|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
19.1.2010 10:41:12   
kittyy
tKO ZDEJ SE PA SE JST MAL POHVALIM,..
vceraj sva imela morfologijo.vse je bilo super,tamavcek no to bo nas JAN,se je tko obracal in migal da ga je G komaj lovil.potem je se spol za potrditev tko lepo pokazal svoje mednozje,da je G skopiral slikco ,...kok se lepo vidi.
sem bla tko navdusena da sem mu moga it kr eno flasko pa dudko kupituser posted image user posted image nora mami.drugace pa imamo brcike ker cez cev dan ze,je prav lustno.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 501
19.1.2010 10:46:36   
Angel_Tian
zivepo - zdaj pa vem, zakaj te včeraj cel dan ni bilo user posted image user posted image user posted image si tale seznam iskala. Presneta babnca user posted image
Tale lanolin sem tudi jaz imela, namazala pa samo nekajkrat, ker nekak ni bilo potrebe.

j.b. - user posted image user posted image za nakup vozička. S takim testiranjem na suhem doma smo pa mnda vsi isti user posted image

m_o_i - saj nima več smisla komentirat to tvojo bolniško al karkoli imaš ti to user posted image user posted image user posted image

Pa dajte se zjasnit za ta srečanja, da še jaz mojega pripravim na to, da bo to postala mesečna "obveza" user posted image user posted image

Fotke - mi je fiškine moj pravkar posredoval na službeni mail user posted image Mene lahko objavite, tudi tiste fotke s podbradkom user posted image user posted image (kaj morem, če k meni sodi user posted image )

milena2222 - kolker je tebe skup, se pa res nimaš kaj za sekirat. Jaz bom za svoje viška kg danes na pregledu izvedela.

zivepo - jaz bi tudi čips jedla. Joj, si mi zdaj lušte naredla. One paprika okus bi user posted image
Jaz sem čisto komot sede dojila. Leže sem pravzaprav dojila samo zvečer, da sem še sama malo zadremala vmes user posted image Tak mi je najbolj pasalo. Edino Tiana sem večkrat držala kr z blazino spodaj (pravzaprav s povštrčkom od posteljnine), da ni bil na tolk "trdih" rokah in tudi z lahkoto sem ga obračala tako.

To se popolnoma strinjam, da si je za dojenje potrebno čas vzet in mir imet. Pozo si pa itak vsaka zase najboljšo najde.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 502
19.1.2010 11:00:41   
Teja K

[
To se popolnoma strinjam, da si je za dojenje potrebno čas vzet in mir imet. Pozo si pa itak vsaka zase najboljšo najde.

[/quote]

Angel user posted image a si ti mogoče zbolela? user posted image Nisem navajena, da se strinjaš z mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 503
19.1.2010 11:09:33   
Angel_Tian
IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

[

Angel user posted image a si ti mogoče zbolela? user posted image Nisem navajena, da se strinjaš z mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče imam samo slab dan user posted image user posted image user posted image
Včeraj sem mogla delat, danes sem od moi že neke kazenske pike za zamujanje dobila, pa še zbolela naj bi? user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 11:09:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 505
19.1.2010 11:21:34   
Angel_Tian
zivepo - dobiš takoj zdaj na mail fotke

