|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
7.4.2010 9:38:09   
Teja K
Zivepo, daj jo ti malo smsni... da vidimo kaj je z babnicouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 9:52:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 3952
7.4.2010 10:07:04   
jolcica
zdravo punce :))

eto da se še jst malo javim pospravla pisarno zmetala kupe papirjev stran neuporabnih počečkanih ni da ni...sem mogla ker če dobim mogoče drug teden koga  da bi ga uvajala notri da se ne bo preveč ustrašu user posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa samo še drugi teden do petka v službi potem pa uživancija doma user posted image user posted image user posted image

komi čakam res se mi ne da kej preveč hodit sedaj v slžbo vožnja me čist zmatra user posted image user posted image nič bodite lepo pa fajn se mejte pa upam da se A_T kaj oglasi ... vidim da ima dones pregled sm šla seznamček gledatuser posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 10:10:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3954
7.4.2010 10:10:39   
Teja K
Jolčica, jaz tudi naslednji petek zadnjič delam... in sem že čisto navdušena... ker mi ni več user posted image , upam samo, da bo revizija do takrat končana, da mirno grem gnezdit user posted image user posted image

Zivepo ti javi, ko se ona babnica javi user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 11:06:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 3956
7.4.2010 11:17:21   
Teja K
Živepo sem videla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3957
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 12:07:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 3958
7.4.2010 12:13:57   
m_o_i
na soncu smo user posted image
js sem sla danes ze gume menjat, avto oprat zunaj, za notranje ciscenje sem se mogla narocit, zaj jo sibnem do knjiznice (in kako kavo) pa mal po stacunah finalne nakupe opravituser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3959
7.4.2010 12:17:20   
j.b.
buuuuuuuser posted image

Pa je res zatišje dans tukej

Še neki sm učeri pozabila vprašat. Mi je reku G da posteljica že kaže znake zrelosti. Kaj to pomeni, je možen predčasen porod slučajno?

Neposredna povezava do sporočila: 3960
7.4.2010 12:20:34   
julka8
živjo da se malo javim!user posted image

včeraj sem mela izpit, zdej še čakam rezultate... hvala vsem za user posted image in upam da bojo koristile! user posted image user posted image

drugač pa mam še par malenkosti za uredit za fax, pa mal cotke še perem (spet smo jih neki dobil) pa na sprehodu in user posted image sm tut že blauser posted image user posted image je prov lep in fajni dan danesuser posted image

tko da lep dan tut vsem ostalim in čimbol ga izkoristte user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
7.4.2010 12:23:51   
san
hehe, zivepo, če je pa tak sonček zunajuser posted image

jaz sem se ravno privlekla domov. danes sem še do konca opravila s papirologijo na csd-ju, pa bila sem na abdominalni dekompresiji, pa še mal sem pol šetkala po mestu, ker je tako lepo zunaj.

vam moram povedat, da se mi je mali včeraj premaknil nižje in sedaj končno lažje dihamuser posted image . mam za celo dlan prostora sedaj vmes med prsmi in trebuhom. me je pa tako bolelo, da sem se morala ustavit in sva s hčero pol ure sedele na eni klopci, da sem k sebi prišla. že pri tretjem sem tako občutila premik glave nižje dol. prav čutila sem kako se mi razmikajo kosti, madona... no, še dobro, da je bila hči z mano, ker ona bi znala pomagat, če bi se kaj začelo dogajat in potem sem imela še drisko zvečer, pa me je skoz po malem črvičilo in sem že kar malo panično razmišljala, da se ni kaj začelo, ker jedla nisem nič takega, kar tudi ostali niso (pa tudi med temi prazniki nisem nič preveč jedla, ker mi ni pasalo, sam mal potičke sem poskusla). no, na srečo se je potem stanje umirilo, danes sem pa tudi ok, sicer uturjena, ampak sej bo. zdej je pa res že čas, da oblekce pripravim... pa kupit moram še za iz P za bibija, pa mi nič ni všeč, ma sm čudnauser posted image ...

jutri pa dobimo kuhinjo, kooončnooo, je pa zdej odtok za pralni stroj poškodovan, tko da... mah vedno nekiuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
7.4.2010 12:26:29   
*ANA*
pa da se še jaz malo javim

