|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
1.4.2010 23:39:42   
Anonimen
Čer mamice.user posted image
Vas je kdo  naaprilil?

Ko ste se pogovarjale o prehrani otrok, moram priznat, da sem jaz totalno stroga pri tem. In men se tole obrestuje u nulo.user posted image Ne popuščam, pa če se mala krega in krega z mano. Pitja pri nas ni najmanj pol ure pred kosilom, večerjo, zajtrkom tudi. Sladkega mala itak ne je že od malega. Občasno jo zagrabi, da bi čokolado, pa še to potem pluni ven,user posted image palčke, smoki...to so pri nas občasne zadeve, kot nekaj za po mezit bi rekli odrasliuser posted image
Skratka, sem stroga, priznam.
Pred dnevi sem vam pisala o njenih porcijah hrane, ki so nenormalne. Očitno imamo poskok v rasti, ogromen poskok. Saj sicer pa tako ali drugače veliko poje. In da ne pozabim, pri nas se je ob uri. Pa naj bo to ponedeljek, sobota ali praznik. Ne popuščam. Popuščam samo ko je mala bolna, to pa že dolgo ni bila in upam, da tako tudi ostane.
Naše mere so več kot lepe, saj ima mal manj kot 14 kil in nosimo št. 92, veliko že 98.  Velika je okrog 95 cm. Nazadnje je imela pri 18 mesecih 92 cm.
Par dni nazaj smo poskušali bit brez plenic, pa je delala lužice po stanovanju.user posted image ko je dobila plenico nazaj gor je bilo pa hudo. Počasi bo že uspelo. Zadovoljna sem že s tem, da mi pove da bo lulala in kakala. Včasih hoče sama in si vse sama naštima, večkrat pa se še vedno skriva za omarami in to naredi v miru, ko jo noben ne gleda.

Zobki so pri nas snežno beli, rutina ostaja ista od 5 meseca dalje. Vsako jutro in zvečer. Včasih tudi čez dan, ko vidim, da ima veliko oblog na zobeh. Mimo tega ne bo šla naša frajla tudi če je bolna. Ne popustim in pika. Sicer se jih pa rada umiva in zato s tem nimam skrbi. Bi pa priporočala vsem, da glede tega poskrbite zdaj, ko je še čas. Ko bodo enkrat zunaj stalni , takrat se bodo težave začele.  Sploh ti Tamasa, ker ti Meri še vedno sred noči pije. Sama si tega ne predstavljam. Vstajanje zaradi pitja je meni totalno izsiljevanje. Na kontroli cukra ste že bili?
No, ne bom več pametna.user posted image
Pa lahko noč, se oglasim kej jutri.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2126
2.4.2010 9:02:59   
mate0ja
jutro,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest sm spet v službi. Moram priznat, da kar paše. V miru sm spila kavo, zdej pa na polno delat. Tamala se je dobesedno v eni uri pozdravila. Včerej zjutrej še malo kašlja in smrkanja, po kosilu, kot da bi odrezal. user posted image user posted image Tko da je danes med svojimi vrstniki, skratka uživa.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
2.4.2010 9:09:04   
Anonimen
Jutro .

Mateja, fajn za Tjašo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša je pa spet mal pokašljala zjutraj in ko je spila čaj, je rignila kot velika, potem pa mal bruhnila ven.user posted image Je šla sluz ven.user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa nekam čudno mraz zunaj, sam 4 stopinje mamo pri nas.user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
2.4.2010 10:51:32   
TaMaSa
Njamka,kaksni kontroli cukra?Si kot moja stara mama,ki je mislila,da imam sladkorno,ker ze od majhnega ogromno pijem.Meri je pac po meni,rabi veliko tekocine.Se,ko je bila na mleku,je morala vedno najprej par pozirkov caja,da je sploh zacela z mlekom.
glede hrane pa tko-tvoja Sara ze od majhnega veliko in rada je.Tako pac je,ne vem ce imas ti pri tem velike zasluge.Ce otrok ni jesc,ni in hrano mu ne moremo porivat v usta.Ze pri mleku moja nikoli ni popila tako ogromnih kolicin kot nekateri.Meja je bila 180ml in basta,vec ni mogla.Redko da je prislo cez 200ml.Tudi pri nas so ure hranjenja,ne kar tko neki,le vcasih,ko kam gremo je drugace.
Moji otroc i so bolj nejesci in tezko ne vem kako to spremenim.Sem bila menda sama ista.Seveda ne kot dojencek,temvec pri 2l in naprej.Malo in redke stvari jedla,pa sem isto zrasla.
pa Tali.Isto ena suhica,sem jo prosila,za hrano,zdaj pa ves cas v hladilniku.
No,ne bom vec tukaj pisala o mojih nejescih puncah.Itak bv,ker ne bo nic drugace.

