|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
8.2.2010 18:49:39   
milena2222
barvar-moje sožalje za dedka...

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
8.2.2010 18:52:37   
milena2222
Drugač pa mene spet kislina daje,ne smem pojesti čisto nič sladkega.Sem glihkar pojedla čokoladni puding in se je spet začelouser posted image Zgleda da bo treba vse sladkarije dat na stran pa bo mir!

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
8.2.2010 19:13:52   
emibu
kati-hehehe aja ups. zgleda  da nism dobro prebralauser posted image

barvar-moje sožaljeuser posted image

milena2222-mene pa po čokoladi ni nič..sam po kislih kumarcah al ap čm kislem..drugač pa še boljpe če bodo šle sladkarije na stran pol se tut kg ne bodo dvigovaliuser posted image usj men bi to zlo dobr pršlo...

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
8.2.2010 19:30:40   
K_a_t_i
barvar - sožalje user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
8.2.2010 19:35:59   
milena2222
emibu-bi blo bolje ja,da bi šlo sladko stran, ker kg kr rastejo, sam kaj ko imam tk rada sladko...pol pa trpimuser posted image Meni pa zaenkrat po kislem še ni nič..

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
8.2.2010 21:38:33   
sabri
barvar: moje sožalje
kati: hvala, obvladašuser posted image
zgaga mene tudi po sladkem, pa kar potrpim malo, ker se ne morem odrečt sladkarijam.
Grem gledat film naprej, se beremo jutri.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
9.2.2010 8:01:08   
carly
Dobr jutr,
sem misla včeraj zvečer mal prebrat pa pokomentirat pa ga je tamala tako s spanjem biksala, da smo mogl vsi skupi it v zakonsko posteljo spat, danes sem pa kot zombi ker itak nisem nič spala.Je pa lubi prenosnika pozabu tko da lohk mal na rr napišem.

V glavnem se morm pohvalt, da sedaj imam pa jaz tudi nekaj cunjic zauser posted image , smo bili včeraj v Avstriji pa sem jih mal nakupila, pa nisem pretiravala ker morm itak e pregledat kaj bom lahko od Taje ponucala.

Sicer pa vidim da je tekla debata o zalogah v skrinji, ja jest si bom tudi kar malo v naprej pripravila, fajn pride če lahko kakšen dan samo ven vzameš, sem že v prvo tako prakticirala.Imam edino ta problem da imam samo tri predale zamrzovalne omare ( ker imamo v spodnjih prostorih proizvodnjo in ni nikjer prostora za skrinjo, tako da mi je tašča v njeni te tri odstopila ) pa ne gre prov velik notri, morm najprej ta mesec jo mal spraznt.user posted image

Vrt, bolj majhen, imam pa jaz tudi in me prov skrbi kako bom letos to izpeljala, ker ponavadi sadimo tam konec aprila, pa ne vem kako se mi bo to letos izšlouser posted image , ma bom že, drgač bom pa mojmu s prstom kazala kje mora sadituser posted image .

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
9.2.2010 8:24:41   
Angel_Tian
Dobro jutro babnce,

javljam svojo prisotnost user posted image user posted image user posted image
Pojma nimam, kje sem prejšnji teden ostala, ampak se bom že našla user posted image user posted image
Strah vas ne rabi bit, da bom brez komentarja ostala user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 8:28:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu carly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1559
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 8:29:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1560
9.2.2010 8:35:34   
bubolin
Ojla čvekice.

Barvar - moje sožalje user posted image user posted image user posted image

Punce, dajte mi povedat, kaj bi lahko to bilo: Včeraj zvečer me je kot en krč zagrabu tko na levi strani trebuha, bolj pri strani. In sem komaj vstala iz stola in hodila, potem je malo popostil, potem pa spet user posted image Danes me še vedno kar nekaj boli. Kaj mislte da bi to lahko bilo???

