|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
21.1.2010 8:47:13   
Anonimen
Janapan, se strinjam,

tele Majčice so se prevrgle v debatni klub parih uporabnic s čist preveč časa in debatami, ki nimajo veze z nosečnostjo....

Tudi tebi želim čim lepšo nosečnost!

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
21.1.2010 8:49:46   
jolcica

Živjo majčice :)))

Etole mi pa dones ostali doma zjutraj ko sem se zbudila sem tako bulco začutila seveda sem se full ustrašla k sem v otroštvu imela bezgavke al neki tasga šla k zdravniku in je reku da imam vneto cisto. pravi da ni nič hujšega vndar mi je dal vsen napotnco za ORL za jutri. A je kera že kdaj to imela? No nč grem jst vas od začetka brat tm k sem nehala , ste prave klepetulje ratale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 602
21.1.2010 8:50:29   
m_o_i
zvezde so v cudnem polozaju danes user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 603
21.1.2010 8:52:06   
Teja K
Dobro jutro, dober dan, če prav totalno zaspana!

Spet nisem spala več kot 2 uri user posted image . Angel user posted image sem videla, da imaš enak pas kot jaz user posted image user posted image , kaj je zdaj to user posted image user posted image , strinjaš se z mano, pa tudi jaz s tabo, pa iste pasove imama user posted image user posted image ... to je že grozljivo user posted image user posted image

Janapančestitke za pregled... Kar pa se tiče, da poteka pogovor med samo določenimi članicami, bi jaz tu nekaj dodala, pa če boš prebrala ali ne:
- sama nisem bila več kot mesec dni pri Majčicah in sem se čisto normalno vklopila nazaj v pogovor in vem, da če bo spet tako, ne bom imela težva...
- da kak post ostane brez odgovora je normalno, ker so o nekaterih stvareh že debatirale in so temo zaključili
- vedno, ko katera potarna, da kakšno mnenje ali kaj podobnega, se jih vsaj večino odzove, je pa res, da lahko traja nekaj časa, preden dobiš odgovor...
To je tvoja odločitev, da se boš umaknila, ampak če pa boš prišla kdaj nas pozdravit in povedat kako napreduje tvoja nosečnost, pa bomo vseeno vesele.

Moi danes pa boš itak prespala cel dopoldan, ko si včeraj ves dan šopingirala user posted image user posted image , pa čestitke za uspešen naku user posted image

Kati to se je tudi meni zgodilo pred dvema mesecema, ko sem v H&M-ju kupila dva modrca in dvojne gate, me je skor kap na blagajni, pa nisem nič fancy zbirala user posted image , sem pa si nabavila pred časom v C&A-ju dva modrca za dojenje (hmm le kam sem jih dala) sta oma stayl user posted image user posted image , pa še prevelika sta mi bila, če prav mislim, da bi jih morala sedaj spet poiskat, joj mam mlekarne namesto jošk, pa se jih sploh ne vidi, ker mam tak velik buši user posted image user posted image , kaka te bom ko bom iz bolnice stopila user posted image user posted image , napjrej joške, pol dolgo, dolgo nič in potem jaz user posted image user posted image

Upam, da bo tudi danes sonce tu v LJ, ker imam kr več energije (ali pa je to zaradi šumečih mulitivitaminskih tablet z dodanim železom?)

Neposredna povezava do sporočila: 604
21.1.2010 8:56:36   
Teja K
Vitabella - anonimna enako kot za Janapan tudi zate, kar pa se tiče debat, ki nimajo veze z nosečnostjo... pa naj rečem samo to... vsaka debata ima veze z nosečnostjo! Tudi to da se kregamo z moškimi, da imamo doma otroka, ki je zbolel, da urejamo stanovanje itd... tudi krofkanje in vsa šala ki poteka je zato, da se nasmejimo in preženemo strah - mene je strah vseeno da imam že enega doma, ker me je strah, kako bom zmogla vse, ali bo vse ok s pupo itd... vse kar se tu dogaja, je tema nosečnosti...

No obema želim lepo in veselo nosečnost, brez strahov in s pogovori vezanimi samo na nosečnost!

