|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
18.1.2010 13:45:10   
j.b.
Tut men se zdi da ji je malo dovgčasuser posted image  Al je pa tolk produktivna da si lahko brez problema vzame cajt za nasuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 451
18.1.2010 13:46:46   
Angel_Tian
m_o_i - ja, tako dolgčas kot danes mi pa že res doooooooolgo ni bilo user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 452
18.1.2010 13:51:33   
m_o_i
za ponedeljek je res cudno zatisje user posted image  al pa se bejbe sparajo za marecuser posted image  ceprav-do takrat se bo spet nabralo materiala za premlevanje... da nes pozabla domace naloge narest-vprasaj svojo ....(vstavi po potrebi) polovico, kdaj te bo marca spustil samo v beli svetuser posted image  da nalepimo datum in da se bojo punce organizirale za krofkanjeuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 453
18.1.2010 13:51:37   
san
user posted image sem napisala cel post, pa sm namesto potrdi pritisnila prekliči...za znoretuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 454
18.1.2010 13:51:58   
j.b.
kolk časa boš pa še delala?
Jaz mam namen do konc aprila (pravzaparav je tazadn tedn v aprilu pri nas kolektivni zarad provmajskih)

Neposredna povezava do sporočila: 455
18.1.2010 13:52:43   
Angel_Tian

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Tut men se zdi da ji je malo dovgčasuser posted image  Al je pa tolk produktivna da si lahko brez problema vzame cajt za nasuser posted image

j.b. - ne samo malo, fejst dolgčas mi je. Grozno!
Glede moje produktivnosti pa imaš kar prav user posted image user posted image Samo šefu ne smem "izdat", kolk več sem sposobna recimo v eni uri narest user posted image user posted image user posted image Če je on z mojim polževskim tempom zadovoljen, naj bo po njegovem user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 456
18.1.2010 13:56:32   
m_o_i
sef ima VEDNO prav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 457
18.1.2010 14:02:33   
Angel_Tian
m_o_i - mislim, da pri nas nikoli ne bo straha, da bi tematike za čvek zmanjkalo user posted image
Za datum v marcu bom preverla, če pa ne bo šlo drugače, bo pač bošček kak večer sam doma ostal in user posted image

san - prav lep pozdrav. Čakam, da dobiš voljo in še enkrat napišeš user posted image

j.b. - ne vem še, kako dolgo bom delala. PDP imam 19. 5. Bom videla, če bom samo tistih 28 dni prej zaključla ali pa bom celo prej še kak dan dopusta izkoristla. Vsekakor pa sem se odločila, da ne bom delala skor do poroda (kot sem to storila pri Tianu)
Moja "namestnica" pa tak še ni imela nič časa prit pogledat, kaj vse je za delat in kako. Tu še bo pestro.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 458
18.1.2010 14:04:03   
san
v glavnem...mi smo bili bolni, prejšnjo sredo je začel najmlajši sine, potem pa smo se mu pridružili še ostali en za drugim - bruhanje in driskanje, kaj češ lepšegauser posted image

a_t, upam, da je tian že boljeuser posted image

super, da je krofkanje/kofetkanje/čajčkanje uspelouser posted image a slikce so tudi?user posted image

št.50/56.. res so luštni ja, če jim je prav, no pri nas je izabela imela en kompletek 50, celo enkrat na sebi, potem je bil premajhen. tadrug se je rodil tako velik 58 cm in 4220 g, da je že 56 cm bilo takoj premajhnouser posted image in je šel v premalih bodijih domovuser posted image , tazadnji je pa 56 nosil kakšne dva tedna potem smo pa že prešaltali na 62 cm. so vsi trije zelo rasli - po 7 cm in se redili - po 1 kg in pol prve tri mesece.
je tudi odvisno od proizvajalca, ker npr. hm ima večje št kot italijani. no in hm-jeve so nam bile dalj časa prav kot ostale.

stokke stolček imam jaz za vse tri in sem super zadovoljna. pri hčeri imamo enega že zelo starega, original, pri drugem smo kupili novega v bc, je bil peklensko drag 36500 bivših sit, ma ga takrat drugje ni bilo cenejuser posted image , tretjega sem pa kupila pri eni gospe v tacnu - sem dobila cifro od ene punce na rr in je bil tudi veliko bolj ugoden, malo manj kot 60 eur, edino kar je ne moreš izbirat barve, ima le naturuser posted image . tko da, če bo potrebno, v četro tudi kupim pri njejuser posted image

