fiška33
|
Lep pozdrav Tudi jaz sem imela danes pregled (25t3d), ampak smo na žalost samo srčka poslušali. UZ je v ordinaciji čez hodnik, tako da ga btw ne more vsakič narest . Spodaj je še vedno vse OK Danes so mi delali tudi test za sladkorno. Ob 9.30 sem morala prit tešč, in v laboratoriju, ob 10.30, so mi dali za popit tisto sladko tekočino. Sploh ni tako grozno, kot sem si predstavljala. Bilo je manj sladko, kot mi naredi tašča malinovec . Pa že krulilo mi je, ker mi je že itaq primankovalo cukra . Čez eno uro so mi vzeli kri, dve epruveti, rezultatov še nimam. Me je pa danes zdravnica opozorila, da naj bi se zredila max pol kg na teden, ker sem baje prekoračila. Jaz pa sem bla tak ponosna nase, ker sem od prejšnjega pregleda pridobila samo 2,4 kg, kar je blo najmanj do sedaj, pa še prazniki so bili vmes . Menda si lahko tudi kak sadni dan vmes privoščim . No, jaz računam, da pa naslednjič res ne bo panike, ker je obdobje prazničnega prenajedanja mimo . Edino, kruh pa margarina pa marmelada mi zadnje čase full pašejo . San, fino si to napisala o oblekcah in njihovih številkah. Jaz se ravno s tem ubadam, kolk ta malih cotk sploh nabavit. Pa vidim, da bom nekako (sicer s težavo) kar počakala na cunjice od nečakinje, ki je zdaj stara 3 mesece, nabavljala pa bom pol, ko bo naša ta mala rojena. Tašči sem pa tudi povedala, kako ta mali to hitro prerastejo, tako da od nje smo že dobili jeans oblekco št. 74 in bundico - št. 81 . Kar sem jaz pofotkala na srečanju, se zaradi mene lahko objavi, od A_T pa jih moram še prej prečekirat, če sem na kaki preveč fotogenična . Babe, super ste, sem se bala, da se boste bolj fine delale. Pol ko smo si naročile pa ta drugo rundo sladkega, pa sem vidla, da smo kar na isti valovni . Emibu, držim pesti za jutri! Srečanje marca se tudi meni zdi tako pozno. Jaz sem kar za enkrat na mesec od zdaj dalje. V zadnji rundi srečanja bomo pa ta zgodnje že bebice s sabo pripeljale LP
< Sporočilo je popravil fiška33 -- 18.1.2010 17:33:06 >
|