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 506
19.1.2010 11:23:26   
fiška33
Dobro jutro user posted image
Zivepo, dober seznam! Malo sem jih že ogledovala tudi na forumu, pa se mi zdi, da si kar zadela bistvo. Res se vidi, da se zadevam posvetiš 100 %. Bom kar tvojega sprintala user posted image . Zanima me, kako je z vozičkom? Zadnjič si rekla, da ga bo menda Žiga izbral user posted image .
No, kljub seznamu, pa so meni za začetek bolj priljubljene stvari, ki niso obvezne ... ležalniki, stajice, igralne podloge, user posted image . Ne vem, meni se zdijo nuja, ker pupe ne mislim imet skoz na rokah. Nečakinjo so tako razvadli, da ne samo, da jo morajo imet na rokah, tudi ves čas se morajo premikat, nosit, trest in zdaj, če se z avtom ustavijo na kakem smaforju, moj brat miga avto, da ni joka user posted image . Ampak njihovo mnenje je, da so otroci za razvajanje, moje pa, da se zarad njih, moj in partnerjev svet, ne sme ustavit.
Našla sem tudi članek o stajicah http://www.ringaraja.net/stajica-da-ali-ne_235.html in je samo potrdil moje mnenje. To je zelo podobno, kot pri malih kužkih. Če ga zelo hitro navadiš na njegov prostor, se bo tam počutil varno in ne kot v zaporu. Kužke puščajo tud v zelo majhnih mrežah in so čisto zadovoljni, no jaz bom naši mali privoščila malo več prostora user posted image . Čeprav piše, da bo stajica bolj uporabna pri 5-6 mesecih, nočem, da bo takrat jok in privajanje. Jaz sem se menda drla kot jesihar, ko so me že večjo not postavili in je takoj odpadla.
Jaz grem danes po višinsko nastavljivo leseno stajico 100/100 cm, ki jo bomo uporabljali tudi kot dnevno posteljico v dnevni sobi. Dimenzijsko in oblikovno se mi lepše izzide kot prenosna posteljica, tiste mrežaste se mi zdijo pa itaq full čudne user posted image . Stajica bo stala pod 100 cm širokim morskim akvarijem. Vesno bo brnenje pump pomirjalo, upam pa tudi, da bo postala ljubiteljica ribic user posted image . Za nočno spanje pa ji bom kot pripomoček za navajanje pravega ritma kupila uno lučko, ki zvezdice pošilja na strop. Vrtiljake menda zelo hitro prerastejo, tole lučko pa se da nest tudi s sabo k babici, na morje... in bejbi se brez težav počuti domače. Tako upam, da bo hitro ločla, kdaj se spi 8 ur, kdaj pa se lahko samo malo podremucka user posted image . Komaj čakam, včeraj sem si pogledala tudi nekaj videotov na you tube user posted image . Kak so zlate žabe male user posted image .
Glede srečanja meni ustreza tako februar kot marec. Drugače pa imava midva vsak tretji petek v mesecu srečanja morskih akvaristov (oba predlagana datuma), ampak kakšnemu se lahko tudi odpovem. Bom pa namesto običajne pizze tisti dan, pojedla krof, al pa dva user posted image .

Nič, mam opravke, se javim še pol. Uživajte!

LP

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 19.1.2010 11:30:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 507
19.1.2010 11:32:10   
Angel_Tian
zivepo - sem zasledila prejle ja, da ste pridno nabavljali. Kakšno bano? A za vašo kopalnico??? user posted image

nusi in milena2222 - dajta mi še vidve javit vajine maile prosim, da vama lahko fotke pošljem

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 508
19.1.2010 11:37:45   
Angel_Tian
user posted image user posted image user posted image moram komentirat tole o stajicah. Jaz sem bila baje prava zaspanka in sem zaspala povsod - med hranjenjem, igranjem... Baje je bila moja priljubljena poza spanja tudi v stajici, kjer sem pač kr kleče lepo med igranjem še malo zaspala user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 509
19.1.2010 11:43:34   
Teja K
Angle user posted image a to, da tu in tam malo zaspiš pa ti je ostalo... samo v drugačni obliki... da tu in tam v službi kaj narediš user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 510
19.1.2010 12:13:48   
Angel_Tian
teja k - ja, to je moj življenjski moto: Tu pa tam nekaj user posted image user posted image user posted image

Se ti kaj smilim, ko bom cel naslednji teden brez šefa? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 511
19.1.2010 12:14:59   
Teja K
Angel user posted image cel teden brez šefa uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, super, boš bolj aktivna na RR user posted image user posted image , pa še spočila si boš lahko user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 512
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 12:17:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 12:19:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 514
19.1.2010 12:25:48   
Pingvinkica
Živjo punce!
Evo, mi smo že z morfologije in je vse OK user posted image

