katy83
|
hej, majčice. Joj kako ste pridne glede peke za praznike. No, jaz sem bolj tak kot Angel_Tian. Itak smo vedno povabljeni k mojemu dedeku. V bistvu nismo povabljeni, to je že mus od ne vem kdaj. Pa še moja mama mi vedno da kakšne zaloge za doma, tako da se ne splača nič pripravljat. No, Angel Tian, super, se že veselim, da te spoznam, ko boš prišla v Mb. Pa da ne bom samo Fiške gledala, ja. Mimogrede naslednji teden pride k meni. No, se mi zdi, da pride k Timoteju. Emibu - ja, tudi meni so croksi bili full hecni. Ampak sem si jih kupila predvsem za v porodnišnico in so zakon. Res! No, kupila sem si jih v Avstriji v Kiku za celih 7€. So pa tak full pinki, tak da sem razturala. no, da vam javim. Danes sva s Timotejem imela kontrolni pregled v porodnišnici in sva bila pohvaljena, ker lepo napredujemo. Odkar sva doma (8 dni) sva se zredila za 190gramov. Bravo Timotej, ker tak pridno papca, pa bravo mami, ker ima mleko, pa bravo ati, ker naju razvaja. aja, ena je zadnjič komentirala, če mi je fajn spat na trebuhu zdaj, ko sem rodila. Ja, zakoooooon je! Zivepo - joj, saj nimam pojma o teh regresih, ampak se mi zdi, da 1.del morajo dat do konca junija, drugi del pa do konca leta. Ne vem, se mi zdi, da so tako moji mami enkrat dali. Tako, bejbe, lepo se imejte. Mimogrede, ste videle naše aprilčice kako pridno rojevajo? Še malo pa pride tudi vaš čas. čao, Katy
|