|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 9:28:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4001
   RE: Majčice 2010 - 2. del
8.4.2010 9:29:19   
Teja K
Emibu, kaj te naj krega... user posted image , če pa si že sama ugotovila, da si potem vrgla vstran 1 mesec... in vem kako ti je hudo k se ne morš zrav spravit, ampak če zdaj stisneš... glej sam 1 teden je.... pol pa nardiš to k... matematiko in boš mela čas za lenarjenje... jaz vem, da ti bo ratalo, tak da me ne razočarja! Go, Emibu, go user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
8.4.2010 9:33:01   
Teja K
Zivepo - triko ali pajkice user posted image user posted image ... ja tudi jaz se tak čudno obračam, ampak se zbudim, ker me Lina začne brcat kot zmešana user posted image user posted image , ampak komaj čakam, da lahko na trebuhu spim... sicer te "ta nove" nosečke še ne vejo, da to ni mogoče takoj po porodu, zaradi jošk in navala mleka... ampak pustimo jim veselje user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
8.4.2010 9:38:23   
Teja K
No da še to povem:

Včeraj mi je končno uspelo do lubenice prit user posted image user posted image v Lidlu, dans pa sem si nove šuhe kupla user posted image user posted image ... včeraj sem še nekaj malega za bebija nabavila (stekleničke, posteljnino, zloženc,... in nastavke za dojenje zase), tako, da sedaj imam skoraj vse, razen previjalne in banjice in še nekaj stvari iz Lekarne rabim in to bo potem to....

še samo počakam, da stanovanje zaključimo in pripravim vse za Lino user posted image , upam, da ne bom prej rodila, hihihi

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 9:40:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 4005
8.4.2010 9:44:33   
m_o_i
bro jutro(danes sem pa mal podaljsala spanje)user posted image

zivepo hihi, mogoce sem res mal nerazumljivo napisala glede premalih cot-jaz bi tiste hlace rada na rit dobila cez dva mesecauser posted image  ko busija ne bo vec...samo kaj, ko so mi bedrce tut zrastle te meseceuser posted image  al pa ce je bil ak cudn luft v omarah in so se skrcle cez zimo tam not user posted image  mah, menda ze ne bom naga okol skakalauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
8.4.2010 10:59:39   
milena2222
Dobro jutro!
Končno dobila previjalno mizo ( dala delat ),pa nič ne štima...tekle krokodilje solze,pa zgleda,da se bo v redu izteklo in bodo vse napake odpravljeneuser posted image HB

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
8.4.2010 12:03:26   
biba88
hello bejbe!!!
sem dans zutri cel roman napisala pol je pa elektrike zmankal pa sem vse zgublauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!
učeri sem kupla prenosno postlco v baby centru iii tok je huda  http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=207813 tkole zgleda sam je v zeleni barvi!! pa še neki cotkuser posted image user posted image user posted image se nism mogla upret!!!skušnjava je bila prevelkauser posted image user posted image
zivepo dolžna sem ti recept za potratno potičko..sory prej nism utegnla..
SESTAVINE:
vzhajano testo:  500g moke 40g kvasa 100g masla 80g sladkorja 1zavojček vanili sladkorja ščep soli 1 žlica krušnih drobtin
biskvit ( spečeš 4 biskvite-2 temna, 2svetla) svetli biskvit: 3 jajca 100g sladkorja 100g moke malo čajno žličko pecilnega temni biskvit spečeš enako kot svetlega le na koncu dodaš kakav v prehu žlico/mogoče dve!
priprava vzhajanega testa jest ga naredim približno tkole-v mleku raztopim kvas s sladkorjem in počakam da kvas naraste metdetem ča raztopim maslo v margerini malo počakam da ni preveč vroče vlijem v kotliček in zmešam s sladkorjem pol pa počas dodajam ostalo in sproti mešam! margarina z mlekom ne sme bit prevroča da jajca ne zakrknejo! tudi recept ni čist natančen v merah ker jest nikol ne merim kok da česa notr! testo ne sme bit leplivo! jaz to probam z kuhavnico, porinem jo v testo in povlečem ven, če gre testo za kuhovnico, se ne odtrga enostavno dodaj še malo moke, odtrgati se mora prbližno 3-5centimetrov nad ostalim testom!UPAM DA SI RAZUMELAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image testo pusti vzhajat približno eno uro.
nadev OREHOV NADEV 1200g zmletih orehov popari z malo vrele vode ( pol decilitra)---če jih boš poparla z mlekom te bo pekla zgagauser posted image dodaj dve kisli smetani in 150g sladkorja( lahko manj lahko več---odvisno če maš rada sladko )malo ruma in cimeta--to je to
SKUTIN NADEV 1500G nepasirane skute sladkaj po okusu in 2-3 kisli smetani
ZLAGANJE POTICE najprej razvaljaj polovico vzhajanega testa bol na tenko ga daj v pekač in namaži z orehovim in skutinim nadevompoloži temen bikvit in ga namaži z obema nadevoma ko to narediš z vsesemi biskviti razvaljaš še drugi konec vzhajanega testa in pogrni potico nato pa še zatisni spodnji in zgornji rob vzhajanega testa!

