|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
9.4.2010 10:56:13   
fiška33
Farina, meni je rekla, da ko čutim gib, narišem križec. Naslednjega giba ne označim, če ne mine več kot 5 min. Nižje dol, ko so pa ure, pa označiš, do katere ure si začutila 10 gibov. Tak je meni razložila user posted image .
Jaz 10 gibov čutim nekje do 15h.

Upam, da imamo enake tabelce :)

LP

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
9.4.2010 11:09:32   
farina
Naslov tabele je registracija plodovega gibanja, mislim da imamo enake in hvala za pomoč

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
9.4.2010 11:25:32   
Angel_Tian
moi - upam, da te slabost ne daje preveč. Kaj drugega ne morem rečt, ker s temi slabostmi sploh nimam izkušenj. Rečem le - srečnica jaz user posted image

Denar od občine moram pa jaz it kar na občino urejat. Obrazec lahko iz neta dobim, nesem na občino skupaj z davčno in rojstnim listom. Tako je bilo prvič, se bom pa naslednji teden šla pozanimat, če je še vedno tako. Tak al tak imam za njih še vprašanje glede znižanega plačila vrtca. Mi bi kar prav prišlo, če bi lahko namesto 190 plačevala spet 150 mesečno - vsaj med porodniško no.

gromska in fiška - vaju bom potrebovala malo za informacije o slingu user posted image

teja k - se bom poboljšala, da ne boste v skrbeh. Sem že pridno po praznikih šla na dopust pred porodniško in imam toliko nekega dela, da se mi zdi, da sem že kak mesec doma. Pa tudi z dnevi sem že čisto izgubljena user posted image Me pa pridno dnevno kličejo iz službe za kako stvar user posted image No, naj se popravim, prvi dan (v torek) me niso klicali. Potem v sredo pa že. In šef je rekel, da se je zelo trudil in upiral, ampak ne gre brez mene user posted image user posted image
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, in danes ti je zadnji delovni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zivepo - hvala, da si me kontaktirala in babncam javila, da še le nisem v rimu user posted image

san - berem, da je pri tebi živahno kot pač stalno user posted image Odtoki gor al dol, samo da še tebi zdajle prehitro kaj ne odteče user posted image

Aha, spomladanska utrujenost - pri meni nima časa na vrsto prit, vsaj zdajle še ne, ko sem komaj cote začela skupaj spravljat. Potem je treba še previjalno usposobit pa postlo za bebo pripeljat in sestavit, pa v nabavi za kozmetiko in ostale pripomočke še tudi nisem bila user posted image user posted image Aja, pa pred porodom morava z mojim še obvezno ta strop v kopalnici končat, ker bo drugače ostalo narejeno točno toliko, kolikor nama je pač v torek uspelo narest user posted image

fiška - ne verjamem, da imate tako zelo prašno, da bi se ti take gore prahu nabrale na postelji, če jo zdaj postaviš.
Hahahahahaha, vse roza. Dobro me je nasmejalo tole.

emibu - vse boš lepo spravila v sobo, saj 9 m2 niti ni tako malo.

Če smo že pri pohištvu, zivepo, a ti imaš otroško zdaj že dokončno porihtano?

j.b. - tile zadnji delovni dnevi so vedno najtežji. Sploh če je sonček zunaj. Jaz sem tudi komaj zdržala in sem kot vojak odštevala sitno user posted image Saj bo, še malo in boš tudi ti rešena.

CTG - jaz ga sploh nimam. Je to obvezno? Pa preglede imam tudi na 3 tedne in ne na 2. In komaj naslednjič dobim napotnico za porodnišnico, ko bom ravno zaključila 37. teden user posted image Bi mogla kaj spaničarit?? user posted image user posted image user posted image

moi - vaš mulc se bo kopal v cotkah, saj niti ne bo uspel vseh sprobat user posted image user posted image Pa saj ni treba kupovati, če toliko stvari dobiš, itak tako hitro vse prerastejo in potem se roba samo nabira. No, jaz nisem imela te sreče, da bi dobila cotke in smo vse kupovali. Zdaj bo vsaj za prvi mesec mir, potem pa bo treba kaj kupit, sploh če bo punčka user posted image Če bo pa fantek pa tak ima komplet garderobo.

kati - uuuuuuh, tole s štunfi je mene samo že ob branju skuhalo, kaj šele, da bi nosit mogla. Boga no, saj še samo malo ane.

