|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
7.4.2010 14:05:46   
j.b.
živjo, se pridružujem utrujenim majčicam.

Tud meni se nekak nč ne ljubi tukej u službi, skoz sam gledam skoz okno in čakam da bo ura tri, da jo kidnem domov. user posted image  Ampak ko pridem domov pa kr oživim, me sonce in Biba spravita u naravo na sprehod.user posted image

Hjoooj, mene junior zdele taaaak brca gor pod rebra, me kr dviguje tuki na stolu, heheuser posted image user posted image user posted image

Fiska, a ti maš CTG vsak teden al kako? Pri nas je pa samo ena pojstla v enem izredno majhnem prostoru, in ostale nosečnice imajo tisti čas preglede ko si ti na CTGju. In se ful sliši v ordinacijo nabivanje srčka … Sicer prostori so ločeni z vrati, sliši se pa ful lepo

Emibu, pa če bi imela previjalno tisto, ki jo na steno obesiš in ti zavzame ful malo prostora?

No, midva sva se pa odločila da si bova preselila spalnico. Tako bova po novem v prostoru ki je velik 5x5 metrov, v tem prostoru pa bo polno omar, postelja, divan-peč (že narejena od prej), gajtrček, al pa kasneje bo prostor še za kakšen gajtrček … Si že predstavljam kako bo s časom, ko bomo večja družina, ko bodo v nedeljo zjutraj prišli otroci k nama u posteljo, bo dovolj prostora za valjanje en čez druzga in lenarjenje... če nebo prostora na pojstli bojo šli pa na peč ... user posted image

Zivepo, folk že ve kdo je delavna oseba, zato mu pa zvoni skoz telefon.user posted image
Kkšn ležalnik maš to? A je to isto kot gugalnik, da je bejbi notr po dnev, kadar je buden?

Pregledi – tut meni jih je G napovedal na 2 tedna zdej do konca, če nebomo kej prej rodili sevede – to bomo pa še vidli.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
7.4.2010 14:24:24   
farina
ojla punce,mi smo dans,uredili očetovstvo,tako da to je,šli smo še v knjižnico pa na kosilo,full hitr me vse utrudi,pritiska me vse navdol, pa otrdeva mi trebuh.
sanje sm imela full čudne,sm baje sfockala svojega ginekologauser posted image upam da jutr ne bo tak.
drgač pa torbe še kar nimam pripravljene,vse ostale je,kot da imam občutek ko bo torba da bom šla rodituser posted image
železo-SICER JEM TISTE TABLETE ki vsebujejo te stvari. kalcij magnezij, železo..

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
7.4.2010 16:10:59   
m_o_i
user posted image kaj je zaj to spet s temi zeliscnimi caji!? prvic slisim...za slabosti oz. bolec zelodec pa jaz ze celo zivljenje pijem nesladkan metin caj oz. onega babe cajuser posted image  v prvih treh mesecih je to pri meni teklo v hektolitrih! po kmecki logiki mi mora manj skodit kot bilokak rupurut al kaka podobna kemijska substanca(beri tableta) user posted image .

evo, avto je ko novuser posted image  zdaj pa ga lahko zacnemo prodajat (ce ktera avto kupuje, naj samo pove user posted image )
nabavit moramo samo se previjalno (naslednji teden), operemo cotke in zlikamo, pa zaradi mene lahko grem rodit! toaletna za v P je od danes naprej pripravljena...v petek grem k sestricni se po nekaj malega zimskih stvari za user posted image  (se vedno ni vsega pregledala, pa me zdaj tak obcasno "preseneti" z najdenim), vceraj sem dobila ponudbo za komplet garderobo za nasega mulca do 8ega meseca starostiuser posted image  in oklevam, ce naj grem ponje-ma tega bo tolk, da glava pece!! a verjamete, da nisem kupla NITI ENE same samcate cotke se (pa je tudi ne bom!)?!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
7.4.2010 16:28:57   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

