|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 10:15:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
   RE: Majčice 2010 - 2. del
21.1.2010 10:19:14   
frcefela
janapan, Anonimna -> Mamina čvekalnica http://www.mama.si/forum/index.php?topic=67033.0 ima prav tako temo Majčice 2010 in je precej bolj pregledno, tudi sama sem malce bolj aktivna tam, ker se tu, ob poplavi 50ih in več postov dnevno, res ne znajdem več. Pa brez zamere punce, ste face in vam želim vse dobro.user posted image user posted image user posted image Kar nekaj deklet iz RR je tudi na Mami, ostale ki pa še niste pa želite kak bolj umirjen tempo user posted image pa ste seveda lepo vabljene user posted image

Lep dan vsem skupaj user posted image

< Sporočilo je popravil frcefela -- 21.1.2010 10:23:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 10:27:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
21.1.2010 10:36:33   
Angel_Tian
jolcica - nisem še imela nikol kake ciste, tak da o tem pojma nimam. No, upam, da je res kot ti je zdravnik rekel in da nič hujšega ni. user posted image user posted image
za pregled na ORL

teja k - o kakem pasu ti to? user posted image
Drugače pa ono okol strinjanja res grozljivo postaja user posted image user posted image user posted image Pa kaj morem, bom to tudi preživela user posted image
In tole si janapan in anonimni tako lepo razložila - a mogoče bolj prijazna postajaš??? user posted image user posted image
Jaz bolj kot se trudim, nekako ne uspem najt teme, ki nas ne bi povezala z nosečnostjo. Razen, če onidve pod to razumeta samo jamranje in govora samo o bolečinah is strahu in ...

Joj, spodnjega perila pa že tolk časa nisem kupovala user posted image user posted image Bo treba mal mojmu pojamrat, da mi bo kaj privošču. Imam pa vsaj glede tega srečo, da imam tako male zizike, da je ogromna izbira. No k_a_t_i in teja, upam, da sta kljub visokemu računu vsaj zadovoljne z nabavljenim.

m_o_i - na te tvoje cifre idi raje kr loto igrat user posted image user posted image user posted image
lepo si opravičla 8-urno nakupovanje. Tak se je pa res lahko tolk zavleklo user posted image

san (evo jo eno izmed outsajderk user posted image , ki pa nima težav z vklapljanjem) - user posted image user posted image user posted image resno misliš, da bo šla moi tolk čez rok? user posted image
Joj, ne o pokanju vratu. Meni dnevno večkrat poči - moram glavo na levo stran nagnit, da naredi klik, če pa tega ne storim, me pa boli, kot da bi me heksnšus user posted image user posted image
Sem malo "defektna" user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 629
21.1.2010 10:52:59   
Teja K
Angel user posted image a ti mene mal na suho aaaa!!! FB fotka user posted image ... ej pa ti lepo stoji? Meni je malo prevelik, si ga moram zavihat, drugače zgoraj nad treuščkom vstran štrli user posted image user posted image

San mislim, da če bo Moi rodila 8. 11. ji niti droge ne bodo pomagale user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 630
21.1.2010 10:55:40   
fiška33
Dobro jutro user posted image

Joj, ta spodnji sosedi prenavljajo kopalnico in me sredi noči (beri ob 9h) že budijo user posted image . Ampak vseeno bolje, da delajo to zdaj, kot pa takrat, ko bo sveži bejbi pri hiši user posted image . Moj je včeraj rekel, da ko jo bomo domov prinesli, bo pa on dal listek spodaj, da prosi za en mesec tišine user posted image .

A_T, eno vprašanje. Zadnjič sem v Pikapolonici videla ležalnik s strehico - brez mehanizma - in se mi je zdelo, da jo že najmanjša sapica lahko odpihne nazaj. Včeraj sem gledala pa enega v Leclercu, je pa mehanizem full glasen in poka, ko naštimavaš strehico. To se mi je pa tudi preglasno zdelo. Kak si ti zadovoljna s tvojo strehico? Ja, moja srehica mora biti takšna, kot so na jajčkah in vozičkih, da ne bo pihalo okol ušes, tista samo za senčko na ležalniku Melodia, mi ne pride v poštev. Da jaz slučajno ne kompliciram preveč... user posted image Ampak res ne bi rada še enega senčnika skupaj z ležalnikom prenašala user posted image .

