|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
31.3.2010 16:06:41   
aleksandra silvija
Slovenka, moram biti stroga.

Veš kaj bi dala, da bi lahko postavila skledo s sadjem na mizo?

Ali narezala različno sadje, ga dala na pladenj in naj si vsak vzame kar hoče.........user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali da bi ob 8-ih zvečer brez slabe vesti lahko dala Jerneju jabolko, za katero me prosi?
Saj mu jo dam, ker joka, ampak potem ima celo noč visok sladkor.
Da o čem drugam niti ne razmišljam!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
31.3.2010 16:20:39   
TaMaSa
oj

AS,bom kasneje komentirala,zdaj samo,PRAV IMAS.To so te sladkarije.Vse bod sle nekam.Pa palcke,rasidi,cips...

samo tole moram hitro povedat,pol gremo ven...
smo sli gledat hiso.Uno mojo staro,ampak,men je tkooo vsec-bilauser posted image .
Notri...mamamija,mi je bilo slabo.Zunaj,vse nekaj podrto,en kup polomljenih stopnic,za bajto so zgleda imeli zajce,al kokosi...me je bli strah,da ne bo se kaj notri,mrtvega seveda.Maaa,groza.za prvi vtis.Sem si kar oddahnila,ko smo sli venuser posted image
Zdaj pravi,da ce nocem,bo dal not delavce,nic prenavljal,pa za nas poiscemo kaj drugega.Samo,meni se ne da vec cakat.

Tko no,v glavnem,ravn prisla iz hise strahov in groze.Cist zame a ne,ko imam pa takom rada grozljivke.Jih bom lahko dozivljala od blizuuser posted image

AS,moja kar je vstala ni se jedla nic,ker smo koj sli v hiso.Je pa spila flasko soka+voda-napaka.Zdaj ima pred sabo golaz in krompir...pa si lahko mislis kako izgledauser posted image
Bo treba res temeljito tole spremeniti.

Lahko mi malo predlagas,kaj ji naj dajem za obroke,za zacetek,ko se nic ne mara.

Pa glede teze.Lovro in Sofija sta bila ves cas veliko lazja od Meri,ona je bila res bajska.Zdaj vem da se nima premalo kg,samo tako mi je hudo,ko kar vidno hujsa.Saj itak,da zdaj zacnejo bolj v visino,kot v sirino,samo,ker ne j4e,to bolj opazim.

Nalozim zvecer 2sliki une  hise iz grozljivkeuser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
31.3.2010 16:22:15   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ali narezala različno sadje, ga dala na pladenj in naj si vsak vzame kar hoče.........user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali da bi ob 8-ih zvečer brez slabe vesti lahko dala Jerneju jabolko, za katero me prosi?

Vidis,tvoj bi rad in ne more,moja lahko,a noce.
Jaz bi bila tudi vesela,da narezem sadje-kot sem pri Tali,pa si vzame kar hoce.
Je pa danes dobila stisnjene  jagode,banano,jabolko in mandarino.Prislo je ravn za flasko in´je vse popilauser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
31.3.2010 16:25:04   
mate0ja
ojla,

v bistvu sm se prišla pohvalt, pa sm se že mal zamislila. AS hvala ker si napisala dejstva, čeprav so me kar mal na stol pribila. Res je da otroci tu in tam kak bombon al pa čokolado v usta dobijo in to pokvari celodnevni prehranjevalni ritem. Tud jest norim pri teh stvareh, ker sladkarij ni konca ne kraja, eno da babi, drugo prababi, pa dedi kej iz žepa potegne pa še stric pa soseda pa teta na cesti user posted image user posted image in tega se nabere za več obrokov. Pol me pa vsi čudno gledajo, da sem stroga mama in otroku ne privoščim.user posted image user posted image
Včasih popustim, ampak kar je preveč je pa prevečuser posted image

Nism pa nikol na sadje gledala kot na kalorije, čeprav imaš prav. Jest iz vsake sestavine potegnem samo najboljše user posted image user posted image . Torej - sadje: vitaminčki, no nikol je grem do skrajnosti kinder čokolada: kozarec mleka user posted image user posted image

