|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
18.1.2010 17:57:26   
Melia
pozdravljene

kako ste kaj? jaz sem super....tako kot vednouser posted image

joooj, vsaka od vas že ima kaj za naraščaj.....jaz pa še nič.....razen enih ultra majhnih zoknčkov, ki jih je božiček pustil pod smrekico......
zgleda da bom slej kot prej mogla it v trgovino in vsaj malo pogledat kaj bom rabla....drugače me  bo čas povoziluser posted image

vidim, da ste se imele na srečanju superrrrrrrrr.......frajerke ste!!!! upam, da naslednjič uskladimo termine skoraj vse in se vidimo ter spoznamo....user posted image

vsem ki ste že imele morfologijo čestitam za uspešne preglede in da je vse OK...jaz imam v sredno morfologijo....v čet.pa še pregled pri moji G......jaz sem tudi taaak zadovoljna z mojo G....vedno si vzame čas in vedno mi naredi ultrazvok in vse lepo razloži.....zlata je, res....user posted image

naj vam povem da teče že tretji teden kar delam....ne morem verjet kako hitro mine.....dosti bolj mi minevajo dnevi zdaj ko delam, kot pa so mi prej, ko sem cele dneve bila doma....in, ja.....še vedno mi je super v moji službi in zelo uživam.

naš mali razgrajač pa vsako večer in jutro....in zdaj občasno kar popoldne tu in tam....veselo brca in z atijem se res nasmejiva, ko mi trebuh skače sem ter tjauser posted image

tako....bo za danes dovolj...

pridne bodite, cartajte bušije in atije in uživajte v vsakem dnevu posebej.user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 476
18.1.2010 19:56:11   
K_a_t_i
Oj,
provokacija s cukrom za mano. Tudi se mi ni zdelo grozno. Edino potem se mi je cel dan vrtelo... No, okol 15h sem zvedela zakaj - so me klicali iz ZD, da imam precej premalo železa in naj pridem po recept za tabletke. Zdej bom baje spet prekipevala od energije user posted image . Čokolado pa še vedno lahko jem - to je blo taglavno user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

in bundico - št. 81 user posted image .

Držim pesti, da so majhne številke - sicer ji boš to oblekla enkrat junija 2011...

Minimiška, mene so že napadle na enem forumu - samo če kupuješ ležišče samo za obdobje "dojenčka", potem je vse kar obstaja na tržišču OK. Od vzmeti, pene, naravnega latexa,... - tako da - res ni treba pretiravat z dragimi ležišči. Najbolj pomembno je, da imaš čez nepremočljivo prevleko user posted image .

Vidim, da ste nekaj že načele o "kozmetiki". Mi smo uporabljali izključno lekarniško mazilo, z alkoholom sem ENKRAT mu očistila popek, mandljevo olje (iz lekarne) sem uporabila dvakrat po kopanju. Potrebovala pa sem une male gazice za popek čistit, potem od Beauty baby so mi bile definitivno najboljše "vatice" za umivanje ritke, milo trdo, škarjice za nohte so pomembne, za noska imamo narhinel (z usti sesaš smrkeljčke - ampak to pride prav samo ob prehladih; zraven pa litri fiziološke), glavnik&krtača - nikoli rabila (no, tamal se je do 3leta samo enkrat ostrigel). Nekako se ne spomnim, da bi kej drugega sploh uporabljali user posted image
Zase pa sem imela od multi mam lanolin za bradavice namazat pa najboljše so mi bile blazinice od Baby love (DM). Vem pa da so punce, ki so imele ful mleka in je ves čas nekaj curjalo uporabljale Chicco blazinice (so zašćitene s plastiko).

Delo - moram še porabiti 10 dni dopusta, da mi ne propade (+1 dan lanskega), drugače pa "odpeketam" 24.4. Do takrat pa sem si zadala še toliko ciljev, da me že zdaj za čas stiska.

Uživajte!