IZVIRNO SPOROČILO: emibu
no jst morm tut zgruntat kak nj v sobo vlko 3x3 spravim postlco previjalno najino omaro najino postlo (180x200) in najino komodo????mislim da bom use skupi na hodnik prestavlauser posted image user posted image user posted image

user posted image a te jst mal po riti, v sobo 3x3 gre kamot tole vse in ti povem zakaj ker sem jst v sobo 2,5x2,20 vse to spravla tk da aja pa še nočna je bila in TV....

a se ti hecaš??? kak ti je pa to ratal????? a si nalagala v višave???user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3979
7.4.2010 17:02:08   
emibu
http://talent.24ur.com/multimedia/nihce_ni_popoln/karmen-bratoz-petje-ali-kricanje.html?video_section=11935&video_order=last&video_page=1

Punceee!!!! jst mam talent vam rečemuser posted image user posted image user posted image user posted image ne se hecat poslušte kak jim lepo pove na koncuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mojga malega kr premetava po trebuščuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
7.4.2010 17:05:01   
m_o_i
wiiii toto teto sem pa jaz ze v nedeljo gledalauser posted image  pa kak jih je okregala potem na koncu-to je sele blo smeha!!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
7.4.2010 17:10:27   
m_o_i
jaz sem v sobo 2,3 x 4,7 metra dala francosko postlo 200x180, previjalno 95x75, kinderpet 140x70, dvodelno omaro 100x70, komodo 50x70
malo je treba pametno razporedit pa gre cuda in pol v male sobe; no, ta najina ni tok mala, kokr je glupo dolga in preozka-kot da smo na hodnikuuser posted image
aja, dragi je pa dobil novo delovno sobo za svoje carovnalnike in ostalo tehnicno kramo...

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
7.4.2010 17:48:13   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

wiiii toto teto sem pa jaz ze v nedeljo gledalauser posted image  pa kak jih je okregala potem na koncu-to je sele blo smeha!!

jst bi bla na njenem mestu usaj tiho no,sama sem 9 let pela in se učila pet pa nisem šla na ta talent pa po useh teh polomijah vidim da bi kr daleč zgurala,no kaj sem hotla povedat aja to da ona pa reče da ma izšolan glas prosim vas lepo no a je ženska enkrat v življenju slišala šolan glas??mislim d ne uglavnem smehov blo dost jauser posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
7.4.2010 18:53:33   
K_a_t_i
Dobro jutro babe user posted image ,
jst tud ne vem kaj je danes za en dan, samo vem, da sem crknjena za crknit! Tako lepo sonce, jst sem se pa ob 17h komaj privlekla s službe in direkt pod kovter. Še sreča, da je očka Žiga peljal na gradbišče bagrje gledat in da sem mela mir. Drgač bi bla "tečna baba". No sej, verjeten ni čuden, da sem čist crknjena, če sem pa ob 14h požrla celo pizzo in še panakoto čez user posted image . Sem peljala punce z oddelka na zadnje kosilce preden grem in sem "mal" pretiravala.... Pol sem pa samo iskala kam bi se vlegla user posted image .

Čaji - jst nisem nek fen, tko da nimam pojma kaj lahko in kaj ne. Bom pa tud jst pila malinove liste, ko bo čas. Ker teden, pravte, je treba začet? Prvič mi je skor ves ostal - sem žla hmal po začetku pitja rodit (no, najbrž ne zarad čaja user posted image ).

Zivepo, mam podobno user posted image user posted image user posted image kot Emibu - kam si ti to vse v 3¤3 dala? Da nimaš kak čuden meter? user posted image

Čiščenje avta - ja, to si moram tud jst omislit, ko bom na porodniški... ME preganja "še pomnite tovariši" varianta - nimam pojma kdaj sem ga nazadnje spucala user posted image V hiši je simpel - potegneš štrik od sesalca in sesaš + brišeš, v bloku si pa lahk kabl v rit zatakneš user posted image . No, tudi 9. mesec nosečnosti najbrž ne bom tok gibčna, da bi se ga lotla...

