katy83
|
ojla majčice. da se še jaz malo javim (beri: zašunjam ) pri vas. Sem danes polna energije, ker me je zjutraj klicala "teta" s katero sva dogovorjeni, da mi da vso opremo in cotike za našega . Ker to vem že od začetka nosečnosti, nisem kaj dosti zapravljala, in se počutim kot da greva danes z dragim v velik nakuuuuuuuupppppp. ta ženska ima full cotik, ker ima 2 sina, pa za oba je vse novo kupovala, pa kolikor se spomnim sta bila oba taka frajerčka vedno. Opremo (posteljica, previjalna, voziček + lupinica, ležalnik, igralna podloga, banica) že sicer ima, ampak če bom še kaj od tega dobila, bom vzela, pa bomo imeli pri moji mami, da nam ni potrebno sem pa tja vozit stvari, če bo babica kdaj čuvala. Je moja mama full navdušena, pravi, da ker je mlada babica(45) in bo to njen prvi vnuk (če mi2 več ne bova imela otrok, bo tudi edini, ker sem edinka po mamini strani, ata je bil bolj priden, ima še 3 otroke ) bo za njega poskrbela tako kot treba (beri: razvajala ga bo v pune, če mene vprašate ) fiška - točno tako se moja mačka spravi v lupinico , samo ji ne dovoliva, da je not. No, jaz bi ji, pa je moj bolj strog glede tega. Pa za uspešen nakup. Aja, ko si dala tisti link gor punčke v 28.tednu. vau, sem se tudi jaz začudila kako so veliki že. Jaz sem zdaj v 31.tednu. Joj, kako čas beži. zivepo - , da se Pia čimprej pozdravi. generalno čiščenje - joj, tega pri nama ni, ker tako kot je ena napisala, to zame pomeni od stropa do tal vseeeeeee... Ampak jaz ravno nisem neka jaka gospodinja , zato se raje sploh ne spuščam v take podvige. Pri nama se večinoma vse sproti naredi, pa še moj je full priden na tem področju , tako, da sem kar malo razvajena. ( npr, sesa redno on, pa tudi kopalnica je njegovo področje). Jaz imam preko kuhinjo, pa spalnico, pa prah, pa okna (2x na leto), pa pranje, likanje...ma tak, dober team sva glede tega, res. teja K - ostalih stvari ( stolček za hranjenje, stajica,...) mi sicer ni potrebno kupit, ampak če bi jih mogla, bi jih verjetno kasneje, ne zdaj. Je pa zanimivo, kako smo v to Bolho padle. Jaz imam že vse, pa še kar bulim noter, pa si lušte delam. Lažem, nimam vsega, manjka mi še kengurujček. Nad slingi moj dragi ni navdušen. Emibu - fajn pregled ti želim ju3. Vidim, da naju obe še čaka učenje. Ah, saj bo. nič, grem počasi riž in solato naredit, dragi pa iz službe prinese pohanega piščanca. Uživajte, vaša šunjarka.
|