moi - user posted image user posted image user posted image a ti mi kr plave nabijaš? Grrrrrr. In motiš se, doma me moj dragi jezi. Sploh zdaj, ko je z nočne in se zjutraj noče spravit spat. On bi kar nekaj, ampak pravzaprav nič konkretnega počel. Jaz pa ne morem samo sedeti in ga gledati al pa cel dan ležat zraven njega. Tak al tak vse delo, vse te priprave mene čakajo, on pa je pri tem bolj moteč kot pa koristen faktor user posted image

V svojo garderobo še nisem prodrla, da bi presortirala cote. Zdajle imam 3 trenerke, ki še grejo na mene in upam, da bo do poroda vsaj to za oblečt. Poletnih hlač pa vprašanje, če bom kaj našla za nosit. Eh, kupovala ne bom nič, bom že nekako skombinirala - sem tako v prvo tudi delala. Sicer pa če bo lepo poletje, kake kratke hlače si bom že navesla na sebe. Nekak sploh nisem ena izmed tistih fulare urejenih nosečnic in potem mamic user posted image Pač s cotami škrt sama do sebe hahahahaha.

Modrčki za dojenje po 7 eur? Fino, bom šla pogledat, zdaj ko si lahko privoščim iti tudi dopoldan v trgovino user posted image
Sva pa z mojim včeraj v šparu kupila za vse tri krocke. S tistim kupončkom iz reklame (ki smo jih kar tam na blagajni iz reklam potrgali user posted image ) so bili eni samo za 5 eur user posted image

teja k - prav nič ti ne zavidam tole slabo spanje. Kot tudi ostalim ne. Jaz super spim. Edino na trebuh bi se kdaj vmes rada vlegla.
In kdo me bolje pozna kot ti user posted image user posted image user posted image res sem deloholik in stalno nekaj najdem za naredit. Kaj morem, če smo eni pač bolj "živčki". Pri meni je bolj to problem, da se pa moj kar okoli mene mota in mi je v napoto. Ko bi vsaj kaj koristnega naredil, tako pa res samo gužvo zna delat in težit. Če pa mu rečem, kaj naj naredim, se pa spakuje, ker ga komandiram user posted image user posted image user posted image Že če bi samo za sabo pospravil navleko, bi mi veliko naredil, tako pa mu je tudi to odveč.

Kolesarjenje - Tian ima povsod neka kolesa in za rojstni dan bo od tasta (ker je on tak tapravi kolesar) nekaj bolj "profesionalnega". S trikolesom mu dobro gre, s kolesom s pomožnimi je tak tak, ker mu nekak ne uspe zagonit. Bomo videli kako bo.

emibu - UČIT se spravi. Ne se zezat zdaj punca. Veš, da tukaj vse navijamo, da uspeš za šolo čim več narediti do poroda. Ajde, kaj čakaš user posted image

moi - user posted image user posted image user posted image da tako pridno čistiš in seveda, da se ne boš cele dneve naga sprehajala naokrog user posted image Čeprav, tašči bi pa dala povod za kako zanimivo debato user posted image user posted image

strelkica - prav tako kot opisano ti želim lahek porod user posted image

klupko - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se mogla nasmejat temule s tvojo sodelavko. Pa z enim bountijem na dan ne bi zdržala niti en dan, tako da se kar lepo pridno normalno prehranjuj še naprej user posted image Je zdravje le na prvem mestu (vsaj pri tistih, ki imajo tudi možgančke tam, kjer morajo biti) user posted image

Evo, lušte za lubenico so narejene. Bo treba kupit kako user posted image
Mleko pa jaz že od večno prekomerno pijem. Njami, sploh hladno je dobro user posted image

aninchy
- jaz imam naslednji pregled 28.4.

j.b. - uuuuuuuuuh, tole je pa resno za znoret glede tvoje namestnice user posted image Upam, da dobiš zdaj kako tako, ki bo znala opravljat tvoje delo. Si pa znam predstavljat, da boš med porodniško zelo klicana oseba user posted image (bova na istem).

sabri - prav lepo praznovanje vam želim in seveda vse najlepše tvoji mali user posted image

zivepo - ah daj no, Pia pa letos očitno res nima neke sreče z zdravjem user posted image Boga mala, čuvajte se.

drim - lepo se pazi in poskušaj še malo zdržati v enem kosu user posted image

teja k - evo, vidim, da sem površno prebrala. Ni ti danes zadnji delovni dan še, ampak šele naslednji petek. No, upam, da ti hitro mine.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zdaj pa ne vem, če ni moj post dolg za celo stran user posted image user posted image Ampak me sploh ne briga. Meni je važno, da sem vas uspela prebrat. Zdaj grem pa obešat cotke in do konca presortirat cifre nad 74 user posted image