Se strinjam, da je 90% al pa celo 95% debat tukaj o nosečnosti in da je treba tudi čas imet, če se hoče forumu sledit. Teme se obdelajo bolj, ko ta prve pridemo do situacije, npr. zdaj sterilizacija in drobna oprema, in so tiste bolj kasne majčice res malo prikrajšane, ker se pač cel mesec al pa dva ne komentira več toliko user posted image . Se pa strinjam, da se vsak podatek, ki ga katera napiše ne da komentirat. Jaz, če o zadevi nimam pojma, ga ne komentiram. Tudi 60 x bravo za user posted image in user posted image ne bom napisla, ker je samoumevno user posted image . Je? user posted image . Se mi zdi pa lepo, da nosečka, ki ne sodeluje toliko, pride povedat, da je vse OK ali pa se vsake tolko časa javi, da bomo ostale vedele, da je še tu nekje user posted image .

Frcefela, kak je z vašo punčko?

Ja, še to, se mi zdi, da smo babe bolj narejene za govorit, pisat, kot pa poslušat user posted image . In jaz ta forum jemljem kot osebno čvekalno terapijo. Komu pa čem toliko flancat user posted image . Ne pričakujem pa, da boste moj post komentirale, razen, če se vas tudi ne tiče.

Nič, fajn bodite. Kaj pa bi šla jaz danes kupit ?user posted image

lp

PS Moi, jaz sem dvakrat na seznamu.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 631
21.1.2010 11:05:19   
frcefela
fiška, o hvala za vprašanje - s punčko imava UZ ledvičk 2.februarja, zdaj bo pač treba kontrolirat stanje in trend morebitnega širjenja ledvičnih votlinic. Ne vem, jaz imam dober občutek in sem optimistična user posted image Največkrat se to poštima samo od sebe. Poleg tega bom pa tako večkrat lahko videla svojo Emo user posted image
Za amnio se pa nisem odločila, brezveze .. pa še tveganje je 1:250 , jaz pa imam koregirano tveganje za DS 1:16000, tako da res ni računice. Bi se pomoje kar ustrelila, če bi imela amnio in bi se kaj zakompliciralo, potem bi pa ugotovili, da je bila deklica zdrava. Pa itak je zdrava user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 632
21.1.2010 11:15:43   
Teja K
Frčefela - sorry ampak nisem zasledila, za kaj gre... a to imaš kakšne težavice z dojenčkom oz. z ledvičakami?

Jaz sem imela tudi to v prvi nosečnosti, no nekaj podobnega verjetno, ker ne vem za kaj točno gre pri tebi... sem verjetno spregleda med vsemi temi čveki... No ti mojo izkušnjo povem... sicer pri meni niso ugotovili ko sem bila noseča, ampak takoj po porodu in takrat kar nekaj stvari (morali bi jih že prej, pa raje ne bom komentirala, tega mojega ležanja v MB porodnišnici in zdravnika, ki me je imel čez - pismo sem pozabla priimek, sem pa zadnjič videla, da več ne dela v porodnišnici). No pri meni so prvo ugotovili:
- možgansko ishemijo novorojenčka - si lahko misliš, da nisem vedela kaj to je in sem šla iskat - torej pomanjkanje kisika v možganih, možnih tistoč in ena komplikacij - sva hodila na razne preiskave pa je sedaj moj pubec ok.
- zožan sečevod (to imajo navadno punčke in je nevarnost okužbe - tako so me podučili) in mobilne ledvice in testise - hodila na kotrole gor in dol. No konec je bil tak, da so pri 3 letih povedali, da je vse ok, da ni več nevarnosti za razvoj okužbe, da si mora samo jajčka dol v mošnjo popravljat, da mu ne zamašijo sečevod, sedaj to sine že sam dela, to je pač treba malo pazit... je bilo pa čudno ker je mel kao zožene ampak jajčka pa mu je šla noter...

No naj ti še povem, da so težave z ledvicami in sečevodom pri pupah pogostejše, o tem sem kar veliko brala v prvi nosečnosti, ker sem si želela pupo... zasledila sem, da lahko imajo tudi krvavitve kot pri mensstruaciji itd... ampak vsepousod sem zasledila, da te težave s starostjo izvenijo...

Je pa fajn, da jo boš sedaj pogosteje videla user posted image , a to so ti na UZ ugotovili ali na morfoligiji?