živepo lepo, da si uredila seznamček, hvalauser posted image

tko, več pa nimam časa...

prebrat za nazaj vas pa verjetno tudi ne bom uspela, ste preveč napisaleuser posted image user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 459
18.1.2010 14:07:02   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

san - prav lep pozdrav. Čakam, da dobiš voljo in še enkrat napišeš user posted image

user posted image
sej volja je, sam časa čisto ničuser posted image ... pa še spomin me zeza u nulo in sproti pozabim kaj sem prebrala in hotela komentirat...groza! kaj šele bo...

nič, šibam, uživajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 460
18.1.2010 14:16:47   
Pingvinkica

pingvinkica - kar pripravi se na to, da bo tudi tvoje dete imelo obdobje, ko bo čisto noro na govejo muziko user posted image user posted image Jaz sem bila prav šokirana, ko je Tian nekaj mescev hotel samo to poslušat user posted image

Ojoj... uboga jaz, če bom res mogla to poslušat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 461
18.1.2010 14:17:22   
Angel_Tian
san - važno je, da ste vsi pridno sodelovali user posted image
No, malo bolj zares - upam, da ste zdaj vsi spet zdravi.

Tian je bil že včeraj čisto ok. Res ne vem, kaj mu je to v soboto prišlo. Mogoče je pa potreboval kako tako praznjenje. Je bil čisto raznežen in crtljiv, pa skoz je govoril, da greva počivat - tak, da sva se celo popoldne stiskala (no, kolker nisva na wc letala user posted image )

Spomin - kaj šele bo? Ja verjetno kot pri meni - samo na slabše bo še šlo user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 462
18.1.2010 14:21:48   
Angel_Tian
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinkica

pingvinkica - kar pripravi se na to, da bo tudi tvoje dete imelo obdobje, ko bo čisto noro na govejo muziko user posted image user posted image Jaz sem bila prav šokirana, ko je Tian nekaj mescev hotel samo to poslušat user posted image

Ojoj... uboga jaz, če bom res mogla to poslušat... user posted image

Zakaj bi pa ti bila prikrajšana ob to "veselje"? user posted image user posted image
Tian je vsakič, ko smo k mojim prišli, takoj prižgal TV na program Golica (še dobro, da ga doma nismo imeli user posted image ) in si je pel in plesal, celo nekaj izvajalcev je potem že poznal. Ampak saj ga je minilo, tako kot vsakega mine user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 463
18.1.2010 14:23:33   
m_o_i
user posted image  ma dam mu jaz domaco musko po nagi ritiuser posted image  lahko pa poslusa siddharto, to pa ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 464
18.1.2010 14:26:57   
emibu
Takole,da se vam malo oglasim.Za nazaj raje negrem brat,ker je res zelo veliko.
Vidim ,da ste na Trojanah uživale.Lepo,lepouser posted image .

Jst sem pa še vedno za zvezki,me že malo panika daje kako bo jutriuser posted image user posted image .
Imam ob 10 zjutraj izpit iz transportnih sredstev(po domače povedano knjiga je iz leta 1954 al celo 45?? notri je pa snov direktno za avtomehanike) tak da ja nisem preveč navdušena. Sem si naredila izpiske,zdej grem pa še use temeljito ponovit, oziroma to se bo zgodilo po kosiluuser posted image

Jutri imam tudi okolista,jooi dobro da sem se spomnila morem poklicat osebno zdravnico e rabim napotnico da mi zavarovalnica plača nek del očal??) Glede useh potrebščin za bebiko,se mi neda več hodit po štacunah tak da sem use prek neta naročila.V kratkem pričakujem še posteljnino in banjico ,ter nosni aspirator (sem naložla nek slikc,lahko si jih ogledate)

Tako upam da nisem česa pozabla napisatuser posted image user posted image

Lepo se imejte še naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 465
18.1.2010 14:52:46   
Angel_Tian
m_o_i - pač imajo mali otroci tako obdobje, boste že zdržale :))

emibu - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jutri in za danes, da ti volje do ponavljanja snovi ne vzame.

