|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
9.2.2010 16:07:59   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

WBM - jaz te bom kar skrajšala, če se strinjaš user posted image . Jaz tudi računam, da bo mala zadovoljna z razporeditvijo in izbiro njene opreme, čeprav vem, da sem zdajle pa zašla v čisto nepotrebne nakupe user posted image . Dragi že zavija z očmi user posted image , tak da zdaj pa moram res malo oladit in začet nabavljat stvari s seznama user posted image .

Uuu, kaka lepa zibka user posted image

lp

Ti me kr skrajšaj saj ta nick WBM ni tak švoh, kar se pa sekond hand tiče cotik jaz mam tud par stavri za pupe če rabiš kaj, veš kaj bi blo najbolše da bi se enkrat pri meni zmenle pa si pogledaš kaj ti je všeč pa kaj ne, kr jaz vse šparam kr mojuser posted image  pravi da naslednja bo pupa.user posted image  tak da nisem nič vstran dala

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
9.2.2010 16:19:10   
fiška33
Jaaaaa, z veseljem se bom oglasila, hvala, ampak za jutri je pa fiksno zmenjeno, da se ti oglasiš, ne? user posted image

LP

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 17:46:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1603
9.2.2010 18:33:48   
K_a_t_i
Živjo, punce!
Sam da so prazniki mimo pa spet ne morem prebrat vsega user posted image ČVEKE!

Mal sem poskenirala..
WBM - presrečna sem, da si dala gor tole slikco posteljice z Ikeino obrobo - mi je namreč všeč/pa nimamo je - ampak nisem vedela, če je dovolj velika za 70×140 posteljico. Kle se pa vidi, da je na 60×120 ful lufta - tko da bo ziher šla user posted image .

Baldehin - mam rada enostavne zadeve in mi take stvari niso všeč. Ne bomo imeli.

Teja K. - Žiga bo čez 14 dni 3 leta. Za Davida bo mladiček user posted image .

Darila ob rojstvu - tud jst ne bom kar rekla, da naj mi kdo kaj kupi - samo vem kdo me bo vprašal (mamo tak običaj, oz. enako prakso pri vseh - kot rečeno oči, sestra, sodelavke in od mojga sodelavci; no, verjetno še kdo - samo tam pol pridejo v poštev boni) pa tudi kje se bojo gibale vrednosti. Definitivno pa so to tudi sami taki, ki jim lahko povem, kaj točno želim (recimo - ne samo kengurujček, ampak tudi točno katerega). Sem le že "v letih" in imamo malo prakse s temi dojenčkih user posted image . Če sem pa kiksenla, pa tud nobene panike - so same take stvari, ki ne potrebujemo takoj in bomo pač kupili naknadno sami user posted image .

Zivepo - kako robo pa je to prvleku tvoj domov user posted image Vse to za 100€? Men bi se že sesalc za ta denar zdel slab user posted image user posted image user posted image , kaj šele vse to zraven...

Čiščenje preprog - a ma kera kako idejo s čim? Kako? Brez globinskega sesalca? V Trbovljah je v 5ih letih ohranila vse barve, zdej jo mamo pa pol leta v LJ in je iz bež ratala siva user posted image user posted image . Ta droben prah tukaj me UBIJA!!!!!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 9.2.2010 18:36:28 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
9.2.2010 19:22:16   
emibu
teja k-takoj za zvezke gremo ajde ajde!!!!tkoi!!!user posted image user posted image user posted image
spanje-naš bebek bo tut pr nama od začetka,čeprav bo njegova soba urejena...že zaradi tega da mi nebo treba daleč hodit ponoč ko bo lačenuser posted image
kuharska knjiga-glede na to da sem pripravnik user posted image user posted image user posted image mi bo prav prišla k čne kot pravi zivepo pri men bo xz od južneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 20:13:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1606
9.2.2010 20:25:04   
barvar
Babike hvala za izrečena sožalja. Tudi jaz verjamem, da imam user posted image , ki pazi na nas.
A veste, da je drug petek 19.2.??? Komaj čakam, da vas vidim v živo user posted image user posted image user posted image . Lep večer vam želim in pobožajte bušije user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
9.2.2010 20:27:35   
carly
Naš user posted image bo najprej tudi v košku spal potem pa v postelji pa ga bova imela v spalnici dokler ne začne kolikor toliko ponoči spati, ker imamo samo eno otroško sobo in nebi rada da Tajo budi, ker je šele sadaj malo začela spati.

AngelTian ja mi je že na misel prišel Nejči kot pomanjševalnica, sam se mi zdi da tašča tega nebi glih ven izpeljala, je bl tko kar se slovnice in besednjaka tiče, sploh ker sta bla s tastem 20 let v nemčiji pa ji prej nemška beseda na misel pride kot pa slovenska.

Fiška čestitam za nakupe, sem pa hotla tud jest mal tvojga mucka pokomentirat k vidm da rad sproba vse stvari za bejbija, da ne bote mel potem težave k bo hotel v posteljo al pa na ležalnik takrat ko bo bejbi notri.