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

Neposredna povezava do sporočila: 1561
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 8:39:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bubolin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
9.2.2010 8:41:41   
bubolin
Tudi jaz sem včeraj zvečer popila magnezijevo tableto in šla ležat in potem zaspala, tako da ne vem al je kej pomagal al ne. Sam danes me pa spet nekaj grabi. Bom malo kasneje spet spila eno tableto, pa bomo vidli kaj bo. Sem tudi jaz pomislila na lažne popadke, ampak res ne vem če bi to lahko bilo to user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

Neposredna povezava do sporočila: 1563
9.2.2010 8:49:21   
Teja K
Dobro jutro srečke nosečke!

Brvar - moje sožalj user posted image user posted image - boš imela angelčka, ki bo pazil nate in na tvojega bebija...

Kati - David je sedaj 7, bo pa junija 8. Koliko je tvoj zakladek? Moj se zelo dobro razume z mlajšimi otroci, jih čuva in popazi nanje... Se vidimo v ZOO-ju če ne prej, hihihihiuser posted image

Zivepo - saj pediatri svetujejo kopanje za zbijanje vročina... pa če so še vse druge viroze je bolje, da si jo doma pustila..

Angel
user posted image - vidim, da ste se pozdravili user posted image in da si že nazaj v službi user posted image user posted image

Emibu glede na to kar si pisala, itak bodo babice in mame zate poskrbele glede hrane user posted image user posted image

Jaz pa še zmeraj nisem slinga dobila user posted image , mi je v četrtek sporočila, da je bila ves teden bolna in da bo dala kao v petek na pošto, ampak do danes še nisem nič dobila... še upam, ampak očitno bom morala za novim pobrskat...

Vsem ki imate preglede in ki se učite in ki nabavaljate stvari in... user posted image za uspešnost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1564
9.2.2010 9:17:04   
katy83
dobro jutro, punce.  Bom kar malo kopirala od aprilčic, ker drugače bom spet pol ure pisala. user posted image

Evo, danes spet pridna, vstala ob 6-ih, bila že pri oftamologu (zaradi vida, ki se mi je poslabšal zdaj v času nosečnosti), ki ni našel nič user posted image , ampak je vseeno priporočal nova očala user posted image . No, potem sem si šla še kupit buhtelj z makom, ki sem ga že tudi veselo pojedlauser posted image , zdaj pa...hm, po moje bom šla malo spat, ker je bila kar zanimiva noč, predvsem pa kratka. user posted image
Kot sem vam že povedala, sem včeraj šla po obljubljene cotike za user posted image . Dobila sem 4 veeeeeeeeeelike škatle, pa mi ženska reče, ti kar vstran meči kar ni vredu. Ja, prideva z dragim ob 20.uri domov, vsipam vse cote na posteljo (bom sliko naložla, da boste videle user posted image ), pa začnem malo sortirat in kaj ugotovim. Tu ni nič za vstran. user posted image  AAAAAAAAAAAAAAAAA. Vse je tak lepo, nekatere stvari še nove, pa kaj si ti nor. To je cot za 2 leti, pa za 5 otrok. user posted image  No, ob polnoči mi je končno ratalo, da sem po številkah presortirala, pa po letnih časih, tako, da imam sedaj 1 veliko škatlo št.56 in 62. No, to pa še moram v omare spravit. Sem vse dobila oprano. user posted image   Tako, zdaj imamo vse, razen kozmetike. To bom pa šla marca kupit.
imam pa eno vprašanje za mamice:
kako je s številkami nogic naših user posted image  ? Sem namreč dobila tudi full nogavičk, različnih velikosti (15-19, 20-22), pa sploh pojma nimam kdaj ima beba kakšno številko. user posted image

K_a_t_i - tako kot ti, sem si tudi jaz nekaj od opreme za bebija pustila, da bom naročila za darilo ob rojstvu. Ker imamo itak navado, da se vpraša kaj rabiš, pa pač to kar rabiš poveš. Boljše tak kot pa da bi mi bedarije kupovali ali pa slučajno kakšna oblačila, ki jih imam itak preveč. user posted image

Emibu - u, tvoja mami pa bo zares mlada babica. user posted image   samo malo me je vseeno stisnilo pri letih, ker moj dragi je star 35, pa mi je smešno, da bi bil zdaj dedi. user posted image   Učenje pa itak, da bo. Bo moglo bit. Bolje sedaj kot pa potem po porodu.