Pridne bodite in uživajte, jaz pa se javim zdaj malo prej, da ne bom še kdaj tolk na dolgo nakladala: Nič ne bom zamerila, če bo katera kar preskočila branje mojega posta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 11:33:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 4054
9.4.2010 11:41:35   
Teja K
Angel user posted image ... ja naslednji petek je zadnji delovni dan, ampak v sredo imam dopust, ker imam pregled, tako da dejansko še 4x pridem v službo user posted image ... Tako, sedaj pa je ura že skoraj 12 in moram domav ležat, razen če si premislim in vseeno zavijem k frizerju na kratko frizuro user posted image user posted image , me je moj dans mal razjezil, pa mislim, da bom kr lase za enih 10 cm skrajšala... kaj pa se ne obnaša lepše user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
9.4.2010 12:03:25   
emibu
Dobro jutro

ne ne nisem tok dolg spala,sem se tut matematko učila user posted image user posted image

Šola- jst nisem u šolo hodla,zato ker prvič sem krvavela v 8 tednu in mi je G svetovala naj raje počivam sploh pa ena ura vožnje usak dan samo v eno smer z busom ubija,pol sem p še sama pomisnla da itak drugo leto nebom mogla hodet ko bo bebek ker pač ga nebi  mogla cel dan od 6 zutri pa do 4 ko bi pršla domov pustit samga,in mi bo lažje da se navadim letos po izpitih ko pa da pol use na novo in izpiti in bebek bi blo velik težje se navadit se mi zdi..sem pa še na začetku do januarja zabušavala (skratk anaredila nič) januarja zagrabla in sem na poloviciuser posted image z izpiti pa še kr lepe ocene sem pokasiralauser posted image ampak zdej bi rada to matko pa nemščino spacala pol grem pa na dopust oz. do konc maja delam samo seminarske in basta. junija pa še tistih par izpitov tak da bi do septembra ko se začne 3.letnik se lahko vpisalauser posted image čeprou kaj mislite bi mi pustil it v 3. letnik pa da bi še v tretjem naredila kak izpit za drugega??seveda se ne zanašam na to ker bo potem sam drugo leto več,me pa zanima za usak slučaj??

Angel_tian - sj se spraulam sam joi no spet jamram grrrr porkaflik no tol epokomentiram pa grem  nazaj za knjige ker potem popoldne grema z mojim in nebo nič z učenjem bo pa sobota zato bolj aktivna mi pride še en mal pomagat..

Meni je pa dans tak slabo,ke iz želodca mi use gor rine,pa še hvala bogu se je začel ta cvetni prah in ostale ****rije tak da sem taka ko zombiuser posted image nos mam pa tak čist u pi*di in pol sm si z unim špricnla u nos in začela krvavet iz nosa po tem?????user posted image user posted image user posted image res bjutifelno use skupi

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
9.4.2010 12:07:22   
drim
Tole beleženje gibov je tudi meni mala uganka. Sem bila priklopljena na ctg, ki je imel to funkcijo, pa je potem porodničar naštel 10 gibov v 25-ih minutah, tako da očitno vsak šteje user posted image Za domov pa mi je razložil, naj označim gib, potem se malo umiri (ni definiral malo), nato pa spet gib in označim. Tako, tudi če nisem najbolj pri stvari, naštejem 10 gibov vsaj do kosila, če ne že prej. Je pa res, da moj otrok ima še malo več placa kot nekateri drugi, ki so že skoraj zunaj user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
9.4.2010 12:20:39   
emibu
Hvala bogu še nimam te tabele,jih pa naštejem že tak al tak 10 brez problemov samo kaj pa ko jih enkkrat ne več??? takoj v P?

(odgovor članu drim)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
9.4.2010 12:37:22   
farina
kako imate te ctgje, vsakokrat v bolnici?jaz imam do pdpja,pri svojem ginek.pol pa dva dni prej če še ne bom rodila se grem v porodnićnico naročit. po mojem je odvisn če je ginek. tud porodničar,te si kar pri njem.
glede tabele bom pa pol vidla nasled, teden,če jo prav izpolnjujem.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
9.4.2010 12:55:34   
farina
emibu, če pa dva dni zapored ne čutiš teh deset gibov otroka, pa kar do ginekologa.

