|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
7.2.2010 19:11:06   
jolcica
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

milena na bolho napisši mutsy pa se jih najde kr enih par....

a je kera iz trebnjega lai bližnje okolice....

jolcica - jaz večinoma naopujem H&M, BC in piakpoka pa smao če je kaka akcija ekr se mi zdijo cene mal zasoljene.... "mtzla" kolekcija je doma čakam na poeltne stvari ostalo že imam

biba jaz imam 50 56 in 62 pripravljeno. aja pia je imela čez 4kg široko povita in 51 cm pa je nosila kamot št. 50.

živjo jst sem iz ivančne gorice :) no jst sem kupila zdj vse številko 56 to je vse po eno stvar sem pa rekla da bom rajš tko k bom več stvari kupvala številko 62. nevem baje to predlagajo tudi na šoli za starše...kaj ve mislite?

my little angel :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
7.2.2010 19:53:52   
K_a_t_i
Še enkrat okol številk user posted image - naš tamal je bil velik 51, težak 3.300 -> H&M 56 je viselo z njega. Lumpi/Sparky, - majo manjše številke. Tako da - ZELO odvisno od firme kok velika je katera številka. Je pa to na navadno, ne široko povijanje. Zelo odvisno torej kok velike dojenčke boste imele in kje boste kupovale oblačilca. Nam dejansko bi 50 najbolj prav takrat prišla - a smo imeli samo 1 kompletek in eno pižamco. Je pa to res samo za 1 mesec bilo. Spet 62 smo pa lahko šele pri ene 3-4m oblekli, da je kolikor toliko zgledalo (H&M). Definitivno najboljš si ogledat, pokazat dedcu, pol pa glede na porodno velikost/težo/potrebo po širokem povijanju nabavt tistih vsaj 7 kompletov potrebne številke. Še boljš je pa, če te cifre do 68 kje dobiš...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
   [Brisano sporočilo]
7.2.2010 19:56:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolcica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
7.2.2010 20:11:44   
fiška33
Dober dan user posted image

Jaz za oblečt še nimam skoraj nič. Kar bom sama nabavljala, pod 56 ne bo nič. Če bom pa kaj dobila, se pa ne bom branila. Grem pa ta teden po nekaj robe k znanki, katere punčka je bila zdaj 2 leti, pa nečakinja je bila pa zdajle 4 mesece in mislim rečt, če bojo kaj posodili. Pa še iz Idrije mam neke stvarce obljubljene od bivše sošolke iz faksa, ki je pa zdaj rodila fantka. Potem pa bom vidla kje sem user posted image . Drugače pa, oblekic nujno rabimo samo za prvi mesec, potem pa se začnejo poletne razprodaje. Takrat bomo tudi vedele, kake velikosti bojo naši bejbiji, pa tudi vreme se bo zjasnilo user posted image .

Melia, kupujeta novo stanovanje? Bodi pozorna na lep razgled in orientacijo stanovanja na jug ali zahod. Pa balkon je tudi zelo pomemben user posted image ! Ni ga življenja, brez sončka user posted image . Če mislita pa postavljat še kako novo steno, pa bodita pozorna, da bo v vsaki bodoči sobi okno. Tolko za začetek, točno pozicijo stene in vrat v sobico, lahko pa določimo kasneje user posted image .

Zivepo, imaš Klik al pa kaj podobnega? Jaz sem kar ponudila, da jim nakažem denar, saj po moje, če so fer, te bo roba počakala. Kaj pa kupuješ?

Jaz si ne morem pomagat, ampak spet se moram malo pohvalit z odličnim nakupom. Upam, da ne zamerite user posted image .

Ženska in Grosuplja mi je v Celje pripeljala tale ležalnik s strehico user posted image . Na njem je še stara cena 58 €, v Pikapolonici ga trenutno prodajajo za 80 € user posted image . Toliko so šle cene gor, ne vem, če s kakšnim posebnim razlogom user posted image ? No, jaz sem plačala 15 € in sem zelooo zadovoljna, mucek pa tudi user posted image .

