|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
10.2.2010 10:50:56   
Sky3
90/60 je malo nizek pritisk (imela tudi jst) ampak nič nevaren, lahko je samo malo moteč (slabo počutje)... user posted image

aja, pa dobro juro! user posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
10.2.2010 11:03:31   
katy83
oj punce.

Danes se bolj na kratko javljam, ker čakam na rezultate izpita, pa sem čisto user posted image .

sneg -  user posted image

posnetek poroda na MŠ - ma, sem hujše pričakovala. Ni pa bilo glasu, ki bi verjetno povečal dramatičnost vsega skupaj. user posted image   Sem pa bila šokirana kako grobo to user posted image  primejo za glavico in ga obračajo user posted image . je moj rekel, da so verjetno ti bebiji full žilavi. ja, upam, ker to nič kaj nežno ni izgledalo. user posted image

Zivepo - ja res je bilo dosti za presortirat, ampak to mi je full v veselje. user posted image

aja, Teja K - gremo za zvezke, zapiske. Ajde.user posted image  Joj, pri meni ne pali več to. Imam občutek, da se bom spet zadnje minute učila. user posted image   Pa pridna si ti na področju kuhanja. user posted image  To bi bil moj dragi vesel. user posted image  Jaz pa sem bolj na izi glede tega. Če nima ideje, skuham bolonjsko omako in špagete. user posted image   Pa user posted image  za pestre počitnice.

nič, mislim, da je to to.
Uživajte, se še pišemo kaj.
aprilčica Katy

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
10.2.2010 11:18:55   
nanny.girll
hei hei
ewo se še jaz malo javljam.

danes smo imeli pregled  user posted image Vse bp je pa edino razdalja S/F zelo velika. celih 27,5cm za 25tednov, kar za ene 5t preveč  user posted image mi je potem še uz naredila in rekla, da vse štima. tako, da ne vem kaj naj bi to pomenilo. je imala že katere take izkušnje??

sem se pa tudi jaz naročila na 3d kar v Šentvid. nisem se mogla upreti user posted image user posted image user posted image tako da 3d imam 24.2. naslednji pregled pa 10.3.  kile pa +7

lp

< Sporočilo je popravil nanny.girll -- 10.2.2010 11:19:28 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
10.2.2010 11:27:02   
Angel_Tian
Lep pozdravček,

sem uspela prigurat na RR user posted image

teja k - hvala za odgovor. MB kr poznam, sem tja hodla samo v srednjo in na faks pa izpit za avto pa bivši fantje pa... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si tolk kuharska, si kr za poročit user posted image Me vzameš? user posted image
Ti bom bliže in te bom terala z učenjem user posted image user posted image

emibu - pridno učenje user posted image user posted image

wannabemommy - hmmm, ne bom pametovala okoli tega, kje naj otrok spi. Samo našo situacijo predstavim (pa ne samo tebi, za vse velja user posted image ).
Tian je najprej lepo spal v svoji postlci v spalnici. Zaradi nočnega dojenja v ležečem položaju je nekajkrat spal potem kr pri nama v postelji. No, po treh tednih doma smo postlco prestavli lepo v njegovo sobo. Čisto ok je bilo in lepo je spal tam. Jaz pa sem cele noči tavala sem in tja - ja seveda zaradi dojenja user posted image Lahko rečem, da je to spanje kar uspevalo. In tudi po koncu dojenja je še nekaj časa lepo v svoji sobici spal. Potem pa ga je naenkrat pičilo in je hotel spat ob meni. In zdaj že kako leto spi poleg naju na postelji. Vmes ga sicer nosim v njegovo sobo, ampak ko se zbudi, ni šans, da tam ostane. Z mojim zaradi tega bolj redko seksava plus tega morava vedno pohitet ali pa celoten seks traja po obrokih user posted image user posted image user posted image
Zato drage moje - poskušajte to bolje od mene izpeljat user posted image user posted image

fiška - čisto po želji. Od mojega G pregleda pa do krofkanja res ni tako velike razlike, da ne bi mogla zdržat user posted image Sicer je možna tudi dostava, če nisi kje preveč izven MB - vozil bo itak moj dragi in on tako rad živčka za volanom user posted image user posted image