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
9.4.2010 12:57:37   
j.b.
Pri nas so CTGji kar pri G, kdaj pa nevem? Mi še ni nč omenil ... Jaz tabele nimam, me pa vsakič vpraša če kej brcamo ...

naj vam sporočim da sem že precej bolš volje kot zjutrajuser posted image user posted image user posted image  V moji glavi sta tako dve nasprotni mnenji (dva glaska), zjutraj je preglasil glasek za sekiranje, sedaj pa je na vrsti glasek za "dol mi visi" user posted image user posted image user posted image  Sem šla iskat kavo, in sem lepo naslonjena na stol (počivamuser posted image ) in sem se odločila da imam 15 min odmoruser posted image user posted image user posted image
Bo mene šiht sekiru ... NOOOOOTuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 13:01:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu farina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4062
9.4.2010 13:02:22   
Aninchy
j.b. - pravilno si se odločla! user posted image user posted image user posted image

Tabela - jst je še nisem dobila, pa tudi ne vem, ali jo bom? A to vse dobimo ali je odvisno od G? Sicer pa redno čutim user posted image štejem pa glih ne.... mislim, da je (zaenkrat) kar krepko čez 10! user posted image Je pa najbolj živahen zgodaj zjutraj in zvečer (okoli 21:30 začne skakat)user posted image - ga imam na tajmer. user posted image

No, zdej sem si mal "odpočila" od kosila, zdej pa mal na luft, je taaaak fajn toplo zunii! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
9.4.2010 13:15:09   
K_a_t_i
Evo še jst se na brzino pofočkam (se mi mudi spat user posted image ). Danes sem na dopustu, čakata me še 2 tedna po 4 dni dela. Brojim sitno user posted image . Pol bo pa lih še tok časa, da si kake mineštrice za v skrinjo pripravim, preden grem rodit (upam, da se mi bo dalo...).
Sicer pa gremo danes popoldne pogledat dinozavre v Arboretum. Tamal je neki včeri jamral, da ga bo strah, samo pravi tudi, da bi jih rad videl. Zdej pa vedi user posted image Upam, da si ne predstavlja, da bo doživel Ace age 3 user posted image .

Neč, pridem zvečer nazaj. Nočko!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
9.4.2010 13:20:23   
Aninchy
K_a_t_i - uživaj med dinozavri! Pa pozdravi Dinota od Kremenčkovih! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
9.4.2010 13:25:15   
farina
zivepo, kao moj ginekolog je ginekolog in porodničar,zdaj do poroda sem pri njem, pol pa v bolnici,včeraj mi je nekaj mero,sam ne vem al je to bil delni ultrazvok al kaj druzga, ko sm ga pa vprašala kolk je dojenček tezek, je reko da on  ne meri to aparatih, ampak takoj ve po rasti, sploh ne dela neke panike, vse na izi, reko je samo da to otrdevanje trebuha so kot neki neredni poapdki,ko bom imela redne,bom pa 100% vedla, da še nobena ni bila ki ne bi vedla.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
9.4.2010 13:47:08   
m_o_i
evo mene s potepanjauser posted image
spet sem eno veliko vreco domov privlekla: topla vreca za v vozicek, podlozen pajacek, paket pampersk(3-6 kg-in mi jih ni treba kupovat; 2-5 ze mam dva paketa, enega sem pa mislila se tega kupit in zdaj ni treba), skatla blazinic za dojenje, lanolin in neke gel blazinice za nego bradavic...
tak, zdaj pa res samo se en bepanten kupim in je to TO user posted image

v nabiralniku me je pa cakal set za odvzem popkovnicne krviuser posted image

o stetju gibov meni se tudi ni nicesar rekla; in kolko vas berem, bi jaz mogla ze paniko narest. cez dan namrec redko cutim neke blage gibe, zvecer pa tahuda zurka! jaz sem ze tak na NS rekla, da je mulc po atiju-on lepo pociva in se ne pusti motituser posted image  ce bo pol tak priden tudi zunaj, sem pa totalna zmagovalkauser posted image