No, potem sva šla pa še v Planet Tuš v Celju na kavo, pa malo v Mr. Pet, nasproti katerega je tudi BC user posted image . In valjda potem še tja. Zadnje čase sem itaq samo ležalnike gledala in tako je bilo tudi danes, čeprav sem ravno enega kupila. In potem ga zagledam, BabyBjorn za 78 € user posted image . Kar oči so se mi zasvetile, saj so cene na netu novih 130 €, na Bolhi pa so rabljeni okoli 100 €. Takoj sva se odločila, da ga kupiva. Na škatli je bla cena in nalepka -30%, in ko nama ga je na blagajni zaračunala, sva ga plačala 55 € user posted image . Ma, nisem mogla verjet user posted image . Nov, zavit v polivinil, v original škatli, brezhiben BabyBjorn user posted image user posted image . (Imajo še enega, ampak tisti je pa odvit, če še katero zanima user posted image )

Evo, še slikice user posted image .

user posted image

user posted image

user posted image

Pa tale link sem vam še hotla pokazat. Zdajle bi bila že velika verjetnost, če bi predčasno rodile, bi naši otročički že preživeli. No tole je 28 tednov stara nedonošenka, ki je preživela. Jaz sem danes 28t2d in kar ne morem verjet, da je naša že toliko velika user posted image .

http://www.youtube.com/watch?v=OiWRs70-QQI

Lep večer še naprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1529
   [Brisano sporočilo]
7.2.2010 20:50:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
7.2.2010 20:58:05   
milena2222
fiska- user posted image za nakupe.me kr zamika,da bi jaz tudi....
zivepo- držim pesti,da pia lepo preživi noč pa da bo jutri že brez vročineuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1531
   [Brisano sporočilo]
7.2.2010 21:03:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu milena2222)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
7.2.2010 21:12:55   
emibu
čeeer

kislina- ne peče več trajal dva dni pa šlo mim..zgleda da sm tok tenarla da si je rajš premisnla pa šla drugam pečtuser posted image

pospravljanje-no zaenkrat še nimam svojga stanovanja sam k sm se doma spraula pucat sm spucala use ampk res čist u nulo sm tut tak človk da kar se glede pucanja tiče če že pucam nj bo ornk

današnji dan-midva sva imela kosilo doma potem pa sprehod do babice bodoče prababice tm je bila še od mamice pol sestra k ma tut rok maja in smo mal podebatiral pol pa nazaj peš basanje s krofi in to je to.

cotke-jih imamo toomuch res preveč zato niti ene ne kupimo=)glede številk pa mamo use od najmanjpe pa do ..hm..nekej 2 let?

voziček-jst sm tut mal po bolhi pogledala,sam hjoii je le moj prvi bebek in nočem rabljenega vozkauser posted image

"preživetje"-ja res je sam sm slišala da lahko že prei res so manjše možnosti so pa preživeli tudi mlajši..ampak stran s takimi mislimi naši bodo pršli vn v 40 tednu=)

Neposredna povezava do sporočila: 1533
7.2.2010 21:40:19   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

40 tednu=)

Moj zarad mene lahk tud kak teden do max 2 prej user posted image . Prvi je prišel 11 dni prej in ni blo nič hudega user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
7.2.2010 23:21:39   
san
živjo punce, vidim da že veselo nakupujeteuser posted image .

nisem dosti brala, le preletela zadnjo stran.

živepo upam, da se pia kmalu pocajtauser posted image .
pri nas se otroci na srečo še kar držijo, sem pa jaz še vedno čist hin. zadnji teden so me tako sinusi matral, da je bilo za umret in tako zabasan nos, no toliko časa, sploh ne vem, če sem že kdaj imela. me pa še vedno hecajo, ker gre vse rumeno iz mene...

kislina je pa mene začela včeraj matrat in danes spetuser posted image . groza, to je res nadležnoooo

hm številke so res večje, no nam so bile ravno super, ker so bili bolj velik sorteuser posted image . jaz sem imela zelo malo 56 št, večino 62 za začetek, sam so bili res večjih dimenzij, pa še zelo so rastli in se redili na začetku sploh prve tri mesece. je res čisto odvisno. kolegica je imela pa drobižke male, tko da ji je dalj časa prišlo prav 56.