Tega aspiratorja jaz nimam, ga niti zdaj ne bom nabaljala user posted image A se take potrebščine zdaj kot "nujne" jemljejo? Presneto, jaz sem čisto nekje za luno mnda z vso to opremo user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.1.2010 15:04:13   
janapan
Punce res ste pridne, kar ne morem pridet noter tolk ste se razpisale...evo jaz se samo na kratko javljam

JE BILO GOVORA O DOLGOČASJU: Pa naj pride katera meni pomagat, v službi gužva do sto ampak to že pol leta odkar sta šle dve sodelavki šle na porodniško in sem dobila še vse njune projekte, kar pomeni da resnično delam na kubik, kakšen dan ne grem niti lulat ; ) imam pa lepo delo - arhitekturno projektiranje.
No popoldan pa šibnem po hčerkico 2,5 leti v vrtec in eno urco kaj pospraviva dokler ne pride mož in jo prevzame, da grem popravljat svojo magistrsko iz ekonomije, sem nekje na 120 strani ....tako da moram še oblikovat in pošteno skrajšat...in pol je ura 9, ko spravim mojo miško spat in se zvlečem na kavč. Mal mi voda teče v grlo ker želim končati pred rojstvom ki je ocenjeno na 5.5.

3D ULTRAZVOK: Imam v sredo 20.1. ko bom v 26 tednu, super se že veselim ampak res. Bi morala imeti šele 3.2 ampak imam takrat eno predstavitev na občini in sem poskušala prestavit pa je ratalo za sredo super.

Kupujem še nič ne, sem sicer želela kupit kakšen pajacek na razprodajah pa majo same pliškote pa sem si rekla da bom rajš počakala na novo kolekcijo glede na to da bo pomladni otrok. Ostalo imam vse od hčerkice, ampak sem si zaobljubila da bom pa kakšen nov pripomoček tudi za drugo štručko kupila

IMENA: Midva sva pri izboru imen in kar ne najdeva nič kar bi nama ustrezalo. Ebvo menda bo punčka....Aniko že imava.....želela sva Mia, pa so jo glih dobili naši kolegi, pa Olivija pa jo je glih dobil Davidov sodelavec....tako da zbiram predloge

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.1.2010 15:11:02   
Angel_Tian
janapan - dober tempo imaš ja in zanimivo delo. Bi ti pomagala, ampak jaz sem "samo" za opremo user posted image

No, dve srečnici sta si že ogledali fotke s Trojan. Ostale pa pač jutri ali pa takrat, ko boste svoje maile javile.
Lepo popoldne vsem skupaj.
Midva s Tianom bova sigurno uživala (je moj v popoldanski smeni user posted image )

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.1.2010 15:37:08   
Teja K
Evo mene nazaj v LJ.

za seznam:

kg + 6user posted image
NP 15. 2.

Ta moja G. je zlata, do sedaj mi je čisto vsakič naredila UZ in tko imam že lepo zbirko slikic, danes sem dodala, dve stopali user posted image , iztegnjeno nogico na kateri se super vidijo mišice in kosti, odtis rokice z 5-mi prstki in sliko obraza user posted image ... na hitro mi je naredila tudi mere, po obsegu trebuščka smo v 21t in 6 dni, po še enem obsegu (uuu ne vem katerem - mislim, da glavice) pa 21 t 4 dni, klobasa ni zrasla user posted image user posted image , aja drugače pa naj bi danes napolnila 22t.... mala je tako norela po trebuhu, da sploh ni morala poslušat srčka, ga je našla le za sekundo, pol pa več ne hehehe, leži pa prečno jaoooo... dans je čisto divja.... user posted image

Angel user posted image  dans se mi pa smiliš, k si mogla delat ;-), no jaz pa sedaj za knjige user posted image  stroškovno računovodstvo...

Emibu držim jutri pesti in verjamem, da boš naredila user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 469
18.1.2010 15:44:25   
jolcica
jst se pa ubadam s seznamom kaj rabiš za novorejnčka ima kakšna kakšn seznam sicer jst imam enga pa vse tko  čudn piše...??user posted image user posted image user posted image user posted image

Emibu vso srečo bom držala pesti :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.1.2010 16:04:31   
MiniMiska
Hej.

Danes le eno vprašanje: katero vzmetnico kupiti za user posted image ? Tole sem danes videla http://www.soncek.si/si/vzmetnica-soncek-deluxe-120-x-60-cm-akcija-i11831.shtml - pozna katera in kakšna so mnenja?

Posteljica je izbrana - Lip Poljčane Tim, zdaj pa razmišljam še o sočasnem nakupu vzmetnice na soncek.si.

