fiška33
|
Dobro jutro Joj, ta spodnji sosedi prenavljajo kopalnico in me sredi noči (beri ob 9h) že budijo . Ampak vseeno bolje, da delajo to zdaj, kot pa takrat, ko bo sveži bejbi pri hiši . Moj je včeraj rekel, da ko jo bomo domov prinesli, bo pa on dal listek spodaj, da prosi za en mesec tišine . A_T, eno vprašanje. Zadnjič sem v Pikapolonici videla ležalnik s strehico - brez mehanizma - in se mi je zdelo, da jo že najmanjša sapica lahko odpihne nazaj. Včeraj sem gledala pa enega v Leclercu, je pa mehanizem full glasen in poka, ko naštimavaš strehico. To se mi je pa tudi preglasno zdelo. Kak si ti zadovoljna s tvojo strehico? Ja, moja srehica mora biti takšna, kot so na jajčkah in vozičkih, da ne bo pihalo okol ušes, tista samo za senčko na ležalniku Melodia, mi ne pride v poštev. Da jaz slučajno ne kompliciram preveč... Ampak res ne bi rada še enega senčnika skupaj z ležalnikom prenašala . Se strinjam, da je 90% al pa celo 95% debat tukaj o nosečnosti in da je treba tudi čas imet, če se hoče forumu sledit. Teme se obdelajo bolj, ko ta prve pridemo do situacije, npr. zdaj sterilizacija in drobna oprema, in so tiste bolj kasne majčice res malo prikrajšane, ker se pač cel mesec al pa dva ne komentira več toliko . Se pa strinjam, da se vsak podatek, ki ga katera napiše ne da komentirat. Jaz, če o zadevi nimam pojma, ga ne komentiram. Tudi 60 x bravo za in ne bom napisla, ker je samoumevno . Je? . Se mi zdi pa lepo, da nosečka, ki ne sodeluje toliko, pride povedat, da je vse OK ali pa se vsake tolko časa javi, da bomo ostale vedele, da je še tu nekje . Frcefela, kak je z vašo punčko? Ja, še to, se mi zdi, da smo babe bolj narejene za govorit, pisat, kot pa poslušat . In jaz ta forum jemljem kot osebno čvekalno terapijo. Komu pa čem toliko flancat . Ne pričakujem pa, da boste moj post komentirale, razen, če se vas tudi ne tiče. Nič, fajn bodite. Kaj pa bi šla jaz danes kupit ? lp PS Moi, jaz sem dvakrat na seznamu.
|