upam da si razumela je pa to FULLLL dela no ampak jest to rada delam prvič se itak loviš mal user posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 12:25:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu biba88)
  Neposredna povezava do sporočila: 4009
8.4.2010 12:29:52   
m_o_i
ene kuhate(no, peceteuser posted image ), jaz sem pa oprala en stroj cunj, jih obesla, posesala in pomila komplet stanovanje-ma cist sem ponosna na sebeuser posted image  k sesanju se tezko spravim, ker mi je potem muka tisto posodo s svinjarijo pucat(le zakaj tega na TVju ne pokazejo!? ne vem, ce bi kdo kupu potem tega rovusa spljohuser posted image )

zaj ap mal do sape pridem in jo sibnem v knjiznico. vceraj sem cel dan s sabo knjige nosla, samo do knjiznice pa nisem prisla. valda sem mogla po stacunah hodit in kofetkat...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 12:38:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4011
8.4.2010 12:45:34   
m_o_i
zivepo kava bo meni tezko pri uhah ven gledala user posted image  sem tok zreducirala konzumiranje te dobrote, da me skrbi za moj nizek pritisk(no, pa sej tasca pomaga, da mi obcasno narasteuser posted image ). ce spijem tri na dan, je veliko (upostevaj pa, da sem vcasih spila tudi po 10 ali vec kav).

tak da, tole kofetkanje je zadnje mesece bolj fraza...
ti pa le prileti na tisto vroco cokolado, ko sem ti jo dolznauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4012
8.4.2010 12:48:24   
julka8
živjo majčice!

zadne čase se bol malo javlam se vidi da ne morm mirvat in skos neki prčkam naokoluser posted image user posted image pa še vreme je tak lepo sm bol zuniuser posted image user posted image user posted image
drgač utrujena sm tut jst, zatekajo mi gležnji in dlani, mislm pa da tut v obraz neki zatekamuser posted image user posted image pa bolijo me rebra pa križ...in slabo spim ampak bo že...se vidi da se bližamo h koncuuser posted image

o hlačah sploh ne bi, na srečo mam ene par navadnih črnih trenirk na zvonc tko da mislm da bojo kr prov pršle za začetk...drgačl sm bol ku ne u kavbojkah pa mi vrjetn še en cajt ne bojo provuser posted image user posted image

klupko - js sm oprala tut že ene par strrojev cotk, tetra plenic in postelnine, ampak sm ena izmed srečnic, k sm ffffuuuuuuulllll cotk dobila, res, če bi pa sama kupovala pa zihr ne bi pretiravala k tak ne veš u naprej kako pa kej... štacun je pa res dost in vsak tedn je kaka reklama z otroškimi cotami u akcijiuser posted image perm pa trenutno cote do št. 62 (okvirno) - hmmm, me zanima za kolk cajt bo to mir? user posted image anyone knows...?? sej pol večje so številke, manj smo dobil cotk... ampak se že kup za sproti.. pa tak napovedujejo neko čudno poletje letos, upam da bo vseeno lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

u lidlu bojo modrci za dojenje?? ou morm it kej pogledatuser posted image user posted image

emibu - velik sreče z izpitom iz matematike!! ne obupat še ta tedn zdrž se uči sej bo šlo tko ko vse do zdej!!user posted image user posted image go, go!!!user posted image user posted image sej se ti na konc že mal blede ampak pol je pa tak dobr filing k daš to čez..user posted image user posted image

no zdej sm vas na hitr preletela in pokomentirala zdej morm pa počas cote pobrat k se sušijo in jih zložituser posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 12:59:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu julka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4014
8.4.2010 13:22:28   
Mubi
Pozdravljeni!

No, danes mi je pa malo dolgčas, bom pa malo pokomentirala user posted image

Hlače - Še dobro da sem brezposelna in sem lahko cele dneve v trenirkah user posted image kajti le to še dam nase. kavbojk nisem nosila že od drugega meseca zanositve.... Takoj, res takoj so mi boki zlezli narazen. Čez stegna in rit jih še spravim (sem za hec prejšnji teden probala) vendar med gumbom in lunkjo je pa kar nekaj centinov razpoke user posted image Tudi hlače na elastiko ki sem jih lani kupila mi nekatere niso prav....še posebaj če je še gumb zraven. Tako da živim od trenirk in ene jeans kiklce (edina ki sem si jo kupila in je nosečniška). Ampak saj samo še en mesec, pa bo user posted image

