|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
18.1.2010 9:09:46   
Teja K
kiki pri ljubljanskih nosečkah je bila ena na tem pregledu. Lahko tam preveriš kako in kaj... je bila pa full zadovoljna s pregledom, jaz sem že pozabila, kje je opravljala pregled, ampak je resssssss bila fulll zadovoljna... preberi si tam izkušnjo, boš hitro našla, ker je malo strani, pa mislim, da je ene dve od zadnje nazaj napisano, lahko pa jo tudi vprašaš če so delali meritve, pa ti bo ziher povedala.

(odgovor članu kiku)
Neposredna povezava do sporočila: 426
18.1.2010 9:10:13   
Angel_Tian
kiku - Pia in Tian sta se celo skupaj do Trojan pripeljala user posted image Je pot bila kar zabavna. Tian je hotel vse mogoče izvedet od Pie, njej pa je najprej bilo še malo nerodno. Tako da smo dali skoz vse- od pogovora, smeha in tudi kreganje user posted image user posted image
Ampak ja, sta se razumela.

A tvoja G sploh kaj dela??? Mislim, takile pregledi pa niso za nikamor.

barvar - gospe kelnarce so nas res malo čudno gledale in do konca našega srečanja nismo mogle ugotoviti, zakaj. Ker obnašale smo se zelo lepo user posted image user posted image

teja k - user posted image user posted image za današnji pregled.
Kako lahko glih meni rečeš, naj tele čveke pazim? user posted image user posted image user posted image

Joj, ampak nekak ne morem pozabit, kaj so mi čveke na Trojanah izjavle. Da na slikah tako strogo in resno delujem user posted image user posted image user posted image Še zdaj nisem k sebi zarad tega prišla user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu kiku)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 9:10:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 9:16:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
18.1.2010 9:17:40   
m_o_i
lepo smo se obnasale, ja! zaj razmisljam, ce jih ni motlo to, da smo reorganizirale tist postoruser posted image  

narocile bi pa (najverjetneje) vec, samo ce bi kdaj svoje tazadnje prinesle do nas in vprasale glede tega... jaz vem, da sem jo 10 min gledala, kdaj me bo pogledala, da sem jo lahko koncno prosla, ce pride do mize in da narocimouser posted image  (tadrugo rundo cukrauser posted image )

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 430
18.1.2010 9:17:58   
jolcica
dobro jutro punce :)))

no jast pa dones tudi kar doma,,,,, ja ponoči smo meli kar pestro malo blj smo bili na wcju kot pa v pojstli :( drugače pa sm mal potegnila in zaspala za v službo sicer tam me razumejo in hvalabogu in pravjo da kar naj doma ostanem :)) drugače pa zdele bratec prnesu trojanske krofe samo zame domov...mmmmmmm..... sm teli krofi so me čist obsedli :)) joj mene :))) aja glede srečanje jst sem za da je marca :))) bodite lepo se grem počas med knjige je fajn če sm že doma da mal izkoristim pa že za šolo kj nardim :)))

my little angel :)

Neposredna povezava do sporočila: 431
18.1.2010 9:19:27   
kiku
Teja havla, bom poiskala..

zivepo...Nal? Jošt?...morda imena bodočega naraščaja (kar bi onadva želela)?

verjamem da je vsak pregled dobrodošel...očitno manj veš boljše stojiš po logiki G..