Ma ne spomnem se več kaj je treba še pokomentirat, se še pol kej javim. ČAv čav.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 19:45:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3985
7.4.2010 20:04:26   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

kati kok si ti učila malega vozit s kolesom, in predvsem kak dolg je trajal da je zakapču? pii kr ne gre, no sej je ne silim, bo že sam tk me zanima.

To sprašuješ za onega s koleščki, ne? Ma ni glih trajal. Pri ene 2h in 4-5m smo ga dali gor, smo rekli naj potiska pedala. Ampak mu ni šlo. Je bil nekak štorast kolo user posted image Pol je pa ena njegova prjateljca iz vrtca mela Schwina, ki ma tko super razmerje med zicem in pedali in je fant dobil motivacijo - predvsem, ker je punčka že gonila kt zmešana user posted image . Se je samo vsedel gor in je poštekal. Je pa pomojem mel ene 2 leti in pol. Zdej je že "power rider" user posted image , ampak če ti kej pove - unega 3cikla k ga majo vsi (plastik fantastik) pa še kr ne more gont - oz se mora ZELO matrat. Tko da - najbolj odvisno od kolesa in zelo pomembno, da s peto doseže do pedala, ko sedi. Premzat se je pa tud kr hitro navadil (na pedalo). Ma brez problema, res. Je pa naš tamal kr orenk športen tip. Neki je moral po mami in očiju podedovat user posted image .

Sem pokukala kok je Pia stara - bo, zdej zdej, bo user posted image , Punca je še "mlada". Se kr vsak teden pozna pri teh stvareh!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 7.4.2010 20:06:51 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 3986
7.4.2010 21:57:04   
Angel_Tian
Čer babnce user posted image

Evo mene. Nisem prej uspela, se pač pozno javljam user posted image
Danes sem imela pregled - slabokrvnost, zato sem dobila sirup Legofer in še neko malo vnetje, torej sem fasala še Canesten svečke. Ostalo pa je bilo ok. Dete je še vedno na glavi in mi gleda rit, tako da obraza nisem videla. Se je pa zelo lepo srček videl user posted image Naslednji pregled čez 3 tedne, takrat moram spet dati kri in takrat dobim tudi napotnico. Čisto sem jo pa pozabila vprašati za tabelo za štetje gibov. Ampak saj nima veze, saj čutim bebo, tako da vem, da še pridno binca sem in tja.

Na hitro naj povem, da so prazniki bili kar vredu in hitro so minili. Upam, da je tudi pri vas bilo vse ok.
Včeraj pa sem jaz začela s svojim dopustom pred porodniško (no, saj danes so em itak že klicali user posted image ) in z mojim sva se lotla narest strop v kopalnici. Katastrofa vam povem. Material imava doma že 4 leta, ampak sem se mogla zdaj orng razjezit, da se bo to le uredilo. Prej sem stalno samo prazne obljube od mojega poslušala, zdaj se bo pa že naredilo, ko sem doma in lahko pomagam delat. Prav jezna sem, da je moj tak "levi" za vse tako delo in pri vsem čaka na mene, da pomagam ali da celo kar sama naredim. Grrrrrr. Eh, vas grem raje zdajle malo predelat...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
7.4.2010 22:03:03   
m_o_i
zalostna sem...vse siroke hlace, ki sem jih lani nosla-mi zabremzajo ze na bedrihuser posted image  pa farmerke tudiiiiii-pa tak, ko so ble siroke nooouser posted image
evo, za temperature okol 20 nimam NIC za oblect!! ajd, da me ena bela siroooka jakna tisci prek ramen, sem se sprijaznila, ampak da sem zaj se btez vseh hlac ostala...katastrofa nooouser posted image

eeee, ZAJ pa sem se resno zamislila nad pridobljenimi kilogrami, orkadususer posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
7.4.2010 22:12:09   
K_a_t_i
moi, če te kej potolaži - jst mam "samo" dodatnih 8 in mi niso nobene hlače Z ELASTIKO V PASU!!!!, razen trenerke, od prej prav. MA kaj češ, boki in vse kosti okol so šle narazen (sej to ni špeh user posted image ). Za piko na i pa moram še ves čas nosit kompresijske nogavice - une do riti, da ne bo pomote. Dons sem mislila, da se bom direkt skuhala user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
7.4.2010 22:17:36   
klupko
Dobr večer :)

