klupko
|
Dobr večer :) Vsak dan vas berem, ampak sem bolj lena za kaj napisat, ker me tako zmatra služba, da ne uporabljam več ne rok ne nog, samo oči. Vidim da na polno pripravljate...pri nas je kar malo ustavilo..malo gledam ko pišete da imate po par strojev cunjic za otroka..kaj pa rabite toliko? Mislim...jaz po mojem imam vsega skupaj za 3 stroje s posteljnino in 30 tetra plenicami vred. Ali to imate za več mesecev vnaprej ali kako? Res nimam predstave koliko se vsega rabi. Imam ene 10 bodijev, nekaj pajackov, veliko nogavičk , ene žabice, kapice, tri mako majčke in mislim da je to več ali manj to..namen imam še kako jopičko pa hlačke kupit, za ostalo pa pojma nimam...mlada mamica nima pojma Včeraj sem imela pregled..na hitro je naredil ultrazvok..pravi da je mali težek ene 2300gr in med 40 pa 45cm dolg..zelo natančno Meril je neke pretoke in je menda vse v redu. Moral bi mi vzeti bris za streptokok, pa se je kar nekaj upiral, da je to brezveze in da to naredi parim nosečnicam v celem letu in kar nekaj je bluzil, da nisem več vedela kaj zdaj, a se bojiš da si je nisem zrihtala, al si samo len? Vglavnem ni mi ga vzel in moj je znorel da kaj se grejo, da kaj če bo karkoli narobe s tamalim..potem mi je bilo malo žal da nisem zatežila da naredi kar ima za naredit, ampak kaj čmo. Naslednjič sem naročena 20ega na ctg. Sestra naročila da naj pojem kak krof preden pridem, ker se otroci aktivirajo na krofe. Kar pa res ne razumem..ene pišete o tem, da vam pregledajo maternični vrat, komentirajo kakšna je posteljica in vse, moj pa nič. Res mi ni normalno, da me od prvega pregleda do zdaj sploh ni nič pogledal vaginalno. Če sem sama omenila izcedek, mi je samo napisal Canesten brez pregleda in to je bilo to..brezveze... Kar se spanja tiče...groza zadnje čase..vsi pravijo naspi se še zdaj ta mesec dokler ne rodiš, potem ne boš spala..no, lepo...že zdaj ne spim nič, kako bo potem pa tudi ne vem...sploh ne najdem nobene udobne poze za spat ponoči, pa še včasih me tako trebuh boli da je za znoret..mali pa itak..ponoči se mu čisto odpelje in nori tam notri. Mamica bi pa spala Nasploh se mi zadnje par dni preteguje na veliko in mi ful kožo zategne pa napne in je prav neprijetno na momente..potem pa stokam da kaj dela, pa ga nekaj odrivam, potem se na drugo stran preseli in imamo žurke cel čas. Drugače sploh ne brca več tako kot prej..zdaj čutim samo še to pretegovanje.. Drugače pa mislim, da je vedno neka prostorska stiska in nikoli nimamo dovolj. Vsaj jaz ne...ne maram ko je vse natlačeno pa nametano..zadnjič je bila ena kolegica tukaj in je komentirala kuhinjo...midva sva namreč v mansardi in se v vseh sobah strop spušča na eni strani, tako da je prostora bolj malo..no, meni se zdi kuhinja totalno natrpana, ker je mali prostor in sva komaj najdla kuhinjo ki bi bila dokaj lepa in dovolj mala, da gre noter..potem je tu še jedilna miza in v kotu stojalo za rože. Meni se že tako zdi vse natrpano in zaprto, da mi sploh ni všeč, ampak tako pač je...ko je pa ta ženska začela govorit.."ja, sem lahko daš še eno komodo, v kot lahko zrineš igrače..." govorila je tako kot da lahko v to kuhinjco stlačim to kar imam v celem stanovanju. Groza Zaenkrat pa morava imeti otroško sobo in dnevno skupaj, kar mi je tudi malo bedno, ampak se zavedam da ne gre drugače in se bomo pač prilagodili. Noben ne kadi doma, goste preženem na teraso, ker res ne prenesem smradu od cigaret tako da kakšno leto bo že potrpel najin poba. Saj ne bo tako kmalu rabil zasebnosti. Oh, kar nekaj bluzim in dolgovezim v tri dni..hvala bogu da mi sušilec dela, drugače bi pozabila da moram spat..grem pod tuš, potem cunje zložim in grem.. Dragega danes ni, v nočni je, tako da bom lahko naglas stokala če me bo spet kaj bolelo ponoči..ampak srčno upam da bom lepo spala...i miss that... No, tudi vam želim dober spanec in čimmanj muk s spomladansko utrujenostjo, zatekanjem, alergijami in podobnim.. Papa
|