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 9:21:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolcica)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
18.1.2010 9:22:57   
kiku
m_o_i mogoče je bila natakarca napačnega spola pa tvoj lep pogled ni zadostovaluser posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 434
18.1.2010 9:25:33   
kiku
zivepo kaj pa mamica bi se strinjala z Joštomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 435
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 9:26:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kiku)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
18.1.2010 9:27:40   
Angel_Tian
m_o_i - odličen opis dogajanja  Ampak jaz pa še vedno ne vem, kam si je Tian ono kelnarco skoz vlaču 
Kako ne veš, kaj jaz delam sploh v službi? Samo zaradi vas sem tu Če pa dobim za to še kaj plačano, se pa seveda ne morem bunit

zivepo - maladva sta bila legende, kljub tem "težavam" z imeni ja  Tian je v avtu takoj še ono jajčko mogu zmazat, pol ga pa že ni več bilo Sem si potem mogla malo ob radiu pet, ker je bilo naenkrat vse tako čudno mirno in tiho. Je bla pa Pia tolk smešna s Tianovimi skibucki
Si že kaj bolj razmislila, kam boš kaj postavla v sobi?

Bom preverla, kdaj gre moj v nočno. Sicer pa saj se tudi drugače nima kaj preveč za bunit, ko se bomo spet dobile
Ja, Nal je sinek od ene moje prijateljice (ta zivepo si vse zapolni)

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 437
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 9:36:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
18.1.2010 9:57:09   
Angel_Tian
zivepo - naj dodam samo tole

"mami"
"ja"
"ti nisi prava mami"
user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 439
18.1.2010 10:07:19   
Pingvinkica

Jutro punce!

Upam da ste lepo preživele vikend.
Jaz naše dete (oz.njegove brcike) čutim vsak večer, ko se uležem v posteljo. Če ga ne čutim, mu malo pobutam po trebuščku in me butne nazaj user posted image
Edino v soboto zvečer ga nisem čutila, ker sem bila cel popoldan in večer na eni fešti kjer so predvajali glasno govejo musko - očitno je glih tok navdušen nad njo kot jaz - čisto nič user posted image
Ko sva prišla domov in je bila končno tišina in mir, je mali zaspal kot top in ga tud moje rahlo butanje po trebuščku ni prebudilo
Jutri pa morfologija - komaj čakam, da ga spet vidim, pa da preverimo če ni slučajno lulček odpadel user posted image

Vidim da ste uživale na srečanju ob krofih user posted image  Srčno upam, da se vam bom lahko ob naslednji priliki pridružila.

zivepo - hvala za popravek seznama

MiniMiska - ja, novi modeli Jane vozičkov so mi ful všeč. Sedaj samo še čakam informacijo kdaj bodo zares prišli v Slovenijo in kakšna bo cena. Že zdajšnjih 700 eur ni ravno malo... Bomo videli...

Lep dan vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 440
18.1.2010 10:12:59   
Angel_Tian
pingvinkica - kar pripravi se na to, da bo tudi tvoje dete imelo obdobje, ko bo čisto noro na govejo muziko user posted image user posted image Jaz sem bila prav šokirana, ko je Tian nekaj mescev hotel samo to poslušat user posted image

Punce s Trojan, dajte mi na ZS vaše maile, da vam lahko slike pošljem. Hvala.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 441
18.1.2010 10:16:58   
Angel_Tian
Aja zivepo - sem preverila risbo sobe, ki si mi jo poslala. Ti si odpiranje vrat pravilno narisala, jaz sem si potem narobe prerisala. Oprosti. Ampak saj je tak bilo najboljše v živo pogledat user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 442
18.1.2010 11:38:25   
Angel_Tian
Pa ženske, kje ste danes vse???
Me to slučajno "silite" k resnemu delu? user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 443
18.1.2010 11:40:18   
m_o_i
A_T posteno si priznala danes, da si v sluzbi samo zaradi nas, tako da mocno dvomim, da te ktera sili v tazaresno delouser posted image
lahko pa mi pomagas delat spisek, kaj vse se rabi (razen cotk in postlce ter vozicka) za prvi mesec, ko si iz porodnisnice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
18.1.2010 11:45:31   
Angel_Tian
Uh, kje so ti časi. Kaj pa vem, kaj vse se rabi.

