katy83
|
evo še mene. Nosečniški "zajtrk" (legofer sirup, cedevita, 2 sendviča in košček čokolade ) je za menoj, tako, da sem dobila energijo, zdaj vas pa lahko pokomentiram. najprej, da vam javim, da sem izpit, ki sem ga imela prejšnji teden naredila z 8 . Naslednji petek me čaka še zadnji izpit. Vau, kak se to lepo sliši. Čeprav me je tega izpita kar strah, ker to pač nikakor ni moje področje (didaktika glasbe). Ampak ok, bom že nekak. Upam, da zdaj v tem roku, ker junija mi res ne bo, pa še z diplomo sem začela in bi se to res zavleklo potem. No, pa naslednji teden v petek še me čaka krofkanje. Upam samo, da se bo to vreme malo popravilo, ker... aja, saj je Angel_Tian že pomlad naročila, te pa tak ni panike. Emibu - uuuu, si bila pohvaljena . to pa je res lepo slišat. Saj zdaj se sliši verjetno butasto, ko se učimo, ma mučimo, samo, ko bo to za nami, pa bo full dober občutek. sabri - joj, kak mi je to znao. Jaz tudi full rada vozim. Je moj bil lani prav jezen, ko sem jaz hotela vozit na morje. No, pri meni je še težava v tem, da odkar smo pred par leti doživeli prometno nesrečo (pristali smo na strehi avtomobila, smo imeli full srečo) nekak raje sama vozim, kot pa če vozijo drugi. Prav tečna znam bit, ko kdo drug vozi. Tak me je strah, da se komaj obvladam. Fiška, kaj na krofkanje boš ti vozila? Saj se bom potrudila, da ne bom gnjavla. Lahko pa tudi jaz vozim. merjenje razdalje do maternice - meni to izmeri na vsakem pregledu. Me pa že res malo skrbi, ker sem nazadnje imela uz 8.decembra, naslednjega imam šele 4.marca. Pa joj, kaj pa če je kaj narobe? ne, ne, Je treba bit pozitiven, ne? Ko ste že pri božičnicah, regresih in to. Moj dragi dela v gostinstvu (Tuš) in plače res mogoče niso bog ve kaj, ampak božičnico pa so do zdaj vedno dobili. Pa včeraj je izvedel, da junija dobi nagrado za 10 let pri tej firmi. jeeeeeeej, kak bo fajn. Sem pa jaz delala tu tudi preko ŠS, pa tudi ni švoh plačano. Še vedno upam, da bom poleti lahko šla kakšno nedeljo flikat, pa kaj dodatno zaslužit. Tistih 5 ur bo že dragi popazil na . Tiste, ki ste že mamice - kako dolgo ste čakale na rojstni list? Ker je bilo včeraj nam rečeno na MŠ da se čaka 1-2 meseca. Ja, halo? Najboljše, da mi rojstni list pošljejo, ko bo otrok polnoleten. Kaj te delajo tako dolgo? Pa še to za mamice. Sva bila z mojim včeraj v DM-u, pa me zanima kako je s to njihovo znamko Babylove? je uporabljala katera? Se mi zdi kar ugodna proti ostalim. Moram še povedat, da je naš vedno bolj divji v tem trebuščku, predvsem ponoči rad začagira. Se vidi, da je po mamici. Čez dan bi spala, ponoči pa...norela. tako, mislim, da sem pokomentirala to kar sem hotela. se še pišemo kaj. Katy
|