No,hotla sem napisat,da pri nas selimo balkonske rastline k nasi novi hisiuser posted image Se ze zacenja.pa ze enega stanovalca imamo notri,da nam bajto cuva.Je pa tudi ze pomagac,ker zastonj ni nicuser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
2.4.2010 10:53:52   
lunca14
DAN dan,dan,ja prviapril je mimo,sem nasankala sam eno frendico,sem ji rekla da semuser posted image ,je bla tok vesela,pol pa pravi upam,da bo punči,pa joj,kok je vesela,sem jo mogla ustavit,ker je preveč not padla,pol me je pa tok okurcala,kaj se hecam glede tegauser posted image ,je bla kar malo huda nameuser posted image .Ja tms ti si pa tvojga tud dobr nasankala,jaz si za svojga nisem nič originalnega spomnila,tako,da nisem nič ušpičila,si je pa maj privoščil,se je hecal cel danuser posted image .
Ja mateja super da ste ozdraveli in da greste na morje-jaz bi tud,sam nimam te sreče,da bi mela kako žlahto na morju,mamo same dolence al pa štajerce,pa seveda pohvale za kahlico.
slovenka....ja res si kot rožica,prav fletna user posted image in fajn da si tak zadovoljna sama s sabo in svojo družinico,veš malo jih je takih in to se lepo vidi na obrazu človekauser posted image user posted image user posted image .
njamka....tebi pa user posted image user posted image user posted image uf kake mere,in doslednost pri hrani in umivanju zobkov,mene bo kar sram,ko pomislim,kak red imamo pri naši hiši,no sladkarije so na tapeti,ampak v majhnih količinah,pa še te so ponavadi ali riževa čokolada,ali pa povnozrnati piškoti,občasno,kak smoki,bomboni so prepovedani,pri nas,jih dobijo pri moji mami,pa kak kinder jajček pri babici,ali milk schnite od dedija,in to je to.Zobe si umivamo zvečer,zjutraj mi ne znese,pa itak si jih potem umijejo v vtcu,pijejo sok z vodo ali čaj sladkan z medom,ponoči ne pijemo.Jedci so kakor kdo in kakor kdaj,maj sedaj po novem poje ogromno,predvsem zelenjave in žemljice nam gredo v slast,namazane z zemfom,pa tople sendviče obožujejo samo brez salame,drugače so pa makaroni zakon z tuno,pa čokolino,pa razne pekovske štručke.Komaj pa čakam,da bo vrt obrodil in da bo sadje na drevesu zrelo,ker to jim je pa užitek jest,direkt iz vrta al pa iz drevesa.
Sem kaj pomembnega spustila,če sem se pardoniram,in vas pozdravjam,ker moram it na čistilno akcijo,okna pomivat,pa po tleh pomit,pripravit za jutrišnji žegen,lepo preživite današnji delovni dan,jutri pa lepo uuživajte na soncu in cvetju,v nedeljo se pa lepo mastite z dobrotami,v ponedeljek se pa kaj spomnite spet na rr-ovkeuser posted image .Skratka lepe praznike vsem skupi,veliko pisanih pirhkov,in nemastne šunke in bogato nafilane potice,in pridne otročke in ubogljive možekeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
2.4.2010 11:03:12   
lunca14
tms.............joj,hrana in otroci večni problem,če ne jedo je problem,če je preveč je problem,naj ti povem nekaj,vsaka mami dela po svoje,dela,kar je najbolje za svojega otroka,če te otrok prosi za hrano ali za pit,je redko katera mami,ki ne bi tega otroku dala.Jaz priznam ne morem se držat tako strogih pravil,kot bi se jih morala,ko je otrok žejen pač pije,imajo na voljo v kuhinji kozarce,ki so vedno natočeni in pijejo po potrebi,ne glede na uro hranjenja.Ko je kdo lačen mu dam za jest,zajtrkujemo doma ne ker imajo zajtrk takoj v vrtcu,razen med vikendi,kosilo imajo v vrtcu,ko pridejo domov jedo malico,če je sevada kdo lačen,drugače imajo na voljo sadje,večerjamo potem skupi,in redkogdaj se zgodi da vsi jemo eno in isto stvar,ker imajo tok različne okuse,eden rad je to,drugi drugo,in če hočem,da kaj pojejo,jim dam tisto,kar imajo radi.Se spomnim,da je imel enej obdobje ko je jedel samo pašteto in nič drugega,al pa samo jogurt,drugega ni spravil vase,in kaj naj vstrajam pri svojih pravilih,ali dam otroku jest tisto,kar vem da bo pojedel,vem marsikatera mami bi me user posted image ampak,lačnega otroka ne morem gledat,saj sčasoma začnejo vse jest.Tako,da te čist razumem,da maš neješče otroke in tako pač je.
Pa user posted image user posted image za hiško,slikice nisi naložila gor al sem jih zamudilauser posted image user posted image še enkrat za hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiišššššššššššššššššškkkkkkkkkkkkkoooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
2.4.2010 11:03:59   
TaMaSa
Lunca,lepe praznike tudi tebi in tvojim.je fino res,ce smo vsi skupaj doma,poleg je pa se lepo vreme.