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 633
21.1.2010 11:25:22   
Angel_Tian
janapan - jaz, odkar sem med majčicami (pa sem se tudi zelo zelo pozno vključila), preberem VSE poste in skoraj na vsakega nekaj pripomnim. Mogoče pač takrat, ko si ti iskala predlog za ime, res nobena ni imela kakega pametnega za ponudit, pa se verjetno zato ni komentiralo. Drugače pa so vse vključene v pogovor in ne samo tiste, ki pač utegnemo malo več sodelovat. In res je samo tvoj problem, če na naše poste nimaš kaj komentirat. Hvala pa ti vseeno,d a si to delila z nami.

jolcica - kaj te skrbi okrog testa za sladkorno? To, da moraš tako zgodaj prit ali da moraš bit tešča user posted image Ne skrbi, saj če te dajo na test, še ne pomeni, da ti bojo avtomatsko našli višek cukra.
Super, če ti uspe na srečanje. Več nas bo, še bolj čudno nas bodo gledale kelnarce user posted image
Kak seznamček imaš to iz BC? Za vse tisto, kar bi naj potrebovala za dojenčka in sebe?

san - pa mnda ja ne! Samo ne mi rečt, da se od taščinega načina nič ne bom naučila? No, saj prednost bom imela že v tem, da moj sine ne bo edinček user posted image Pa če se bom potem tudi tolk vtikala v življenje svojih otrok, že moj dragi tudi ve, da me mora po glavi treščit in v rit nabrcat user posted image user posted image
Ooooooooo, če greste 19.2. smučat, pa lepo uživajte. Me bomo pa čisto zares za tebe en krof pojedle, da boš pri močeh ostala user posted image user posted image
Pa seveda VSE NAJBOLJŠE tvojemu sinetu in lepo praznovanje user posted image

moi in teja - pa kaj vse bi vidve naredile, da bi si malenkost olajšale bolečine user posted image Nemogoči sta.

zivepo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image Pa pri genih od tvojega tak nimaš kaj drugega za pričakovat kot veliko babnco user posted image
Jaz sem tudi RH neg - torej se že tudi lahko one injekcije veselim.

frcefela - tudi tebi lep dan user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 634
21.1.2010 11:31:00   
Teja K
Ja točno to sem hotela Jolčica ti kr daj ta seznamček gor user posted image user posted image , saj vidiš da mamo rade sezname user posted image jaz sem itak treščena na sezname user posted image user posted image

A ve katera za kakšno ugodno nosečniško trgovino v Celovcu? Moj me baje pelje v soboto v Ikeo (Angel user posted image pa smo spet tam - pri zapravljenju), ... gremo s kombije user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 635
21.1.2010 11:33:28   
jolcica

smotan mi je tko zutraj bit že k pa jst tko edin proti jutru lahko zaspim :((

ja tist seznamček imam ja lahko ga tuki pripnem al pa ti privat pošljem

my little angel :)

Neposredna povezava do sporočila: 636
21.1.2010 11:36:27   
Teja K
Jolčica če se ti da, ti kr pripni gor, bo verjetno še kateri prav prišel user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 637
21.1.2010 11:36:43   
milena2222
Hey hey!
Se malo javim,čeprav berem vas pa skos.Sam mogoče vam ne odgovarjam nazaj,ker enostavno ne utegnem,ker ko jaz preberem,sem že ful od zadaj,ker je že toliko novega napisanega...
Moram povedat,da me nekaj zdravje traca.Grlo me peče,pa glava boli in "kuha" me,tk da sem bila včeraj cel dan v postelji,pa pila čaje,pa si delala karamelni sladkor in podobno.Dans sem šla pa v lekarno,pa sem dobila neke tablete za "lizat"hihi,pa so tako ogabne da je groza.Mi pa gre že na bolje,se mi zdi.
san- blagor tebi glede zobarja,jaz ga imam spet februarja s tem da imam nikakve zobi,ki se mi zdej kar drobijo,pa še vnete dlesni.groza
a_t-sočustvujem s tabo,jaz sem se tudi skregala z mojim skoraj na smrt.čeprav sem spor mogoče malo zakuhala jaz ( priznam,da znam sprovocirat ),hudo mi je bilo pa potem,ko je on izgubil vse živce in kričal na mene ko zmešan.zdej se pa trudi,ampak jaz pa hočem da se pokesa,ker je kričal.bo že videl hudičauser posted image
moi-svaka čast,da si lahk zdržala toliko ur.midva bi morala iti ta teden po trgovinah,pa bova zdej zaradi mojega zdravja prestavila.itak pa že vidim,kk bo to zgledalo.v dve trgovini bo še šel,v tretjo pa bo že strašno težko in že bo prepir tu.pa čeprav jaz tudi nisem nekaj ful za trgovine
japan-čestitke za pregleduser posted image
jolcica-držim pesti zate,itak pa je zagotovo kaj s hormoni povezano,ampak prav je da greš,da boš mirna
zivepo- user posted image za user posted image , jaz sem bila na pregledu v 25.tednu,pa je mali tehtal takrat 860 gramov,je to tudi veliko a ne?
frcafela-poznam primer podoben tvojemu,ki se je čisto lepo iztekel.skratka samo pozitivno naprej-kot že itak razmišljaš-pa bo vse o.k.
fiska - nisem čist razumela zakaj nisi šla na test,ampak če boš kdaj ko boš imela kdaj ko boš v sg kaj odveč časa sem jaz vedno za user posted image pa čvek ( itak bom hin od dolgcajta )
Teja K-tvoja izkušnja nam je vsem v olajšanje,da tudi če kdaj ne gre vse tako kot je treba,se srečno izteče.Sem vesela zate in tvojega pubca!

