K_a_t_i
|
Oj, provokacija s cukrom za mano. Tudi se mi ni zdelo grozno. Edino potem se mi je cel dan vrtelo... No, okol 15h sem zvedela zakaj - so me klicali iz ZD, da imam precej premalo železa in naj pridem po recept za tabletke. Zdej bom baje spet prekipevala od energije . Čokolado pa še vedno lahko jem - to je blo taglavno . IZVIRNO SPOROČILO: fiška33 in bundico - št. 81 . Držim pesti, da so majhne številke - sicer ji boš to oblekla enkrat junija 2011... Minimiška, mene so že napadle na enem forumu - samo če kupuješ ležišče samo za obdobje "dojenčka", potem je vse kar obstaja na tržišču OK. Od vzmeti, pene, naravnega latexa,... - tako da - res ni treba pretiravat z dragimi ležišči. Najbolj pomembno je, da imaš čez nepremočljivo prevleko . Vidim, da ste nekaj že načele o "kozmetiki". Mi smo uporabljali izključno lekarniško mazilo, z alkoholom sem ENKRAT mu očistila popek, mandljevo olje (iz lekarne) sem uporabila dvakrat po kopanju. Potrebovala pa sem une male gazice za popek čistit, potem od Beauty baby so mi bile definitivno najboljše "vatice" za umivanje ritke, milo trdo, škarjice za nohte so pomembne, za noska imamo narhinel (z usti sesaš smrkeljčke - ampak to pride prav samo ob prehladih; zraven pa litri fiziološke), glavnik&krtača - nikoli rabila (no, tamal se je do 3leta samo enkrat ostrigel). Nekako se ne spomnim, da bi kej drugega sploh uporabljali Zase pa sem imela od multi mam lanolin za bradavice namazat pa najboljše so mi bile blazinice od Baby love (DM). Vem pa da so punce, ki so imele ful mleka in je ves čas nekaj curjalo uporabljale Chicco blazinice (so zašćitene s plastiko). Delo - moram še porabiti 10 dni dopusta, da mi ne propade (+1 dan lanskega), drugače pa "odpeketam" 24.4. Do takrat pa sem si zadala še toliko ciljev, da me že zdaj za čas stiska. Uživajte! Kati