TaMaSa user posted image user posted image user posted image včasih je stvari treba vzet take kot so. Če se boš za nazaj sekirala ne boš nič rešila. Po vsej verjetnosti pa je gniloba Ma zobkov res odvisna od kvalitete njenih zobkov in sladkih obrokov, sploh napitkov. Ti povem iz lastnih  izkušenj. Sama si skos umivam zobe, če sem doma po vsakem obroku, sicer vsaj zjutraj in zvečer. Moj brat pa je že od rojstva naprej skregan z zobno ščetko. Mama je nemalo živcev zgubila zaradi njegovega neumivanja zob. In rezultati: jaz imam skoraj vsak zob zaplombiram, kar gnijejo in gnijejo, moj brat ima pa eno samo plombico, pa še ta je komaj vidna. Pelji jo k zobozdravniku, ampak kot vem ta ne more več kot toliko pomagat. Navadno dajo samo navodila za nego in to je to.

Slovenka joj si luštna s tem trebuščkom. Pa sej si ko iz kataloga. Kako pa naj bi po tvoje zgledala nosečnica? 

Lunca lepo si uredi vrt. Pridemo poleti po kako glavo solate user posted image user posted image

In hudička skor sm se pozabla pohvalit. S tamalo sva že od ponedeljka doma, ker ima prehlad. Kar kašlja in kašlja in kašnja in kašlja. Parkrat je mela take napade, da sm jest kar jokala zraven. Zdravnica pravi, da je samo prehlad in čim več pit, pa se bo zrihtal samo od sebe. Jest pitju dodajam še vse mažice in kamilične obkladke pa parne kopeli pa se komej počasi cajtamo. user posted image Moj pravi, da v stanovanju smrdi kot v domu za ostarele (ne vem kej je pršu do te primerjave). No pa tud to nism pršla povedat ampak to, da s talo cel teden vadiva kahlanje in pred kako uro je prvić povedala da gre lulat in je res lulala user posted image user posted image . Tko da se pridružujemo skupini odvajalcev.

Sicer pa za primerjavo, tiste ki vas zanima. Naša ima 87 cm in 12.01 kg, noga pa 23.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
31.3.2010 16:29:06   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Je pa danes dobila stisnjene  jagode,banano,jabolko in mandarino.Prislo je ravn za flasko in´je vse popilauser posted image

Jernej hoče, ne sme, Lovlo pa tudi noče.user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
31.3.2010 16:30:07   
TaMaSa
Oj Mateja.Ja imas prav.Sama si tudi ves cas umivam zobe,zdaj,ko kadim,po vsakem ciku,pa imam plombo pri plombi.Moz si 1x na dan,se to sem mu jaz skos tezila,pa ima lepe,bele.No,mogoce tudi zato,ker ima vse svoje zbite,pa so nadomestni umetni.Uni ta dragi seveda,ne protezauser posted image

ST.noge ima moja 23.

AS,res si mi dala za mislit.Ker moja res vmes potem poje malo kruha,malo banane,par rasido,ali palck...in sploh ne vem,da ima zaradi tega potem poln zelodcek.To pa zato,ker tu berem,kaj vse eni otroci pojejo.
Zdaj moram samo se moza prepricati v nove prehrambene navade.
pa danes zacnemo z vodo.Ko bomo sle ven,bo v flaski samo voda.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
31.3.2010 16:31:36   
aleksandra silvija
TaMaSa--če je spila tak sok, je to že kar nekaj. Veliko vitaminov, mineralov.
Res pa ne moreš pričakovat, da bos edaj jedla golaž.user posted image

Hujašanje?
Zdrav otrok ob polnem hladilniku in polni mizi ne nore biti nedohranjen.

Verjemi v to. Res.

Pridejo pa obdobja, ko otroci potrebujejo pol običajne dnevne priporočene količine Kcal.

Svetovanje pri obrokih?
Nič posebnega.
Samo ne sili je in ne dajaj vmes prigrizkov.

Taki mali imajo čisto dovolj za kosilo na krožniku npr. 2 žlički riža, za NJIHOVO dlan mesa, majhna glavica brokolija ali/in nekaj koleškov korenčka.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
31.3.2010 16:31:53   
TaMaSa

Jernej hoče, ne sme, Lovlo pa tudi noče.user posted image user posted image

no vidisuser posted image
Zdaj moja ni nic pojedla.Sem ji dala zdaj samo par krompirckov,pa isto noce,prav zalostno gleda.
Nc,gremo ven.Oz.ne se,ker safija spi,pa mora se prej jesti.