Barvar - tudi iz moje strani iskreno sožaljeuser posted image user posted image   Bo dedek gledal na vas in vas čuval. Sploh pa če bo tvoj sin imel njegovo ime. user posted image

kislina - tudi mene na čase peče, ponavadi po mlečnih izdelkih. Ampak ni neke panike.

teja K- hvala za user posted image za učenje. Jo bom kar izkoristla. user posted image

tako punce, zdaj grem malo zadremat, potem pa za zapiske. Popoldan pa MŠ. Danes nas čaka posnetek poroda. user posted image

lp,Katy

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
9.2.2010 9:31:28   
carly
Katy83 glede št.nogic je različno, ampak moja ima sedaj pri petnajstih mesecih tam okoli št.22.Se mi pa zdi da poleti ko je začela puzat smo ji prve sandalce kupili da ni mela vseh prstkov popraskanih takrat je imela št 16, stara pa okol 7-8 mesecev.Tolk da boš okvirno vedela kdaj kakšna št.Mi imamo drgač vse nogavičke kar po št. kot so cunje al pa po mesecih, tako da nimam nobenih glede na velikost nogice.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
9.2.2010 9:53:25   
Angel_Tian
zivepo - ja, v MB naj bi bilo 3 mesce obvezno široko povijanje, ampak jaz sem Tiana tako previjala samo 3 tedne, ker je bilo prevroče in se mi je smilil, da bi mogu tolk na sebi met. Je pa hudič potem, če prideš na kontrolo in kaj ni ok, ker takrat te pa naderejo kot uhhhh (no, pri nama je na srečo bilo vse super s kolki).

Tian je kolker tolko ok. Je imel čuden vikend - ni vedel al bi mel vročino al ne user posted image Na koncu se je odločil, da je bolj zabavno brez user posted image
Je pa zato mene včeraj nekaj po želodcu zvijalo. Tako slabo mi je bilo, da je Tian raje šel kar k mojim in bil tam celo popoldne. Jaz pa sem se zvečer tudi spraznila (tisto bogo juhico, ki sem jo uspela pojest) - je šlo iz mene spodaj in zgoraj ven user posted image Blek fuj, sem še danes bolj čudna in lepo na čajih, za malico pa sem si prinesla samo neko štručko, če bo šla dol user posted image

emibu - upam, da se je tvoj pomiril in se ga tečnoba ne drži več user posted image
In upem, da uspem prit do tja, kjer bo napisano, da si uspela končat seminarsko user posted image

teja k - nič dopusta mi ne bo ostalo, ker nisem šla na bolniško. Zaradi vročine še ne letim kar k zdravniku, brez potrdila pa mnda ne bi šla bolniška skoz. To leto se mi ni treba za vsak dan dopusta tako borit, ga imam dovolj user posted image
Fino ti gre z nabavo, prav pridne ste že postale user posted image

zivepo - user posted image user posted image user posted image za atija, ki se je sprijaznil z "novim" imenom user posted image user posted image
In čestitke za nakup. Še malo pa boš imela vse potrebno user posted image

k_a_t_i - user posted image user posted image user posted image user posted image tole z zlatim prinašalcem me ja pa lepo nasmejalo user posted image user posted image
No, še bolj pa tole s tvojim porodom user posted image user posted image Bi res skor kr sama raje doma rodila.

sabri - lepo, da je bilo na pregledu vse ok in da je punčka zdrava. Pomanjkanje železa pa sem jaz v prvi nosečnosti tudi imela in sem nek ogabni sirup dobila. No, preživeli smo user posted image
To uvajanje v vrtcu je pa kr zanimivo ja. Aja, Tian je v četrtek, ko sem prišla po njega, že sedel novi vzgojiteljici v naročju in so brali pravljico.

