Angel_Tian
|
moi - upam, da te slabost ne daje preveč. Kaj drugega ne morem rečt, ker s temi slabostmi sploh nimam izkušenj. Rečem le - srečnica jaz Denar od občine moram pa jaz it kar na občino urejat. Obrazec lahko iz neta dobim, nesem na občino skupaj z davčno in rojstnim listom. Tako je bilo prvič, se bom pa naslednji teden šla pozanimat, če je še vedno tako. Tak al tak imam za njih še vprašanje glede znižanega plačila vrtca. Mi bi kar prav prišlo, če bi lahko namesto 190 plačevala spet 150 mesečno - vsaj med porodniško no. gromska in fiška - vaju bom potrebovala malo za informacije o slingu teja k - se bom poboljšala, da ne boste v skrbeh. Sem že pridno po praznikih šla na dopust pred porodniško in imam toliko nekega dela, da se mi zdi, da sem že kak mesec doma. Pa tudi z dnevi sem že čisto izgubljena Me pa pridno dnevno kličejo iz službe za kako stvar No, naj se popravim, prvi dan (v torek) me niso klicali. Potem v sredo pa že. In šef je rekel, da se je zelo trudil in upiral, ampak ne gre brez mene Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, in danes ti je zadnji delovni dan zivepo - hvala, da si me kontaktirala in babncam javila, da še le nisem v rimu san - berem, da je pri tebi živahno kot pač stalno Odtoki gor al dol, samo da še tebi zdajle prehitro kaj ne odteče Aha, spomladanska utrujenost - pri meni nima časa na vrsto prit, vsaj zdajle še ne, ko sem komaj cote začela skupaj spravljat. Potem je treba še previjalno usposobit pa postlo za bebo pripeljat in sestavit, pa v nabavi za kozmetiko in ostale pripomočke še tudi nisem bila Aja, pa pred porodom morava z mojim še obvezno ta strop v kopalnici končat, ker bo drugače ostalo narejeno točno toliko, kolikor nama je pač v torek uspelo narest fiška - ne verjamem, da imate tako zelo prašno, da bi se ti take gore prahu nabrale na postelji, če jo zdaj postaviš. Hahahahahaha, vse roza. Dobro me je nasmejalo tole. emibu - vse boš lepo spravila v sobo, saj 9 m2 niti ni tako malo. Če smo že pri pohištvu, zivepo, a ti imaš otroško zdaj že dokončno porihtano? j.b. - tile zadnji delovni dnevi so vedno najtežji. Sploh če je sonček zunaj. Jaz sem tudi komaj zdržala in sem kot vojak odštevala sitno Saj bo, še malo in boš tudi ti rešena. CTG - jaz ga sploh nimam. Je to obvezno? Pa preglede imam tudi na 3 tedne in ne na 2. In komaj naslednjič dobim napotnico za porodnišnico, ko bom ravno zaključila 37. teden Bi mogla kaj spaničarit?? moi - vaš mulc se bo kopal v cotkah, saj niti ne bo uspel vseh sprobat Pa saj ni treba kupovati, če toliko stvari dobiš, itak tako hitro vse prerastejo in potem se roba samo nabira. No, jaz nisem imela te sreče, da bi dobila cotke in smo vse kupovali. Zdaj bo vsaj za prvi mesec mir, potem pa bo treba kaj kupit, sploh če bo punčka Če bo pa fantek pa tak ima komplet garderobo. kati - uuuuuuh, tole s štunfi je mene samo že ob branju skuhalo, kaj šele, da bi nosit mogla. Boga no, saj še samo malo ane. moi - a ti mi kr plave nabijaš? Grrrrrr. In motiš se, doma me moj dragi jezi. Sploh zdaj, ko je z nočne in se zjutraj noče spravit spat. On bi kar nekaj, ampak pravzaprav nič konkretnega počel. Jaz pa ne morem samo sedeti in ga gledati al pa cel dan ležat zraven njega. Tak al tak vse delo, vse te priprave mene čakajo, on pa je pri tem bolj moteč kot pa koristen faktor V svojo