Dobro si si tole z WBM zmislila, bo kr uporabno user posted image user posted image In kako lepo je videt, da so se vozičkarce že našle.

zivepo - a tvoj je "zgubu" mal krvi, zdaj bo pa kr sam svoj mojster postal? user posted image user posted image Super, mašinerijo sigurno ni zastonj nabavu. Lepo, da se bo na veliko nekaj delalo user posted image

kati - s čiščenjem tepihov nimam nobene prakse, ker jih ne maram. Še tekače, ki mi jih je tašča "vsilila" sem ven zmetala. Ampak mogoče bi si pa lahko kr sama kako mešanco s praškom naredila pa kak veniš al pa kako tako belilo zraven user posted image
Hmmmm, tole s temi kg pa imam še manj pojma, ker takih nekih razporedelnic in priporočil sploh ne spremljam user posted image

barvar
- super, da se kmalu vidimo ja. Moj je sam reku, da naj niti pod slučajno brez krofa ne pridem domov user posted image user posted image

carly
- jaz pojma nimam, kako bomo spanje uredili, ko bo z nami še četrti član. Upam, da mi bo uspelo, da bosta otroka v svoji sobi, ker drugače bo moj znorel ali pa si bo kje drugje kako spalnico poiskal user posted image user posted image
Tole s pomanjševalnicami imen in vsega ostalega bo pri nas spet borba s taščo. Še zdaj se s Tianom tako bedasto pogovarja občasno, da mi dlake kr izpadat začnejo. Ko se bo pa z bebiko spet jovo na novo začelo to, bom pa samo rekla, da naj mi ne poneumlja otrok. Naj bo pol še bolj jezna na mene zaradi mojega "grdega" odnosa do nje user posted image

zivepo - ne me jezit, sem že zdaj čisto preveč obilna (sem včeraj zvečer navagala 8 kg+) Res mi je težko, ker se nisem take navajena. Brigajo me te neke cifre, ki so kao v mejah normale, če se pa kot duplo balon počutim. Moj pa še izjavlja, da se po postli kot kak kit premikam user posted image user posted image user posted image Tak da upam, da ne bom tistih 20 kg+ dosegla user posted image
Pia se bo pa tudi pozdravla, sploh če ji ne manjka tekočine user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 11:49:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
10.2.2010 11:57:29   
Angel_Tian
milenauser posted image user posted image user posted image za hitro okrevanje. Za grlo ti prežgan cuker sigurno ne bo škodil. Drugače pa jaz za kaj več kot lekadol nisem user posted image

barvar
- tega snega mislim, da imamo letos že vsi vrh glave.
Hmmmm, tvoje bolečine mi niso nič znane, ampak očitno vsako nekaj nekje boli. Saj še malo pa bomo lahko šle rodit.

sabri - hihihihi, te čisto razumem, ampak boš mogla spustit tamalo iz svojih rok user posted image user posted image Nam je staršem včasih kar veliko teže kot otrokom.
Pri Tianu je obdobje joka prišlo kasneje, prve dni vse lepo in prav, potem je mel pa vmes krizo. No, ne želim vam tega, ampak tolk v vednost, da se kaj takega tudi lahko zgodi.

Moja bebika zdaj dosti manj brca kot je Tian, on je bil pa res čisto divji in to popolnoma do poroda. In mi je zdaj zato kr malo čudno, ko ni tako zdivjano. In zato tudi mislim, da bo punčka user posted image user posted image

julka8 - čestitke za izpit user posted image user posted image

farina - tudi jaz imam na vsakem pregledu tako nizek pritisk (drugače si ga itak ne merim), ampak se čisto normalno počutim, zat tudi moja G ne dela panike. Pa imam drugače normalen pritisk - pač nekje tistih 120/60 al tu nekje. Ne se obremenjevat, če se drugače čisto ok počutiš.

katy83
- user posted image user posted image user posted image v porodnišnicah so vsak dan v stiku z novorojenčki, zato nam deluje, kot da z njimi delajo kot z navadno žogo user posted image Res kot mamice drugače gledamo na to - me vse tako na rahlo in čisto nežno (da se ne bi ta naš porcelan razbil), babice in sestre pa zdravniki pa vse na hitro in čisto zdivjano user posted image

nanny.girll - lepo, da se spet kaj javiš in da je z vama vse ok user posted image

zivepo - tvoj mogoče kje kak prizidek planira in te bo s tem presenetu user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1631
10.2.2010 12:08:36   
Angel_Tian
Aja punce, za zaposlene imam neka vprašanja, če mi bo katera znala povedat.