hehe, fiška, mačkon se je že znašel, ve kje je mehko in udobnouser posted image . dober nakupuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
7.2.2010 23:22:59   
san

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: emibu

40 tednu=)

Moj zarad mene lahk tud kak teden do max 2 prej user posted image . Prvi je prišel 11 dni prej in ni blo nič hudega user posted image

jst bi tudi, tam okoli 38 tedna, če bi lahko izbiralauser posted image (do sedaj sem vse prenosila in to do konca)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
7.2.2010 23:28:55   
san
no, toliko na hitro, da boste vedele, da še diham in mislim na vasuser posted image

uživajteuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
8.2.2010 8:35:03   
sabri
Dobro jutro, vidim, da ste se vrgle v nakupe malo, bravo. Jaz še kar čakam, sem nekaj potrpežljiva postalauser posted image . Sem pa danes gledala na bolhi in imajo kar skos nekaj ležalnikov, tak da čakam še, ker se nekaj menijo, da bi ga kupili, ker če bova vse imela, jim zmanjka idej za darilauser posted image .
Danes gremo malo sankat, ko je oči doma, kuhala bom pa tuid cvetačno juho, mesek pa svaljki, lep dan.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
8.2.2010 8:36:29   
emibu
Jutro!

bebice-no ja,rajš kak tedn del nosim k pa da prehitr vn prkukauser posted image

Drugač pa danes se nameravam učit,jutri zjutraj imam pregled + uz user posted image user posted image user posted image pol pa takoj upam da bom prav čas konc pa v šolo po neko gradivo za izpit oddat seminarsko pol pa n polno učit ker je 15. že izpit porka motorkauser posted image user posted image user posted image

sm se učeri jezila k me je moj zbudu..dans je šou pa kr u dnevno sobo hehe ga morm zj nekak prklicat nazajuser posted image user posted image user posted image

LEp dan usem*

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
8.2.2010 9:49:28   
bubolin
Ojla čvekice.

Najprej vsee naaj naaj Teji K za rojstni dan (malo z zamudo ampak iz srca) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zivepo - upam da se Pia čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image

Emibu - jutri za pregled user posted image user posted image user posted image   in, da bo šlo čim več v glavo (učenje seveda user posted image )

Naj vam še povem, da sem bila v četrtek na 3D uz, trajalo je eno uro (to je res veliko časa), se pa mali ni želel preveč fotografirati user posted image Se je skos z eno rokico pokrival čez obrazek, pa mrščil se je, pa zehal, pa vlekel za uho, pa za prstke na nogi, pa še in še in še,... ampak imamo ene par posnetkov kjer se ga malo vidi, sva se ga pa z mojim kar nagledala v tisti uri. Je pa zdravnica rekla, da bo to en velik fantič, saj ima nadpovprečno dolgo stegnenico.

V petek sem imela cukr test. Ni bilo tako nagravžno, kakor sem si predstavljala. Mi je pa sestra res grdo vzela kri, in imam sedaj celo roko v modricah user posted image

Vse ki imate preglede v tem tednu pa še par user posted image user posted image user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
8.2.2010 10:01:02   
Teja K
Dobro jutro babike!

Da se pofočkam v klubu Kislina - dans zjutraj se je začelo tudi pri meni user posted image , bojim se da je to pogojeno z včerajšnjo torto.... moja mami mi za rojstni dan speče kostanjevo torto, ki je fenomenalna in itak sem se je nažrl user posted image user posted image ...

Men bi bilo pa fino če bi bil točno na datum k imamo tak cool datum 25. 5. pol vem, da ati ne bi na rojsti dan pozabil user posted image user posted image , če pa že ne bo na datum pa je boljš da je prej...

Generalno čiščenje - hmmm to pa je vprašanje...  če bomo dokončali zgoraj stanovanje, tako kot pravi moj da bomo, bo potem generalno čiščenje ko bo končano, drugače pa spodaj hmmm bo cel podvig, ki se bo začel z začetkom aprila, saj bo treba vse prestavit in prostor za novo članico nardit huh... upam, da bom imela pomoč, če prav razmišljam, da v primeru, če bomo zgoraj dokončali, da bi kr eno študentko najela, da mi pomaga popucat... mislim, da si bom to lahko privoščla, mogoče pa bo tudi moja mama prihitela na pomoč kolikor jo jaz poznam... mogoče me še tašča preseneti user posted image user posted image , ampak kot pravim je vse v zraku...

