.2010 10:35:09   
milena2222
Dobro jutro vsem!
Moje zdravje je malo bolje,kljub temu pa bom danes še počivala ( beri:ležala pred TV,pa kuhat mi ne bo treba pa nič ).
Moi-sej nobena stvar ni popolna,vajin avto je pa vseeno zakon in zase upam,da ga bom kdaj tudi imelauser posted image Drugač pa meni tudi malo hormoni delajo,trenutno so spet solze za vsako figo na sporeduuser posted image
božičnica-jaz sem od začetka oktobra na bolniški in je nisem dobila nič ( vse ostale pa in to tudi sodelavka, ki je od maja na porodniški ).Pa da še dodam,da sem kljub temu,da sem bila na bolniški še delala doma,so mi delo domov vozili in sem bila takorekoč "zastonj delovna sila ", saj me je potem plačevala že država. Me je prizadelo,ampak zdej si rečem,da bom dobila bebo, da sem srečna, on pa ... naj se koplje v denarju,kaj drugega pa tako nima....
Tako zdej si grem pa čaj skuhat...

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
11.2.2010 10:38:29   
julka8
jutrouser posted image
nas bo tuki čist zametluser posted image js mam pa dans pregled, se sam na hitr mal pofočkamuser posted image user posted image
komi čakam soboto da greva u leclerc, sm pogledala katalog, hvala ti, zivepo!user posted image user posted image
upam da majo dost stvari na zalogiuser posted image user posted image
drgač bom pa js tut vrjetn kupovala večinoma kar 56 kar še bom, ker nekaj sem že dobila in je dosti tudi manjših cunjic, če bo rabu bo hitr prerastu user posted image
lpuser posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
11.2.2010 10:50:53   
emibu
morgenšuuun!!

maja
-boščica no..men hvalabogu zaenkrat še ne otrdeva tolkrat,se pa zlo bojim tega.Canesten je pa en zlo dobr,jst se s kremo še zdej namažem kdaj začutim da me hoče kaj pečt.
sneg-imamo take zamete da se ne vidimo vn,učeraj zvečer naju je mogel pridt tast potegnit z avtom ker ma 4x4 ker nisma pršla nikamor več.
leclerc-kje pa je ta trgovina se da preko e-trgovine naročiti?pa za to drugo trgovino v gracu?
velikost maternice-kot tudi dolžina MV mi tut tega ni merlauser posted image ka mam jst to neko dohtarco s kitajske al ka?

No jst sm p dans pokicala h G zaradi izvidov brisa baje je vse okuser posted image user posted image user posted image sam nevem zakaj me pol učasih peče??user posted image naslednji pregled mam pa šele 2.marca heeelooou? jst bi rrada mal prej vidla svojo bebiko ne pa čez 4 tedne šele še več zdj je že nism vidla ulalalauser posted image .Zdej se bo pa treba menda kj učit ker drugač bo u pondelk katastrofa.Morm pa povedat da sta me že dva profesorja eden od njih je ravnatelj pohvalla pred celim razredomuser posted image user posted image

lep dan*

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
11.2.2010 10:57:27   
m_o_i
takle mamo: pri nas ga je vrglo 40, ce ne celo 50 centiuser posted image  in sem se vceraj kr pravilno odlocla, da se do aprila ne vsedem za volanuser posted image  vceraj sem avto skidala 3x in mam cist dovolj do nadaljnegauser posted image
kaj to berem, da vam merijo spet? trebuscke oz. maternice?! meni nikoli user posted image  spet bo treba po mizi vsekat al kak naj zaj to preberemuser posted image
milena2222 evo, spomladi ga lahko kupis-gre v prodajo avto...tak se je moj odlocu(pa vem, da se mu bo srce paralo). avto je skoraj nov, treba ga je vedno kasko zavarovat, en preventivni servis te pride okol 300 evrov...draga stvar za vzdrzevanje; moj bo dinarcke rajsi za najino stalco namenuuser posted image
markica odvisno, na kter konc SLO bi ti sla na 3D pregled. v SG je 45 evrov (ze nakajkrat omenjena Štorkljauser posted image ), v Velenju je 63 evrov, Dravlje so 100, Domžale menda 80 evrov...evo, za tote vem; jaz sem se valda odlocla za tega pred nosom-Velenjeuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
11.2.2010 11:02:10   
Angel_Tian
markicaa - tudi meni se tvoja pridobljena teža ne zdi pretirana, ampak kolker kaže, so letos G navdušene nad temi cuker testi user posted image user posted image Sicer v enem mescu zrastit za 4 kg ni glih malo, ampak v celoti gledano pa res ne vidim panike.

fiška - nič ti ni treba bit nerodno zarad solzic, včasih kr same od sebe pritečejo. Jaz sem taka polomija že samo ob gledanju česar žalostnega po TV user posted image
In glej jo jo, ne more nikamor it, da ne bi kaj domov prinesla user posted image user posted image
Pri razmerah na cesti pa res moramo bolj na druge pazit kot pa na našo vožnjo. Tu malo pred mojo firmo obvezno vsakič leti kak avto s ceste.

