Angel_Tian
|
zivepo - ja, v MB naj bi bilo 3 mesce obvezno široko povijanje, ampak jaz sem Tiana tako previjala samo 3 tedne, ker je bilo prevroče in se mi je smilil, da bi mogu tolk na sebi met. Je pa hudič potem, če prideš na kontrolo in kaj ni ok, ker takrat te pa naderejo kot uhhhh (no, pri nama je na srečo bilo vse super s kolki). Tian je kolker tolko ok. Je imel čuden vikend - ni vedel al bi mel vročino al ne Na koncu se je odločil, da je bolj zabavno brez Je pa zato mene včeraj nekaj po želodcu zvijalo. Tako slabo mi je bilo, da je Tian raje šel kar k mojim in bil tam celo popoldne. Jaz pa sem se zvečer tudi spraznila (tisto bogo juhico, ki sem jo uspela pojest) - je šlo iz mene spodaj in zgoraj ven Blek fuj, sem še danes bolj čudna in lepo na čajih, za malico pa sem si prinesla samo neko štručko, če bo šla dol emibu - upam, da se je tvoj pomiril in se ga tečnoba ne drži več In upem, da uspem prit do tja, kjer bo napisano, da si uspela končat seminarsko teja k - nič dopusta mi ne bo ostalo, ker nisem šla na bolniško. Zaradi vročine še ne letim kar k zdravniku, brez potrdila pa mnda ne bi šla bolniška skoz. To leto se mi ni treba za vsak dan dopusta tako borit, ga imam dovolj Fino ti gre z nabavo, prav pridne ste že postale zivepo - za atija, ki se je sprijaznil z "novim" imenom In čestitke za nakup. Še malo pa boš imela vse potrebno k_a_t_i - tole z zlatim prinašalcem me ja pa lepo nasmejalo No, še bolj pa tole s tvojim porodom Bi res skor kr sama raje doma rodila. sabri - lepo, da je bilo na pregledu vse ok in da je punčka zdrava. Pomanjkanje železa pa sem jaz v prvi nosečnosti tudi imela in sem nek ogabni sirup dobila. No, preživeli smo To uvajanje v vrtcu je pa kr zanimivo ja. Aja, Tian je v četrtek, ko sem prišla po njega, že sedel novi vzgojiteljici v naročju in so brali pravljico. lunanai8 - jaz nisem nikoli o porodu v vodi razmišljala. Se mi ni tam v vodi za namakat Kar se pa tiče porodnega načrta, pa jaz sploh nevem več, kaj naj bi to sploh bilo Sigurno sem vedela pred prvim porodm, ampak očitno ga niti takrat nisem delala, če zdaj niti nevem, kako naj bi to sploh zgledalo Saj ne morem verjet, da sem tak lolek emibu - saj ni treba pretiravat s cotkami za iz P. Ko odhajaš, ti itak nihče ne pogleda, če imaš vse zraven, kar je na seznamu. Sploh pa je meni čudno 2 kapici Važno, da ima dete nekaj na sebi, dekico pa tak imamo tudi, če bi bolj hladno bilo slučajno. aprilčica katy - ja, takrat z mojim še nisva bila poročena, sva se imela veliko več za pogovarjat in nama je kr fajn prišel tisti sprehod po stopnicah No, tebi pa lepo uspeva spoznavat majčice in bivše majčice in... Super, da je bilo na pregledu vse ok. Pustovanje - na pustni torek imam na srečo pregled, tako da maskiranje odpade. Tiana bojo moji peljali na povorko. Za pustno soboto pa bomo videli, če bomo in kam bomo šli maškare pogledat. fiška33 - upam, da je s tvojim križem kaj boljše. Evo, meni pa je tista čudna bolečina z ritnice na srečo zginila. Hmmmm, malo razgibavanja vsaj ob večerih bi ti priporočala, če te od teh stopnic zdaj še noge tolk bolijo. Midva sva z mojim imela kr dolge sprehode pred prvim porodom. Tričetrt ure sva porabila za peš v Konjice, tam sva šla na kebab, potem pa skor eno uro nazaj za domov (ker sva imela trebuhe polne in nazaj je sam hrib gor) Ne vem no, meni se zdi, da je laže it rodit, če nisi čisto zakrnel. Ja, točno tak gugalnik imam jaz Dobro, da si objavila slikco od vrtiljaka, da vem, kakega moram dobit zivepo - ti želim porod čez dan, ker drugače vprašanje, če boš res do porodnišnice uspela prit carly - pri nas je brez kakega dogovora jasno, da bodo moji za Tiana skrbeli, ko bom jaz v porodnišnici. Tu mi kake druge variante sploh ne rabijo predlagat Pa me sploh ne briga, če je tašča nadstropje niže pa če ma dolg nos.