Čestitke za nakup ležalnika fiška 33... jaz tudi veliko sedaj visim na bolhi, še iščem neke stvari, pa sproti kontroliram, če je kaj takšnega kar bi mogoče rabila user posted image user posted image , moj se mi čisto smeji, ko mi kaj pokaže, pa pravim ja ja to sem že videla, ampak ni ugodno user posted image user posted image ...

Kdaj pa boste nakupile še ostale stvari? kot so npr.:
- stolček za hranjenje,
- oblačila od 56 naprej,
- posteljica za bebija - tiste, ki boste imele prvo košaro ali zibko?
- stajico, hojico? itd...

Ali boste to nakupile že sedaj, ali kasneje? K jaz ne vem ali bom potem imela čas viset na bolhi user posted image user posted image ...

zaloge za zmrzovalnik?
Kati kot vidim si ti na tem, da boš naredila, kaj pa ostale? Jaz tudi imam v planu še takšne stvari pripravit... pred prihodom user posted image ..

Vrt bo se katera letos lotila tega podviga? jaz ga bom imela, David se je že ponudil, da mi bo pomagal... sedaj že delam plan kaj bom sadila, da bo potem naša user posted image  lahko bio hrano papala in da se hrana lahko zamrzne... za poletje pa itak full solate in paradižnika... to upam, da bom imela čas si pripravit user posted image user posted image user posted image

letos bom ponovno kupila letno karto za živalaski vrt... David tam zmeraj full uživa, pa bomo z bebijem poleti hodili tja na sprehode... k 2 mesece je tega mojga velikega divjaka kar težko zaposlit user posted image user posted image

no seedaj grem dalje... gledat Frančka, ki čaka da dobi sestrico, ga moja moška čisto zavzeto gledata user posted image user posted image

lepo bodite pupe in čuvajte sebe in svoje user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
8.2.2010 10:28:18   
Melia
pozdravljene

COTKE: jaz še kar nimam nič kupljeno....je še čas...bom pa mogla počasi it gledat kje imajo kaj uporabnegauser posted image

PREGLED: jutri imam 3D pregled in komaj čakam, upam da se bo lepo videl naš baucek.....

FIŠKA: z mojim sva v fazi odločanja kaj naredit...kupit stanovanje ali gradit....so pa seveda tu še finance, ki predstavljajo kar problem....saj veš kak je to....kredit bo treba vzet in iščeva pač najugodnejšo varianto...ker za zdaj sva v hiši pri mojih in se imamo sicer zelooo lepo ampak ko bova imela svojo družinico pa se moramo slej ko prej odcepit....da bo nam najlepšeuser posted image .....eno stanovanje imava nagledano in če bi naredila otroško sobico bi imela svojo okno, ja....vsi prostori bi imeli svojo okno....pa tud kar velik balkon je....tak da s svetlobo ni problema....pa še 5 minut vožnje do mojih bi bilo in tako bi lahko uživala tudi radosti hiške in se naužila svetlobe, sončka, narave....

uhhh, sem se razspisala.....kako se bova odločla bo slej ko prej znano pa te takrat spet malo zagnjavimuser posted image

vsem ki imate ta teden pregled pošiljam user posted image user posted image user posted image

in vsem ki ste bolne ali vaši sončki tud pošiljam user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnjo okrevanje.

imejte lep prazničen dan in naj vam delovni teden hitro mine....mislim, da bo, saj je kratek.user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
8.2.2010 10:29:16   
katy83
ojla majčice.