Se to napisem pol pa res s tem zakljucim.Zakaj moja pije ponoci.
Prej je bila zelo navezana na dudo.In,ko kar naenkrat ni vec hotela mleka,sem ji ga jaz zvecer,pa tudi preden sem sla spat,dala po flaski.In od takrat je sla duda prec,zacelo se je pa flaskanje.Vendar ne vec mleko,temvec sok.Zdaj sem ji zmanjsala sok na minimum,je vecinoma voda in se kar pije.Dones spet ogromnokrat.Vendar sem ugotovila,da se zato tolikokrat zbudi,ker spi na sredini,brez blazine,po moznosti cist poleg mene.Ko se jaz premaknem,jo pocukam in takrat otrok v jok,potolazi jo lahko le flaska,ker dude vec nima.ce ne bi bilo Safije,bi pricela z navajanjem nic pitja ponoci,tako je pa malo tezje,ker z dretjem zbudi tamalo.ze tako jo,sicer bi tamala noc tudi prespala.

ok,dost nakladanja.lepo se imejte.user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
2.4.2010 11:11:29   
lunca14
tms,a ti povem,koliko je maj spil do enega petega leta,tudi po dva litra na noč,tako,da vem kaj pomeni pitje ponoči sem se ustajala na uro in mu nosila kozarce,za pit,on je pač rabil zaradi svoje alergije,toliko tekočine,sedaj pa mirno spi.Res ne obremenjuj se zaradi tega,res da je idealno da otrok ne pije ponoči,so pa tud izjeme,ki to pač rabijo,pa ne mislit sem ga tud kdaj pustila da se je drl,ker mu nisem hotla dat za pit,ker sem mislila,da je to njegov kaprica,pa nišlo,in takrat sem videla,da on tekočino rabi,njegovo telo je rabilo toliko in toliko tekočine,enej ni ponoči nikoli pil inn tudi lun sedaj ne pije,ko sva nehala z nočnim dojenjem ni rabil tekočine,sedaj samo še zjutraj malo,in čez dan,tako da upam,da uspeva v roku dveh mesecev tudi to dojenje opustit.Še enkrat ne sekiraj se zardi merijinega pitja-pač rabi.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
2.4.2010 11:23:07   
TaMaSa
upam,da slika nase hise strahov zdaj uspeuser posted image

user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
2.4.2010 11:25:24   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

upam,da slika nase hise strahov zdaj uspeuser posted image

user posted image

............upamuser posted image user posted image ,sedaj pa šibam pospravljat,z nadzvočno hitrostjouser posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
2.4.2010 11:28:44   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image sem bla prehitra,slike še ni blo,ja super zgleda prav tista prava stara meščanska hiša,super si jo boš lahko spedenala,pa okolica za rožice,ampak stopnic je pa tud nekaj,boš lahko svoje punce lovila po njihuser posted image .....................lepo,res lepo,tvoja hiška,a si predstavljaš-tvojaaaaaaa hiška-važičkauser posted image user posted image user posted image user posted image ..........želim ti veliko srečnih in veselih trenutkov v njej,in iskoristi vsk njen dober kotičekuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
2.4.2010 11:43:43   
TaMaSa
o hvala lunca.Saj stopnice bodo sle,bo moz fest vse uredil.Zdaj pa moram tamali dat mleko,moz pa ze seli rastlineuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
2.4.2010 12:47:16   
l.daisy
daaaan...
saj ne morem, da se ne bi oglasila na trenutno debato... pa če 5x pride kaj vmesm ko tipkam... user posted image
moja dva sta 5 minut narazen, pa vam ne morem povedat, kako različna sta... eden spi, drugi ne, eden rad je, drugi ne, eden pije, drugi ne, eden je že zdaj čveka, drugi ne, enemu se da kaj dopovedat, drugemu ne..... z enim ni problema zobke umivat, z drugim imava vojno... in še... eden se frajersko usede na stol pri frizerki, ta drugi pa tuli auuuua auuuuaaaaa, da zašvicamo vsi, preden ga uspejo ostrižt... še kaj?
včasih se vprašam, kako da sta sploh lahko brata.... user posted image
posledica vzgoje? mislim, da ne.... le kako?