Neposredna povezava do sporočila: 2108
31.3.2010 16:35:23   
TaMaSa

Res pa ne moreš pričakovat, da bos edaj jedla golaž.user posted image zakaj ne?To sem pricakovala,res,ker ga ze dolgo ni.

Hujašanje? a to mojeuser posted image
Zdrav otrok ob polnem hladilniku in polni mizi ne nore biti nedohranjen.jah,kaj pa vem.Moja lahko.

Verjemi v to. Res.

Pridejo pa obdobja, ko otroci potrebujejo pol običajne dnevne priporočene količine Kcal.al pa nic.

Svetovanje pri obrokih?
Nič posebnega.
Samo ne sili je in ne dajaj vmes prigrizkov.silim jo pa res,vcasih.Vmesnih grizkov pa ne bo vec.Da vidimo,ce bo kaj bolje,ali potem ne bo sploh nic jedla.

Taki mali imajo čisto dovolj za kosilo na krožniku npr. 2 žlički riža, za NJIHOVO dlan mesa, majhna glavica brokolija ali/in nekaj koleškov korenčka.mesa se ni probala,le ene 2x se je zgodil cudez in je jedla polpet.Brokoli-kaj je to.Od dojencka naprej niks zelenjave.Korencek je pa se celo malo nazaj malo prigriznila,ko sem ga jaz pripravljala za juho.

Neposredna povezava do sporočila: 2109
31.3.2010 16:36:44   
TaMaSa
Sta zgodbo o moji vili spregledali?user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
31.3.2010 16:37:08   
TaMaSa
O vaaavv,ze 2zvezdiciuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
31.3.2010 16:40:11   
aleksandra silvija

Ne.

Te že skoz hočem vprašat, kako kaj hiša, selitev....

Saj je resuser posted image pri nenovogradnjah, ker nikoli ne veš, kaj te čaka not, koliko bo stalo renoviranje.....

Mi2 vsak dan prečekirava nepremičnine.net če bo kajuser posted image

Moram it, nujnouser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
31.3.2010 16:48:49   
aleksandra silvija
Ne morem, da ne biuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res pa ne moreš pričakovat, da bos edaj jedla golaž.user posted image zakaj ne?To sem pricakovala,res,ker ga ze dolgo ni.

Zakaj pa bi morala jesti golaž? Kje to piše? Zakaj ne banano in npr. crispy kruhek, če ji tako paše.

Hujašanje? a to mojeuser posted image
Zdrav otrok ob polnem hladilniku in polni mizi ne nore biti nedohranjen.jah,kaj pa vem.Moja lahko.

Verjemi v to. Res.

Pridejo pa obdobja, ko otroci potrebujejo pol običajne dnevne priporočene količine Kcal.al pa nic.
Kaj nisi napisala, da tu in tam poje bobi palčko, mal soka......user posted image user posted image user posted image To ni nič! user posted image

Svetovanje pri obrokih?
Nič posebnega.
Samo ne sili je in ne dajaj vmes prigrizkov.silim jo pa res,vcasih.Vmesnih grizkov pa ne bo vec.Da vidimo,ce bo kaj bolje,ali potem ne bo sploh nic jedla.
Ne verjamem, da bo otrok zdržal popolnoma brez hrane. Ampak res ji ne dajaj prigrizkov.

Taki mali imajo čisto dovolj za kosilo na krožniku npr. 2 žlički riža, za NJIHOVO dlan mesa, majhna glavica brokolija ali/in nekaj koleškov korenčka.mesa se ni probala,le ene 2x se je zgodil cudez in je jedla polpet.Brokoli-kaj je to.Od dojencka naprej niks zelenjave.Korencek je pa se celo malo nazaj malo prigriznila,ko sem ga jaz pripravljala za juho.

