|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
9.2.2010 11:39:05   
fiška33
Me je preveč klical, je že moj user posted image .
Hvala, punce user posted image .

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
9.2.2010 11:47:26   
Wannabemommy
ojla pozdravljene majčice, še ena ko se malo šverca iz aprilčicuser posted image

Fiška33 - sm vidla da si gor, pa me zanima kak si jutri kaj s časom? A greva na tisto najino pijačko, kr zdaj pa že mesec dni nisva bile??
Javi mi če imap čas, meni bi pasalo jutri dopoldan?

Papa majčice pa ne bit preveč hudeuser posted image  

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
9.2.2010 11:47:53   
Teja K
Fiška čestitke user posted image user posted image , tistega za 20€ si vzela? A je baldahinček zraven?

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
9.2.2010 11:48:37   
Teja K
Marička smo zanimive, ko se vse švercajo k nam user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
9.2.2010 11:50:43   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

Marička smo zanimive, ko se vse švercajo k nam user posted image user posted image

Pa če dost čvekate, pri nas pa kr traja in traja preden ktera kaj napišeuser posted image , sej ne vedno ampak včasih pa trajauser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
9.2.2010 11:55:37   
Teja K
Ti kr pridi k nam kaj počvekat, tu smo same orng čveke user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 11:57:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1582
9.2.2010 12:21:02   
Angel_Tian
zivepo -  za izpit, ocena bo sigurno dobra, saj si se pridno učila.

Uh, kar se pa mleka tiče - če ga meni ali pa Tianu "prepovejo" naju kr pobere. Tian je tak čisto obseden s čokolinotom, jaz pa brez mleka tudi ne znam živet. Na zadnje, ko je bil tri dni na nekih antibiotikih in ni smel mleka, sem mu delala čokolino z vodo. Kak je bil žalosten in me kr spraševal, kdaj lahko spet mleko dobi Moj pravi, da bi midva vsak svojo kravo rabla

Upam, da si zdaj že zdrava.

melia - čestitke za prvo plačo in uživaj v zapravljanju

Ležalnik - naš mulc ga je uporabljal glih tolk, da lahk rečem, da testiran je. Mu pač ni bilo všeč ležat na miru. Tudi dve blazini za na tla smo imeli, ampak tudi tisto ni bilo zabavno. Upam, da bo tokrat drugače, da bodo te stvari kaj bolj v upoštev prišle.

fiška - super za nabavo ležalnika. Evo, ti je le bil usojen

carly - evo ti eno pomanjševalnico, ki bi jo moja tašča vsekakor naša za Reneja - nejči

kati - kak zanimiv "izpad" si pa ti na babybjorn stolček imela, hahahaha

biba88
- jaz bom imela generalno čiščenje zadnji mesec. Tiste dneve, ko bo Tian v vrtcu, moj pa v službi, ker to je pogoj, da jaz uspem karkoli narest Bo treba mal reda po omarah narest in jih konkretno počistit. Saj se sproti vsak teden čisti, ampak se sproti tudi kje kaka navlaka nabira, ki jo je treba vsaj 1x letno odstranit.

teja k - bravo za tole radodarno sosedo. Kje pa je ta suzi flo?

oooooooooooooo, izgubljena milena - pozdravljena

Cotke - sigurno imam od vseh cifer dovolj vsega. Le k mojim na podstrešje bo treba it po škatle in malo presortirat. Mi je pa mami zadnjič dala neke 3 kompletke, pa skor nisem mogla verjet, ko je na enem bila številka 42 Nisem je zasliševala, kje je nabavla to, ampak cotke niti niso tako zelo male. Nisem sploh vedla, da tako male cifre tudi obstajajo

fiška - ti se kr hvali s svojimi super uspešnimi nakupi. Saj tudi vložiš dovolj truda in živcev v vso to iskanje Pa cenovna razlika nima zakaj bit, sploh pa ne tako velika - si si nagledala nov tak ležalnik, je kaj drugačen?

san - tebe pa zdajle tole zdravlje že res dolgo muči. Upam, da se dokončno čim prej pozdraviš no.