Neposredna povezava do sporočila: 1608
9.2.2010 20:38:43   
carly
Aja sem že parkrat hotla povedat pa potem zmeraj pozabim, men tud ful otrdeva trebuh pa je čisto vseeno al pijem magnezij al ne.sem pa ugotovila da je veliko slabše če sem bolj aktivna, bi mogla zgleda mal več počivat pa mi ne rata glih preveč k imam tamalo doma-je nismo še nič v vrtec dali.Križ je pa tudi zgodba zase, zvečer se sploh s kavča ne morem pobrat k me tolk boli.Me je že prvo nosečnost bolel zdej je pa še huje ker tamalo še dosti dvigujem pa okol nosim.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
9.2.2010 21:04:08   
K_a_t_i
Punce, a se men sam zdi, al so ble kle kak mesec nazaj res ene druge kile vpisane user posted image
http://www.ringaraja.net/glede-pridobivanja-telesne-teze_61.html

Tole se mi zdi namreč normalno - prej se mi je pa zdel, da bi morala dobesedno stradat, da se ne zredim do "priporočenih" kil.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 22:02:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
9.2.2010 22:06:44   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

kati hehe plod 5,1kg ja pr men se zna kej zakega nardit v 98% pa ne.... pa da je med 11-16 kg normalnouser posted image user posted image user posted image user posted image se kr strinjam.... (san, AT pa se lah tud do 20kg)user posted image

ja, ja - sam men se zdi, da je blo prej "normalno" enih 7-10kil user posted image Tist se mi je pa zdelo nenormalno! Lahko pa, da sem kje drugje gledala...

Rota - skor ne verjamem. Sicer pa - pazi jo, da ti dovolj pije. To je edino važno, da res ne pristanete na infuziji! user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 1612
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 23:18:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
10.2.2010 7:38:59   
bubolin
Dobro jutrooooo zaspanke user posted image

Nooo danes pa sem jaz malo bolj med zgodnjimi - sploh ne vem kaj se mi dogaja. Sem zbujena že od 5.30, ob 6.15 pa sem že vstala, ker nisem mogla več ležat user posted image

Pri nas fuuul sneži, tako da ga zna danes spet kar veliko zapasti. Bi ga imela počasi že kar dovolj user posted image ampak je pa lepo gledat ven ko pada.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

Neposredna povezava do sporočila: 1614
10.2.2010 9:09:23   
Teja K
Dobro jutro babe moje!

Bubolin, tudi pri meni nič od spanja.... enako kot pri tebi, že ob 5.30 auf, ampak vstala sem pa 5 minut pred tabo user posted image user posted image , ker mi je kruhomat začel piskat, da je kruh pečen. Verjetno me je vonj po svežem kruhu zbudil... je tko dišalo po stanovanju mmmmm...

WBM - lepa zibka, jaz sem tudi dobila belo zibko (rabljeno) obroba pa je bela z modrimi kvadratki... ja ja saj vem da bo pupa, ampak podarjenemu konju se ne glede na zobe user posted image user posted image ...

Kati
- Ja za Davida bo malček, ampak ko bi ti videla, kako David lepo za malčke skrbi... ej to pa res ne bo problem, ga bo vse v ZOO-ju naučil user posted image user posted image , o živalih pa ve itak več kot vsi tisti oskrbniki tam user posted image user posted image ...

Kuharska knjiga - Jaz sem si full želela te knjige Ljubezen skozi želodec in sem včeraj uspela celo mičkeno prelistat cca 20 strani user posted image user posted image , pa sem že dobila par idej... Pri meni je tako, da včasih kak recept naredim točno tako kot piše, ampak navadno mi služijo kot osnova, da pol improviziram... sem totalni manijak kar se tega tiče... full rada kuham in kuham vsak dan večerjo, ker sem drugače v službi, med vikendom pa imamo ponavadi kuhano in kosilo in večerjo, včasih celo zajtrk user posted image user posted image , moj ta velik je čisto navdušen, ta mali pa se tudi nič ne pritožuje... pa full rada eksperimentiram in poskušam nove jedi

Emibu sem bila včeraj za knjigami ja... pa še bom... naslednji teden sem si vzela dopust... David bo v nogometni šoli, jaz pa se bom doma učila, pa potem ponj šla... zvečer pa mislim, da bomo en dan šli v kino Alvina gledat, pa kak dan plavat (če mi bo ratalo si kopalke kupit), tako da bomo imeli pestre počitnice...

Moi je verjetno brez računalnika ostala .... sam je vseeno čudno, da se ni zvečer javila, mogoče ima full opravka s taščo user posted image user posted image

Zivepo mislim, da to ni rota virus... pri rotavirusu je kakanje večkrat na uro, ne samo 3x dnevno, tudi bruhanje je v loku in zelo pogosto... verjetno je Pia bruhala zaradi kašlja, pri nas je to stalna praksa, da ko se David izkašljuje na začetku bruha... Kakec je pa včasih tudi bolj tekoč, pač odvisno kaj je in pije...