garderobo še nisem prodrla, da bi presortirala cote. Zdajle imam 3 trenerke, ki še grejo na mene in upam, da bo do poroda vsaj to za oblečt. Poletnih hlač pa vprašanje, če bom kaj našla za nosit. Eh, kupovala ne bom nič, bom že nekako skombinirala - sem tako v prvo tudi delala. Sicer pa če bo lepo poletje, kake kratke hlače si bom že navesla na sebe. Nekak sploh nisem ena izmed tistih fulare urejenih nosečnic in potem mamic Pač s cotami škrt sama do sebe hahahahaha. Modrčki za dojenje po 7 eur? Fino, bom šla pogledat, zdaj ko si lahko privoščim iti tudi dopoldan v trgovino Sva pa z mojim včeraj v šparu kupila za vse tri krocke. S tistim kupončkom iz reklame (ki smo jih kar tam na blagajni iz reklam potrgali ) so bili eni samo za 5 eur teja k - prav nič ti ne zavidam tole slabo spanje. Kot tudi ostalim ne. Jaz super spim. Edino na trebuh bi se kdaj vmes rada vlegla. In kdo me bolje pozna kot ti res sem deloholik in stalno nekaj najdem za naredit. Kaj morem, če smo eni pač bolj "živčki". Pri meni je bolj to problem, da se pa moj kar okoli mene mota in mi je v napoto. Ko bi vsaj kaj koristnega naredil, tako pa res samo gužvo zna delat in težit. Če pa mu rečem, kaj naj naredim, se pa spakuje, ker ga komandiram Že če bi samo za sabo pospravil navleko, bi mi veliko naredil, tako pa mu je tudi to odveč. Kolesarjenje - Tian ima povsod neka kolesa in za rojstni dan bo od tasta (ker je on tak tapravi kolesar) nekaj bolj "profesionalnega". S trikolesom mu dobro gre, s kolesom s pomožnimi je tak tak, ker mu nekak ne uspe zagonit. Bomo videli kako bo. emibu - UČIT se spravi. Ne se zezat zdaj punca. Veš, da tukaj vse navijamo, da uspeš za šolo čim več narediti do poroda. Ajde, kaj čakaš moi - da tako pridno čistiš in seveda, da se ne boš cele dneve naga sprehajala naokrog Čeprav, tašči bi pa dala povod za kako zanimivo debato strelkica - prav tako kot opisano ti želim lahek porod klupko - sem se mogla nasmejat temule s tvojo sodelavko. Pa z enim bountijem na dan ne bi zdržala niti en dan, tako da se kar lepo pridno normalno prehranjuj še naprej Je zdravje le na prvem mestu (vsaj pri tistih, ki imajo tudi možgančke tam, kjer morajo biti) Evo, lušte za lubenico so narejene. Bo treba kupit kako Mleko pa jaz že od večno prekomerno pijem. Njami, sploh hladno je dobro aninchy - jaz imam naslednji pregled 28.4. j.b. - uuuuuuuuuh, tole je pa resno za znoret glede tvoje namestnice Upam, da dobiš zdaj kako tako, ki bo znala opravljat tvoje delo. Si pa znam predstavljat, da boš med porodniško zelo klicana oseba (bova na istem). sabri - prav lepo praznovanje vam želim in seveda vse najlepše tvoji mali zivepo - ah daj no, Pia pa letos očitno res nima neke sreče z zdravjem Boga mala, čuvajte se. drim - lepo se pazi in poskušaj še malo zdržati v enem kosu teja k - evo, vidim, da sem površno prebrala. Ni ti danes zadnji delovni dan še, ampak šele naslednji petek. No, upam, da ti hitro mine. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zdaj pa ne vem, če ni moj post dolg za celo stran Ampak me sploh ne briga. Meni je važno, da sem vas uspela prebrat. Zdaj grem pa obešat cotke in do konca presortirat cifre nad 74 Pridne bodite in uživajte, jaz pa se javim zdaj malo prej, da ne bom še kdaj tolk na dolgo nakladala: Nič ne bom zamerila, če bo katera kar preskočila branje mojega posta