vse, ki finisirate (sola, sluzba, stanovanja) - naj vam poteka po nacrtihuser posted image
sem se tok napokala zaj, da se moram malo vlezt in kakega lepotnega vsekatuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
9.4.2010 14:10:24   
sabri
Oj, nisem še brala za nazaj, samo dobre volje sem, da moram še vam pošpecat zakajuser posted image . Tamali bomo za darilo kupili trip trap stolček in sicer ga nisem nikoli nameravala, ker je 180€ od Stokke, ki je fenomenalen. Pa ga bomo dobili za 70€.user posted image Originale.Je pa od 6 meseca dalje, tako da bo ziher izkoriščen. Se beremo.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
9.4.2010 14:30:47   
barvar
En sončen pozdravček iz Ptuja. Jaz sem se že malo martinčkala danes, pa s user posted image sem bila na sprehodu, zdaj pa čakam dragega da se najeva. Bom do jutri spet sama, ker gre v nočno user posted image .
Punce kaj se dogaja z vami, sami lažni alarmi. Tiste,ki smo prve na vrsti pa čakamo... da bi se le kaj prej začelo!
Drim pazi nase, da me na koncu ne prehitiš user posted image user posted image user posted image .
Uživajte!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
9.4.2010 15:19:36   
Teja K
Popoldanski pozdrav!

No da povem, da ker me je moj zjutraj zasekiral, sem šla k frizeru in se vrnila s precej krajšo frizuro user posted image user posted image  (moj obožuje dolge lase) in sem spet vsa sončna in nasmejana, potem pa pridem domov in ploščine so položene in fantastično izgleda (seveda sem bila pri izbiri in določanju črt glavna jaz, ker moj nima slikovne predstave kako bo kaj izgledalo user posted image user posted image ), sedaj pa počasi po sineta v šolo in v nabavo flanc za vrt user posted image , letos samo komandiram... zaštihala je tašča, sadil pa bo David user posted image user posted image , joj kak je fino bit noseč user posted image user posted image , bo treba še ponovit user posted image user posted image

Štetje gibov  - nisem imela niti pri Davidu, pa tudi sedaj še nisem dobila in upam, da ne bom... sicer pa je Lina itak tako divja, da ni panike... verjetno pa pride prav tistim, ki imajo bolj mirne otročke... če prav je potem spet vprašljivo koliko je ta tabela sploh upravičena..

CTG  - nisem imela, nič G. ni omenila, da bi imela, pri Davidu sem imela šele po PDP-ju, in to vsaka 2 dni...

Moi ti maš prokleto srečo user posted image user posted image  , vse dobila (od cotik do bolniške user posted image user posted image ), pa še taščo zravn user posted image user posted image , da si se lahko v klub vpisala!

Emibu ne se sekirat preveč, poskusi stisnit to matematiko, če pa ne bo šlo pač ne bo šlo... SEveda pa držim pesti, da ti bo ratala, pa tudi če je samo 2 user posted image ! Vsekakor sem jaz osebno ponosna nate, ker ti je veliko uspelo, kljub začetnemu "nerazpoloženju" user posted image user posted image .

Kati s presledki user posted image  - a v arboretumu so? Jaz sem včeraj videla na Rudniku, da tudi bo razstava od 16. naprej, se mi zdi... no pa uživaj... pa poročaj, ker David je tudi čisto obseden z dinozavri

Sabri čestitke za uspešen nakup user posted image

Nič zaj pa šibam... lepo bodite

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
9.4.2010 15:57:44   
san
se že dva dni javljam, pa mi ne useva.. mam oba tamaladva doma z vnetimi očmi.
pa vas samo lepo pozdravimuser posted image

aja, pa še to sem hotela napisat, da se nama je z najmlajšim uspelo lepo odstavit in sedaj se že 2 tedna ne dojiva več. sva prenehala za njegov 2. rd, zdej pa en mesec pavze, pa jovo na novouser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
9.4.2010 16:24:09   
jolcica
živjo majčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste?
etole danes zvedla da ima en sodelavec tuberkulozo in da bo že en mesec v karanteni....hallloooo....mene čist kapuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da jo nism kj fasala, kaj pravte a čem to kaj ginekologinji omentuser posted image user posted image user posted image user posted image
drugače me neki v grlu žgčka vrjetno je to sm psihauser posted image

drugače pa samo že en teden pa konec službeuser posted image user posted image user posted image user posted image drugače zamenjave pa še kr nimam nevem kaj si predstavljajo da bom pol ekstra pršla pa predala posle al da bom potegnila upam da ne ker mislim da na to ne bom prristala pa če me imajo za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja glede gibov jast jih ne štejem jih občutim kar čez celi dan tako da pomojem ni panike ko pa enkrt ne bom občutla tko čez cel dan bom en dan jih štela potem pa da vidmo...čeprav nimam pojma tole kak se štejeuser posted image

nič bodi te lepo

my little angel :)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
9.4.2010 16:36:56   
Angel_Tian
zivepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če se nekak nisem mogla odločit kako in kaj. Tole sortiranje me je nekak čudežno zmedlo user posted image user posted image in tako je šlo v pranje vse do številke 74 (ja, pa 74 zraven) user posted image user posted image Samo ne me vprašat zdaj, kak kup cot je tega za zlikat user posted image user posted image user posted image

teja k - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koga pa misliš zdaj ti s kratko frizuro razjezit - sebe ali svojega user posted image