Zanima me, kako je letos z regresom in božičnico. Mi pripadata - mi pripada v celoti ali samo delež, ko nisem na porodniški?

Potem me zanima še nekaj v zvezi s plačilom vrtca. Zdaj smo pač dobili novo odločbo za to leto. Pa me zanima, če lahko, ko bo dete rojeno, na novo vložim vlogo o zmanjšanem plačilu vrtca, da bi lahko v času porodniške pač manj plačevala ali bodo ti nizki zneski porodniške komaj naslednje leto spet koristni?
Joj, upam, da sem kolker tolko razumljivo napisala sploh user posted image

Če bo še kako finančno vprašanje, bom še sigurno vprašala user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1632
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 12:19:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1633
10.2.2010 12:22:40   
Angel_Tian
gromska - najlepša hvala za odgovor. Samo tolk da vem, da mi pripada, da ne bodo slučajno pozabili, ko me bodo bolj redko videli user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
10.2.2010 12:35:51   
Teja K
Angel user posted image tako kot je rekla Gromska.... za vrtec pa lahko po porodu daš vlogo za ponovno obravnavo, ker se ti je spremenilo stanje oz. dohodek na člana. To je vezano na zakon o upravnem postopku in morajo vlogo ponovno obravnavat.

Neposredna povezava do sporočila: 1635
10.2.2010 12:46:39   
Angel_Tian
teja k - super, če je to možno. Ker tale zadeva mi nekak ni šla skupaj. Vedno, ko se odda vloga, ti velja recimo za celo leto oz. do konca koledarskega leta. Pri tem pa seveda upoštevajo prihodke iz prejšnjega leta. Zato sem mislila, da bo moja porodniška upoštevana šele pri odločbi o plačilu vrtca v letu 2011. No, če pa res upoštevajo trenutni dohodek na člana, pa toliko boljše za mene. Hvala user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
10.2.2010 13:07:55   
Teja K
Angel glej, lahko da ti ne bodo upoštevali, odvisno tudi od občine, ampak ko so mene v prejšnji službi zaposlili za 75% in se mi je znižal dohodek, sem napisala dopis kao vlogo za zmanjšanje in so mi odobrili... poskusit ni greh user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1637
10.2.2010 13:19:37   
Angel_Tian
Uh, to pa vsekakor. Vsaj poskusim lahko, da vidim, na čem sem. Saj če bom pač zdaj mogla celo leto po zdajšnji odločbi plačevat, bom pa naslednje leto prihranla. Enkrat mi bodo mogli upoštevat manjše dohodke user posted image user posted image (al pa dvakrat al pa trikrat user posted image )

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
10.2.2010 14:44:25   
Angel_Tian
Čisto preveč grozljivo, ko ste vse tako mirne in tiho. Ali ste vse zunaj in kidate user posted image

Jaz še nekaj papirjev preložim, pospravim, potem pa šibam po malega in gasa domov na popoldansko igranje user posted image
Lepo bodite

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1639
10.2.2010 14:47:47   
Teja K
Ja Majčice, sam to je grozno... a ste vse za knjigami in se učite, k nobena več nič ne piše user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1640
10.2.2010 14:53:17   
markicaa
dan majčice!
vidim da ste velik naklofale po zatišju prejšni teden user posted image

mi smo pa ravno iz pregleda, in bo tud mene dala na ta zloglasni cukr test user posted image od prejšnega pregleda sem se zredila + 4 (v enem dobrem mesecu) ups user posted image pa bušija mi je zmerla in je prišlo neki okol 31 cm user posted image nevem kaj to pomen, sam je rekla da je prevelikuser posted image sem pa 26t4d user posted image ah bomo že, pa men se sploh ne zdi tolk velik +8,5 kg od začetka nosečnosti user posted image kaj pa ve pravte? user posted image

pa še to, kolk stane 3d pregled?

mejte lep dan, čeprav ta sneg že prou mal mori, ampak sej bo kmal mem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1641
10.2.2010 15:41:26   
fiška33
Dober dan user posted image

Včerajšnja MŠ je bila res superca, zvedla sem ogromno novega, tak da za prvorodke, je res ne bi svetovala spustiti user posted image .