Modrci - sama si še nisem kupila modrca za dojenje. grem enkrat naslednji teden. Sem tudi jaz videla reklamo od lidla....bom šla pogledat, drugače sem jih pa mislila kupiti v mullerju, kjer mislim (vsaj slišala sem tako) da so po samo 6€..... user posted image Jap, treba je pobrskati in se kar dobi poceni stvari user posted image

Oblekice za dojenčka - Ne sekiraj se, boš vse še dobila! Jaz tudi nebi imela nič, če nebi obstajala stran podarimo.si..... dam sem dobila ogromno oblačilc do enega leta starosti, polne omare imam. Čisto preveč vsega user posted image Sem pa imela srečo in so vsa oblačilca odlično ohranjena. Lahko si pogledaš in mogoče kaj najdeš zase! Sem pa tudi pisala lanskoletnim majčicam tukaj na forumu in vprašala če ima kakšna kaj oblek, ki bi jih sicer stran vrgla. In mi je še isti dan ena pisala in sem tudi od nje dobila OGROMNO oblačil, ohranjenost +10 user posted image Nism mogla bit bolj srečna.

spalne vreče - nam so v materinski šoli rekli, da do enega leta starosti niso priporočljive....ne vem sicer zakaj. Jaz eno imam, ki pa je verjetno ne bom uporabljala za spanje..... mogoče jo bom imela v vožičku, če bo mraz zvečer ko se bova sprehajala....ne vem še....

spanje - GORZA!!! kako naj spim?? vse me boli, kar naprej se premetavam in ne najdem udobnega položaja....tako da podnevi hodim kot kakšen zombi okoli user posted image

za konec pa: UŽIVAJTE NA SONČKU!!!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
8.4.2010 13:24:24   
biba88
hey bejbe
zivepo mislila sem maslo pa margarino user posted image user posted image sej je vseen kva daš notr... za nadev je pa tko odvisno jest dam ponavad še mal več in orehov in skute da je na debel namazan pa pol je tut lepš...mal probaš huser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4016
8.4.2010 13:31:38   
j.b.
Punce, kolk ste pa ve pridne!!!
Da mate že tolk vse pripravljeno. Jest sm bla pa sam tolk pridna do zdej de sm presortirala, nč opralauser posted image . Me še čaka v kopalnici v škatlah da vržem v stroj. A de imate oprano do št. 62? Porka mast, jest pa mam prebrano le do 56, kar pomeni da lahko grem še enkrat sortirat... Ehhh... drug teden user posted image user posted image user posted image , Hjuj torba za u P, kje je še to.... Lahko sam upam da me ne prehitiuser posted image
Včeraj sem nabrala regrat za včerajšnjo in današnjo večerjo, mljask, komi čakam pojedino user posted image

Dans zvečer imamo punce sestanek za dekliščino. A ima katera kkšno dobro idejo, za kkšno kazen v npr. kvizu. Nevesta ne sme pit, ker je noseča ...

emibu, tolk si bla pridna do zdej, ne se ustavt, go bejba, go bejbauser posted image
En ful sončen pozdravčekuser posted image

< Sporočilo je popravil j.b. -- 8.4.2010 13:35:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 4017
8.4.2010 14:00:11   
jolcica
žIVJO Majčiceuser posted image user posted image user posted image

kako ste?
pri nas doma dones blj slabo spali vsaj jast imela take čudne sanje, skratka sanjala o službi user posted image user posted image user posted image še šla nejsm pa imam take sanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa križ boli za nameček sm si roko zaležala tko da me tudi roka boli... še dobra da sm dones domauser posted image user posted image user posted image user posted image

no delavci prišli in naredili user posted image user posted image user posted image user posted image no okna so notri sicer bodo še enkrt pršli ko bodo komarnike notri dali in želuzije sm važno da so zdj okna notri da ni več unga prepiha user posted image user posted image

kar se tiče cotk in pranja jast še nič oprala vse lepo v škratli in v vrečkah user posted image user posted image user posted image bom začela šele konc aprila. začetku maja, hvala bogu da imam rok proti koncu mesca user posted image user posted image user posted image

nič bodi te lpo jst rem pa mal na sončka user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

Neposredna povezava do sporočila: 4018
8.4.2010 14:28:42   
farina
POZDRAVLJENE
DANS BILA NA PREGLEDU,bilo vse okej, dobila napotnico za ctg in porodnišnico, na ctg začnem hodit komaj dva dbi pred pdpjem, če seveda že ne bom rodila, ker je ginekol, tud porodničar in imam do poroda te preglede pri njemu, glavica je že nizko odspodaj, odprta še nism, otrok je priblizno tezak 2900g, sm pa že na koncu 36 tedna nosečnosti in naročena vsak teden. delni ultrazvok mi je delal,sam je reko da je vse okej,ajaa edin izcedek imam spet. mislim da si bom dans pripravla torbo.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
8.4.2010 14:50:33   
emibu
Popoldansko javljanje

a ste vidle v Hoferju bodo tut od četrtke ene torbe za 7 eur?? jst bom kupila ono ta rjavo jo bom mela kot previjalno torbo ima veliko žepkov.