Kati

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 477
18.1.2010 20:50:55   
carly
Ojla no glede potrebščin in seznamov je res ful velik objavljenega po netu, samo malo z razumom je treba skozi ituser posted image .Oblekice sem jaz sicer imela nakupljene št.56 in 62 pa sem potem mojga poslala po nekaj žabic in bodijev št 50, da ni vse s tamae visel, velika je bila pa 51cm ko se je rodila.

Vložki za mamice-vir80, se jih kar precej paketov ponuca, jaz sem si samo dva kupila pa mi jih je mogla mami že nslednji dan še prinestuser posted image .

Vzmetnico imamo antialergijsko, bo verjetno tudi sedaj taka, tiste nepremočljive podloge pa sploh nimamo, še nismo imeli nikoli mokro, pod glavico v prvih mesecih smo imeli pa itak pleničko tko da če je slučajno kej bruhnila se je tista plenička zamenjala in to je to.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 21:01:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu carly)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 21:10:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
19.1.2010 7:46:03   
j.b.
Dobro jutro babnce!!! user posted image
Zivepo, al si ti pridna s tem seznamom!!! Bom kar kopirala u word in si sprintala user posted image
Sem nekje na formumu že brala enkrat ene sezname, pa so se mi zdeli pretirani. Tale tvoj pa po mojem mnenju res vsebuje tisto kar bi lahko kupile že pred rojstvom. Vse ostale stvari pa lahko gre kupit ati če bo potrebnouser posted image

Moram vam povedat da sva bila z mojim včeraj v Lj, šla sva pogledat u Smrkolinota (trgovina z rabljeno opremo). In sva že kupila vozičekuser posted image , in sicer mislim da je Chicco - je pa kombiniran, 3v1. Je nevtralne, zeleno-sive barve, lahek, spravi se na malo, ... Za skoraj tretinjsko ceno sem lahko zelo zadovoljna z nakupom. Sicer nisva imela namena že zdaj kupit vozička, vendar ker sva bila dol, in videla voziček, in imela denar ... Zakaj pa ne, saj bo voziček pridno počakal do majauser posted image . No, to je bil moj prvi nakup za našga bejbija. Sevede si lahko predstavljate da zvečer, ko sva prišla domov, sva ga morala še enkrat celega sestaviti, spobati če še vedno gre vse na svoje mesto, in tudi sva malo pošofirala po dnevni in kuhinjiuser posted image

No, zdaj pa šibam delat, danes me bo pa delo priganjalo, začenja se sezona. Fajn bodite!!!

Neposredna povezava do sporočila: 481
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 8:09:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 482
19.1.2010 8:13:55   
m_o_i
bro jutro user posted image user posted image user posted image

ce smo ze ravno pri nakupih: ravnokar sem oddala narocilo za postlco (oz. komplet z jogijem, baldahinom in posteljnino) )pri neckermanu, jutri me pa caka se postopanje s prijateljico po trgovinah, da nabavim se nekaj tistih drobnarij, kterih je na koncu na milijoneuser posted image
fiška33 ma kake fine babe; sej pa smo tok domace, da si se to povemo, kolkokrat gre ktera kakatuser posted image user posted image
kar se pa srecanja tice-zaradi mene je lahko ze naslednji teden! zato pa pisem, da dejte mal predloge gor vrzt, da potem uskladimo. jaz naceloma nimam omejitve, moj je ze obvescen, da v kratkem grem spet na cuker zurko, tak da....

aja, tole bo ziher A_T zanimalo: od 7ega dalje spet ne vem, a sem na dopustu al sem zacasno nezmozna za delouser posted image  mogoce mi ta teden celo sporocijouser posted image  