da se še jaz malo javim (beri: zašunjam user posted image ) pri vas.
Sem danes polna energije, ker me je zjutraj klicala "teta" s katero sva dogovorjeni, da mi da vso opremo in cotike za našega user posted image . Ker to vem že od začetka nosečnosti, nisem kaj dosti zapravljala, in se počutim kot da greva danes z dragim v velik nakuuuuuuuupppppp. user posted image  ta ženska ima full cotik, ker ima 2 sina, pa za oba je vse novo kupovala, pa kolikor se spomnim sta bila oba taka frajerčka vedno. user posted image   Opremo (posteljica, previjalna, voziček + lupinica, ležalnik, igralna podloga, banica) že sicer ima, ampak če bom še kaj od tega dobila, bom vzela, pa bomo imeli pri moji mami, da nam ni potrebno sem pa tja vozit stvari, če bo babica kdaj čuvala. Je moja mama full navdušena, pravi, da ker je mlada babica(45) in bo to njen prvi vnuk (če mi2 več ne bova imela otrok, bo tudi edini, ker sem edinka po mamini strani, ata je bil bolj priden, ima še 3 otrokeuser posted image ) bo za njega poskrbela tako kot treba (beri: razvajala ga bo v pune, če mene vprašate user posted image

fiška - točno tako se moja mačka spravi v lupinico user posted image , samo ji ne dovoliva, da je not. No, jaz bi ji, pa je moj bolj strog glede tega. Pa user posted image  za uspešen nakup.
Aja, ko si dala tisti link gor punčke v 28.tednu. vau, sem se tudi jaz začudila kako so veliki že. Jaz sem zdaj v 31.tednu. user posted image   Joj, kako čas beži.

zivepo - user posted image , da se Pia čimprej pozdravi.

generalno čiščenje - joj, tega pri nama ni, ker tako kot je ena napisala, to zame pomeni od stropa do tal vseeeeeee... Ampak jaz ravno nisem neka jaka gospodinjauser posted image , zato se raje sploh ne spuščam v take podvige. Pri nama se večinoma vse sproti naredi, pa še moj je full priden na tem področjuuser posted image , tako, da sem kar malo razvajena. ( npr, sesa redno on, pa tudi kopalnica je njegovo področje). Jaz imam preko kuhinjo, pa spalnico, pa prah, pa okna (2x na leto), pa pranje, likanje...ma tak, dober team sva glede tega, res. user posted image

teja K - ostalih stvari ( stolček za hranjenje, stajica,...) mi sicer ni potrebno kupit, ampak če bi jih mogla, bi jih verjetno kasneje, ne zdaj. Je pa zanimivo, kako smo v to Bolho padle. Jaz imam že vse, pa še kar bulim noter, pa si lušte delam. Lažem, nimam vsega, manjka mi še kengurujček. user posted image   Nad slingi moj dragi ni navdušen. user posted image

Emibu - fajn pregled ti želim ju3. user posted image   Vidim, da naju obe še čaka učenje. Ah, saj bo. user posted image

nič, grem počasi riž in solato naredit, dragi pa iz službe prinese pohanega piščanca. user posted image

Uživajte, vaša šunjarka. user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
   [Brisano sporočilo]
8.2.2010 13:45:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1544
8.2.2010 14:05:54   
Sky3
Zdravo punce! no jst lahko povem, da imam že kupljeno posteljico in vzmetnico, ker imam namen met malčka takoj v posteljici. user posted image trenutno imam pripravljeno: oblačilca do velikosti 62, posteljico in vzmetnico, posteljinico sm že tud dala šivat, banjica na stojalu za kopanje, kupljen pa je tudi voziček v kompletu, tko da je avtosedež/lupinica že standby user posted image . sestrca je malemu kupila še ležalnik, imam babytorbo in nekaj malega kozmetike. previjalno podlogo, termometerček za zrak in vodo, vlažilec zraka in košek za zavijanje pleničk dobim od tete v kratkem, ostalo imam namen kupit v marcu (tetra pleničke itd.).

Ju3 zjutraj imam ponovni cukertest na polikliniki - držite pesti, da bo vse ok! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1545
8.2.2010 15:24:26   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

Kdaj pa boste nakupile še ostale stvari? kot so npr.:
- stolček za hranjenje, UPAM, DA BOMO ŽIGA USPELI PREMAKNIT NA "PRAVI STOL" IN BOMO ČEZ PRIŠLI Z NJEGOVIM TRIP TRAPOM.
- oblačila od 56 naprej, MAMO OD ŽIGA user posted image
- posteljica za bebija - tiste, ki boste imele prvo košaro ali zibko? KAJ NAJ REČEM - ŽIGA DOBI NOVO user posted image
- stajico, hojico? itd... NE BOMO IMELI NIČ OD NAŠTETEGA
KENGURUJČEK - bom naročila za darilo.

letos bom ponovno kupila letno karto za živalaski vrt... David tam zmeraj full uživa, pa bomo z bebijem poleti hodili tja na sprehode... k 2 mesece je tega mojga velikega divjaka kar težko zaposlit user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image SE VIDIMO TAM!!! Meni je super - 1 urca za živalce pogledat, pol pa tamal itak na igralih visi. Koliko je star David?

