fiška33
|
Meni se pa zdi, da me še tolko luštnega čaka s tem nakupovanjem za bejbija, pa zaenkrat še nočem pretiravat in raje kar hodim in ogledujem po štacunah, če je pa kje res kaj ugodnega, kot npr. tale današnja kahlica, ki je bla 1,5 € v Mercatorjevem diskontu, (prejle sem jih v BC gledala tudi po 15 - 20 € ), pa kupim . Danes sem mojega zvlekla tudi do Europarka in na srečo sva tam srečala njegovega kolega . Onedva sta šla na 2 pira, jaz pa po štacunah. Kupila pa sem sebi nekaj majčk, sicer modno nič posebnega, ampak tri celo takšne z malo več gumbki na dekolteju, tako da si jo lahko lepo odprem in dam joško ven. Jaz sem se odločila, da bom dojila . Drugače so pa moški model, kratek rokav, v Bershki, trenutno so znižane iz 12,95 € na 5 €. Zna se zgoditi, da bom še po kako skočila, ker zdaj, ko sem jih še doma probala, so super. Imajo pa črno, belo, roza in modro. Zelo zadovoljna . Sva se pa odločila, da za našo pupo ne bova nič roza kupovala. Bolj olivno, oranžno, rumeno, bež, zeleno, belo, no mojemu se tudi modra zdi tak neutralna , meni vijolična , ker je tašča že kupla tri stvari za oblečt in so vse roza . Lep večer in držite pesti, da bojo zjutraj ceste OK. Ob 5.30 štartam proti SG, me je celo danes še enkrat sestra poklicala iz bolnice, če sem slučajno pozabila na ponovni test za cuker . Sem pa že čisto blizu, da dobim novo g v Mariboru (tašča ureja), ker tole zdajle pa ni več hec. Še malo, pa se začne na 14 dni hodit - tehtat, pritisk merit .... Zivepo, drzim pesti za biskvit ! LP
|