Vsak dan vas berem, ampak sem bolj lena za kaj napisat, ker me tako zmatra služba, da ne uporabljam več ne rok ne nog, samo oči. user posted image
Vidim da na polno pripravljate...pri nas je kar malo ustavilo..malo gledam ko pišete da imate po par strojev cunjic za otroka..kaj pa rabite toliko? Mislim...jaz po mojem imam vsega skupaj za 3 stroje s posteljnino in 30 tetra plenicami vred.user posted image
Ali to imate za več mesecev vnaprej ali kako? Res nimam predstave koliko se vsega rabi. Imam ene 10 bodijev, nekaj pajackov, veliko nogavičkuser posted image , ene žabice, kapice, tri mako majčke in mislim da je to več ali manj to..namen imam še kako jopičko pa hlačke kupit, za ostalo pa pojma nimam...mlada mamica nima pojmauser posted image

Včeraj sem imela pregled..na hitro je naredil ultrazvok..pravi da je mali težek ene 2300gr in med 40 pa 45cm dolg..zelo natančnouser posted image Meril je neke pretoke in je menda vse v redu. Moral bi mi vzeti bris za streptokok, pa se je kar nekaj upiral, da je to brezveze in da to naredi parim nosečnicam v celem letu in kar nekaj je bluzil, da nisem več vedela kaj zdaj, a se bojiš da si je nisem zrihtala, al si samo len?user posted image user posted image Vglavnem ni mi ga vzel in moj je znorel da kaj se grejo, da kaj če bo karkoli narobe s tamalim..potem mi je bilo malo žal da nisem zatežila da naredi kar ima za naredit, ampak kaj čmo.
Naslednjič sem naročena 20ega na ctg. Sestra naročila da naj pojem kak krof preden pridem, ker se otroci aktivirajo na krofe.user posted image
Kar pa res ne razumem..ene pišete o tem, da vam pregledajo maternični vrat, komentirajo kakšna je posteljica in vse, moj pa nič. Res mi ni normalno, da me od prvega pregleda do zdaj sploh ni nič pogledal vaginalno. Če sem sama omenila izcedek, mi je samo napisal Canesten brez pregleda in to je bilo to..brezveze...

Kar se spanja tiče...groza zadnje čase..vsi pravijo naspi se še zdaj ta mesec dokler ne rodiš, potem ne boš spala..no, lepo...že zdaj ne spim nič, kako bo potem pa tudi ne vem...sploh ne najdem nobene udobne poze za spat ponoči, pa še včasih me tako trebuh boli da je za znoret..mali pa itak..ponoči se mu čisto odpelje in nori tam notri. Mamica bi pa spalauser posted image
Nasploh se mi zadnje par dni preteguje na veliko in mi ful kožo zategne pa napne in je prav neprijetno na momente..potem pa stokam da kaj dela, pa ga nekaj odrivam, potem se na drugo stran preseli in imamo žurke cel čas. Drugače sploh ne brca več tako kot prej..zdaj čutim samo še to pretegovanje..

Drugače pa mislim, da je vedno neka prostorska stiska in nikoli nimamo dovolj. Vsaj jaz ne...ne maram ko je vse natlačeno pa nametano..zadnjič je bila ena kolegica tukaj in je komentirala kuhinjo...midva sva namreč v mansardi in se v vseh sobah strop spušča na eni strani, tako da je prostora bolj malo..no, meni se zdi kuhinja totalno natrpana, ker je mali prostor in sva komaj najdla kuhinjo ki bi bila dokaj lepa in dovolj mala, da gre noter..potem je tu še jedilna miza in v kotu stojalo za rože. Meni se že tako zdi vse natrpano in zaprto, da mi sploh ni všeč, ampak tako pač je...ko je pa ta ženska začela govorit.."ja, sem lahko daš še eno komodo, v kot lahko zrineš igrače..." govorila je tako kot da lahko v to kuhinjco stlačim to kar imam v celem stanovanju. Grozauser posted image
Zaenkrat pa morava imeti otroško sobo in dnevno skupaj, kar mi je tudi malo bedno, ampak se zavedam da ne gre drugače in se bomo pač prilagodili. Noben ne kadi doma, goste preženem na teraso, ker res ne prenesem smradu od cigaretuser posted image tako da kakšno leto bo že potrpel najin poba. Saj ne bo tako kmalu rabil zasebnosti.user posted image