Še nekaj.
Ne se tako obremenjavt s hrano pri sicer zdravih otrocih. Lepo vas prosim.
Ne tehtajte in ne merite, če ni treba!

tisti seznam sem napisala samo za občutek, da 1 bonbon ni nič.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
31.3.2010 17:03:01   
polma

Kako bi jahko spregledala? še tamala komi čaka, ker je taglavna fenica grozzzzzzljivk user posted image user posted image user posted image ! čakamo......user posted image user posted image

AS-pa sva jih mal podučile user posted image . Moja mami je prejšnji mesec prešla na črpalko in je morala prej preštudirat prehrano, Nisem mogla verjet, kaj vse vtaknemo v usta, kolk OHjev po nepotrebnem. sem se pošten zamislila in začela pazit. Predvsem sem omejila porabo pašte, riža in kruha. Krompir je pa dobra kombinacija z mesom. Ampak spet- v omejenih količinah.

Naš frajer je mel pa danes slaaqaaaab dan user posted image . Zaspan ko d.r.e.k, pa ni hotel spat, maj gad. sem ga kar v avto pobasala ob poltreh in je trajal še pol ure, da je ugasnil.... Moji živci so ugasnil že velik prej....v vrtec ga grem iskat ob pol enih, pol si lahk predstavljate, da sem si brez slabe vesti odprla en pirček user posted image . Ki je, BTW, isto kot en veeelik krof-po številu OHjev user posted image .

Zdaj user posted image kuha belo tajsko juho z zelenim karijem in piščancem, za froce pa.....LIBA user posted image user posted image .

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
31.3.2010 17:04:54   
polma

Ne.

Te že skoz hočem vprašat, kako kaj hiša, selitev....

Saj je resuser posted image pri nenovogradnjah, ker nikoli ne veš, kaj te čaka not, koliko bo stalo renoviranje.....

Mi2 vsak dan prečekirava nepremičnine.net če bo kajuser posted image

Moram it, nujnouser posted image

Sanja svinja kukuruz- v mojem primeru user posted image . Ampak, gledam pa vseen vsake par dni, če ma kdo kej zame user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2115
31.3.2010 17:10:32   
polma
Pa še naše mere-vidim, da je res ni nek velikan, kot se mi zdi že ves čas. 86cm, 14kg, noga 23. Nosi pa 92, celo 98, ker je tako...... možat user posted image .

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
31.3.2010 22:49:31   
Anonimen

Nya,nisem ravn razumela tisto o zetihuser posted image Pa se dolgo bom zemlo tlaclauser posted image ...hej,bom kmal 40,pol gre pa ze na 50,haloooo!!!

hotla sem rečt, da tvoj pretirava s temi vražami user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
31.3.2010 23:45:14   
mate0ja
Sm pršla voščit lahko noč. Precej nenavadno zame ane user posted image user posted image

Nočko pa lepe sanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
1.4.2010 11:38:00   
TaMaSa
Morgen

Kje se lahko nalozim slike,da jih dam na rr,ker na shrani.si,so me zgleda ven vrgli.Sem poslala mail,ker ne morem se ponovno vpisat,ker sem tujka-kao.

Ste koga naprvoaprilile?mene je hotla tali,da se je ne vem kako mocno vrezala,samo ji ni uspelouser posted image Sem pa mozu rekla,da mora NUJNO klicat Herr Bära,mu dala tel.od Zoo...samo imajo ves cas zasedeno,on pa pizdi,ker je ze püarkrat klical.Pa ktera firma je to,mi niso nic povedali..user posted image

Zdaj moram pa se tali s kihanjem zeznituser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
1.4.2010 12:53:10   
Anonimen
TMS dobra forauser posted image user posted image user posted image user posted image

Poskusi še preko slikomata gor dat. www.slikomat.com

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2120
1.4.2010 13:49:21   
TaMaSa
mah mi ne rata,kar ven me mece.Ninny hvala vseenuser posted image

potegavscina uspela,jih je priklical,pa jim kar en cas tezil,da rabi g.medveda,da ga je klical,ce res ne rabijo njegove firme....sploh ni zakapiraluser posted image user posted image user posted image user posted image
uni pa njemu,da ni nobenga g.medveda,sam macke...user posted image ko pride domov,bo bolj podrobna obnova,se bomo lahko nasmejal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
1.4.2010 14:27:06   
slovenka
ojla mamice,

AS, a tak je bil tvoj namen? user posted image user posted image user posted image Naši jaz olupim in razrežem kivi, jabolko... in potem to je, banan nima rada user posted image Mi kar sama prinese, kaj bi imela in potem leti v kuhinjo... Saj vem, kako je naporno pri vas vse to meriti. Itak smo se ti že velikokrat klanjale user posted image