Tako,sej vem,da sem ziher še katero pozabila,skratka vsem,ki ste imele pregledeuser posted image user posted image user posted image ,zdej grem pa kosilo delat.Danes sem si namislila hamburgerje,sem nabavila ta prave pleskavice,pa kajmak...naj se vam malo sline cedijo hihi
Lep dan vsem

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 638
21.1.2010 11:39:11   
Teja K
Milena ej veš, da sem jaz to mislila včeraj skuhat, pa potem nisem, ker je šel moj na odbojko, pa sva s tamalim raje popečene obložene kruhke pojedla user posted image user posted image , zdaj pa si mi lušte naredila mmm kr voham jih user posted image user posted image , ok očitno je čas malice, dober tek nosečke

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 639
21.1.2010 11:39:24   
frcefela
Teja tamala naj bi imela obojestransko mejno pielektazijo - to je blaga razširjenost ledvičnih sistemov, torej kontra zoožitvi. Ta pojav je sicer bolj pogost pri dečkih kot pri deklicah. V primeru, da bi se zadeva večala ali pa ostala ista, bi mala naverjetneje po rojstvu dobila antibiotik ali pa bi jo pač večkrat vozila na UZ ledvičk in sečil. V res najslabšem primeru bi morala na operacijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 640
21.1.2010 11:40:25   
milena2222
Se moram popravit,nabavila sem ta prave lepinje in ne pleskavice...

Neposredna povezava do sporočila: 641
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 11:40:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 642
21.1.2010 11:41:41   
Teja K
Frčefela, potem sta najina dva zamenjala situacije al kako... ahhh vse bo ok.

Sam je toliko enih možnih okvar, pa bolezni pa svašta, da ko si napisala pie... nekaj sem spet samo debelo pogledala ... tako kot pri ishemiji... se mi zdi, da je pri teh boleznih najbolj grozna beseda, ki jo opisuje...

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 643
21.1.2010 11:43:39   
jolcica

Pomoje so tud hormončki in da ni nič hujšega sm previdnost ni nikol odveč :))) Upam pa da bo kmalu zginlo :))

Eto tole je seznamček. Zanima me vaše mnenje kaj boste oz. imate od tega že ve kupljeno in česa od tega ne boste kupili :))) hvala :))

MAMI
- blažilna krema za bradavice
- čaj za dojenje 3x
- nedrček za dojenje 2x
- olje proti strijam
- otroški dnevnik
- priročnik za nego otroka in matere
- prsna črpalka za izsesavanje mleka
- prsne podloge za dojenje 3x
- zgoščenka s prijetno glasbo

OČI
- fotoparat ali kamera
- mobilni telefon
- natančen seznam prijateljev, ki jih je treba obvestiti o novem rojstvu
- priročnik za starške

NOVOROJENČEK
- avtomobilski varnostni sedež skupine 0 ali 0+
- body benkica ali benkica 3x
- bombažna vata
- bombažne povijalne pleničke 6x
- bombažne tetra krpice 5x
- čaj proti trebušnim krčem
- čistilne palčke
- črpalka za nos
- elektronska varuška
- fixes pleničke 2-5kg ali 3-6kg
- glasbeni vrtiljak za na posteljico
- glavnik za temenca ali krtačka
- grelnik za stekleničke
- komplet ( hlačke, majčka, kapica)
- kopalna brisača z rokavičko
- krema za nego obraza
- kremo za nego ritke
- mehka glasbena igrača
- negovalna kopel
- nepremočljiva podloga za posteljo
- odeja
- olje ali mleko za telo
- otroška kad
- posteljnina
- postelja ali zibka
- previjalna miza
- previjalne podloge
- prilagojeno mleko
- robčke za enkratno uporabo za nego
- spodnja kapica (bombaž) 4x
- sodnje žabice ( bombaž) 4x
- steklenička 125ml( za čaj)
- steklenička 250 ml ( za mleko)
- sterilizator
- škarjice ali ščipalec za nohte
- termometer za telesno temperaturo
- termovka za stekleničko
- tetra plenice 30x
- tolažilna duda
- tople nogavičke ali copatke 2x
- vodni termometer
- voziček
- vzmetnica