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 605
21.1.2010 8:58:32   
Teja K
Jolčica jaz imam bulo odzadaj na vratu že 10 let... kr zrastla je... ampak moja zdravnica takrat ni ugotovila ničesar, je vzela kri, pa je bilo vse ok.. tudi bezgavka ni bila vneta... sva pa potem ugotivili, da sem se enkrat tako močno zabila v avto z vratom ko sem se hotela usest in je rekla, da je možno, da je podkožna hrasta...

Saj če je vneta bezgavka se bi moglo na krvi videt. A si dala kri?

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 606
21.1.2010 9:02:33   
jolcica
IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

Jolčica jaz imam bulo odzadaj na vratu že 10 let... kr zrastla je... ampak moja zdravnica takrat ni ugotovila ničesar, je vzela kri, pa je bilo vse ok.. tudi bezgavka ni bila vneta... sva pa potem ugotivili, da sem se enkrat tako močno zabila v avto z vratom ko sem se hotela usest in je rekla, da je možno, da je podkožna hrasta...

Saj če je vneta bezgavka se bi moglo na krvi videt. A si dala kri?

Ne nič nism dala, šla sem k zdravniku on je mal to potimu pogledu in je reku da je vneta cista, da je to možno ker sem noseča, pa da naj se pazim da naj upočasnim tempo in da nj več počivam. Pa dal mi je napotnco za jutri pod nujno za ORL

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 607
21.1.2010 9:05:33   
Teja K
Jolčica idi na URL pa ne skrbi preveč, verjetno je samo kaj prehodnega... mogoče pa ti bodo tam kri vzeli.. javi kako je šlo.

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 608
21.1.2010 9:08:59   
m_o_i
hej bejbe iz debatnega krozka user posted image
mam eno vprasanje (sment, ni iz poglavja nosecnostiuser posted image  a lahk vseeno, plis plis user posted image ): namrec, ze dooolgo se mi dogaja, da pogledam na uro (digitalno, na PCju...) skoraj vsak dan ob 8.11. (pa tudi moj RD je takrat); to se dogaja ze tak pogosto, da me ze ornk preganjauser posted image  za 8ico sem na netu zvohala, da prihaja v moje zivljenje izobilje (aleluja, ce je govora o denarjuuser posted image , sumim pa na obilje ljubezni-tudi aleluja tu det), za celotno kombinacijo pa ne najdem nic...

spanja pa zard shoppinga ne bo nic vec kot ponvadi-mam opravke s prjatlco na kavi, pa se nekaj dinarckov mi je ostalo od vceraj in jih moram v promet spravituser posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 609
21.1.2010 9:13:12   
Teja K
Moi seveda prihaja izobilje, skrbi, kakca, umazin planic, neprespanih noči, nošenja vozička, dojenčka, razne krame user posted image user posted image , pa itak da ljubezni... sam mislim, da z dnarjem pa ne bo nič, razen če loto igraš user posted image user posted image , izobilja denarja bo v štacunah, kjer boš dnar zapravljala za planice, kašice, čajčke, oblekice user posted image user posted image

a sem mal user posted image danes user posted image user posted image , mogoče pa boš ob 8. uri začela imet popadke in jih bo tudi v izobilju user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 610
21.1.2010 9:16:42   
m_o_i
nad tvojo intuicijo sem enostavno OCARANA user posted image  evo, zdaj vem vseuser posted image
ti bi lahko bla detektivka user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 611
21.1.2010 9:19:16   
Angel_Tian
teja k - bolj kot razmišljam (ja, tudi to znam user posted image ), bolj mi postaja jasno, da sem se pri nakupovanju precej umirila. Če pogledam recimo kakih 5 let nazaj. In to je vse zaradi mojega, ki je resnično večji zapravljivec za nepotrebne stvari. Ampak občasno si moram dat duška user posted image user posted image

m_aja - user posted image user posted image da je bilo na pregledu vse ok

barvar - po vseh teh opisih, kaj morate to na teh cuker testih popit, se mi hoče sladkor kr nekak zamerit user posted image

m_o_i - 8 urni??? user posted image user posted image user posted image

sabri - ja, za razvajenost naših decev so najbolj krive njihove mame (pri mojmu sploh, ko je sinček edinček), potem smo pa v nadaljevanju krive same, ker se jim takoj na začetku, ko začnemo skupaj živet, ne postavimo pokonci. Zdaj jim je pač malo teže dojet, da so že dovolj veliki in da bi vsaj zase morali znat poskrbet.
Tvoja mala naspidiranka se bi mogla prav fajn ujet z naspidiranko pio in naspidirancem tianom user posted image