Sicer pa en lep pozdravček!
Smo ravno iz Kranjske gore. Tamal se je mal smučal pa lopatal in sankali smo se. Zdej je pa utrujen - je v avtu mrknil, smo prišli domov, je šel samo lulat in kakat in zavil direkt naprej v posteljo user posted image . Fotrček itak se je tud zvalil v posteljo, jst pa juhco odtajam pa tlele čukam. Bom pol izkoristla bonus spanja, ko se fanta zbudita user posted image .

A še katera tako oteka? Jst se že počutim vsa napihnjena... Moram nekako zdržat še 4 tedne - gremo smučat pa mi mora bit bunda prav, drugač bom zmrznila user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
8.2.2010 15:37:23   
sabri
Oj, mi smo tudi sankali, ampak je bilo mrzlo in nismo upali predolgo, ker ma mala jutri prvič vrtec in jo nočem prehladit zdaj. Sem kar malo živčna. Se pa moram pohvalit, sem  prvič naredila njoke doma in šla po receptu s kulinarike s skuto i krompirjem _ fenomenalni. Zdaj sem pa nekaj zamuštralal na računalniku in imam ful pomanjšano pisavo in nič ne vidim dosti.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
8.2.2010 15:38:39   
emibu
hajj!!

bubolin-hvala,tut jst upam da bo šlo čim več v glavouser posted image

teja k-
     stolček za hranjenje že imamo,ker je bla v šparu akcija z bonom že neki časa nazaj...je pa lemi firma..
      oblaćilca-mamo do enga 2 leta čist zadostuser posted image
       posteljico-bomo mel že od začetka mamo sicer dve pa postlo tut že mamo oz celo otroško sobo sam je še zapakiranauser posted image
      stajico-že mamo
      hojico-tut mamo
zaloge za zamrzovalnik-ouuujea ne rabim delat ker mu bodo kuhale moja tašča pa še njena tašča pa še njegova sestra tak da nebo umru od lakoteuser posted image user posted image user posted image user posted image
vrt- jaaaa jst ga bom tut vrjetn mela res da z kvadraturo nebom pretiravalauser posted image user posted image bolj za hobi...

katy 83- moja mami bo tut mlada babica (34 letuser posted image user posted image user posted image user posted image
za učenje pa sej bo šlo boš vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
8.2.2010 18:00:25   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

in imam ful pomanjšano pisavo in nič ne vidim dosti.

CTRL+kolešček na miški user posted image

Emibu - zaloga hrane se bo pri nas delala zame (ko bo šel očka nazaj v službo in bom doma sama z dojenčkom), ne za mojega. On si bo že sam skuhal! user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 8.2.2010 18:02:13 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
8.2.2010 18:20:50   
barvar
Dober večer!
Vas cel teden nisem brala in se tudi nič oglasila. Sem se prišla samo pofočkat, da vidite da sem še tu. Brala bom za nazaj kdaj drugič.
Da se malo potožim: v sredo mi je umrl dedek, ki je bil moj vzornik in po katerem bo najin sin tudi dobil ime. Res sem si želela, da bo zdržal do maja in spoznal svojega 7.pravnuka. Pa se je žal prej poslovil user posted image user posted image user posted image .
V petek sem imela en hiter pregled - odvzem krvi zaradi RH faktorja, pa seveda obvezno tehtanje!!! V zadnjih treh tednih se nisem zredila nita za gram, tako da sem še vedno na +8. Ta petek, grem po injekcijo, pa na bolj podroben pregled. Vas pridem še kaj pogledat, pa poskusila se bom prebit skozi napisano user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.