Neposredna povezava do sporočila: 644
21.1.2010 11:53:49   
Teja K
MAMI
- blažilna krema za bradavice - DA JO ŽE IMAM IN SI ŽE BRADAVICE MASIRAM, DA JIH UČVRSTIM
- čaj za dojenje 3x - NE
- nedrček za dojenje 2x -DA ŽE IMAM - UPAM, DA BOSTA ŠE DOVOLJ VELIKA, HAHAHA
- olje proti strijam - NI NUJNO, KREMO. K V BOLNICAH FULL KURIJO IN SE KOŽA IZSUŠI
- otroški dnevnik - SEM NAŠLA EN LEP NAVADNI ZVEZEK V KATEREGA ZBIRAM UZ SLIKE
- priročnik za nego otroka in matere - NE
- prsna črpalka za izsesavanje mleka - TO PA ŠE NE VEM - VERJETNO NE
- prsne podloge za dojenje 3x - DA
- zgoščenka s prijetno glasbo -NE

OČI - OČI NE BO PRI PORODU, ZATO NE BO IMEL NIČ OD TEGA, HAHAHAHA
- fotoparat ali kamera
- mobilni telefon
- natančen seznam prijateljev, ki jih je treba obvestiti o novem rojstvu
- priročnik za starške

NOVOROJENČEK
- avtomobilski varnostni sedež skupine 0 ali 0+ - DA
- body benkica ali benkica 3x - JA NEKE MAJČKE ŽE
- bombažna vata - TUDI TO BOMO IMELI
- bombažne povijalne pleničke 6x - PLENIČKE JAP, ČE BO SLUČAJNO TREBA ŠIROKO POVIT
- bombažne tetra krpice 5x - EHHH NE
- čaj proti trebušnim krčem - ČAJ BOM MELA KOMARČEK INSTATNT, AL PA BOM DOMA SAMA KUHALA
- čistilne palčke - JIH IMAM VEDNO
- črpalka za nos - IMAM ŠE VERJETNO OD PRVEGA... U NA TOSEM ŽE POZABILA
- elektronska varuška - TOKRAT BOM IMELA 100% PRI PRVEM NISEM IMELA IN MI JE BILO ŽAL
- fixes pleničke 2-5kg ali 3-6kg - KAKŠNE PLANIČKE SO TO? JAZ BOM MELA NEKE PAMPERSKE AL PA MUELLER AL PA KAJ PODOBNEGA
- glasbeni vrtiljak za na posteljico - HMMM NE VEM
- glavnik za temenca ali krtačka - HMMM GLAVNIČEK JA, KRTAČKO PA ČE BO PUPA ČUPASTA, TAKO KOT JE BIL BRATEC
- grelnik za stekleničke - NE
- komplet ( hlačke, majčka, kapica) - JA OBLAČILA SIGURNO
- kopalna brisača z rokavičko - BRISAČKO BOM IMELA S KAPUCO, ZA ROKAVIČKO PA ŠE NE VEM, JE PRI PRVEM NISEM UPORABLJALA.
- krema za nego obraza - NE
- kremo za nego ritke - TO ITAK
- mehka glasbena igrača - HMMM NE VEM ŠE, NEKO IGRAČKO SIGURNO, BO BOLJ ZAME user posted image
- negovalna kopel - NE
- nepremočljiva podloga za posteljo - NE
- odeja - JA
- olje ali mleko za telo - NE
- otroška kad - DA
- posteljnina - DA
- postelja ali zibka - SPRVA ZIBKO, NATO POSTELJICO
- previjalna miza - NE - BOMO KOMBINIRALI Z STOJALOM ZA BANJICO IN PRALNIM STROJEM
- previjalne podloge - DA
- prilagojeno mleko - NE - UPAM, DA BOM IMELA DOVOLJ SVOJEGA
- robčke za enkratno uporabo za nego - JA OBVEZNO VEDNO V TORBI
- spodnja kapica (bombaž) 4x - NEEEEEEEEEEEE
- sodnje žabice ( bombaž) 4x - ŽABICE KAKŠNE ŽE MOGOČE, RAJE BOLJ PLIŠAST PAJAC
- steklenička 125ml( za čaj) - JAP
- steklenička 250 ml ( za mleko) - JAP AMPAK NE ZA MLEKO AMPAK ZA ČAJ
- sterilizator - NE
- škarjice ali ščipalec za nohte - ŠKARJICE JA
- termometer za telesno temperaturo - JA
- termovka za stekleničko - JAP
- tetra plenice 30x - JA
- tolažilna duda - JA
- tople nogavičke ali copatke 2x - JA
- vodni termometer - JA
- voziček - JA
- vzmetnica - JA