bubolin - uh, res ste imeli dolgi pregled. Pa lepo,d a je fantič zdrav

fiškaaaaaaaaaaa - ura je 11.50 in pravkar sem prevzela tvoj vrtiljak. Mi ga je ta prijazna gospa kar v službo pripeljala Edino baterije si boš mogla kupit, ker te, ki so notri, so čist slabe že. Drugače pa stvarca kot nova.

teja k - nič ne bom pisala o nabavi opreme, potrebne za kasneje, ker imam vse.
Kar se pa tiče hrane, pa jaz mojemu ne bom nič za v skrinjo pripravljala. Saj si zna sam skuhat. Pa sigurno bo kdaj tudi dol k mamici na kako kosilo povabljen Za mene pa glede hrane sploh ni panike, ker se z lahkoto in nezahtevno prehrano hitro najem - če slučajno spet ne bi prišla do kuhanja, tako kot je bilo pri Tianu.

melia - da bo vse lepo danes na pregledu

katy83
- no super tole za cotke, da jih dobiš. To je vedno dobrodošlo, sploh v prvih mesecih, ko tak ne uspejo otročički vsega ponosit. Tak da punce, vse kar dobite, se splača pobrat
Generalno čiščenje pri meni pomeni tudi premikanje omar in čiščenje za njimi, ampak sem tak freak, da si to vsaj 1x letno naredim. Pa seveda še vse ven iz omar, pregledat, presortirat, stran zmetat... Sem po takem čiščenju kr precej "lažja"
Joj, sling si pa jaz tokrat definitivno BOM nabavla. Kengurujčka že imam, ampak tole pa še rabim. Pa saj bi ga ti uporabljala, ne glih tvoj, tak da če ga ti želiš imet, si ga pač kupiš. Naj pa tvoj potem kengurujčka nosi.

gromska
- škoda, da te tokrat ne bo na Trojanah. Pa več sreče spet za naslednjo rundo. Pa za pregled in test ta teden.

sky3
- tudi tebi za ponovni test. Upam, da te dni nisi preveč sladkega jedla.

barvar - iskreno sožalje za tvojega dedka. Sigurno se je zelo veselil vajinega otročička. Ga bo gledal in čuval izza zvezdic

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
9.2.2010 12:39:24   
Sky3
heeey! evo veselo (na hitro, ker mam te dni spet mal gužve user posted image ) javlam, da je bil prejšnji cuker-test lažni preplah. sm bila danes na polikliniki in imam baje zelo lepe izvide user posted image sladkorne ni, tko da sm lahko še naprej sproščena vesela občano sladkosneda nosečka user posted image
ju3 imam pa laboratorij in v čet. G... upam, da se bo dalo kaj zmenit še za kak UZ, da še malo vidim mojga navihančka... je zadnje dni prov aktiven in nagajiv, me vsako jutro zbuja ob 6ih in tudi čez dan me kar nekejkrat spomni, da nisem sama user posted image

PS: že 2 dni me matrajo mal močnejši krči v trebuščku... ima še katera težave s tem?? bo treba verjetno po magneziju poseč...

lp vsem! user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
9.2.2010 12:49:20   
Teja K
Sky čestitke za test user posted image user posted image - vidiš bile baklave krive user posted image user posted image

Krči - ja tudi jaz jih občasno čutim, tako v križu kot v trebuhu... bom omenila to v ponedeljek na pregledu pri G... pa tudi svojo utrujenost bom omenila... ker to pa res ni več za nikamor, konec tedna več ne funkcioniram user posted image ... bomo vidli kaj bo rekla...

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
9.2.2010 12:58:22   
Angel_Tian
Presneto no, danes vam nekak ne uspem prit do konca user posted image user posted image user posted image
Preveč dela očitno.

Hmmmm, naše m_o_i pa nisem na zadnjih straneh nič opazla - je zbolela al jo net jezi?