No super, bomo še me spoznale dve aprilčice na krofkanju user posted image

larisa2002 - user posted image user posted image za vse te vesele podatke s pregleda. Lepo, da je z vama vse kot mora bit.

WBM - jaz sem za 19.2. naročila pomlad, da ne bi krofkanje slučajno odpadlo user posted image user posted image

moi - evo zgubljeno, končno no user posted image
Zdaj pa ima da nam siješ tu user posted image Iiiiiiiiiii, jupi za postlco. Jaz že komaj čakam, da bom spet začela s prestavljanjem pohištva.

melia - user posted image user posted image za uspešen pregled.
Jaz sem v avtu nepopustljiva. Tak dolgo tišim na gas, da avto zleze, ker drugače bi vsakič, ko sneži, obstala kje na cesti do doma. Je pa tudi res, da imam stil vožnje po atiju user posted image user posted image
Evo, pridno delaj user posted image

julka8 - za pregled danes user posted image user posted image

emibu - tako otrjevanje v ležečem položaju ni nič nevarnega. Malo dregneš pa detece hitro svojo pozo spremeni. Meni nekak vsake tolk časa nogico ven potisne user posted image Boli kot strela, ampak smešno je pa vseeno hihihi.

m_aja - in kaj ti je G rekla, da je lahko narobe, če ti večkrat trebuh otrdi? Ker meni se to sigurno več kot 10x na dan zgodi, ampak traja le nekaj sekund - zato tudi sama po sebi sklepam, da pač gre za poziranje bebike.

carly - mi smo jih v šport2000 kupili, ker se mi zdi za testiranje čisto ok. Stale so 22 eur.
Tole okol božičnice predvidevam, da v naši firmi tudi ne bom ostala čisto brez, čeprav me več kot pol leta ne bo. Nekaj malega bo šefek sigurno dal, čeprav ni nujno. Bomo videli.

zivepo
- pa kaj je s temi deci, da se jim kr nekam mudi user posted image user posted image Naj pustijo otrokom noret po snegu, četudi pol ure dlje traja, da prideš do doma. Mah, moj je isti user posted image

Če boš mela čas, poišči prosim tisti zakon. Če ne pač ne. Enkrat bodo mogli upoštevat, čeprav bi meni v času porodniške in nižjih prihodkov bolj prav prišlo kot pa šele naslednje leto.

kati - hvala še za tvojo razlago. Pogodbo imam itak za nedoločen čas, tako da vsaj kar se tiče regresa, bo definitivno moj user posted image Božičnica pač bo odvisna od dobre volje šefa oz njegove mame, ki ima finance prek.
Za vrtec si mislila, da naj takoj kr zdaj že oddam ali takoj po rojstvu otroka. Saj verjetno to tadrugo misliš, ampak vseeno raje še enkrat vprašam.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
11.2.2010 11:02:38   
Teja K
Emibu pomoje te peče zato, ker ne piješ dovolj tekočine!!!! In čestitke za pohvalo user posted image , vidiš, saj sem bila zlobna ampak z dobrim namenom in kot kaže ti bo vse lepo ratalo in boš šolo uspešno zaključila in boš ti vesela, bebi vesel, tvoj dragi, še posebej pa mama in seveda tudi jaz user posted image . kar pa se tiče pregleda, pa smo vse na istem, 1x na 4 tedne, ja takšno je slovensko zdravstvo user posted image

Božičnice še jaz nikol v svojem življenju nisem dobila, pa imam že 10 let delovne dobe, tako da... je... ga.