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 8:18:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 484
19.1.2010 8:18:39   
m_o_i
puzabla prej napisat: test za sladkorno mam pa jaz 3.2., ampak za razliko od Kati mi ni treba bit tescauser posted image  (sicer pa: naj bojo one lacne do stirih popoldne-jaz ne bom user posted image ). tole o netescosti mi je prav posebej poudarla. In pa to, da bom eno uro sedela tam-izhod nemogoc-da si naj kaj za brat prinesem. tak da predvidevam, da mi bojo zmerli cuker, bom spila tisto vodo, po eni uri pa ponovna meritev...vsekakor vam porocam, kak bouser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 485
19.1.2010 8:24:13   
m_o_i
ZBIRAMO PRIJAVE ZA KROFKANJE DNE 19.02.2010 (ja, ze spetuser posted image  smo pac noseceuser posted image )

(zbiramo pa se tudi predloge za srecanje na kak drug dan)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 486
19.1.2010 8:30:03   
nusi
Ojla user posted image .

Se že kr en cajt nisem javla, ampak ste se pa ostale tako pridno načvekale user posted image . kaj je zdej s slikicami, mislim, da jih je fiška že nekaj pošiljala okrog.

3D ultrazvok - kdaj naj bi se to šlo, da se najbolje vidi? sem se odločila da grem, se mi zdi tut fino, če lahko otrok pol ko je že večji gleda sebe v trebuščku user posted image

Za enkrat je to vse kar sem uspela namodrovat za zjutraj, se že pišemo user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 487
19.1.2010 8:30:34   
jolcica
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

bro jutro user posted image user posted image user posted image

ce smo ze ravno pri nakupih: ravnokar sem oddala narocilo za postlco (oz. komplet z jogijem, baldahinom in posteljnino) )pri neckermanu, jutri me pa caka se postopanje s prijateljico po trgovinah, da nabavim se nekaj tistih drobnarij, kterih je na koncu na milijoneuser posted image
fiška33 ma kake fine babe; sej pa smo tok domace, da si se to povemo, kolkokrat gre ktera kakatuser posted image user posted image
kar se pa srecanja tice-zaradi mene je lahko ze naslednji teden! zato pa pisem, da dejte mal predloge gor vrzt, da potem uskladimo. jaz naceloma nimam omejitve, moj je ze obvescen, da v kratkem grem spet na cuker zurko, tak da....

aja, tole bo ziher A_T zanimalo: od 7ega dalje spet ne vem, a sem na dopustu al sem zacasno nezmozna za delouser posted image  mogoce mi ta teden celo sporocijouser posted image  

kje si to najdla pri necekrmanu m-o-i k jst ne najdem pa me sm tko firbec matra za postljnino kakšno imajo :)) No pa dobro jutro joj sem jast zmedena včasih in začnem v obratnem vrstnem redu  :)

my little angel :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 488
19.1.2010 8:34:01   
nusi
Ojoj, zdejle sm fotke vidla. Bog ne daj, da mene objavte user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 489
19.1.2010 8:39:24   
m_o_i
jolcica samo posteljnine ni za videt oz. je, ampak samo za vecje otroske postlce.
drugace pa sem narocevala iz kataloga Otroski svet; taki tanek, pa ekstra si ga moras narocit (jaz sem si ga na netu)

nusi kak si me pa zaj nasmejala user posted image  o bog ne daj, da mene objavite user posted image  prav vidla sem te, kak to reces

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 490
19.1.2010 8:40:32   
m_o_i
A_T dobi danes crno piko za zamujanje user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 9:00:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
19.1.2010 9:02:09   
Teja K
Dobro jutro nosečke user posted image !

Kako ste? Jaz sem tako faking utrujena user posted image ... sploh se ne morem spočit in vse je kriv ta faks, k se moram še ob sobotah vstajat user posted image , pol pa še izpit 5 pišem user posted image ueeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image ...

jaz pa sem včeraj nekaj oblekic kupila za mičkeno, dva takšna lepa pajacka pa kapico za iz bolnice domov... ati je pa čisto razočaran ker ni nič med nogami zraslo pa je punčka user posted image .. in sem potem včeraj mu svoje povedala user posted image .. pa se je kr malo zamislil se mi zdi, ker je potem cel večer božal in se pogovarjal z bušijem... mu bom že dala se mulit ker ni pubec bemo sunce! Na koncu pa bo to revo tako v vato zavil, da bo kr groza ... ga že vidim... AHHH MOŠKI, KDO BI JIH RAZUMEL!

