j.b.
|
Barvar, sožalje za dedka, tudi pri nas smo imeli zdaj eno smrt u žlahti, je prov zoprno in žalostno ... Kislina, tudi mene matra že od sobote. Zmerej ko kaj pojem me trebuh boli kot pri norcih. Mislim da je to kislina, nism pa sigurna. Je prov zoprno, tolk bi rada jedla pa neupam, sm tak laaačnaaa. Se trudim jest večkrat po čisto malo ... Zaloge za v skrinjo, teh pa jest pretirano ne bom delala, je moj že tolk znajden de si bo kej skuhal, pol ko pridem nazaj s porodnišnice sva se pa tut že zmenila da bo doma kšne dva tedna, in bo skrbel za naju s Vrtiček, o seveda,brez tega pa ne gre. Mi bo moj njivco pognojil, zoral, sfrezal, potem pa bova vidla kdo bo zmetal semena v zemljo, verjetno mu bom tut jest s prstom kazala kam naj kaj da . malo zoprno bo, ker ne vem kdo bo tokrat njivco oplel ... No,mogoče pa bom hitro pri močeh Bomo vidl. AT, tebe sm pa pogrešala prejšnji teden, lepo da si spet nazaj, že pridno komentiraš Generalno čiščenje, kaj je to? Ne, hec, mal pa po malo, pa je skoz na enmu minimumu... Sicer nimam svinjaka, ampak kej pretirano hudo natančna nisem, in tut generalnega čiščenja še nisem imela. Res je pa, da me včasih kar piči, in kar nekaj pucam, se potrudim takrat narest čimveč, ker vem da me spet dolgo ne bo Cotke, res vas ima veliko punc srečo da ste veliko dobile. Pri meni pa še nč nevem kako bo ... Upam da mi bo kolegica januarka posodila kaj, čene bo pa še naporen šoping... Wannabemommy, kje si kupila jogi in posteljnino za zibko? Imam namereč čisto podobno zibko kot ti Tolk zaenkrat ...
|