m_o_i - moj user posted image je bil včeraj tak cukerček user posted image Pomagal je kosilo pripravljat, malico za danes si je sam pripravil in celo s Tianom se je par minutk ukvarjal user posted image user posted image user posted image Po vsem tem se mi nekak ni zdelo potrebno, da bi načela temo o njegovem obnašanju prejšnji večer. Ja no, edino rekla sem mu, da ni bilo lepo, da mi zjutraj niti adijo ni rekel in to ravno včeraj, ko mu je tudi Tian šel lupčka dat (mu ga običajno noče).

Ok, za 19.2. je zmenjeno, če si me že pač dodala na seznam user posted image
Hahahahahahahahaha, ti boš pa vsaj tisti dan lahko še "slabe vesti" prišla na krofkanje - samo na tvojo bolniško ciljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

janapan - kaj pa je tebe pičlo? Saj še zdaleč nisi edina, ki se uspe samo občasno javit in kr malo grdo se mi zdi, da opisuješ klepet kot zasebno debato. Ne morem verjet no, si pa očitno bolj med občutljivimi osebami. Odločitev je tak tvoja, če želiš ali ne želiš sodelovati na forumu, ker tepst te ne moremo user posted image
In če se res ne javiš več, ti tudi jaz želim še lep preostanek nosečništva in uživaj potem v vlogi mame.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 612
21.1.2010 9:22:07   
Angel_Tian
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Janapan, se strinjam,

tele Majčice so se prevrgle v debatni klub parih uporabnic s čist preveč časa in debatami, ki nimajo veze z nosečnostjo....

Tudi tebi želim čim lepšo nosečnost!

user posted image user posted image user posted image user posted image tolk časa sem pisala zadnji post, da me je zdajle skor odneslo od smeha, ko sem še tole prebrala.
Raje ne bom več komentirala, ker lahko nastane roman user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 613
21.1.2010 9:23:27   
san
moi, to pomeni, da boš rodila ob 8.11user posted image se hecam, nimam pojma o temuser posted image

privat debatni krožek - se sploh ne sekiram glede tega, ko uletim, na hitro preberem kar mi uspe, ponavadi pokomentiram zadnjih par postov, ki mi ostanejo v glavi in po pravici je teh bolj malouser posted image , večine tudi po pravici niti ne uspem prebrat, ampak kaj čem, tako pač je. pa se vseeno kar vključim, mogoče izpadem kot bi iz lune padla, ampak se ne sekiramuser posted image vprašam še, če me kaj zanima in to je to. če dobim odgovor super, če ne, pa tud nič hudegauser posted image

in danes se mi je ravnokar odvalila ena velika kepa od srca, ker se je jolčica to meni pred novim letom zgodil. hb nisem edina, no upam, da pri tebi hitro mine brez zapletov! sem bila bulasta po bradi (3 bule) in eno tik pod brado, pa na levi strani na zg. delu vratu eno in vse so me bolele na dotik in me je kar skrbelo, pa so potem v roku 10 dni izginile same. baje, da je možno to zaradi hormonskega ravnovesja. bila sem pa tudi zelo prehlajena takrat in še bneko virozo sem prebolevala podobno gripi pred tem.
eno bulo pa imam na vratu vneto že celo leto - zdavnica pravi, da je bezgavka vneta, me nič ne boli, kri je ok, je pa rekla, da bi šla enkrat to punktirat, da se preveri. in meni se včkrat nategne mišica v vratu zjutraj ko glavo premaknem in se čuti kot, da nekaj poči, ta bula pa je na tistem mestu, pa sem že premišljevala, če je lahko od tega...

