TaMaSa
|
oj AS,bom kasneje komentirala,zdaj samo,PRAV IMAS.To so te sladkarije.Vse bod sle nekam.Pa palcke,rasidi,cips... samo tole moram hitro povedat,pol gremo ven... smo sli gledat hiso.Uno mojo staro,ampak,men je tkooo vsec-bila . Notri...mamamija,mi je bilo slabo.Zunaj,vse nekaj podrto,en kup polomljenih stopnic,za bajto so zgleda imeli zajce,al kokosi...me je bli strah,da ne bo se kaj notri,mrtvega seveda.Maaa,groza.za prvi vtis.Sem si kar oddahnila,ko smo sli ven Zdaj pravi,da ce nocem,bo dal not delavce,nic prenavljal,pa za nas poiscemo kaj drugega.Samo,meni se ne da vec cakat. Tko no,v glavnem,ravn prisla iz hise strahov in groze.Cist zame a ne,ko imam pa takom rada grozljivke.Jih bom lahko dozivljala od blizu AS,moja kar je vstala ni se jedla nic,ker smo koj sli v hiso.Je pa spila flasko soka+voda-napaka.Zdaj ima pred sabo golaz in krompir...pa si lahko mislis kako izgleda Bo treba res temeljito tole spremeniti. Lahko mi malo predlagas,kaj ji naj dajem za obroke,za zacetek,ko se nic ne mara. Pa glede teze.Lovro in Sofija sta bila ves cas veliko lazja od Meri,ona je bila res bajska.Zdaj vem da se nima premalo kg,samo tako mi je hudo,ko kar vidno hujsa.Saj itak,da zdaj zacnejo bolj v visino,kot v sirino,samo,ker ne j4e,to bolj opazim. Nalozim zvecer 2sliki une hise iz grozljivke