Plenice, kremice za ritko, mandljevo olje, alkohol, vatice, dudo, flaške, krpice za umivanje ritke... ma polno takih nekih malenkosti je user posted image user posted image
Jaz bom mogla it enkrat kr v DM pa samo v vozek metat. tam, ko bom vidla, se bom že spomnila, kaj vse sem rabla.
Aja, za sebe ne pozabit onih "vložkov" za v modrček, ko ti bojo zize točle user posted image Jaz sem večinoma samo te blazinice uporabljala pod tesno majčko, modrčka se mi ni dalo oblačit user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 445
18.1.2010 11:46:21   
Angel_Tian
Pa zelo pomembno - za sebe one starinske debele vložke!!!

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 446
18.1.2010 12:17:27   
j.b.
Kje pa naj iščem te blazinice za joške (kje med policami v dm?)
A te starinske velike vložke misliš ene take ko so v beli pakungi z nekimi rdečimi črkami...? Al so tut ene navadne merkatorjeve (tiste ta močnejše kar jih je) ok?

Katere znamke pa priporočate dudke pa flaške? Ena kolegica mi je rekla za flaško, znamke nekaj na A... baje da ima glih prov veliko luknco za pit.

Pumpco za mlekc boste kupile?

Neposredna povezava do sporočila: 447
18.1.2010 12:45:09   
m_o_i
komplet Avent-ovih steklenick z dudo in krtacko za umivanje steklenick je ati ze kupuuser posted image  v BC je cena 18 evrov, ce si vclanjen, drugace je cez 30! jaz sem se ze vclanla v BC in pikapolonico-ostalih stacun itak nimamo tu blizu...
tisto z (ne)nosenjem modrcka bo pri meni enako kot pri A_T; sem pac najsrecnejsa, ce mi ga ni treba na seb met.

ja, moram nabavit termometer za vodo, kremice, plenicke, posodice za vodo, aspirator za noska, nepremocljivo podlogo, brisacko pa tak; tiste stvari pac, ki naj bi bile pri hisiuser posted image  taglavno je nekak reseno (vzela bom paket: previjalna komoda, banjica s stojalom, ene tetra plenice, glavnicek, krtacko, skarjice, stolcek in krpice za umivanje-to znese 276,11 evra), postlco bom narocila pri neckermanu (sem mela katalog s sabo v petek, samo sem ga pozabla pokazat)

o crpalki se ne razmisljam, sem jo pa mojemu pokazala, da bo vedu, kaj kupit, ce jo bomo rabli (zaj pac racunam na to, da je ne bomo)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 448
18.1.2010 12:52:24   
Angel_Tian
j.b. - te blazinice imajo tako v drogerijah kot v BC (jaz sem jih takrat kar v BC kupila).
Za one starinske vložke pa sem mislila take, ki pojma nimam, če še jih sploh imajo. Ne pozanm točne oznake, vem pa, da je bila številka 80. Zgledajo pa v bistvu tako,d a se na hlačke ne nalepijo in so ful debele pa tista vata je z mrežico "oblečena". Mercatorjevih ne poznam, tako da ne vem, kake misliš. Pač glejte, da bodo kake DEBELE in MEHKE.
Aha, sem se spomnila - VIR80 user posted image user posted image

Dudo in flaško sem jaz kupila Avent. Na začetku sem kupila en tak kompletek - duda, dve flaški in tista krtačka za čiščenje. Potem sem samo še pumpico dokupla in celo strelo flašk, pa posodice in pokrovčke za shranjevanje mleka...
Tianu je recimo Avent odgovarjal, sem imela srečo, da nisem rabla drugih nabavljat. Od mojega strica hčerka pa recimo iz teh flašk ni hotela piti in so ji neko drugo firmo potem nabavli. Ne vem, v čem je fora. Prijateljici sem tudi posodila te aventove in niti ni poskušala sineku katerih drugih dajat - pa jih je tudi lepo sprejel.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 449
18.1.2010 13:37:24   
m_o_i
A_T zaj me skrbi za tebe malo-a ti je dolgcas?!

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......