Jolčica tako bom jaz približno organizirana, kar se oblačil tiče pa bom še videla kako in kaj, ker bom večino stvari dobila user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 645
21.1.2010 11:56:58   
Teja K
Angel user posted image jaz sem tebe zamešala, saj boš hitro ugotovila.... bila je omemba imena Tian in se mislila, da si ti user posted image user posted image stupid me!

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 646
21.1.2010 12:01:01   
jolcica
aha sj jst sem tud rekla da kakšnega čaja itd ne mislim kupovat... :)

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 647
21.1.2010 12:09:20   
Angel_Tian
fiška33 - moj ležalnik ima strehico brez mehanizma in ni bilo težav s tem, da bi jo vsak vetrič prestavil. Sem pa tudi večinoma ležalnik postavila v tako smer, da če je že pihnilo, je pihnilo v zadnji del ležalnika. Hmmmm, sem zadovoljna z njim, res pa ni bil testiran v "večjem neurju" user posted image Če ne bi imela vseh teh stvari shranjenih pri mojih na podstrešju, bi poslikala. Aja, bimbo js - saj lahko kako fotko poiščem, ko je bil Tian v njem user posted image
Se opravičujem za današnjo zaspanost mojih možganov user posted image
Te verjetno komentiram tudi, če se me ne tiče - bi šla kupit kaj zase ali za štručko? user posted image user posted image

teja k
- jupiiiiiiiiiiiiiiii in vsaka čast tvojemu user posted image Le glej, da boš uživala in dovolj zapravla. Ne poznam pa Celovca, tako da ti okol trgovin ne morem pomagat.

milena2222
- nikar straha pred zobarjem, bolje da čim več med nosečnostjo urediš. Tudi za otroka je boljše tako. Drugače pa upam, da boš spet čim prej zdrava kot riba.
user posted image user posted image user posted image kar pokaži mu hudiča, čeprav meni precej milo bitje deluješ :) Saj mene tudi to najbolj "prizadane" - drenje. Sem nekak bolj za mirnejše reševanje sporov.
En predlog - če tvoj tak nič ne zdrži v trgovinah, ti lahko za takrat mojega posodim (al pa sebe) user posted image user posted image
Joj, še hvala, da nam lušte delaš user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 648
21.1.2010 12:24:41   
barvar
Hej babike. Pri nas pa sneži user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem danes spet sama in moram malo pospravit, pa kaj dobrega za kosilo skuhat, ob petih grem pa na predavanja Porod. Da bom lahko pol malo paniko zganjala user posted image user posted image user posted image . Me načeloma sicer ni strah, ampak ko bom enkrat pred dejstvo postavljena pa bom videla kako se bom držala. Mojega pa že kar malo panika grabi. Ja moški, kaj hočemo.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 649
21.1.2010 12:31:29   
markicaa
lep pozdrav majčice!!!!!!!

najprej čestitke vsem za dobro opravljene preglede user posted image user posted image

Mam vprašanje za tiste, ki ste že mamice. A ste s sabo v porodnišnico vzele črpalko za mleko? Zadnjič mi je mamica dveh otročkov rekla naj to nujno vzamem s sabo, ker bo mleka tolk da bojo sise čist trde in pol mali ne more pituser posted image . Je kao treba najprej mal spumpat, da bradavica postane mal mehkejša, da bejbi loh zagrab. Pa če mu flaško ponudiš pol joške ne bo več hotu, ker iz flaške bolj teče, pri joški se je pa treba mal matrat? Zanima me kakšne izkušnje mate ve s tem

Lep dan še naprej vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?