m_o_i
|
v muellerju so se vceraj bli modrcki za dojenje po 8,x evra...kje vidite vi one za 6!? no, sej, dva evra gor al pa dol ,ampak me res zanima... tudi v H&Mu sem nasla komplet dveh za 19,9 evra, tu pa sem prebrala, da so po 15 evrov... mah, nekaj bomo ze kupli danes, ko sem se spravljala pucat, sem na rit dala ene 3/4 pajkice-in so sle gor! te pajkice sem nosla pred nosecnostjo, pa mi niso nic mahedrale, cist lepo so ble oprijete. danes pa tudi SUPER, razen to, da sem, jasno, pas mela pod busijem...tak da je padla kocka-kupim si dvojne bele pajkice(ma za tople dneve mam same bele cevlje, pa morm zdej skombinirat nekaj), dve, tri tunike in to je to! prjatlca mi je danes dostavla tri prehodne jakne(ona pa kuj nekaj hujsa in ji je vse preveliko; je pa vecja od mene, tak da mojega ona bolj malo dobi na sebe, zal), za tunike je ze tudi roko dvignila, da jih je v njeni omari malo morje in da bova midve to pregledale in dostavle k meni. jipiiiii, nem naga okol skakala j.b. zal ne morem pomagat okol dekliscine-nisem bla na niti eni in pravzaprav ne vem niti, kak zgleda iiiii, od mojega sodelavc je danes ponici rodil puncko in je na dopustu, po praznikih, ko pa pride nazaj, se pa zna zgodit, da bo moj doma ostal-lepo se jim bo tole izslo, ceprav ciist neplanirano, da en komplet oddelek(moj in ta sodelavec sta komplet oddelek hihi) tak blizu skupaj narocuje