Kislina mene muči ne glede na to, kaj pojem. Mi deluje tako, kot da bi se vsak obrok lepo na vrh nekega ogromnega kupčka naložu. Pa najraje bi zgoraj tudi spet vse nazaj vem šlo user posted image Prav jezna sem no, prva nosečnost je bila brez vseh takih težav.

iiiiiiiiiiiiii zivepo, kako lepo, da te je skrbelo za naju user posted image Sem pa malico že pojedla in mi zdaj spet slabo postaja. Očitno te dni nekak nisem najboljši prejemnik hrane user posted image user posted image
Za kosilo bom pa delala restan krompir in pohanje, ker se je mojmu zluštalo. Je šel zjutraj iz službe mimo ene menze in je praženo čebulo zavohal, evo, pa se mu je takega kosila poluštalo user posted image user posted image

Ej punce moje, te magnezijeve tablete meni nekak nič ne pomagajo. Pa sem šla ene celo v lekarno iskat user posted image

teja k - upam, da še ti uspejo pripeljat naročen sling. Tole s temi dostavami je pa že kr malo smešno no.

katy83 - no, zelo lepa novica za cotke. Glede nogic pa je čisto različno, naš je ob rojstvu imel prave plavutke user posted image user posted image (žal pa številke sploh ne vem več)
Uuuuuuuuuuuh, posnetek poroda v MŠ - upam, da imajo kakega novega. Tisti, ki smo ga mi gledali, ni bil ravno najbolj "apetitlich" user posted image user posted image Ali pa sem jaz vse preveč čisto in sterilno pričakovala user posted image user posted image user posted image

zivepo
- le naj si v miru Pia oddahne. Normalno, da jo je zdelalo, sploh če je bolana šla na kopanje, potem pa še vso norenje in voda.

fiška
- tole z nakaznicami imajo pa kar težave ljudje user posted image Ampak zate super, si spet prihranla.
Baldahinov se jaz bolj izogibam, so mi nekak moteče. Ne rečem pa, da ne zgleda lepo, ampak jaz kaj veliko na take dodatke ne dajem. Pride komar spodaj in pika bebiko do onemoglosti, ker itak ne more nazaj ven čez mrežo user posted image
No evo, lahko zdajle še čestitam za ta nakup user posted image user posted image

Aaaaaaaaaaaaaa, aprilčice nam majčice ugrabljajo user posted image user posted image user posted image
Dobrodošla wannabemommy.

sky3 - odlično, da se te je sladkorna ognila user posted image user posted image

Ne morem verjet - konec vas imam user posted image user posted image

Zdaj pa lahko še povem, da sem danes zjutraj bila že zgodaj zelo pridna in sem šla na pregled k zobozdravnici. Vse super ok. Naročila me je novembra in takrat mi bo obloge malo dol sčistla user posted image user posted image Juhej za zdrave zobke.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
9.2.2010 13:12:19   
emibu
haj hoj!

milena2222- Tut jst mam rada sladko,tak da je vrjetno res zelo zelo hudo če nemorš jestuser posted image user posted image
sabri-pomoje bi jst isto nrdila v takem primeru,ker drugač bi menda umrla mmmnjam milkaa z lešnikiuser posted image
cotke-tut jst morm še po številkah presortirat,do zdej sm sam lola za fantke za punčke pa kar bo za vstran kar bo za doma in kaj je res zelo lepo=)
hrana-jah je moj poštudiru ,da takrat bo že zgori kuhna,da je mislu da mu bom jst tut prpraulauser posted image user posted image user posted image user posted image nese hecatuser posted image no moj odgovor je biu da takrat bo pa že še dol jedu pa da bo on mogu pru tedn kuhat k pridm nazai tak da nj kej prakse dobi pa je reku da lahko nrdi jajčka pa hrenovke ahaaa to on prčakuje da bom jedla cel tednuser posted image user posted image user posted image
angel_tian-moja seminarska je že oddanauser posted image user posted image ja mojga je pa tut mal tenoba popustila sam ga že nova grabi sam jst se nedam boma pa oba tečna ou-jeauser posted image user posted image user posted image
darilo ob rojstvu-no čudno je po eni strani rečt,sam po drugi bom pa jst moji babici sedaj prabbabici kr povedala za take stvari mamice pa očka prav tako od moja nemislim obremenjevat ker imajo tak še svoje mulce penzionisti pa itak nimajo kam z dnarjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
baldahin-jst sm ga tut misnla uzet v kompletu s prevlekami,ampak ker imam moj astmo in že zaves ne mormo met me je strah da bi tut mali meu prav tako pa da bi ga blo strah not pančkat tak da ga potem nisem uzela..