kar sem hotela povedat in kar je več kot očitno iz mojega primera, dva otroka nista enaka in se ju ne da med seboj primerjat... tudi če sta sorojenca....

evo, samo toliko, da ne padem preveč noter.... user posted image user posted image user posted image

veliko pirhov vam želim....

aha, na vse to, kar sem napisala, pa še uganka: tisti, ki več je, več pije in spi, je lažji od tistega, ki manj je, manj pije in je stalno v akciji.... kaj pa zdaj? user posted image

tamasa, tole pa bo fensi, ko boste zrihtal... user posted image

< Sporočilo je popravil l.daisy -- 2.4.2010 12:48:30 >

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
2.4.2010 13:05:04   
TaMaSa
oj Marjetica,pa si le prislauser posted image Debate o hranjenju,so biule vedno aktualneuser posted image

Tocno v tem je point,kar si ti napisala.

Hisa,meni je bila na prvi pogled vsec.Takele stare mescanske so mi ze od nekdaj pri srcu.In imas prav.Ko bo vse zrihtano,bo res mega.Samo casa je treba,za kar pa jaz ravn nimam potrpljenja.kaksen zamah s carobno palcko bi mi bil bolj vsecuser posted image

Moz,Tali in in nas trenutni podnajemnik,sadijo okol hise,tamali2 spita,jaz pripravljam za peko in pucam za njimi.Bomo danes pred hiso pekli na zaru,jeeeeejuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
2.4.2010 13:06:58   
mate0ja
Tamasa lušna hišica, skozi moje oči je pravljična. Edino že pred hiško imaš miljavžnit stopnic. Ulala jih je. Boste imeli seveda nekaj dela z obnavljanjem, ampak po moje ko se boš navadila nanjo ne boš hotla več ven.

Ko je lih govora o navadah in razvadah naših otrok ni vrag, da ne bi tud jest piskrčka prstavla. Mi imamo doma dvojčico (no sej večina ostalih tudi) in se obnaša kot da bi bila dva. Pride dan ko je pridna, ješča, poslušna, ko pa pride na oblast drugi dvojček pa ne uboga, vse strese po tleh (najrajši kake kosmiče al pa kak drug droben material, da imam ja dost dela s pospravljanjem), je nič in se cel dan dere da bo lado, pri umivanju zob ne odpre ust, če se kam odpravljamo preden stopimo skozi vrata trikrat sleče jakni in dvakrat čevlje, riše po steni in sedežni, za vsako stvar nerga ....
Dobr, da je tisti prvi dvojček večkrat na oblasti, ker drugi vzame ogromno časa in živcev.

Sej če bi bla dvojčka tko kot pri marjetici, bi človek še razumel, da pa sta dva v eni osebi je pa bolj nenavadno. Upam samo, da ne bo razvila tiste psihične bolezni kako se že reče, ko v eni osebi živi več oseb????, ker pri njej je ta dvoličnost v karakterju kar vidna, ker jest sm tudi dvojček pa sem bolj stanovitna.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
2.4.2010 13:16:32   
TaMaSa
he he Mateja,vecplastna osebnostuser posted image Dvojcki so vrazicki,res.
Se mi je Safijica zbudila.Greva papat-spet,pa na balkon pospravit.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
2.4.2010 13:30:57   
TaMaSa
evo,se ena slika,vec jih pa nisem posnela.

user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
2.4.2010 13:46:25   
Anonimen
Hm, sama sem napisala samo izkušnjo pri nas.user posted image Jaz vem, da so si otroci zelo različni. Vidim pr kolegici, ista kilaža kot naša, ista cifra oblek, vse isto, tamala ji zelo zelo malo poje, je sladkosneda user posted image
Torej, dost debate o tem. Sama vem, da sem stroga, tako pač je.