Julka user posted image za pregled in da ti mogoče UZ naredi, da boš videla svojga user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
11.2.2010 11:10:19   
m_o_i
pazite, kaj si zelite-da se vam ne uresnici user posted image  ne si zelet pogostejsih pregledov, ker to potem pomeni, da je nekaj narobe...no, moje skromno mnenjeuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 11:12:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1672
11.2.2010 11:19:03   
barvar
Ko ste ravno pri merjenju bušijev oz.maternice. Tiste, ki vam še tega niso naredili nič bat. Merijo ponavadi v 28.tednu, tako da še je čas. Mene bodo jutri pod meter vrgli. Drugače pa se vsak teden doma zmerim (obseg trebuha, prsi in rite), da vidim če pridno rastemo. Trebuh v višini popka meri zdaj 101 cm user posted image iz prednosečniških 70, prsi so se pa tudi razbohotile, glede na to da sem bila vedno pod tistih idealnih 90cm. Ni mi pa jasno kako sta povezana rast dojenčka in moje riti user posted image user posted image user posted image . Ampak očitno tudi to zraven spada. Sicer se pa jaz super počutim v svoji koži, moj se pa tudi nič ne pritožuje, tako da...
Se grem zdaj do trgovine odkotalit, da nabavim kaj za kosilo. Še dobro da lahko grem peš, ker bi drugače sani vpregla user posted image .

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 11:33:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
11.2.2010 11:47:21   
katy83
evo še mene.
Nosečniški "zajtrk" (legofer sirup, cedevita, 2 sendviča in košček čokoladeuser posted image ) je za menoj, tako, da sem dobila energijo, zdaj vas pa lahko pokomentiram. user posted image

najprej, da vam javim, da sem izpit, ki sem ga imela prejšnji teden naredila z 8 user posted image .
Naslednji petek me čaka še zadnji izpit. user posted image  Vau, kak se to lepo sliši. Čeprav me je tega izpita kar strah, ker to pač nikakor ni moje področje (didaktika glasbe). Ampak ok, bom že nekak. Upam, da zdaj v tem roku, ker junija mi res ne bo, pa še z diplomo sem začela in bi se to res zavleklo potem. user posted image   No, pa naslednji teden v petek še me čaka krofkanje.user posted image Upam samo, da se bo to vreme malo popravilo, ker...user posted image   aja, saj je Angel_Tian že pomlad naročila, te pa tak ni panike. user posted image

Emibu - uuuu, si bila pohvaljena user posted image . to pa je res lepo slišat. Saj zdaj se sliši verjetno butasto, ko se učimo, ma mučimo, samo, ko bo to za nami, pa bo full dober občutek. user posted image

sabri - joj, kak mi je to znao. Jaz tudi full rada vozim. Je moj bil lani prav jezen, ko sem jaz hotela vozit na morje. user posted image   No, pri meni je še težava v tem, da odkar smo pred par leti doživeli prometno nesrečo (pristali smo na strehi avtomobila, smo imeli full srečo) nekak raje sama vozim, kot pa če vozijo drugi. Prav tečna znam bit, ko kdo drug vozi. Tak me je strah, da se komaj obvladam.
Fiška, kaj na krofkanje boš ti vozila? Saj se bom potrudila, da ne bom gnjavla. user posted image  Lahko pa tudi jaz vozim.

merjenje razdalje do maternice - meni to izmeri na vsakem pregledu. user posted image   Me pa že res malo skrbi, ker sem nazadnje imela uz 8.decembra, naslednjega imam šele 4.marca. Pa joj, kaj pa če je kaj narobe?user posted image ne, ne, Je treba bit pozitiven, ne? user posted image

Ko ste že pri božičnicah, regresih in to. Moj dragi dela v gostinstvu (Tuš) in plače res mogoče niso bog ve kaj, ampak božičnico pa so do zdaj vedno dobili. user posted image  Pa včeraj je izvedel, da junija dobi nagrado za 10 let pri tej firmi. user posted image  jeeeeeeej, kak bo fajn. user posted image   Sem pa jaz delala tu tudi preko ŠS, pa tudi ni švoh plačano. Še vedno upam, da bom poleti lahko šla kakšno nedeljo flikat, pa kaj dodatno zaslužit. Tistih 5 ur bo že dragi popazil na user posted image .

Tiste, ki ste že mamice - kako dolgo ste čakale na rojstni list? Ker je bilo včeraj nam rečeno na MŠ da se čaka 1-2 meseca. Ja, halo?user posted image   Najboljše, da mi rojstni list pošljejo, ko bo otrok polnoleten.user posted image Kaj te delajo tako dolgo?user posted image
Pa še to za mamice. Sva bila z mojim včeraj v DM-u, pa me zanima kako je s to njihovo znamko Babylove? je uporabljala katera? Se mi zdi kar ugodna proti ostalim.

Moram še povedat, da je naš user posted image  vedno bolj divji v tem trebuščku, predvsem ponoči rad začagira. user posted image   Se vidi, da je po mamici. Čez dan bi spala, ponoči pa...norela. user posted image

tako, mislim, da sem pokomentirala to kar sem hotela. se še pišemo kaj.
Katy

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?