TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa morgen Za mano je ena neprespana noc,pa nista tamali2 krivi,ker sta bili kar pridni za spremembo. Premisljevala sem o Marisi,kako imam zanic zobke,prvi4 zgoraj zo ze cisto razzrti od cukra .Greva drug teden k zobarju,samo kaj pa bo.Zgleda,da bo imela crne.Pa sem rekla prej,saj je vseeno,bo imela druge lepe.Ne morem ji dajat vodo ali nesladkani caj,ce pa ze tako nic ne je.Samo zdaj...grozno. Potem pa se,tooolk je suhcana.Zdaj ji ze skoraj kosti ven strlijo.Je pa.. No tole je bilo ponoci,pa sem se zdaj... Nya,nisem ravn razumela tisto o zetih Pa se dolgo bom zemlo tlacla ...hej,bom kmal 40,pol gre pa ze na 50,haloooo!!! Kaj je narobe z Meri, kolk je pa težka? a ti je P rekel da je prelahka? Sam, glej- če pije sladkane stvari, pol ni lačna, a veš. ker suhci se pač od cukra že najejo, tak je moj nečak. Nič ne je, pa sta čist penasta nanga, ampak pije pa umeten sok iz Hoferja in je bonbone. in, ker ni ješč, mu nje pol ta cuker dovolj. Probaj ji zmanjšat postopoma cuker v čaji na minimum. glede zobkov pa...dokler so mlečni črni, je še okej, zdaj maš še ful časa, daa jo odvadiš pitja sladkega ponoči. Se sliši kruto, ampak- za vodo se ne bo zbujala, se bo kmalu naveličala. jaz fuuul težim z umivanjem zob, se zvija ko kača. ampaks i mislim-da bi tega histerika pri zobarju držala, medtem ko mu vrta ? Ni šans, bi ga morali dat v gips, da bi buil pri miru. Zato mu pa perem zobe brez debate. Je pa res, da pije samo vodo, ne mara sokov, HB! Moja pije 100%sadni sok.Ponavadi jabolko.Ji ga mesam s cajem.Potem ji kuham kompote iz sadja,vmes dam se suho.Ko gre spat,ji v sokovniku zmiksam sadne,precedim in to spije. Se ze probala z vodo,potem pa ne je in ne pije za ponoci,ji bom probala dajat postopoma,cim manj soka,vec vode,pa bom vidla.Umivava si jih ene 2x na dan,samo ne pusti prevec,pa se koj ji dlesni zakrvavijo-Tako pri Tali nikoli ni bilo.In tudi,ko si zvecer umijeva,kaj pa pomaga,ce ponoci potem sladko pije.Ampak kako to grozno izgleda.Se nikoli nisem vidla takih zob,ponavadi imajo vsi lepe.Kar razzrte ima,in to je zdaj ratalo na brzino. Ji danes npr.nisem dala se nic piti,jesti pa isto noce. Sem jo imela prav zaradoi tega pri zdravniku.Tezka je 11300g,dolga 86,5cm,in to naj bi bilo normalno za njena leta.Samo,ona je bila prej res bucka,tako,da je do sedaj spehec kurila,kaj bo pa naprej,ko vec nima zaloge je rekel,poje kot rabi...itak,da bo tako odgovoril.