Mateja, slika je majhna, tu se ne vidi, kakšna sem v resnici. Me prav zanima, kakšna bom po porodu - ker na bokih in zadaj se je kar nabralo... Sem ravno včeraj razmišljala, kaj bom kje oblekla za RD od Sofije, ki bo mesec dni po porodu user posted image Lani sem imela minico iz jeansa in črn triko spodaj, letos pa verjetno široko obleko čez kolena user posted image

TMS - torej greste v renoviranje? Saj malo pleskanja, pa bo vse čisto drugače videti.... Samo da ne bo na tebi čiščenje... Da ti ne govorim, kaj smo mi dali skozi - rušenje zgornjega nadstropja, širitev spodaj itd. Če grem gledat slike prvotnega stanja, sploh ne morem verjeti, da sva dala vse to z mojim skozi - predvsem moj, no... jaz sem bolj slikala in planirala... zdaj bomo pa že 2 leti notri, pa 4...

Polma, velik je tvoj fant - samo lepo ga nežnosti uči user posted image

Dragi gre po službi v drevesnico po lipo. Jo bomo na našem bodočem vikendu zasadili za Sofijo. Smo hoteli lani za 1. RD, pa se poleti niso dobile... vikend pa prevzamemo in zrihtamo, ko bo čas in denar user posted image ampak lipa naj raste...

moram laufat delat, jutri moram en članek poslati... oprostite za tisto, kar nisem uspela skomentirati...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
1.4.2010 15:04:50   
mate0ja
ojla,

jest sm še kar doma. Sicer delavno pa parkrat sva s tamalo letele v pisarno, dons je bla na prvem sestanku. user posted image user posted image Je zdelo dobro spelala. user posted image user posted image

Kašelj se je umiril, zjutraj je še ene dvakrta zakrehala pa neki malga ji je z nosa priteklo, zdej je pa še ok (upam, da popoldan ne bo spet stara zgodba.

Se mi zdi da je najbolj palilo to, da sem dala zraven njene pojstlice zvečer ko je šla spat lonec s kamiličnim kropom. Pred tem se je davila, pol je pa lahko zadihala, čez eno uro se je pa zbudila in zbruhala kup sluzi. Se mi zdi, da je res tista para vse skupaj mal pospešila.

Zdej spi, jest še mal za službo delam.

Slovenka, če si srečna, zadovoljna sama s sabo in sojo družino, potem se noben kilogram ne bo opazil na tebi. Bo tvoj nasmeh zameglil odvečne kilograme. Redke imajo to srečo, da po dveh nosečnostih in porodih zapredoma zgledajo ko najstnice.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
1.4.2010 17:34:49   
slovenka
mateja, ja redke, jaz že ne user posted image

Sem tudi jaz že mislila na to, da bo morda kdaj Sofija morala skočiti z mano na fakulteto - zdaj ko bom na porodniški in bom še kakšne teste šla dvignit... pa bi malo peljala zraven - samo bo potem naval študentov v ogled user posted image Smo pa ji že v moji pisarni plenice menjavali pred meseci... takšne so njene izkušnje z univerzo user posted image

Dragi mi je malo odpeljal po nakupih in k dediju in babici, jaz pa še nekaj delam za službo - tako da sva si podobni, Mateja... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
1.4.2010 22:24:17   
mate0ja
naša malčica očitno ozdravela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Očitno ve, kdaj mora bit zdrava. Tko da jutri gremo na morje. Mal prababico in pradedka pogledat. Sm prejle klicala da pridemo pa je mama tok zacvilla, da je moj mislu, da mi je mikrofon na telefonu crknu. Pa je bil na hodniku, jest pa v dnevni. Tko da smo se kar povabl za veliko noč.

Sicer je pa moj teku dons v BC po Duplo kocke za tamalo. Je on to strokovno naračunal, da pridejo 40 € in da je baje neka akcija da za nakupe nad 40 € dobiš 10€ popusta. In kako se je ta popust unovčil? user posted image Je kupu kocke za 50€, ker je itak mislu dat 40 zanjeuser posted image user posted image . Čestitke za njegovo logiko. Gre da bo kupu ceneje in pol rajši vzame več.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.