Pri sebi pa zadnje čase opažam, da sem ratala zelo čustvena in da če razmišljam o pupiki, dobim kar solzne oči. Včeraj med posnetki poroda so mi kar orng tekle solze user posted image . Teh občutkov pri sebi nisem poznala. Spomnim se, da ko smo tašči povedali, da bo pupika, da je dobila solzne oči, jaz pa sem za njenim hrbtom skoraj zavijala z očmi user posted image , zdaj se pa isto dogaja meni user posted image . Ne vem kaj je to, hormoni, materinska ljubezen, ki je prej niti slučajno nisem mogla poznati??user posted image

WBM se je danes oglasila, ampak vedno nama zmanjka časa, da bi se pomenile vse, kar se je za pomenit user posted image . Šle sva tudi v Leclerca, kjer se je danes začela huda akcija bejbi opreme. Naša puža je dobila nov jogi user posted image .

Upam, da 19.2. ne bojo takšne vozne razmere, kot so danes. Nazaj grede se je en tipson skoraj zaletel v naju. WBM je full bremzala, proti nama pa ga je neslo vsaj 20 m. Na srečo se je ustavil 1 m pred nama. No comment user posted image .

WBM pravi, da pride tudi krofkat, tak da bomo skupaj z Barvar in Katy83 lahko napolnile en avto. Držimo pesti za vreme!

Upam, da se Moi kmalu javi, ker tudi mene že resno skrbi za njo. Po moje se že seli in ureja bodoče gnezdece.

LP

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
10.2.2010 16:19:28   
larisa2002
Se vam malo javim po dolgem časuuser posted image ,

Danes sem imela pregled sem točno 28t. Vse ok, razen moj pritisk-je previsok ko pridem k zdravniku doma pa je ok, ker si ga merim vsak dan. Naš navihanec se je obrnil in je z glavico že dol obrnjen in tehta user posted image 1120 guser posted image - kr veliko ane. Dobila sem že tudi za štetje gibov, za ureditev porodniške in paketa. Pa še enkrat je potrdila da bouser posted image .

Me pa je prejšnji teden poklicala ginekologinja da je dobila izvide ko sem dala kri in da je od pritiska nekaj povišano (sem pozabla kak se reče) in me napotila v porodnišnico. Tam so mi nareili CTG in ponovno sem dala kri in vodo. Izvidi so bili potem vredu ampak zaradi preventive moram na kontrolo v porodnišnico hodit vsak teden (kri, voda). Dobila pa sem tudi 2 inekciji za razvoj otrokovih plučk, če bi mogoče se zgodilo da bi prej mogla rodit. So pa rekli da je full lep CTG - če pa non stop rogoviliuser posted image
Glih jutri grem dat kri BRRRRRRRRRRR

LPuser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
10.2.2010 16:30:25   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

WBM se je danes oglasila, ampak vedno nama zmanjka časa, da bi se pomenile vse, kar se je za pomenit user posted image . Šle sva tudi v Leclerca, kjer se je danes začela huda akcija bejbi opreme. Naša puža je dobila nov jogi user posted image .

Upam, da 19.2. ne bojo takšne vozne razmere, kot so danes. Nazaj grede se je en tipson skoraj zaletel v naju. WBM je full bremzala, proti nama pa ga je neslo vsaj 20 m. Na srečo se je ustavil 1 m pred nama. No comment user posted image .

WBM pravi, da pride tudi krofkat, tak da bomo skupaj z Barvar in Katy83 lahko napolnile en avto. Držimo pesti za vreme!