in spet mi je pol ušlo iz glaveuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 614
21.1.2010 9:25:31   
m_o_i
A_T moj 8urni shopping je zajemal se: pranje avta v avtopralnici, obisk pri nasi lani upokojeni tajnici-ajd, ta mi je vzel2,5 ureuser posted image  (edina, s ktero sem se v firmi super razumela), dvakrat kafetkanje(enkrat z mafinom, enkrat z rogljickom), ostalo pa trgovine... od doma sem sla ob devetih zjutraj, prisla pa malo cez pet-zaj pa racunajuser posted image
aja, danes moram pa se enkrat v pralnico, da avto se posesajo; vceraj je bla guzvauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 615
21.1.2010 9:27:01   
janapan
Ma ne sej ni fora, da se človk pogovarja tudi o drugih stvareh, sam temu forumu je naslov Majčice 2010, kamor se nekdo, ki ima rok takrat pač čuti da spada in pol pride nekaj napiše vsa vesel ker je noseč in se mu to, da je bil na nekem pregledu zdi itak uau in pričakuje da mu bo kdo odpisal, al pa napiše da ...npr v mojem primeru, da bomo imeli še eno punčko, da če mate kakšno idejo za ime....pa ni niti enega posta s to vsebino ampak si posti sledijo...kot naprimer sedaj...da kako je nekdo zjutraj spil kavo in si obul pisane nogavice...karikiram, kar pomeni da tvojega posta ni nihče prebral in se nikomur ni zdel pomemben. ...Ma sej to ni narobe ne me narobe razumet in zato se tud ni treba jezit....to je samo ena dobro namerna kritika in pač obrazložitev zakaj mi na tem forumu ni za sodelovat. Res je postala čvekalnica za 5 ali 6 bolj dejavnih, druge pa očitno tle nimamo kaj počet.....Jaz sicer mam vse razčiščeno pri sebi, se mi je pa sam zdelo lepo svoje občutke tudi kdaj delit še s kom v isti situaciji. V prvi nosečnosti sem bila na raingaraji tudi vključena v forum in moram priznat da mi je blo lepo kdaj kaj napisat in kdaj komu kaj odpisat, tokrat pač na neskončne debate kjer se lahko v eni uri zvrsti jo tri strani postov o kavicah in natančnih pogovorov o oblekicah (karikiram) - pač nimam kaj pripomnit....ampak punce to je samo MOJ problem.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 616
21.1.2010 9:30:43   
jolcica
No pa pejmo od začetka

Emibu
čestitam za tko super ocenco :))
m_o_i: glede stojala za banice sem rekla da jst ne bom ga kupila ker bom dala pa na pralni stroj imam pa tudi tako polico narejeno v bani notri tko da možno da bom tud tja dala bom vidla :)
Kati: kje se pa da kupiti ta tečkočina za sterilizaranje, pa kolko stane cca. joj jst tudi k sem brala kaj bi vse rablo res nevem če bi vse kupila sploh kakšnga čaja za krče kaj pa če ne bo nič imel krčov, pa itak eni pravjo da so kaplje boljše, a ti boš kupila eno prilagojeno mleko?

sladkorni test je rekla da naj v začetku februarja pridem tam okol pol sedmih zjutraj in to tešča joj mene :(((

glede srečanje eto upam da mi bo 19.2 ratal pridet za zdajkaže da mi bo :)))

Teja K bom javila sej men se tud zdi da je kj prehodnega :))aj

San pa te je kaj bolelo naprimer k ješ mal čutiš tko....joj sej jst sem zjutri vsa panična prletela z kopalnice je moj že mislu da rojevam user posted image user posted image user posted image pa sm ga pomirila da je to že prezgodi je pa res da mam eno bulco in sem bla vsa iz sebeuser posted image user posted image user posted image

aja pa dobila sem seznamček iz Baby centra če ste za ga lahk tuki gor pripnem?

no nekak sem vas nahitr prečekirala prov luštno je vas brat :)))

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 617
21.1.2010 9:31:13   
m_o_i
draga moja janapan! sej se res ni za obremenjevat, ampak ce si spregledala vsa nasa porocila
-iz NS,
-morfologij,
-pregledov pri cudnih in malo manj cudnih ginekologih,
-poslane pikapoke ob manj veselih novicah,
-analize vozickov,
-podrobna porocila o prebavnih motnjah itd.
potem pa je res tvoj problem...