A vas tudi daje spomladanska utrujenost?ker mene obupno user posted image ,dopoldne še nekako prefuram,popoldan sem pa ko ena cota user posted image , tako da še zuni ne morem stat,kar dol me vleče user posted image , ma no še malo in bo mimouser posted image
Drugi stroj cunj se lepo suši, potem mi bo pa draga mama vse še polikala in jaz samo pospravim v previjalno mizo in smo na konju user posted image .
Pa lep sončen dan vsem skupaj

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
7.4.2010 12:33:09   
san
julka, držim pesti za izpit

ja, a_t uživa, kaj pa če drugega

j.b., ni nujno, dokler je dovolj plodovnice in je s plodom vse ok. je pa tam po 35. tednu to čisto običajno pri nekaterih

o, jolcica pridna, jaz se tudi pripravljam na urejanje papirjev, ma ko vidim kupe, me kar mineuser posted image

moi, ja, meni je tudi občasno slabo, kakšen dan sem bolje, drugi dan je pa hudo, zadnjič sem celo bruhala...

pregledi pri G. no, mene še ne naroča na 2 tedna, ampak me je zdej na 3, prej pa na 4. no, uz pa vedno naredi, ampak bolj na hitro. je pa bejbi vedno velik točno za svoje tedne in tudi razdalja je popolnoma identična tednomuser posted image , edino bučka, ta pa prehiteva za dobra dva tedna. mam same glavce domauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
7.4.2010 12:34:12   
san

IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

pa da se še jaz malo javim

A vas tudi daje spomladanska utrujenost?ker mene obupno user posted image ,dopoldne še nekako prefuram,popoldan sem pa ko ena cota user posted image , tako da še zuni ne morem stat,kar dol me vleče user posted image , ma no še malo in bo mimouser posted image
Drugi stroj cunj se lepo suši, potem mi bo pa draga mama vse še polikala in jaz samo pospravim v previjalno mizo in smo na konju user posted image .
Pa lep sončen dan vsem skupaj

mene se danes, grozno, sem se zdele komaj do doma privlekla, zelo počasi in zraven zehaaaalaaa vso potuser posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
7.4.2010 12:37:47   
*ANA*
no samo da nisem sama user posted image ,je takoj laže user posted image .
zdaj še kosilo popapcam in potem mrk do treh ko grem po mulčke v vrtec user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
7.4.2010 12:38:12   
san
zatekanje je pri meni tokrat predčasno. sem že nekaj časa nazaj začela in zvečer je prav hudo. zjutraj se pa obvezno zbudim z zatečenimi prsti na rokahuser posted image . tudi v obraz zatekam mal, joj, to mi gre še najbolj na user posted image

moi, men je moja G rekla, naj se zeliščnih čajev raje izogibam... sicer nimam pojma za meto, ampak jaz jih pač zdej ne pijem

Neposredna povezava do sporočila: 3967
7.4.2010 12:38:39   
san
tako, zdej grem pa na skledo solatkeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
7.4.2010 12:45:45   
Aninchy
Hejla!

No pa še nekaj od mene user posted image

Jezna sem, da se je prestavila ura!! user posted image Komaj sem se navadila ustajat ob pol devetih - devetih, zdj pa kr naprej spim do pol desetih ali desetih!user posted image Sploh se ne morem ujet v tale ritem.... Pa mislim, da me ostala leta tale prehod ni toliko motiluser posted image

No, pravkar sem iztisnila nekaj pomaranč, da sem naredila sveži juiceuser posted image mmmm dober zelo! user posted image Moj user posted image se ravno odpravlja v službo, jaz pa počasi ven na eno user posted image s kolegico in njenim sinčkom.user posted image

zivepo - tudi jaz premišljujem o tem, da bi šla za "gospodinjsko pomočnico". Če sem prav razumela, si se ti "prijavila" za 2 meseca?? Meni je ena soc. delavka povedala, da velja samo 3 dni!!  Da torej plačaš samo 3 dni prispevkov... Nekako takole gre za moj primer:
6.5.2010 - zaposlitev
7.5.2010 - nastop obvezne porodniške
8.5.2010 - odjava
Jaz sem se to pozanimala na celjski CSD, pa mi je vse prijazno razložila in dobesedno med vrsticami povedala, kaj je trenutno najboljša možnost zame! V Žalcu mi ni hotela niti približno pomagati, ko sem vprašala o tem... Mi je pa namignila, da je zanje res važen samo en dan preden nastopiš obvezno porodniško (28 dni pred PDP), torej očitno to drži.user posted image Zdaj morm še samo pogruntat, kdo me bo zaposlil! user posted image