Mali je pravi korenjak. Ima 476g in je za kak teden večji kot bi moral biti po tabelcah - izgleda da je po očku, ker sem sama majhna in drobna...
Bil je tako živahen, da ga je G morala kar loviti da je lahko izmerila organe.
Lulček pa ni odpadel user posted image

seznam: naslednji pregled 23.2., kile pa so +4 (me je pohvalila, da je to odlično)

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 515
19.1.2010 12:28:46   
Angel_Tian
teja k - kolk bom aktivna na RR je tudi od vas čvek odvisno. Nekih večjih monologov ne nameravam imet user posted image
Drugače pa imam pripravljenega precej dela, upam, da bo en teden dovolj user posted image (če ne bo narejeno, me bo pa še kak teden več počakalo hihihi)

zivepo - si me kr malo pomirla ja. Sem debelo pogledala, ko si napisala, da si je tvoj bano omislil user posted image user posted image user posted image

Čudno, slike sem ti 11.23 poslala in fiški tudi. Včeraj sem moi in gromski pošiljala in sta obe dobili. Ti bom še enkrat poslala user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 12:38:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 517
19.1.2010 12:40:52   
Angel_Tian
pingvinkicauser posted image user posted image za uspešen pregled

Mene še čaka danes pozno popoldne UZ. Da bo končno kaj vpisanega v knjižico user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 518
19.1.2010 12:42:26   
Angel_Tian
zivepo - imam ta mail ja. Saj iz tega si mi ti mail pošiljala. Me pa res čudi, ker fiška tudi ni dobila slik. user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 519
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 12:47:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 520
19.1.2010 12:54:44   
Angel_Tian
zivepo - no no, tolk pa ob svoji "lenobi" še vseeno znam user posted image user posted image user posted image
Vse imam lepo med poslanimi maili, nič ni javljalo kakih napak. In če sta onidve včeraj dobili, mi ni jasno, zakaj vedve danes ne.
Če do večera ne bo nič iz tega, mi pošlji sms in ti bom še od doma poslala.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 521
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 12:59:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 522
19.1.2010 13:12:19   
Angel_Tian
Saj vem, da nisi tak mislila. Saj sem kot hec vzela, ampak logično pa res ni. SLike so pa čisto vredu, tudi tiste, ki jih je Tian posnel user posted image

Pregled imam komaj ob 17.15, grem pa vseeno takoj po službi v MB, ker če se bo izšlo, bom šla še k stari mami v bolnico pogledat. Po Tiana gresta mojadva, moj dragi pa je tak v popoldanski smeni.
Spol pa ne vem, če vam bom lahko javila, ker ne verjamem, da bo moja G tokrat kaj vidla user posted image (če že do zdaj nikoli ni) user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 523
19.1.2010 13:15:42   
j.b.
Jest pa za spol sploh nočem vprašat. Se mi zdi podobno kot za Miklavža, tut če sem vedla kje ga skrivajo nisem hotla it pogledat, ker sem želela da je presenečenje. Prav tako je zdej za spol. Kar bo bo super, ampak se pustim presenetituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 524
19.1.2010 13:22:34   
m_o_i
A_T jaz sem vceraj dobila slike samo s tvojega sluzbenega maila; prve posiljke se do danes niuser posted image  danes pa pridna bit na pregledu, da bo teta zdravnica kako lepo stampiljko dala na rokico user posted image
FEBRUARJA je krofkanje; danes imas za nalogo preverit proste termine v F E B R U A R J U user posted image user posted image
aja, bro jutro drugic danes - sem mal zadremala user posted image
zivepo ne, da ti ne privoscim fantka, ampak nekak vidim puncko ob tebi...ne me kregat, samo meni se zdi, da bo puncka-pa ne vem zakaj. puncko sem "napovedala" tudi eni svoji prjatlci, ktera ponavadi men v karte gledauser posted image  in je do zadnjega vztrajala, da nosi fantka-eee, pa je bla na konc Alenkauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......