LP

Pozdravljena

Sej sem se že pomirla, od zdaj naprej imam taksistauser posted image  je moj reko da me bo on okoli vozil da nebom rabla sama. Sam ti povem da me je blo res strah in šele kasneje ko je bilo konec sem razmišljala kaj bi lahk bilo,... user posted image če bi se tip še malo bolj hitro peljal se nebi mogel ustavit,..., kakorkoli zdaj je mimo, ampak če bo tako vreme 19.2. jaz ne grem nikamor, sem se dans dovolj prestrašla za mojegauser posted image  in tvojouser posted image . Ni mi tega treba.user posted image
A boš mi poslala link od onega baby language, plissss pa hvala
Lepo se mej in naslednjič se vidiva pri meni,ok papa

lep pozdrav tudi ostalim majčicamuser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
10.2.2010 16:31:17   
m_o_i
user posted image evo meneeeeeeeeeeee user posted image

joj, babike moje, sej brala sem vas redno, samo nekak se mi ni dalo bit socialnauser posted image  nic osebnega, nic posebnega, samo...eh, dejmo rect, da sem noseca, hormoni nagajajo in sem cudna (se bolj, kot po defoltuuser posted image ) in ko sem sitna, se skrijem v svojo votlino, dam zadeve skoz in pridem nazaj v vsem svojem sijaju user posted image

ziher bom kej pozabla omenit-zdaj vidim, kak je tistim, ko morajo brat par strani nazajuser posted image  pa pejmo:
izpiti pridne ste, punce

user posted image

nakupi ma nimam nabavljenega niti petino vsega, kar ze ve kupujete. nooo, danes je ze po treh tednih!!! prisu narocen kinderpet, zaj ga moram it se samo dvignit na posto, KONCNO nagnat mojega, da reorganizirava sobo (on se kuj nekaj caka in caka user posted image ) in ga postaviva, kjer pac bo. previjalna bo pa prisla knec marca, ko dvignem paket za novorojenckauser posted image
barvar circle of life...eni grejo, drugi pridejo. bolecina ob izgubi mi je znana, samo realno gledano je pac tak-in cas naredi svoje! spomini ostanejo; cez cas se ob spominu na izgubljeno osebo celo nasmehnemo.
se zacne 2.3., bo 4x user posted image (nek šnel kurs v primerjavi z Lj user posted image )
3D bo ata castu 24ega; stane 63 evrckou tu v Velenjuuser posted image
bolnska se traja; zaj mam vpisano v MK medenicno vstavo; zna bit, da se mi bo zgodil carski rez (samo na glas o tem se moja G nic ne rece; konckoncev je se nekaj tednov pred nami). brce cutim edino in samo v mehur. tu in tam me z rokico vseka v blizino popka, drugace pa trenira fuzbal (moj mehur pa predstavlja zogo user posted image )

grem se malo preletet, kaj ste vse nacvekale, pa seznam moram poiskat, da ga malo apdejtam user posted image  user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
10.2.2010 17:09:40   
fiška33
Moi, dobrodošla nazaj! user posted image
To si pa ti čisto po moško uredila ...votlina in tvoj prihod v celem sijaju nazaj user posted image . Ženske ponavadi to bolj s čvekanjem in odkritim pritoževanjem rešujemo user posted image . (knjiga Dr. John Gray - Moški so drugačni ženske tudi - moja biblija za dobre odnose user posted image )
No, upam, da je slaba volja mimo, (sigurno ima tudi pomanjkanje sončka vpliv), in da se ponovno pridružiš čvekanju user posted image .

larisa2002, čestitke za user posted image ! Držimo pesti, da bo s tabo in pubecom vse OK! user posted image

WBM, fino za šoferja, saj jaz ga tudi zdaj non stop rabim, dokler se mi sneg na avtu ne odmrzne user posted image .
Tale link od Dunstan baby language pa bom tudi tule prilepla še enkrat.
Ženske, prvorodke, tole je nujno za naštudirat! user posted image

http://video.google.com/videoplay?docid=-8512755315956709496&ei=pchyS6qSGJvu2AL4jNWzDQ&q=dunstan#docid=4052428020269668962