Ma ne morete verjet no. Mojmu dragemu se čisto nič ne ljubi delat pa tako lep dan je, on bi pa kr nekaj po postli poležaval. Pa kak si ta človek predstavlja karkoli imeti, če se mu ne da nič delat. Majkemumilo kak ga mam poln kufer. Pol pa zdaj hoče vsak dan tamalega zraven v vrtec vozit in potem it zraven po njega. Pa sem mu rekla,d a mi je brezveze, da se oba fijakava stalno sem pa tja. Zaradi mene bi tudi sam lahko to delal, ampak potem pa reče, da sam pa ne zna user posted image Mislim. Gre pa glih tolk zraven, da pač pelje in sveti tam zraven, ko jaz malega porihtam. Potem pa še vso kramo jaz tovorim, on pa roke v žep in gremo. Moram še karkoli dodati? user posted image user posted image user posted image
In mali je izrazil željo, da bi šel malo na parcelo, ker je lepo vreme in ni blata. Ampak se mojemu dragemu seveda ne ljubi. Grrrrrrrrrrrr, mislim, da bom jaz to leto doma znorela, če bom svojega mogla preveč gledat.

emibu - le poskušaj se čim več učit, če ti predmet ne leži tolk. In super, če boš še pomoč dobila.

drim - jaz sem pri Tianu tudi imela najkasneje v dveh urah tistih 10 gibov naštetih, s presledki seveda. Tokrat bi potrebovala kar več časa, ampak saj mi G tabele sploh ni dala. Važno, da čutim dete čez cel dan, ponoči pa lepo spimo.

j.b. - user posted image user posted image user posted image user posted image za spremembo stanja user posted image Sem si tudi jaz vzela nekaj minutk za vas. Sem pa z malim v njegovi sobi, on se igra z avtkom na daljinca, ki strelja, jaz pa sem lepo naslonjena ob radiator in šterkam po prenosniku. Moj pa je šel s svojim očetom nekam za priklope za prikolico gledat. Ja, to se mu pa da, delat pa ne.

Naj ga še to zatožim. Ker smo iz finančnih razlogov zaradi gradnje pač pristali na dveh majhnih avtomobilih, se zdaj vsak dan obremenjuje s tem, kako bomo sploh na morje šli. Ker pač hodimo kampirat, si lahko predstavljate, da je ogromno opreme. Ampak imamo pa strešni kovček in letos nameravamo iti na morje samo za nekaj dni in še to takrat, ko bosta mojadva dol, da bomo skupaj kuhali in jedli. Torej bi več ali manj potrebovali s sabo šotor, nekaj igrač za malega, blazine, brisače, zaradi mene bi lahko šli tudi brez vozička (saj bom imela sling)... V glavnem, čisto komot bi šlo. Ampan ne. On si je zdaj omislil, da moramo kupiti prikolico (tudi zaradi nabave gradbenega materiala). Ne vem, ta človek je prvak v zapravljanju. Takoj ko ima nekaj denarja na računu, si neko sranje namisli in takoj zapravi. Eh, se opravičujem, ampak nekak mi gre iz dneva v dan bolj na živce...

kati - uživajte ob ogledu dinozavrov user posted image

moi - user posted image user posted image user posted image za še en tako produktiven dan.

sabri - superca za ugodno nabavo user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
9.4.2010 16:45:38   
Angel_Tian
teja k - user posted image za novo frizuro, še bolj pa seveda za položene ploščice. Super.

Jaz bom mogla it pa še zemljo za balkonske rože in rože nabavit. Še nič nimamo in Tian je tudi že nekajkrat vprašal, kdaj bova sadila.

Uh, dinozavrov jaz Tianu raje ne omenjam, ker bi jih sigurno želel it gledat. Ampak nekako si zdaj ne morem vzet časa za kaj takega, ker imam doma preveč za pripravit še in še vse nabavit user posted image Saj vem, grda mami sem, ampak na jurjevanje bova pa šla.

san - čim prej porihtajte okece tamalim user posted image

Tole z dojenjem se ti pa kar nadaljuje user posted image user posted image user posted image user posted image Dobra si no.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 17:28:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?