lunanai8 - jaz nisem nikoli o porodu v vodi razmišljala. Se mi ni tam v vodi za namakat user posted image
Kar se pa tiče porodnega načrta, pa jaz sploh nevem več, kaj naj bi to sploh bilo user posted image user posted image user posted image Sigurno sem vedela pred prvim porodm, ampak očitno ga niti takrat nisem delala, če zdaj niti nevem, kako naj bi to sploh zgledalo user posted image user posted image Saj ne morem verjet, da sem tak lolek user posted image

emibu
- saj ni treba pretiravat s cotkami za iz P. Ko odhajaš, ti itak nihče ne pogleda, če imaš vse zraven, kar je na seznamu. Sploh pa je meni čudno 2 kapici user posted image Važno, da ima dete nekaj na sebi, dekico pa tak imamo tudi, če bi bolj hladno bilo slučajno.

aprilčica katy - user posted image user posted image user posted image ja, takrat z mojim še nisva bila poročena, sva se imela veliko več za pogovarjat in nama je kr fajn prišel tisti sprehod po stopnicah user posted image user posted image
No, tebi pa lepo uspeva spoznavat majčice in bivše majčice in... user posted image user posted image Super, da je bilo na pregledu vse ok.

Pustovanje - na pustni torek imam na srečo pregled, tako da maskiranje odpade. Tiana bojo moji peljali na povorko. Za pustno soboto pa bomo videli, če bomo in kam bomo šli maškare pogledat.

fiška33
- upam, da je s tvojim križem kaj boljše. Evo, meni pa je tista čudna bolečina z ritnice na srečo zginila.
Hmmmm, malo razgibavanja vsaj ob večerih bi ti priporočala, če te od teh stopnic zdaj še noge tolk bolijo. Midva sva z mojim imela kr dolge sprehode pred prvim porodom. Tričetrt ure sva porabila za peš v Konjice, tam sva šla na kebab, potem pa skor eno uro nazaj za domov (ker sva imela trebuhe polne in nazaj je sam hrib gor) user posted image user posted image Ne vem no, meni se zdi, da je laže it rodit, če nisi čisto zakrnel.
Ja, točno tak gugalnik imam jaz user posted image
Dobro, da si objavila slikco od vrtiljaka, da vem, kakega moram dobit user posted image user posted image

zivepo - ti želim porod čez dan, ker drugače vprašanje, če boš res do porodnišnice uspela prit user posted image

carly
- pri nas je brez kakega dogovora jasno, da bodo moji za Tiana skrbeli, ko bom jaz v porodnišnici. Tu mi kake druge variante sploh ne rabijo predlagat user posted image Pa me sploh ne briga, če je tašča nadstropje niže pa če ma dolg nos.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1567
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 9:58:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu carly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1568
9.2.2010 10:05:21   
fiška33
Barvar, iskreno sožalje! user posted image

Zivepo, grrr, jaz bi bila tudi jezna, ampak moraš res tako razmišljat, da tebi in Teji pač tale zibka ni bila namenjena.

Teja, v tem času, ko ti čakaš na sling, na Bolhi še ni bilo nobenega viška, tak da se nič ne sekiraj. Prepričana sem, da ti ga bo v kratkem poslala.
Ja, moram še nekaj glede mojga napisat... V petek sem šla nekaj na pošto in sem dobila denar, ki sem ga zadnjič plačala za sling. Moja "dobaviteljica" je narobe izpolnila nakaznico. Ko sem jo kasneje kontaktirala glede tega, kaj se je zgodilo, sva se zmenili, da ji denar kar nakažem na TRR, obdržim pa stroške pošiljanja, tak da me je prišu 32, namesto 37 € user posted image .