Oh, kar nekaj bluzim in dolgovezim v tri dni..hvala bogu da mi sušilec dela, drugače bi pozabila da moram spat..grem pod tuš, potem cunje zložim in grem.. Dragega danes ni, v nočni je, tako da bom lahko naglas stokala če me bo spet kaj bolelo ponoči..ampak srčno upam da bom lepo spala...i miss that... No, tudi vam želim dober spanec in čimmanj muk s spomladansko utrujenostjo, zatekanjem, alergijami in podobnim.. Papauser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
7.4.2010 22:33:33   
m_o_i
A_T nena se vazi, ker si na dopustu user posted image  (moram te malo jezit...doma te tak verjetno nihce neuser posted image ) pa glej, da ne bo prevec plavih napisanih!! mamo te na ocima,aves, tak da ti se kr lepo redno javljaj tu gor user posted image

K_a_t_i v centimetrih se meni sanja ne, kolko me je razneslo, samo se mi res ni zdelo tak velik (malo sem se razsirla v bokih, to ze) in sem prej iz omare zdevala tiste bele,tanke hlace(itak z elastiko v pasu), ker pomladi in poleti sem rada nosla sirse stvari, da me je sproti hladilo...skratka, resno sem racunala, da jih bom ponosla(sploh bele platnene farmerke) letos, da bo pac malo bolj tesno-in meni se to ustavi sred bederuser posted image  ma niti nisem tok jezna kot sem sokiranauser posted image
ma sej vseen-bom ze nekak se tale mesec pa pol preguralauser posted image  

Klupko jaz sem si ze narocila eno CELO noc spanca takoj, ko rodimuser posted image  ce bo treba, samo za to noc nabavim adaptirano mleko, napisem mojemu recept za mesanje, vse pripravim, se zaprem v sobo in SPIM!!!! na trebuhu user posted image  to sem mojemu dala na znanje in ne odstopam od tega! v zivljenju si nisem mislila, da mi bo kdaj problem spat, res ne...
za cotke pa se ne sekiraj-nekaj se itak dobis, ko pridejo obiski, ce pa bo se vedno premalo, bos pa dokupla...jaz ne bi mela niti tretjine tega, kar mam zaj, ce ne bi dobila teh cotk!

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
7.4.2010 22:39:21   
m_o_i
skor pozabla: ste vidle, da od ponedeljka dalje lahko v lidlu nabavite modrcke za dojenje?! slabih 7 evrov bo cena user posted image  

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
7.4.2010 22:58:44   
Aninchy
Jp, modrčki za dojenje za 7€ pa še neki... s kostjo (!!) in lepo podloženi! Sem videla včeraj reklamo, se na polno zalaufala v Lidl... in izvedela, da reklama velja šele od ponedeljka. user posted image Tako da šibam kar zjutraj, ker mislim, da bodo rekordno hitro razprodani! user posted image   Vem pa, da bosta samo 2 obsega: 80 in 85. Si nameravam vzet kar vsakega po enega, ob taki ceni ne bo problem.user posted image

Lahko noč nosečke!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
7.4.2010 23:50:28   
Angel_Tian
katy - lepo, da s Timotejem tako napredujeta in da sta zdrava user posted image
Zdaj je že oni teden, ko vama pride fiška na obisk ane user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo, bo lahko malo vadila, preden bo svojo Vesno v roki držala.

