Teja K
|
Dobro jutro babe moje! Bubolin, tudi pri meni nič od spanja.... enako kot pri tebi, že ob 5.30 auf, ampak vstala sem pa 5 minut pred tabo , ker mi je kruhomat začel piskat, da je kruh pečen. Verjetno me je vonj po svežem kruhu zbudil... je tko dišalo po stanovanju mmmmm... WBM - lepa zibka, jaz sem tudi dobila belo zibko (rabljeno) obroba pa je bela z modrimi kvadratki... ja ja saj vem da bo pupa, ampak podarjenemu konju se ne glede na zobe ... Kati - Ja za Davida bo malček, ampak ko bi ti videla, kako David lepo za malčke skrbi... ej to pa res ne bo problem, ga bo vse v ZOO-ju naučil , o živalih pa ve itak več kot vsi tisti oskrbniki tam ... Kuharska knjiga - Jaz sem si full želela te knjige Ljubezen skozi želodec in sem včeraj uspela celo mičkeno prelistat cca 20 strani , pa sem že dobila par idej... Pri meni je tako, da včasih kak recept naredim točno tako kot piše, ampak navadno mi služijo kot osnova, da pol improviziram... sem totalni manijak kar se tega tiče... full rada kuham in kuham vsak dan večerjo, ker sem drugače v službi, med vikendom pa imamo ponavadi kuhano in kosilo in večerjo, včasih celo zajtrk , moj ta velik je čisto navdušen, ta mali pa se tudi nič ne pritožuje... pa full rada eksperimentiram in poskušam nove jedi Emibu sem bila včeraj za knjigami ja... pa še bom... naslednji teden sem si vzela dopust... David bo v nogometni šoli, jaz pa se bom doma učila, pa potem ponj šla... zvečer pa mislim, da bomo en dan šli v kino Alvina gledat, pa kak dan plavat (če mi bo ratalo si kopalke kupit), tako da bomo imeli pestre počitnice... Moi je verjetno brez računalnika ostala .... sam je vseeno čudno, da se ni zvečer javila, mogoče ima full opravka s taščo Zivepo mislim, da to ni rota virus... pri rotavirusu je kakanje večkrat na uro, ne samo 3x dnevno, tudi bruhanje je v loku in zelo pogosto... verjetno je Pia bruhala zaradi kašlja, pri nas je to stalna praksa, da ko se David izkašljuje na začetku bruha... Kakec je pa včasih tudi bolj tekoč, pač odvisno kaj je in pije... No toliko za sedaj, če pri kateri nisem kaj komentirala, je to zato, ker sem pozabila, ali pa ker nimam komentarja -ja, ja saj vem, da je to že zaskrbljujoče
|