Teja K
|
Dobro jutro, dober dan, če prav totalno zaspana! Spet nisem spala več kot 2 uri . Angel sem videla, da imaš enak pas kot jaz , kaj je zdaj to , strinjaš se z mano, pa tudi jaz s tabo, pa iste pasove imama ... to je že grozljivo Janapančestitke za pregled... Kar pa se tiče, da poteka pogovor med samo določenimi članicami, bi jaz tu nekaj dodala, pa če boš prebrala ali ne: - sama nisem bila več kot mesec dni pri Majčicah in sem se čisto normalno vklopila nazaj v pogovor in vem, da če bo spet tako, ne bom imela težva... - da kak post ostane brez odgovora je normalno, ker so o nekaterih stvareh že debatirale in so temo zaključili - vedno, ko katera potarna, da kakšno mnenje ali kaj podobnega, se jih vsaj večino odzove, je pa res, da lahko traja nekaj časa, preden dobiš odgovor... To je tvoja odločitev, da se boš umaknila, ampak če pa boš prišla kdaj nas pozdravit in povedat kako napreduje tvoja nosečnost, pa bomo vseeno vesele. Moi danes pa boš itak prespala cel dopoldan, ko si včeraj ves dan šopingirala , pa čestitke za uspešen naku Kati to se je tudi meni zgodilo pred dvema mesecema, ko sem v H&M-ju kupila dva modrca in dvojne gate, me je skor kap na blagajni, pa nisem nič fancy zbirala , sem pa si nabavila pred časom v C&A-ju dva modrca za dojenje (hmm le kam sem jih dala) sta oma stayl , pa še prevelika sta mi bila, če prav mislim, da bi jih morala sedaj spet poiskat, joj mam mlekarne namesto jošk, pa se jih sploh ne vidi, ker mam tak velik buši , kaka te bom ko bom iz bolnice stopila , napjrej joške, pol dolgo, dolgo nič in potem jaz Upam, da bo tudi danes sonce tu v LJ, ker imam kr več energije (ali pa je to zaradi šumečih mulitivitaminskih tablet z dodanim železom?)
|