No toliko za sedaj, če pri kateri nisem kaj komentirala, je to zato, ker sem pozabila, ali pa ker nimam komentarja user posted image -ja, ja saj vem, da je to že zaskrbljujoče user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
10.2.2010 9:10:52   
milena2222
Jutro vsem!
Jaz sem pa zbolela- kašljam,grlo me boli in vročino imam ( 37-38 stopinj ).
Sem bila že včeraj cel dan v postelji,se nalivala s čajem pa 2 lekadola sem vzela.A ve katera a lahko še kaj drugega vzamem oz.kak recept kaj bi še pomagalo?

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
10.2.2010 9:20:01   
Teja K
Milena - dobro jutro... tega se jaz bojim, da bi zbolela, ker v nosečnosti ne smeš žajbla pit, ki meni osebno full pomaga, pa tudi katere tablete lahko jemlješ ne vem. Za grlo lahko sigrno isle moos al nekaj takega, ker so naravne iz lišajev narejene... mogoče je najbolje, da pošlješ koga v lekarno in naj tam pove da si noseča in ti bodo že dali kaj, lahko pa tudi svojo g. pokličeš in vprašaš, ali pa osebnega zdravnika.. user posted image za čim hitrejšnje okrevanje

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
10.2.2010 9:38:08   
barvar
Dobro jutro user posted image .
Nas bo pa spet sneg zasul user posted image , ga imam že počasi dovolj. Pa ravno letos ga je toliko ko se ne upam sankat in smučat... Mogla bi v mesto in zdaj čakam koga, da se me usmili in bo moj taksist user posted image .
Pa še eno resno vprašanje. Mene tako hudo boli medenica oz.predel med nogami (sramna kost?), da se komaj vstanem če sem v postelji ali pa na kavču. Bi se skoraj zjokala, pa nisem ravno občutljiva na bolečino. Ima še katera podobne težave???
Aja, pa pazite nase, da ne boste drug teden bolne, ker krofi kličejo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 9:53:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
10.2.2010 10:02:57   
sabri
Dobro jutro, imam ful časa in nič volje kaj delat ali pa ful pisat, našo sem drugi dan odložila v vrtcu in jo kar pustila tam do kosila, ker je baje tak karakter, da ni problema, so mi rekle vzojiteljice. Sploh nič dosti uvajanja, jaz pa kar ...user posted image Dolgčas mi je danes po njej, saj dela imam dosti ampak volje še nič od nič.
Bebica pa tako brca, da je mojemu včeraj kar roko dvigovalo na trebuhu, je rekel, da Taja ni tolk brcala, a vaši že tudi tako močno?
Grem mal pospravit.

Neposredna povezava do sporočila: 1620
10.2.2010 10:14:55   
julka8
dobro jutro!user posted image

tle mamo tut snega za izvoz pa še kr naletava... drgač sm pa nardila tist izpit-jeeeejuser posted image user posted image še 8 izpitov do koncauser posted image user posted image

barvar - js mam zlo podobno bolečino kot jo ti opisuješ, sploh dans k sm včeri mal več hodlauser posted image user posted image

drgač smo mel pa včer MŠ pa dans je tut, včer je blo velik glede dojenja (ampak nč kej velik novga nism zvedla).
aja za grlo je menda ok tut granobil - vsaj men je to rekla u lekarniuser posted image kere čaje pa se lahk pije v nosečnosti in zakaj ne žajbelj (sej sm to že neki brala sam že doooolg nazaj pa sm pozabla user posted image )

no merkite na zdravje

lp

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
10.2.2010 10:17:00   
barvar
Ja Sabri, ni čudno da se ti nič ne da, če pa je takšno vreme user posted image . Jaz imam dosti več energije če sonček sije zunaj. Kar se pa brcanja tiče, je pa najin gospodič pravi divjak in tišči svoje okončine na vse strani, tako da včasih kar boli user posted image . Je pa kak dan bolj miren in takrat sem že v skrbeh če je vse OK. Mi pa tudi nikoli ni nič prav user posted image .

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
10.2.2010 10:19:20   
Teja K
Žajbel v nosečnosti ni priporočljiv zaradi sprožitve poroda ali pa v začetku nosečnosti sproži splav.

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
10.2.2010 10:20:03   
farina
POZDRAVLJENE,babikeuser posted image bi rekla moja mami,
kako ste? jaz okej,čeprav imam tega snega ze vec kot dovoljuser posted image drgač sem pa okej,počasi nakupujemo,odločla sem se da pa res ne bom full kupovala stavri, ker še ne vemo kaj bo, same take nevtralne stvari.res bom pridnauser posted image drgač pa naš mali bebek že tudi poštena brca mamico,zadnje čase me samo kolki samo bolj boljijo,ajaa se vam zdi da če imam pritisk 90 skozi 65 malo prenizek?

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
10.2.2010 10:31:32   
milena2222
Hvala vsem za nasvete in lepe želje...user posted image
Teja- sem že poslala v lekarno,pa da vidim kaj bo
Zivepo-upam,da bo pri meni tako kot pri tebi
Danes bom lepo v postelji,če pa še jutri ne bo bolje,grem pa k zdravniku...
farina- jaz imam pritisk tudi 90/60...
Nas bo pa zametlo tu na Koroškem tk sneži...hihi

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?