Jaz zadnji dan delam 27. 4., pa rekla mi je da naj vse pred odhodom izkoristim.. saj tudi mislim, da bom... ker sem utrujena... ne vem če ne bom naslednjič malo pojamrala pa šla za nekaj časa na bolniško... ma sem smota ker se vedno delam kot da sem oh in ahhh čila, pol pa se komaj prestavljam od utrujenosti user posted image

Ritem pa imamo mi zelo ok.. če bo tako ko se bo bebika rodila, potem bom jaz najsrečnejša mama.... brcat začne ob 7.30 zjutraj, brca ves dan, ampak zvečer ob 8.30 pa neha in spi vso noč... če bo potem to tako ullllalalala user posted image user posted image , če prav pri sinu tudi nisem imela nekih težav velikih... kar se spanja tiče v prvih 4 mesecih, šele potem se je sranje začelo, ko je ata začel ****rije delat user posted image in je začel čutit otrok moj strah in utrujenost, ahahaha, sam ta ati zdaj tega ne bo, tako, da če bo tak ritem bo super user posted image

No za sedaj papa...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 493
19.1.2010 9:05:42   
Angel_Tian
Dobro jutro čveke kvak

Malo me zebe, šef me pa že z delom muči user posted image user posted image user posted image

En čajček si privoščim, oni kupi pairjev pred mano bodo pa že tolk počakali, da vas obdelam user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 494
19.1.2010 9:22:20   
milena2222
Dobro jutro vsem!
zivepo-hvala za seznam, tudi jaz si ga bom sprintala in se po njem ravnala,ker se mi zdi res fajni.
Za mano je neprespana noč,nisem najbolje spala,posledica je pa ta,da potem popopoldan po kosilu obvezno zaspim za urico ali dve.Ponoči je moj user posted image dal roko na moj trebuh in ga je dete začelo tako zelo brcat,da se je zbudil in bil čisto zmeden,kaj je bilo to ( je v sapnju dal roko tja ).Sva se oba smejala pol...
Punce,kk ste pa kaj s kilogrami?Pri meni jih je vedno več.Razmišljam,da bi dans probala bit bolj na sadju,samo kaj ko mi to še nikoli ni ratalo.Moj g.pa nič ne omeni tega testa za sladkorno,tk da ne verjamem,da mi bo to sploh delal.Je tak malo čuden,na naslednjem pregledu se bova tako zaradi testa tokse kregala,ker mo noče več dat ( me je samo na začetku in ker je bilo vse o.k. je rekel,da me ne bo več dal),ker bom vztrajala na tem.
j.b.- user posted image za voziček
Uživajte,jaz grem na potep do kolegice,po jajčko.Sva dogovorjeni,da mi jo posodi,sam je zdej pri nas prišlo do spremembe ker bomo dobili voziček ( pa bova najbrž vzela kr vse troje v kompletu ),ampak ima ona neko super jajčko,pa bom mogoče pač imela dve.
Evo še od mene user posted image za lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 495
19.1.2010 9:41:18   
Angel_Tian
teja k - zdaj pa res ne vem, katera od vas treh se bolj zabava na pregledih user posted image user posted image user posted image No saj, tri babnce na kupu - ne more kaj drugega kot noro bit user posted image

Pa kr ne morem verjet, da sem se ti zasmilila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, zdaj vsaj veste, kaj vse se lahko zgodi, če premalo čvekate.

minimiska - jaz sem vzmetnico kupila kar v BC, je pa neke take sestave kot tale s tega linka. S to razliko, da jaz jo lahko čisto dol slečem in operem tisto prevleko.