tako jst sm pa danes že na vse zgodaj sedela v ambulanti in pol mi povejo da še ni izvidov pa š eneki so dneve zamešale..pol sma šla z mojim še za vrata pa okna mal gledat pa meni je kupil zvezek za recepte plus eno kuharsko bukvico in dišeči kuliuser posted image user posted image user posted image potem pa še malo v šolo po nove roke za izpite me kr glava boli...user posted image user posted image
Zdej pa nevem al nej grem mal ajčat čeprav se mam še tok za učit grrr

nč lep dan usem čvekcam*

Neposredna povezava do sporočila: 1587
9.2.2010 13:30:50   
Angel_Tian
emibu - nič bat, bojo že poskrbeli s hrano za tebe. Važno, da se boš ti bebiki lahko v miru posvetla.
Pa pred konkretnim učenjem ti kaka pavza ne (ležečki user posted image ) ne bo škodla.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
9.2.2010 13:36:32   
fiška33
Zivepo, vzela sem tisti baldahin z listki, medvedki mi še vedno ne potegnejo user posted image . Jst sem bolj za kake abstraktne vzorčke user posted image .
http://www.bolha.com/oglas383767948/baldahin-z-nosilcem-za-otrosko-posteljico

Tole spalnico, kjer bomo potem vsi trije, so lastniki tega stanovanja sami naredili. Pregradili so veliko dnevno sobo. Spalnica je pa taka, da velika postelja stoji tik ob pregradni steni, na drugi strani pa je 1 m do okna. Prav nič lepo ne zgleda. En kup grdih detajlov bo ob posteljici. Okenska polica, radiator z ventilom... In zdaj moram tale Vesnin vogalček nekako polepšat. Tejin argument se mi je zdel tudi dober, da baldahinček vsaj malo loči bebico od staršev. Pa na zimo bo treba kako debelejšo zaveso na okno obest, da ji ne bo mrzel zrak okol ušes pihal. Belo garerobno omaro pa bom polepla s kakšnimi cart nalepkicami user posted image .
Za osvežitev spomina..

user posted image

Po nasvetu sodelovk od dragega, pa posteljica ne bo tik ob zakonski, ampak 20 cm vstran. Menda mali kar hitro pogruntajo, da se da splazit v veliko posteljo user posted image .

Zivepo, kolko bo poštnina za ležalnik? Ker za sling bi mene prišlo vse skupaj 7 €, pa si ležalnika niti nisem upala naročat po pošti.

A_T, kraaasno za vrtiljak! user posted image Jst se ga na internetu kar ne morem nagledat in na poslušat. Komaj že čakam na krofkanje, da mi ga prineseš user posted image .

Drugače pa, vedno sta bila v planu dva ležalnika. Tak ležalnik s strehico, kot ga imaš ti, bo za na vikend. Ko bom sadila rožice, al pa plela, bom malo s sabo prenašala in bo rabla senčko. BabyBjorn pa je za doma. Če bo mala taka skokica, kot sem bla jaz, bo full uživala na njem , pa še dolgo uporabno dobo ma - do otrokovega drugega leta. Ko pa tistega na vikendu odnucamo, nekje septembra, ga bo pa z veseljem spet mucek prevzel user posted image . Zdajle ga ves čas uporablja, no sej oprat ga itak morem, tak da mu ga kr pustim user posted image .

Ja, sem zelo vesela, da se nam pridružujejo tudi aprilčice, in to celo mariborske user posted image . Med majčicami je pomanjkanje mariborčank, med aprilčicami so pa kar tri. V planu je tudi mariborsko tortkanje user posted image .