Katy83, srečnica glede cotik user posted image . Glede ostale opreme pa si jaz ne upam tvegat, da bi samo povedala kaj rabim, drugi bi mi pa kupili. Tašča mi je npr. vrnila denar za nabavljen voziček, moji pa prispevajo nekje 400 €, pa bo šlo za pralne plenice. Babica od dragega pa je rekla, da bo mela pa dudice in flaške čez. (Če bo beba po meni, potem bo duda do 5 let, flaška pa do 6 user posted image . ) Drugače sem pa raje sama vse nabavila, če se bo pa kdo že kaj ponujal, pa raje rečem, da imam že vse in kak bon za BC dobim.

bubolin, tele krče sem jaz doživela nekaj dni nazaj, ponoči. Res nisem vedela, ali naj zbudim dragega in greva v bolnico, al počakam, da mine. No, na srečo je minilo, me je pa zelooo zaskrbelo. Bom jaz tudi preventivno kar magnezij nabavla, ker ne bi hotla, da se mi to ponovno zgodi.

LP

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
9.2.2010 10:46:46   
biba88
hello! vas je prov fajn brat user posted image

barvar moje sožaljeuser posted image
darilo ob rojstvu jest tut nočm nobenmu rečt kaj naj mi kupijo, ker mi je to zelo čudno! sicer sem pa od moje mamice že dobla postelnino pa od očkota zibko! pa moja mami fulll rada shopinga za dojenčke in kar vsake toliko kupi kakšno cunco! to mi je tok lepo ker ma ona stokrat boljši okus kot jaz in zmeraj kupi nekaj res lepega! jest sem bolj ta levauser posted image  od svoje tašče pa tasta pa itak nč nočem! mamo bolj površinski odnos( jest pstim vas na miru vi pustite mene)user posted image  tko se najbolj razumemo! tjih tut v porodnišnici nočem videt, sem mojmu kar rekla naj reče da sem fullllll revca pa da rabm miruser posted image  

jest mam pa v petek 3d komaj čakam iiiiiiiiiuser posted image user posted image  danes ponoči nisem pa nč spala ker mi je kislina nagajalauser posted image  sem včeraj se preveč najedla za večerjouser posted image  zgledam v faco kot kurentuser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
9.2.2010 11:19:13   
fiška33
Kakšno je vaše mnenje o baldahinu za nad posteljico?

Tale mi je zelo všeč, ampak še nisem čisto prepričana, če ga rabim user posted image
http://www.bolha.com/oglas383767948/baldahin-z-nosilcem-za-otrosko-posteljico
Oglas je bila zdajle v enem tednu 2x. Mogoče me prav kliče, ker je prodajalec iz MB user posted image .

LP

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
9.2.2010 11:24:35   
Teja K
Fiška 33 - tega sem jaz včeraj gledala user posted image user posted image . Nimam namreč baldahinčka, sem ga imela pri Davidu, pa sem skupaj s posteljico prvo stricu posodila, sedaj on pravi, da so ga oni vrnili, potem moja mama pravi, da ga ona ni nikamor pospravila, skratka trenutno je izgubljen... in sem hotela že včeraj tega kupit... pa sem rekla, da bom še malo počakal..., ker doma imam pa še zmeraj zavese od baldahina...

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
9.2.2010 11:29:01   
Teja K
Fiška Joj nisem tega, eden je še cenejši... za 12 €
ti pripopam link
http://www.bolha.com/oglas383763057/stojalo-za-baldehin-in-baldehin

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
9.2.2010 11:31:21   
Teja K
user posted image Aja vprašala si za mnenje user posted image user posted image ... meni je pri Davidu prav prišel, ker sem imela posteljico, čisto ob moji postelji, pa naju je ločil vsaj baldahinček, pa še tako lepo je zgledalo, jaz imam podobno zavesico, kot je ta, ki sem ti link pripopala... Jaz ga bom sedaj tudi imela, sam bom prvo poskusila poiskat, kje se je moj izgubil user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 11:37:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.