LP

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 10.2.2010 17:14:11 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
10.2.2010 17:20:14   
m_o_i
moj je bil tudi danes obvescen, da se s soferske strani avta NE DOTAKNEM do aprila user posted image  
in on je bil to dolzanuser posted image  slisat kot "ti si moj sofer" user posted image  sicer je pa danes tudi igral mojega viteza in prisel po mene, avto spravu po klancu navzgor, mene pa domov (to pa se zgodi, ko se jaz potepam-nekaj je narobe). klinc pa zadnji pogon na avtu user posted image  (milenaaaaaaaaaaaaaa2222 - vidis ti ta lepi in fajni avto???? pozimi je manj vreden kot cevlji za 2 evra user posted image  no, ko ti je bil tak vsec zadnjic)

fiška33 najdi knjigo Pinkola-Estes: Zenske, ki tecejo z volkovi - TO je biblija za puncke! moska razlicica je pa Bly-jeva Divji moski (se splaca tudi nam prebrat; nekaj stvari postane bolj jasnih). joooj, mene si s knjigami dregnila hihi. knjigozerka sem!! bolj ko filozofirajo v njih, bolj so mi vsec user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
10.2.2010 18:52:28   
Melia
pozdravljene

se po nekajdnevnem premoru spet javljam.....bolj malo sem vas brala.....tak da se bom potem spravla brat, da vidim kaj se dogaja.

naj povem da je včerajšni 3D pregled super uspeluser posted image , prelep pregled, G je včeraj potrdil da imamo fantkauser posted image , tak da nam pimpek ni odpadeluser posted image , se pa je mali od začetka skrival in je vse kazalo da ga ne bova mogla videt....no, proti koncu si je le premislil in poziral z odprtimi usti, pa z zaprtimi, pa s šobikamiuser posted image , skratka NAVDUŠENA SVA Z ATIJEM!!! user posted image

SNEG: katastrofa.....iz službe domov sem ostala na cesti kakih 600 m pred domom, ker imamo seveda tak fajn breg....tak da sem pešačla, avto pa kar pustla kjer je obstal.....tak da se drugi niso mogli vozituser posted image ....he, he....če se jaz ne morem, se tud drugi ne bojouser posted image

no, avto je čez pol urce bil potem doma....hja, kaj naj rečem, moški vseeno bolj obvladajo avto v snežnih razmerahuser posted image ....user posted image bravo za njih in predvsem mojga, da mi je avto spravil do domauser posted image

želim vam lep preostanek večera.
jaz pa grem zdaj probat kakšen sirov burek sem naredila....mmmmm....kako diši...upam, da je tud dober.

lep, prelep pozdravček pa vsem "dopoldanskim" majčicam!!!

rade se imejte!user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
10.2.2010 19:01:32   
julka8
čeer, da se malo javimuser posted image

fiška33 - kako akcijo majo u leclercu bejbi opreme in do kdaj je? nameravamo it u soboto u lj pa me zanima (a to tut manjše zadeve al kaj...mrbit tut kake cote?). joj spet bo šlo dnarjauser posted image user posted image
larisa2002 - ooo, js bom pa jutri točno 28 t user posted image in upam da bom mela tut tko konkreten pregled kot ti. drgač ti pa želim da bi blo vse ok s tabo in user posted image user posted image user posted image
no zdej grem pa mal gledat tv al pa karkoli... nč konkretnga se mi ne da... jutr pa končno spet pregleduser posted image user posted image

lpuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
10.2.2010 19:42:51   
emibu
Dobro jutro!

zivepo-hehe nisem lenuščekuser posted image user posted image
otrdevanje trebuha-zdej pa tut jst to opažam učeraj zvečer ko sem ležala mi je tok otrdeu da sm se prou ustrašlauser posted image ampak z aminuto dve se je sprostil nazaj a je to kj nevarnega al je pač zaradi položaja dojenčka??
pridobivanje teže-hm..ka pa vem no jst te tabele nisem nikol gledala in že sam zaradi odstopanj in pol me use sam še bolj jeziuser posted image
Teja k-jst bi tut nove kopaaalkeeeuser posted image user posted image To morem mojmu oment bo spet dobre voleuser posted image user posted image user posted image
Pritisk-jst ga mam 120/70 baje da je tko ureduž

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?