Uživajte še naprej!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1589
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 13:59:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
9.2.2010 14:01:06   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Ja, sem zelo vesela, da se nam pridružujejo tudi aprilčice, in to celo mariborske user posted image . Med majčicami je pomanjkanje mariborčank, med aprilčicami so pa kar tri. V planu je tudi mariborsko tortkanje user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Sem videla, da se je Wannabemommy še ušunjala med majčice.user posted image  Če pa je res kar pravi. Aprilčice so fajn, samo čvekajo pa ne tako kot ve. user posted image

aja, glede tistih daril za novorojenčka. To ni mišljena kakšna jaka oprema, ker že vse imam. To je mišljeno bolj npr. termometer, kengurujček, prenosna posteljica, kakšna lučka, ki igra,....Pa še to je bolj za rezervo. Drugače so itak boni dobrodošli. Smo pa mi pri nas že od nekdaj tak navajeni, da se vprašamo kak pa kaj, pa je to to. Res, da potem ni nekih presenečenj (sploh za rd), ampak dobiš pač to kar rabiš.

Emibu - ti se kr malo spat spravi, se boš potem lažje učila. user posted image

Angel_Tian - ja za posnetek poroda, sem tudi jaz slišala, da v Mb ni ravno apetitlich. No, pa saj verjetno pri porodu res ni? Aja, glede slinga, pa je tak, da se še sama ne morem prav odločit al ja al ne. Kaj te vem. Lepo mi zgleda, pa saj praktično je verjetno tudi, ampak...eh, moje muhe.user posted image  Meljem pa meljem, potem bo pa otrok že 2 leti star, ko se bom odločila. user posted image

Zivepo, Carly, hvala za pojasnitev glede št. nogic. Se mi že malo bolj svita, kako te nogavičke posortirat. user posted image

Evo, pa še slikca od včerajšnjega kupa cot. Manjka še en kup, zimske stvari, ki so bile že zložene v škatlo, pa sem se potem spomnila, da bi lahko slikala.

user posted image

lp, Katy

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
9.2.2010 14:02:09   
Angel_Tian
fiška - uh, tole boste pa res precej stisnjeni v sobi. Potem pa definitivno dam en plus baldahinu, da vas loči vsaj malo. Pa da bo Vesna imela bolj pisan pogled na svet user posted image

Hahahahaha, me je šef "zaslišal" od kod poznam to punco, ker je baje iz tega konca doma. No, starši še živijo tu na vasi, ona pa se je preselila. Sem mu mogla povedat, da nabavljam za eno prjatlco iz MB user posted image
Vrtiljak brez pošiljanja lahko najhitreje dobiš v MB 16.2., ko imam pregled pri G, drugače pa pač na Trojanah.

Ta maček pa res uživa na vseh Vesninih "pripomočkih". Upam, da krempljev ne tišči preveč ven, da ne bo česa raztrgal. In pa predvsem to, da ga potem ne bo ljubosumje dalo, ko boste bolj z bebiko.

Hihihhihi, mene nič ne motijo "šunjarke" na naš forum user posted image user posted image
Ampak če ti praviš za pomanjkanje mariborčank, kaj naj pa jaz rečem? user posted image user posted image Sem edinka in centrirana med CE in MB user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
9.2.2010 14:11:02   
Angel_Tian
zivepo - lej jo, kak se je na fiško spravla user posted image user posted image

katy83 - od nekaterih "kritizirane", od drugih prav zaradi tega "velikega" čvekanja ljubljene... user posted image user posted image user posted image Jah, take smo majčice hahahahaha
Meni se je sling ves čas tako zelo čuden in nepraktičen zdel. Ampak potem, ko je pa Tian hotel ves čas bit na rokah in jaz nič kaj nisem uspela narest, mi je pa dalo mislit. Zato ga bom tokrat imela, ker bi mi bilo marsikaj olajšano, če bi bila tolk fajn do sebe, da bi si ga že v prvo privoščla user posted image
No, cotk si pa res ogromno dobila, lahk skor že trgovino odpreš user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
9.2.2010 14:35:06   
Angel_Tian
Evo ženske, dovolj bo za danes, lahko grem, ker moram spotoma še neko robo enmu dostavit user posted image

Lepo popoldne vam želim, radi se mejte user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
9.2.2010 14:47:26   
Teja K
Angel user posted image trgovina Suzi Flo je na Ljubljanski 71 v MB. Zdaj pa ne vem koliko poznaš MB...
No pa lep popoldan...

