fiška33
|
Ja, zgleda da imam tudi jaz preveč časa, ker če stisnem refresh, pa ni novega sporočila, sem kar malo žalostna . Meni tempo tukaj čisto odgovarja. Spet sem se fino nasmejala, hvala punce! Seznam sem si jaz skopirala od Zivepo (čestitam za Tjašo ) v excel in zraven dopisujem vaše komentarje, cene,... kar se mi zdi pomembno in uporabno. Trgovine pa najrajš sama obdelujem, ker je moj dragi bolj h ciljem naravnan ne toliko poti in bi kupil kar ta prvo stvar, ki jo vidi - moški pač . Moi, ja, po horoskopu sem levinja, fiška pa je izpeljava iz nekega drugega nicka, ki sem ga uporabljala na akvarističnem forumu, oz irc kanalu, od kjer tudi poznam mojega dragega . A_T, hvala za info, če boš uspela najt kako slikico Tiana v ležalniku, bom zelo vesela. Teja, pišeš, da ti je blo žal, da nisi mela elektronske varuške. Zakaj? Mene je moj že pred pol leta nahecal, ko je hotel met walki talkije za 30 € in na škatli piše, da so lahko tudi varuška in me malo skrbi, da ne bo delovalo, tak ko bi moglo. No, ko je v jadrilici in jadra nad Pohorjem, zelo prav pridejo, ker gor telefon ne lovi v redu in mi je super, da sva na vezi, on je pa na 2000m v luftu . Tak da čisto zgrešen nakup vseeno ni bil . Aja, še glede plišastih pajackov... menda so pajacki pretopli, če že imamo pliš, naj bojo to posamezni kosi, al samo žabice, al pa samo zgornji del, da lahko po potrebi kombiniramo z drugimi kosi, oziroma slačimo, kjer je prevroče - prepisano iz excelovega opombnika . PS prej sem bila zunaj in kupila naši bodoči pokakani riti kahlo...če je bila pa tak lepa, pa poceni . Uživajte!
|