fiška33
|
Dobro jutro Zivepo, dober seznam! Malo sem jih že ogledovala tudi na forumu, pa se mi zdi, da si kar zadela bistvo. Res se vidi, da se zadevam posvetiš 100 %. Bom kar tvojega sprintala . Zanima me, kako je z vozičkom? Zadnjič si rekla, da ga bo menda Žiga izbral . No, kljub seznamu, pa so meni za začetek bolj priljubljene stvari, ki niso obvezne ... ležalniki, stajice, igralne podloge, . Ne vem, meni se zdijo nuja, ker pupe ne mislim imet skoz na rokah. Nečakinjo so tako razvadli, da ne samo, da jo morajo imet na rokah, tudi ves čas se morajo premikat, nosit, trest in zdaj, če se z avtom ustavijo na kakem smaforju, moj brat miga avto, da ni joka . Ampak njihovo mnenje je, da so otroci za razvajanje, moje pa, da se zarad njih, moj in partnerjev svet, ne sme ustavit. Našla sem tudi članek o stajicah http://www.ringaraja.net/stajica-da-ali-ne_235.html in je samo potrdil moje mnenje. To je zelo podobno, kot pri malih kužkih. Če ga zelo hitro navadiš na njegov prostor, se bo tam počutil varno in ne kot v zaporu. Kužke puščajo tud v zelo majhnih mrežah in so čisto zadovoljni, no jaz bom naši mali privoščila malo več prostora . Čeprav piše, da bo stajica bolj uporabna pri 5-6 mesecih, nočem, da bo takrat jok in privajanje. Jaz sem se menda drla kot jesihar, ko so me že večjo not postavili in je takoj odpadla. Jaz grem danes po višinsko nastavljivo leseno stajico 100/100 cm, ki jo bomo uporabljali tudi kot dnevno posteljico v dnevni sobi. Dimenzijsko in oblikovno se mi lepše izzide kot prenosna posteljica, tiste mrežaste se mi zdijo pa itaq full čudne . Stajica bo stala pod 100 cm širokim morskim akvarijem. Vesno bo brnenje pump pomirjalo, upam pa tudi, da bo postala ljubiteljica ribic . Za nočno spanje pa ji bom kot pripomoček za navajanje pravega ritma kupila uno lučko, ki zvezdice pošilja na strop. Vrtiljake menda zelo hitro prerastejo, tole lučko pa se da nest tudi s sabo k babici, na morje... in bejbi se brez težav počuti domače. Tako upam, da bo hitro ločla, kdaj se spi 8 ur, kdaj pa se lahko samo malo podremucka . Komaj čakam, včeraj sem si pogledala tudi nekaj videotov na you tube . Kak so zlate žabe male . Glede srečanja meni ustreza tako februar kot marec. Drugače pa imava midva vsak tretji petek v mesecu srečanja morskih akvaristov (oba predlagana datuma), ampak kakšnemu se lahko tudi odpovem. Bom pa namesto običajne pizze tisti dan, pojedla krof, al pa dva . Nič, mam opravke, se javim še pol. Uživajte! LP
< Sporočilo je popravil fiška33 -- 19.1.2010 11:30:36 >
|