sabri - tole pa res škoda, da si mogla kr mimo it. Če bi vedele, da se takrat mimo peljete, bi katera prišla ven štopat user posted image user posted image
Pa jupiiiiiiiiiiiiii za "bodočo štajerko" user posted image

m_o_i
- sem preverila in moj je v petek 19. 3. spet v popoldanski smeni. Torej tu moj marčevski predlog user posted image

fiška33 - tole pa so ja cele procedure za testiranje sladkorne. Pa ti kr pridno jej, če ti paše. Cuker pa itak rabimo v sebi, da mamo dovolj energije user posted image
Uh, tašča že kr za dve sezoni nabavlja cotke user posted image
Hmmmm, vse smo se fine delale, sploh s polnimi usti user posted image user posted image user posted image takrat smo najbolj fine ble :P

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 496
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 9:51:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu milena2222)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
19.1.2010 9:59:10   
Teja K
Zivepo ej jaz tudi nisem nikol sede ali stoje dojila... Dojenje sem enostavno vzela za počitek user posted image user posted image , lepo sem se ulegla na bok, Davida dala zravn sebe in sva se nahrustala, pa včasih še malo podremala user posted image user posted image ... tako, da se tudi sedaj ne bom preveč obremenjevala s tem dojenjem... najbolj važno mi je, da ga tudi z novo članico vzpostaviva in da se dojiva, ne pa da to počnema ali sede ali stoje... Jaz sem se celo v avtu vlegla zravn tamalega in ga podojila, ne vprašaj kako mi je uspelo, ampak takrat mi je user posted image

sem pa gledala mojo sestrično, ona pa kr stoje podojila, hodila zraven in kuhala in ne vem kaj vse... sem jo čisto občudovala, ampak sedaj pa (pa ne bom rekla, da je to pogojeno z načinom dojenja) imajo fullll težave... otrok še skoraj pri enem letu zvijajo krči, dojila ga je na pol ure, glavica mu pada na določene časa, tako, da mogoče pa je bolje se uležt in lepo v miru, brez stresa podojit, pa zakaj ženske zmeraj mislimo, da moramo dva dela istočasno delat ? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 498
19.1.2010 10:00:20   
Angel_Tian
melia - to je zelo veliko vredno, da si z ginekologinjo tako zadovoljna. Oziroma bolj to, da ona tako zavzeto opravlja svoje delo. Moja je neka sredina se mi zdi, ampak jaz tudi nisem "zahtevna stranka" user posted image user posted image
Seveda ti dnevi hitro minevajo zdaj, ko si z nečim zaposlena. Ampak saj to res samo pomeni, da uživaš v delu user posted image

k_a_t_i - s kakim ukinjanjem čokolad pa naj raje med nosečnostjo ne hodijo blizu user posted image user posted image Jaz sem v prvi nosečnosti zaradi pomanjkanja železa mogla nek sirup pit user posted image

POVEJTE ZDAJ, katera od vas mi je gužvo naročla?? user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 499
19.1.2010 10:31:23   
sabri
Dobro jutr, sem včeraj kar zaspala, ko sem mislila še mal napisat zvečer.
živepo: moj je šel danes tudi na Krvavec smučat, imajo super vreme baje. Drugače če smo pa pri njemu doma, gre pa kar na GOlte.
srečanje: ja, ja  februar vseeno kdaj, a lokacija ista?
posteljnina in vzmetnica: jaz imam jogi še od tamale, tamala dobi pa dormeo pa tisto nepremočljivo čez. Posteljnino sem pa kovter vzela prek recinko, je ugoden in dober, posteljnino pa mal v Rutarju, mal Leclercu in sem prišla kar ugodno skozi. Ima pa recinko fajn ponudbo, ne vem mislim da 40 eur 5 delna, se mi zdi ugodno. Lupinico bova vzela rabljeno, ker dobiva za okrog 100 eur skupaj z isofiksom in zelo malo rabljeno lupinico.  Grem zdaj na kavo, pa se oglasim kasnej.

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......