Angel_Tian
|
zivepo - za izpit, ocena bo sigurno dobra, saj si se pridno učila. Uh, kar se pa mleka tiče - če ga meni ali pa Tianu "prepovejo" naju kr pobere. Tian je tak čisto obseden s čokolinotom, jaz pa brez mleka tudi ne znam živet. Na zadnje, ko je bil tri dni na nekih antibiotikih in ni smel mleka, sem mu delala čokolino z vodo. Kak je bil žalosten in me kr spraševal, kdaj lahko spet mleko dobi Moj pravi, da bi midva vsak svojo kravo rabla Upam, da si zdaj že zdrava. melia - čestitke za prvo plačo in uživaj v zapravljanju Ležalnik - naš mulc ga je uporabljal glih tolk, da lahk rečem, da testiran je. Mu pač ni bilo všeč ležat na miru. Tudi dve blazini za na tla smo imeli, ampak tudi tisto ni bilo zabavno. Upam, da bo tokrat drugače, da bodo te stvari kaj bolj v upoštev prišle. fiška - super za nabavo ležalnika. Evo, ti je le bil usojen carly - evo ti eno pomanjševalnico, ki bi jo moja tašča vsekakor naša za Reneja - nejči kati - kak zanimiv "izpad" si pa ti na babybjorn stolček imela, hahahaha biba88 - jaz bom imela generalno čiščenje zadnji mesec. Tiste dneve, ko bo Tian v vrtcu, moj pa v službi, ker to je pogoj, da jaz uspem karkoli narest Bo treba mal reda po omarah narest in jih konkretno počistit. Saj se sproti vsak teden čisti, ampak se sproti tudi kje kaka navlaka nabira, ki jo je treba vsaj 1x letno odstranit. teja k - bravo za tole radodarno sosedo. Kje pa je ta suzi flo? oooooooooooooo, izgubljena milena - pozdravljena Cotke - sigurno imam od vseh cifer dovolj vsega. Le k mojim na podstrešje bo treba it po škatle in malo presortirat. Mi je pa mami zadnjič dala neke 3 kompletke, pa skor nisem mogla verjet, ko je na enem bila številka 42 Nisem je zasliševala, kje je nabavla to, ampak cotke niti niso tako zelo male. Nisem sploh vedla, da tako male cifre tudi obstajajo fiška - ti se kr hvali s svojimi super uspešnimi nakupi. Saj tudi vložiš dovolj truda in živcev v vso to iskanje Pa cenovna razlika nima zakaj bit, sploh pa ne tako velika - si si nagledala nov tak ležalnik, je kaj drugačen? san - tebe pa zdajle tole zdravlje že res dolgo muči. Upam, da se dokončno čim prej pozdraviš no. bubolin - uh, res ste imeli dolgi pregled. Pa lepo,d a je fantič zdrav fiškaaaaaaaaaaa - ura je 11.50 in pravkar sem prevzela tvoj vrtiljak. Mi ga je ta prijazna gospa kar v službo pripeljala Edino baterije si boš mogla kupit, ker te, ki so notri, so čist slabe že. Drugače pa stvarca kot nova. teja k - nič ne bom pisala o nabavi opreme, potrebne za kasneje, ker imam vse. Kar se pa tiče hrane, pa jaz mojemu ne bom nič za v skrinjo pripravljala. Saj si zna sam skuhat. Pa sigurno bo kdaj tudi dol k mamici na kako kosilo povabljen Za mene pa glede hrane sploh ni panike, ker se z lahkoto in nezahtevno prehrano hitro najem - če slučajno spet ne bi prišla do kuhanja, tako kot je bilo pri Tianu. melia - da bo vse lepo danes na pregledu katy83 - no super tole za cotke, da jih dobiš. To je vedno dobrodošlo, sploh v prvih mesecih, ko tak ne uspejo otročički vsega ponosit. Tak da punce, vse kar dobite, se splača pobrat Generalno čiščenje pri meni pomeni tudi premikanje omar in čiščenje za njimi, ampak sem tak freak, da si to vsaj 1x letno naredim. Pa seveda še vse ven iz omar, pregledat, presortirat, stran zmetat... Sem po takem čiščenju kr precej "lažja" Joj, sling si pa jaz tokrat definitivno BOM nabavla. Kengurujčka že imam, ampak tole pa še rabim. Pa saj bi ga ti uporabljala, ne glih tvoj, tak da če ga ti želiš imet, si ga pač kupiš. Naj pa tvoj potem kengurujčka nosi. gromska - škoda, da te tokrat ne bo na Trojanah. Pa več sreče spet za naslednjo rundo. Pa za pregled in test ta teden. sky3 - tudi tebi za ponovni test. Upam, da te dni nisi preveč sladkega jedla. barvar - iskreno sožalje za tvojega dedka. Sigurno se je zelo veselil vajinega otročička. Ga bo gledal in čuval izza zvezdic