Lepo popoldne.

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.1.2010 16:15:36   
emibu
jolcica-pojdi v baby center imaš prau prisrčen narejen seznam potrebščin jst sem se večinoma po tem ravnala+ seznamček ko sem se včlanila v baby klub v dm-ju ta dva sta mi bila res super drugače pa na netu jih je polno ne kupuj pa usega se ne splača tak mal po občutku jst sm aspirator uzela k se mi ni zdel neki drag 4 eure???

no zdej pa res morm za knjige dan se izteka papa*

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.1.2010 17:02:24   
sabri
Oj oj, nisem še vsega prebrala, sem šla samo pogledat, če je srečanje uspelo. Mi smo se mimo z mojim peljali okol 19.30 ste bile najbrž še tam ane in mi je blo ful škoda, ker je moja spala in se mojmu ni dal v avtu počakat, da bi šla pogledat, če ste še tam pa vas samo pozdravit. Smo danes šele prišli iz štajerske in vam povem, da sva se z mojim kar ornk pogovarjala, d ase preselimo na štajersko in kupimo stanovanje. Upam,da nam ne bo žal zarad financ, ker bo vse na kredo in da bomo vseeno lahko malčkim privoščili kako smučanje, plavanje...
Aja, bom pisala še zvečer v miru, ko bom vse prebrala samo vprašanje, kaj če bi probale imet kako srečanje že prejuser posted image ? Do marca je še tolk daleč, pa lahk poskusimo eno štih probo, ker mi je res žal, da mi ni uspelo pridit.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.1.2010 17:09:50   
m_o_i
hej sabri
predlogi za naslednje srecanje se zbirajo, tak da kr z besedo na danuser posted image  potem se bomo pa fockaleuser posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.1.2010 17:27:44   
fiška33
Lep pozdrav

Tudi jaz sem imela danes pregled (25t3d), ampak smo na žalost samo srčka poslušali. UZ je v ordinaciji čez hodnik, tako da ga btw ne more vsakič narest user posted image . Spodaj je še vedno vse OK user posted image
Danes so mi delali tudi test za sladkorno. Ob 9.30 sem morala prit tešč, in v laboratoriju, ob 10.30, so mi dali za popit tisto sladko tekočino. Sploh ni tako grozno, kot sem si predstavljala. Bilo je manj sladko, kot mi naredi tašča malinovec user posted image . Pa že krulilo mi je, ker mi je že itaq primankovalo cukra user posted image . Čez eno uro so mi vzeli kri, dve epruveti, rezultatov še nimam.
Me je pa danes zdravnica opozorila, da naj bi se zredila max pol kg na teden, ker sem baje prekoračila. Jaz pa sem bla tak ponosna nase, ker sem od prejšnjega pregleda pridobila samo 2,4 kg, kar je blo najmanj do sedaj, pa še prazniki so bili vmes user posted image . Menda si lahko tudi kak sadni dan vmes privoščim user posted image . No, jaz računam, da pa naslednjič res ne bo panike, ker je obdobje prazničnega prenajedanja mimo user posted image . Edino, kruh pa margarina pa marmelada mi zadnje čase full pašejo user posted image .

San, fino si to napisala o oblekcah in njihovih številkah. Jaz se ravno s tem ubadam, kolk ta malih cotk sploh nabavit. Pa vidim, da bom nekako (sicer s težavo) kar počakala na cunjice od nečakinje, ki je zdaj stara 3 mesece, nabavljala pa bom pol, ko bo naša ta mala rojena. Tašči sem pa tudi povedala, kako ta mali to hitro prerastejo, tako da od nje smo že dobili jeans oblekco št. 74 in bundico - št. 81 user posted image .

Kar sem jaz pofotkala na srečanju, se zaradi mene lahko objavi, od A_T pa jih moram še prej prečekirat, če sem na kaki preveč fotogenična user posted image . Babe, super ste, sem se bala, da se boste bolj fine delale. Pol ko smo si naročile pa ta drugo rundo sladkega, pa sem vidla, da smo kar na isti valovni user posted image .

Emibu, držim pesti za jutri!

Srečanje marca se tudi meni zdi tako pozno. Jaz sem kar za enkrat na mesec od zdaj dalje. V zadnji rundi srečanja bomo pa ta zgodnje že bebice s sabo pripeljale user posted image

LP

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 18.1.2010 17:33:06 >

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......