Lep sončka poln dan vam želim!!! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
7.4.2010 12:49:33   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: san

moi, men je moja G rekla, naj se zeliščnih čajev raje izogibam... sicer nimam pojma za meto, ampak jaz jih pač zdej ne pijem

Menda metin čaj zavira nastajanje mleka v dojkah! Zato sem se ga tudi jaz začela izogibati. Po drugi strani pa naj bi bil zeleni čaj dober za zobe, ki so tok občutljivi med nosečnostjouser posted image Ampak meni je tako ogaben, da ga enostavno ne morem pit user posted image kot bi slamo žvečila! user posted image Za ostale pa ne vem....

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
7.4.2010 13:10:38   
strelkica
Ojla, bejbike!

se pridružjem utrujenim bejbam.Tudi jaz sem tam po 13, 14 uri kot cota. Tako sem utrujena da tudi zaspat ne morem, pa komaj diham, ne vem ča ni že kakšna alergija...a že kaj cveti? Neki mi ni ok. Čisto sem povožena in brez energije. Pa ponoči ne morem spat. Zvečer me tako boli cel trebuh da ne vem kako bi se obrnila in zaspala. grozaaaaa. Upam da bo čim prej mimo. user posted image Najbolj od vsega pa pogrešam spanje na trebuhu, komaj čakam...zdaj lahko spim samo na desnem boku ker vse druge pozicije ga zelo motijo in takoj pokaže da mu ni prav user posted image , in potem me sredi noči že cela stran boli..rama in kolki in potem je že konec spanja zame.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
7.4.2010 13:17:52   
fiška33
Ne vem, če je tole spomladanska utrujenost user posted image . Madona, sej smo komaj čakale na tale sonček user posted image . Jaz mislim, da je kaj drugega vzrok za našo utrujenost user posted image .

Včeraj sem imela prvič CTG, mi je blo full všeč. 5 bab priključenih hkrati na aparate, čvekanje, pa 6 srčkov hkrati poslušat, ker je en aparat za dvojčke. Komaj čakam naslednjega spet v ponedeljek user posted image .

Jaz imam še 27 dni do PDP in finiširamo s pripravami. Kdaj boste ve pripravile posteljice? Jaz ne vem, dragi je rekel, da jo bo on, medtem, ko bom jaz v porodnišnici. Ne upam se je prehitro, da ne bo cel kup praha gor do takrat, rada bi pa seveda vse nadzorovala sama user posted image .

Včeraj sem nabavla še malo lekarniških zadev, pa previjalne podloge za enkratno uporabo za na previjalno mizo (uporabne so seveda večkrat, pa tak so fajn mehke, pa tople). Mi je prijateljica rekla, da se obnesejo. So pa po 0,3 € kom in se kupujejo po komadih. V Leclercu sem dobila tudi poceni in luštne štumpfke - 6 kom za 4,95 €. Danes pa sem priravila še seznam za Ikeo. Nujno moram se kupit tudi neko luštno lučko za nad previjalno, ker stropna v kopalnici se mi zdi premalo.
Omara je pripravljena, cotike obešene na obešalnikih. Moja mama se je včeraj skor stopila, ko je vidla omaro, namreč vse je roza ... In pa seveda en zelen pajac, ki sem ga kupila sama user posted image .

Nič, gremo malo ven .... Mejte se!

lp

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
7.4.2010 13:48:49   
emibu
Evo mene se še hitr mal oglasim,no ravnokar pečem torto za brata k ma jutr rojstni dan in ga bomo mal presenetli jutr morm pa še ribe spohat in lpo aranžiratuser posted image user posted image (to bo tut neki) ker ga bomo presenetluser posted image

no jst morm tut zgruntat kak nj v sobo vlko 3x3 spravim postlco previjalno najino omaro najino postlo (180x200) in najino komodo????mislim da bom use skupi na hodnik prestavlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 13:49:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3974
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 13:55:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?