zelim ti vse dobro user posted image  

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 618
21.1.2010 9:33:14   
san
sej res moi, bravo za uspešen nakupuser posted image

sabri, pa še kako se strinjam!! in potem se me celo življenje matrmo še z enim ”otrokom” več, ker mame naredijo štalo (btw moj je edinček, pa še res ga je težko donosila, ker takrat ni bilo injekcij za rh neg) - ampak me jo bomo pa našim, pa bodo imele potem naše snahe del, reve bogeuser posted image

super vsem za uspešne pregledeuser posted image

sem se zdele spomnila, da je eno enkrat zanimal kje bomo rodile, jaz bom kar v lj. jim popolnoma zaupamuser posted image

telovadba, pridne tiste ki hodite, jaz še kar upam, da mi bo uspelo kdaj vsaj do fužin prituser posted image

a_t ga že slaba vest dajeuser posted image in se strinjam, da nisi začela teme, sej včasih sami pridejo do zaključka in jim je že tako dovolj hudouser posted image

krofkanje, jst bi prišla, ampak ob petkih res ne gre, sploh so pa 19. 2. počitnice in nas ne bo, ker gremo smučkat takrat

janpan, ti se kar še oglasi in napiši kakšen post. pač vse nimamo/jo časa in zdej ne mormo najedat tistim, ki ga imajo, da naj ne klepetajo

danes ima pa moj sine 6 letuser posted image , točno 6 let nazaj me je namatral u nulo, da sem ga spravla nasvet in joj, kolk gre hitr čas... 6 let je že od takratuser posted image vse najboljše moj sineuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 619
21.1.2010 9:33:18   
m_o_i
ZBIRAMO PRIJAVE ZA KROFKANJE DNE 19.02.2010
(ja, ze spetuser posted image  smo pac noseceuser posted image )

(zbiramo pa se tudi predloge za srecanje na kak drug dan)

gospodicna/gospa                    prihaja iz                    st. prostih mest

zivepo                                       Arja vas                       ?
m_o_i                                        Velenje                      2,3
fiška33                                       MB                              ?
barvar                                        Ptuj                            ?
sabri                                          ?                                 ?
fiška33                                      MB                               ?
Angel_Tian                                Slov.Konjice                 ?
jolcica                                        Zagradec                     ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 620
21.1.2010 9:34:00   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

Moi seveda prihaja izobilje, skrbi, kakca, umazin planic, neprespanih noči, nošenja vozička, dojenčka, razne krame user posted image user posted image , pa itak da ljubezni... sam mislim, da z dnarjem pa ne bo nič, razen če loto igraš user posted image user posted image , izobilja denarja bo v štacunah, kjer boš dnar zapravljala za planice, kašice, čajčke, oblekice user posted image user posted image

a sem mal user posted image danes user posted image user posted image , mogoče pa boš ob 8. uri začela imet popadke in jih bo tudi v izobilju user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 621
21.1.2010 9:35:18   
m_o_i
san cestitke tudi tebi user posted image   user posted image se malo, pa gremo v solo,ane?
vcasih se vprasam, ce ni RD otrok bolj mamin praznik...jaz moji za moj RD vedno rozico prinesemuser posted image
tiste tejine poredne misli pa mirno pripisi (mogoce premocni?!user posted image user posted image ) koncentraciji zeleza v krvi user posted image
Teja K tak ko jaz planiram, me "popadki v izobilju" ne navdajajo z grozo; jaz bom lepo zmamilanauser posted image  in se bom cel porod smehljalauser posted image  (EA bom mela user posted image ).

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 21.1.2010 9:38:14 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 622
21.1.2010 9:42:22   
Teja K
San čestitke za uspešno prestane "muke" pred 6 - imi leti user posted image user posted image

Moi ti kr planiraj user posted image user posted image , nekje sem prebrala, da se realizira samo 3% tistih planov porodov, ki si jih nosečnice naredijo user posted image user posted image , pa glede zmamilanega stanja user posted image , jaz sem tudi imela namen biti zmamilana pri prvem porodu, pa nisem dobila niti kapljice ničesar, ker bi se mi popadki ustavili, toliko o planu user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 623
21.1.2010 9:46:05   
m_o_i
Teja K da nes ti po nagi riti dobila-daj mi pusti to malo veselje nooo user posted image  mamile bom jedla in to s tavelko zlicouser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 624
21.1.2010 9:52:08   
Teja K
Moi jaz tudi upam, da mi bodo tisto masko s smejalnim plinom tu v LJ dali user posted image , tega v MB nimajo, na TV pa tak fancy zgleda user posted image user posted image , jaz bi tudi mamila dihala, če ne pa si bom travco nabavla pa si enga zmotala user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?