Angel_Tian
|
Lep pozdravček, sem uspela prigurat na RR teja k - hvala za odgovor. MB kr poznam, sem tja hodla samo v srednjo in na faks pa izpit za avto pa bivši fantje pa... Če si tolk kuharska, si kr za poročit Me vzameš? Ti bom bliže in te bom terala z učenjem emibu - pridno učenje wannabemommy - hmmm, ne bom pametovala okoli tega, kje naj otrok spi. Samo našo situacijo predstavim (pa ne samo tebi, za vse velja ). Tian je najprej lepo spal v svoji postlci v spalnici. Zaradi nočnega dojenja v ležečem položaju je nekajkrat spal potem kr pri nama v postelji. No, po treh tednih doma smo postlco prestavli lepo v njegovo sobo. Čisto ok je bilo in lepo je spal tam. Jaz pa sem cele noči tavala sem in tja - ja seveda zaradi dojenja Lahko rečem, da je to spanje kar uspevalo. In tudi po koncu dojenja je še nekaj časa lepo v svoji sobici spal. Potem pa ga je naenkrat pičilo in je hotel spat ob meni. In zdaj že kako leto spi poleg naju na postelji. Vmes ga sicer nosim v njegovo sobo, ampak ko se zbudi, ni šans, da tam ostane. Z mojim zaradi tega bolj redko seksava plus tega morava vedno pohitet ali pa celoten seks traja po obrokih Zato drage moje - poskušajte to bolje od mene izpeljat fiška - čisto po želji. Od mojega G pregleda pa do krofkanja res ni tako velike razlike, da ne bi mogla zdržat Sicer je možna tudi dostava, če nisi kje preveč izven MB - vozil bo itak moj dragi in on tako rad živčka za volanom Dobro si si tole z WBM zmislila, bo kr uporabno In kako lepo je videt, da so se vozičkarce že našle. zivepo - a tvoj je "zgubu" mal krvi, zdaj bo pa kr sam svoj mojster postal? Super, mašinerijo sigurno ni zastonj nabavu. Lepo, da se bo na veliko nekaj delalo kati - s čiščenjem tepihov nimam nobene prakse, ker jih ne maram. Še tekače, ki mi jih je tašča "vsilila" sem ven zmetala. Ampak mogoče bi si pa lahko kr sama kako mešanco s praškom naredila pa kak veniš al pa kako tako belilo zraven Hmmmm, tole s temi kg pa imam še manj pojma, ker takih nekih razporedelnic in priporočil sploh ne spremljam barvar - super, da se kmalu vidimo ja. Moj je sam reku, da naj niti pod slučajno brez krofa ne pridem domov carly - jaz pojma nimam, kako bomo spanje uredili, ko bo z nami še četrti član. Upam, da mi bo uspelo, da bosta otroka v svoji sobi, ker drugače bo moj znorel ali pa si bo kje drugje kako spalnico poiskal Tole s pomanjševalnicami imen in vsega ostalega bo pri nas spet borba s taščo. Še zdaj se s Tianom tako bedasto pogovarja občasno, da mi dlake kr izpadat začnejo. Ko se bo pa z bebiko spet jovo na novo začelo to, bom pa samo rekla, da naj mi ne poneumlja otrok. Naj bo pol še bolj jezna na mene zaradi mojega "grdega" odnosa do nje zivepo - ne me jezit, sem že zdaj čisto preveč obilna (sem včeraj zvečer navagala 8 kg+) Res mi je težko, ker se nisem take navajena. Brigajo me te neke cifre, ki so kao v mejah normale, če se pa kot duplo balon počutim. Moj pa še izjavlja, da se po postli kot kak kit premikam Tak da upam, da ne bom tistih 20 kg+ dosegla Pia se bo pa tudi pozdravla, sploh če ji ne manjka tekočine