Pa ne delaj lušt z ležanjem na trebuhu user posted image user posted image user posted image To res ni fer no user posted image

zivepo - bravo za pesjak user posted image user posted image user posted image bo Medo lahko užival v svojem kraljestvu.

isabeaux - lepo, da se je tudi tebi stanje pomirilo in da sta z malo ok. Le zdrži še malo v enem kosu.

mubi - malenkost. Sem vesela, če sem te vsaj malo lahko pomirila z besedami. Ne poslušaj onih, ki strašijo, ti si ti in vse ti bo lepo uspelo. Joj, ko bi ve mene poznale pred nosečnostjo. Oziroma še med njo (na prvo seveda mislim). No, ništa od čustvene mame ni bilo na vidiku. Mi je potem enkrat tudi mami s solzami v očeh rekla, da si nikoli ne bi mislila, da mi bo vse tako uspelo in da bom tako vredu mama.
Tako da če samo malo po sebi presodim, vem, da boste vse punce tule odlične mame. Če je meni uspelo, ko sem bila resnično anti za bebe, bo tudi vam, ki ste že zdaj veliko bolj "mame" kot sem jaz bila v prvi nosečnosti.

aninchy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pekla torej nisi, si pa za praznike dobro jedla user posted image Tak se dela, znajdit se je treba user posted image

kati - iiiiiiiiiii, kako lepo, da si nam svojega mojstra poslikave pirhov pokazala user posted image user posted image

emibu - spalne vreče jaz pri Tianu nisem imela in je tudi zdaj ne mislim nabavljat. Naj se dete prosto po prešernu valja po postlci, kovtrčki so tak dovolj veliki. Glede termometra imamo pa mi tudi raje kar onega za pod pazduho. Digitalnega. Je hitro in natančno odmerjeno. Ko meriš pa bebiki roko enostavno držiš in je.

carly - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskreno sožalje tebi in vsem tvojim. In vedi, da bo ta angelček ostal tudi v naših srcih user posted image

Uh, malo preveč mi je tole, da bi nadaljevala z branjem. Se vas še jutri (če ne prej, pa zvečer) lotim.
Lahko noč

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
8.4.2010 7:33:45   
K_a_t_i
Dobro jutro,
ni nosečniška - al pa tud - ravnokar sem si na EDINE hlače, ki jih imam, zabrisala toast z margarino - itak da je na hlačah stran z margarino!!!! user posted image Upam, da mi rata posušit v 10h minutah - moram delat it. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
8.4.2010 8:01:28   
emibu
jutroo

lačnaaa lačnaaa križ boli joške tok težke da mi bodo odpadle mali pa nit za minuto neda mira user posted image

moi-glede oblek popolnoma sočustvujem s tabo od dveh trodelnih omar mojih cap nimam nč za oblečt razn pajkic???!!!in tranerke ki sm jo seveda zanč zapadala s purpenomuser posted image

klupko-glede cap lahkoo še use potem dokupiš ko boš vidla ka najbol rabiš,tut moj mali ma ponoč žurke da se na usake par minut zbudim joi joi usaj zdej bi mi lahko prvošču mal spanjauser posted image

uf..po tele modrce bom pa jst tut skočla,oz mojga poslala kr gre lih tam mim v šolouser posted image user posted image user posted image to bo vesela k bo sprašvau kje majo modrceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 8:40:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3997
8.4.2010 8:44:50   
Teja K
Dobro jutro babnice!

Moi - prosim, če ne omenjaš več do poroda spanja na trebuhu, ker jaz ponoči o tem že sanjam (no v tistih petih minutah, ko mi uspe spat) in potem se prekotalim na trebuh... se bojim, da bom bebija zmučkala...