Zivepo- itak jo morm nardit bolš da zdej k sm še sama k pa pol zraven enga jokeca matematko študiratuser posted image Probal bomo če bo šlo bo šlo čene pa pač v jok pa na drevo..upam da mi prpopa ene 2-ko bom pa jutr poklicala v šolo in rekla če mi lahko mal zamakne ta izpit za kak teden da bi mela okol 22 ker več pa nemorem mam že 3. maja nemščino izpituser posted image user posted image

teja k- ja če jo bom naredila bom res najsrečnejši majmun pod soncem nouser posted image user posted image user posted image

zize- a pa dejte no nam morte res use sanje pobrat al kajuser posted image user posted image user posted image men j ečist useen jst jih bom že potlačla nekak pod sabo sam da se bo spalooo

res ste pridne,no jst sm mal spet matematko odprla rešla 1 nalogouser posted image in nemorem večuser posted image spanirala sem ribe za današnji rojstni dan in ob 4 jih še spečem ker ob pol 5 je odhoduser posted image čeprou bo treba mojga spet preganjatuser posted image user posted image no naši pobi pa betonirajo zadi najin prizidek...

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
8.4.2010 16:17:06   
m_o_i
v muellerju so se vceraj bli modrcki za dojenje po 8,x evra...kje vidite vi one za 6!? no, sej, dva evra gor al pa dol ,ampak me res zanima...
tudi v H&Mu sem nasla komplet dveh za 19,9 evra, tu pa sem prebrala, da so po 15 evrov...
mah, nekaj bomo ze kupliuser posted image

danes, ko sem se spravljala pucat, sem na rit dala ene 3/4 pajkice-in so sle gor!user posted image  te pajkice sem nosla pred nosecnostjo, pa mi niso nic mahedrale, cist lepo so ble oprijete. danes pa tudi SUPER, razen to, da sem, jasno, pas mela pod busijem...tak da je padla kocka-kupim si dvojne bele pajkice(ma za tople dneve mam same bele cevlje, pa morm zdej skombinirat nekaj), dve, tri tunike in to je to!
prjatlca mi je danes dostavla tri prehodne jakne(ona pa kuj nekaj hujsa in ji je vse preveliko; je pa vecja od mene, tak da mojega ona bolj malo dobi na sebe, zal), za tunike je ze tudi roko dvignila, da jih je v njeni omari malo morje in da bova midve to pregledale in dostavle k meni.
jipiiiii, nem naga okol skakala user posted image user posted image

j.b. zal ne morem pomagat okol dekliscine-nisem bla na niti eniuser posted image  in pravzaprav ne vem niti, kak zgledauser posted image

iiiii, od mojega sodelavc je danes ponici rodil punckouser posted image  in je na dopustu, po praznikih, ko pa pride nazaj, se pa zna zgodit, da bo moj doma ostal-lepo se jim bo tole izslo, ceprav ciist neplanirano, da en komplet oddelek(moj in ta sodelavec sta komplet oddelek hihi) tak blizu skupaj narocuje user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
8.4.2010 17:33:09   
strelkica
Ojla bejbe!!

Veste kaj sem pa jaz sanjala danes? Da sem doma rodila in to punčko z fuuuulllll lask, ki so bili precej dolgi, skodrani in ognjeno črni. pa porod je bil tako lahek da je kar padla ven hahahahahaha...bog ve kaj to pomeni?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
8.4.2010 17:36:14   
m_o_i
mogoce je pa kaj preroka v tebi-nam bos sporocila enkrat maja user posted image
jaz sem v sanjah tudi ze rodila in dete pozabla v Puser posted image , drugic sem pa lezala z njim na postelji, z glavama skupaj in se mi je taaak smejckal s tistimi brezzobimi usteciuser posted image

za prve res upam, da niso preroskeuser posted image  bemtis, se v slovenske novice pridem, ce bom mulca v bolnici pozablauser posted image

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
8.4.2010 18:17:49   
strelkica
hahahahahahaha ja to pa res...Ne vem če se bodo, kder naj bi bil fant, edino čupast j pa lahko. Jaz sem bila tudi ko sem se rodila sem imela čisto čne lase, pa kar čupico, potem pri enem letu pa sem imela čisto bele...Saj ne bi imela nič proti če bi imela punčko ker imam že dva hanta, ampak so se v petek taaakkkooooo lepooo videla jajčka in lulček da skoraj ni varjante

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 18:45:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?