Jaz pa sem si dans končno privoščla nekaj zase user posted image ... kupila sem si kuharsko knjigo Ljubezen skozi želodec user posted image ... jaz sem obsedena s temi kuharcami pa recepti, pa kuhinjo in vsem tem... user posted image

Fiška ja nekaj takega sem tudi jaz bila na začektu z Davidom, zato je bil baldahinček tolk fin, ker sva imela glave ločene z blagom... vidim pa da tvoja muca preizkusi vse tvoje nakupe user posted image user posted image , je kot okuševalec v starih časih...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1595
9.2.2010 15:12:23   
emibu
Teeeja k.

Na isti dan smo dobile kuharsko knjigo kak lepooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morm pa povedat da nism spala zdele sm kosilo pojedla in grem nazaj za knjige bi rada dans bukvo do konca predelala ker me čaka še ena tak da veselo na delouser posted image user posted image Vas pridem še kej zvečer pogledat

papa*

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
9.2.2010 15:15:16   
Teja K
Emibu naj ti gre snov hitro v glavo user posted image user posted image user posted image lepo je videt, da si zagon dobila user posted image user posted image

Zdaj pa bi jaz rabla ktero, da me ven skurc...a da grem še jaz za knjige... ampak kaj ko sem tako utrujena zvečer ko pridem iz službe in Davida v posteljo spravim, da se mi ne da še za mizo vsest in it učit user posted image ... ampak naslednji teden imam dopust ,tako da bom cel teden pridno študirala... saj bom ta teden tudi še, vsak dan kakšno nalogo rešim... ampak gre počasiiiiiiiiiiiiii user posted image

se bom tudi jaz sedaj poslovila, grem domov pa po Davida v šolo... lepo bodite user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
9.2.2010 15:19:46   
Wannabemommy
Hvala punce za dobrodošlicouser posted image

Fiška33 - nič se ne obremenjuj s prostorom, važno je da bo vam všeč in da bo Vesna veselo rastla, sicer pa za spanje tak ne rabiš druga kot pa posteljo,user posted image  in če boste vsi skupaj v tem prostoru, deluje na otroka dost bolj prijetno.user posted image
Moje mnenje

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
9.2.2010 15:39:28   
Wannabemommy
Naš fant pa bo prvo v zibki v spalnici, zraven naju šele kasneje bo šel v svojo sobico

user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1599
9.2.2010 15:40:15   
fiška33
Zivepo, na srečo je ob vznožju še trodelna omara z drsnimi vrati, tak da bo šla tale ta bela omara začasno iz redne uporabe, vsaj spodnji del. Stoječa lučka je pa običajno v dnevni zraven kavča, tak da tam je trenutno stol, čisto poln na pol ponošene obleke user posted image
Solna lučka se mi pa zaenkrat ni zdela tak močna, ko sem jo preizkusila, ampak, če ti tako praviš ... user posted image . Načeloma pa je še sploh ne uporabljam, dobila sem jo poleti za RD. Itak so ves čas vrata v dnevno odprta, v spalnici pa se budna sploh ne zadržujem.
Iz kavča bom imela full control nad posteljico, tak da to je urejeno user posted image . Jaz mislim, da se bo Vesna počutila varno user posted image .

Zivepo, jaz dam res veliko na tvoje mnenje, ker imaš bejbije, z na izi navodili za uporabo, naštudirane v nulo, tak da komot obdelaš Vesnin kotiček user posted image .

A_T, bom na vrtiljak kar počakala do krofkanja. V center z avtom tak ne vozim rada, si bom pa tvoj g. pregled vnesla v google koledar, če si slučajno premislim user posted image .

Katy83
, kak sem ti fauš.... user posted image . Jaz imam full rada second hand stvari, ker se potem meni ni treba trudit z izbiro. Vem, da bom iz vsake kapice celo znanost naredila user posted image .

WBM - jaz te bom kar skrajšala, če se strinjaš user posted image . Jaz tudi računam, da bo mala zadovoljna z razporeditvijo in izbiro njene opreme, čeprav vem, da sem zdajle pa zašla v čisto nepotrebne nakupe user posted image . Dragi že zavija z očmi user posted image , tak da zdaj pa moram res malo oladit in začet nabavljat stvari s seznama user posted image .

Uuu, kaka lepa zibka user posted image

lp

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 9.2.2010 15:45:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?