Klupko... ne poslušaj vseh neumnih pripomb... itak, da se boš lahko naspala... samo organizirat se moraš tako, da boš tudi ti šla kdaj med dnevnom spat, ko bo bebi spančakal in sploh ni nujno, da ti ponoči ne bo spal... da pa na konuc vsi pamet solijo s tem, da se naj naspiš... je pa itak totalna bedarija... ker na koncu bolj na wc-ju dežuraš kot pa v postelji, vsaj pri meni je tako... zaspim, me na wc pritisne, rabim celo večnost, da najdem pozicijo in ravno me začne odnašat, ko moram spet na wc... no to traja vso noč... jza komaj čakam, da začnem s porodniško in bom kr čez dan spala... Kar se tiče oblačil... tudi jaz imam približno toliko kot ti... pri prvem sem imela več in polovico stvari sploh ni oblekel... tako, da če bo kaj zmanjkalo bom sproti kupovala... Vrvež v trebuhu ponoči... jap tudi pri meni... tako pač je... enkrat bo boljše (ne morš pa vedet kdaj user posted image user posted image )

Angel
tvoj je že vedel, da boš drugač sitna doma če ne boš imela kaj delat, k si totalni deloholik user posted image ... Sicer pa sem tudi jaz čisto presedlala na gradbena dela in na delavce... sam, da jaz moram kr naprej v drugi štuk hodit, ker mojga ni nikol doma... in pol ko mam popadke... pa paničari ehhh

Kati in Zivepo - ta vožnja s kolesom je res kr nekaj... David je tudi imel težave in potem smo ga končno naučili kako se pedala zagonijo in je prišla jesen in smo kolo pospravili... naslednje leto pa je prvih 2x bilo spet vse od začetka, potem pa je skapiral in začel vozit user posted image user posted image , zdaj pa je že itak brez kolesc in dirka kot kak norec po dvorišču user posted image in spet mi ni prav user posted image user posted image , če prav sem jaz tudi fanatik na bajku user posted image

Moi ne se sekirat za kile, .... meni ni nič prav od prej user posted image user posted image , ker sem imela vse hlače tako lepo oske in oprijete, jih lahko zdaj uporabljam kot gamaše user posted image user posted image , zato pa sem rekla, da hvala bogu da imam nekaj oblekc, ki jih bom lahko nosila po porodu user posted image , pod njimi triko, čez pa te tunike in oblekce... saj pol to gre hitro dol, samo malo discipline je potrebno

Emibu... mene tudi zadnje čase kar naprej križ boli user posted image , včeraj zvečer sem se skor razjokala... imam že od prej težave z križom, ampak sem jih vedno s ketonalom pomirila, kaj pa sedaj naj naredim ko ne smem ketonala user posted image .. uh res že komaj čakam, da končam s tem šihtom... bom potem več ležala in manj sedela, pa upam, da bo križ boljš.

Nič grem še malo delat dokler se MAss ne odpre, pol pa nove šuhe user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
8.4.2010 8:54:38   
Teja K
Zivepo, ti se kr zajebavaj s tem izcedkom user posted image ... mene to spominja, na luščenje čepka... kar pomeni, da se odpiraš user posted image .... upam, da boš barem takrat šla v P ko ti bo voda odtekla al, pa bodo popadki na 10 minut...user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
8.4.2010 9:06:26   
emibu
teja k- pa jst pa dost počivam se mi zdi sam useen tooook boli ta križć joi joi komi čakam da mali prdirka ven da lahko tko kot Moi spet nazaj spim na trebuhu!!!user posted image user posted image čeprou tablet pa še itak nesmemo če dojimo ne ajei pa je spet isti šajz...

Zivepo- bomo vidli našga talenta kak bo hodu po take zadevšne škoda da nemorm videt al pa posnetuser posted image user posted image bi se znala fino nasmejatuser posted image user posted image user posted image user posted image

jst mam pa čez 1 teden izpit matematko pa se nism še nč učila,pa če mi vrjamete al pa ne sem tko utrujena da se sploh nemoremuser posted image user posted image ampak če ne nrdim tega izpita sm vrgla 1 mesec u nč ponavad sem v 1 mescu nrdila 2 izpita ampak za matko sem si uzela mal več cajta ker je nimam pojma a se še učit začela nisem!!! skos čakam na zadne dneveuser posted image user posted image teja!! dj me mal okregi nouser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?