RMRM
|
Dan! TaMaSa - za hiško. Verjamem da se vesliš. Super res. Mate0ja, fino za zdravo . Uživajte na morju. Vam privoščim velikoooooo sončka . Slovenka, luštna nosečka AS - zanimiva primerjava. Drugače pa tudi vama želim, da čimprej najdeta nekaj ugodnega in lepega. Se splača sedaj, ko so cene nižje. Težava je le za tiste, ki prodajajo, ker se proda kr dosti pod ceno. Lunca, pridna si, si vse spedenala. Pri nas je tud zaenkrat še tipi top,sam ne bo dolgo. Polma, vi imate pa vedno ene specialitete na krožniku . Boš mogla kak recept napisat. Njamka, fino za pirhke. Lepo da jih je Saja sama barvala Mi jih skoraj vedno delamo v čebuli in okrasimo s trobenticami, potem pa s slanino mal premažemo, da se svetijo. Sem pa danes poslušala da so krasni, če jih kuhaš v rdečem vinu, rdečem zelju ali špinači. Bo treba enkrat probat. Hrana, pijača - pri nas prigrizkov med obroki načeloma ni. Gledam da ima zajtrk, malico, kosilo, malico, večerjo, vmes pa res nič. Če dobi sladkarijo, jo pa takoj po obroku, vmes res zelo redko. Pije pa še vedno čaj kumin, janež, komarček ali pa kar filtr čaj za dojenčke. Včasih tud sok za zalit, al pa vodo. Aja, naše fizioterapije - ja, bova zdej kr nekaj časa hodila v LJ, ker je naša fizio.ter. na bolniški, je imela operacijo hrbta, tko da par mesecev okrevanja, pol so pa tu dopusti, je pa septemebr tukaj. Pa še veljaki iz ZZZS so mi tako politično odgovorili, da se je naša dr. v RA vse zmenila z direktorjem ZD, da obravnave bodo, sicer ne tako pogoste, ampak da bo ona odločala za koga . Nimam pojma po kakih merilih. Sem pa trdno odločena, da vse račune s podrobno obrazložitvijo (koliko ur porabiva, kolk km narediva, kolk € porabiva) posredujem v izplačilo na ZZZS, izvod pa še na ministrstvo in varuhinji čl.pravic. Ker to je res vse tu mač. Ampak bomo že, zdej sem se že mal ohladila. Je pa tko kot pravim, nova terapevtka nama je pokazala določene vaje, in od takrat naš fantič sam vstane. To pa tko al tko vse pretehta.