Moram pa pohvalit Tamasa vašo hišo. Popolnoma po mojem okusu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej sem si naštimala mizo, sem jo zavila v papir dobesedno, ker bomo popoldne mal pirhe barvale.user posted image
Pa eno sliko sem našla doma, ko sem bla jaz stara 2 leti, da vidite kako zelo sva si z malo podobni. Kot bi bili dvojčici.user posted image Bom objavla na FB, mogoče že danes.

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2143
2.4.2010 13:49:24   
Anonimen
Pa še to Tamasa. Kontrola cukra veš zakaj sem mislila, ni blo nič slabega s tem mišljenega. Sem ti samo hotela pomagat, ampak dobro, pustimo stat. Če je otrok pač žejen, bo pač pil. Sej starši sami najbolj vedo kaj in kako.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2144
2.4.2010 15:04:05   
mate0ja
Punce pa ne tok resno vzet vsake debate. Smo si različne, vsaka s svojimi pogledi na svet in pač delimo svoje izkušnje in nasvete. vsaka bo itak po svoje nardila in seveda bo verjetno to točno tako kot je prav. Meni je zanimivo vaša mnenja in izkušnje brat, ker vsaka stvar lahko kdaj prav pride.

Tko da zdej pridno do konca postavite (pa pazite da ne bo od glancanja kaka nepredvidljiva luknja nastala al pa pohištvo barvo spremenilo user posted image user posted image ) z užitkom barvajte jajca, mejte se lepo.

Vesele praznike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
2.4.2010 15:05:25   
aleksandra silvija
Kleo, super za hišo! Sedaj boš imela še bolj polne roke dela...hm, je to še mogoče?

Zakaj sem težila s tisto hrano--evo, Slovenka, ko si že vprašala, kaj sem hortela s tem.
Vsak naj ravna po svojem občutku. Ampak če ima nekdo, npr. naša TaMaSa izredno neješče otroke in se zaradi tega ful sekira je pa mogoče dobro malo prečekirat jedilnik.
Večkrat se tako vidi, da otroci vseeno nekaj pojejo.
Zato pa sem napisala tiste primerjave s sladkarijami, sadjem in kruhom.
Je pa res, tudi naši niso ravno med ješčimi in to ni luštno.

Lunca---lepo pospravi.

Vsaem želim lepe praznike.
Mi ravno potica vzhaja in sem šla napisat ene par besed.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
2.4.2010 15:07:08   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Punce pa ne tok resno vzet vsake debate. Smo si različne, vsaka s svojimi pogledi na svet in pač delimo svoje izkušnje in nasvete. vsaka bo itak po svoje nardila in seveda bo verjetno to točno tako kot je prav. Meni je zanimivo vaša mnenja in izkušnje brat, ker vsaka stvar lahko kdaj prav pride.
Tko da zdej pridno do konca postavite (pa pazite da ne bo od glancanja kaka nepredvidljiva luknja nastala al pa pohištvo barvo spremenilo user posted image user posted image ) z užitkom barvajte jajca, mejte se lepo.

Vesele praznike.

A se lahko še jaz kar pod tvoj post podpišem?user posted image user posted image

RMRM-- imate še vedno terapije v Lj?

Kako gre?
Sploh z novim urnikom?

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
2.4.2010 15:10:45   
mate0ja
AS še poštemplaj user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
2.4.2010 17:40:17   
slovenka
punce, želim vam lepe praznike!

Sem vas tekom dneva malo brala, vendar ne utegnem komentirati - glejte, koliko je ura, pa sem še v pisarni. Zdaj letim domov... se oglasim, ko bom le lahko user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
2.4.2010 19:40:20   
TaMaSa
punce,kaj se mi je zgodilo!
Cakam popoldan na moza,pa sem rekla,bopm kar Meri zbudila,da poje,pa gremo.Hocem klicat moza,ne najdem mobitela.Medtem vidim,da nam je elektriko ven vrglo.Se bolj iscem mobi,ga seveda ne najdem.Festnec na elektriko,ni delal.Najdem talitinega,kloicem,vmes crkne.Prazna baterijuser posted image .
Pol v dnevni stopim v luzo.ze vsa jezna,kaj so spet zlili...pa vidi,ornk poplava.Me je skoraj kap.Akvari puscal!!!Sibam k sosedi,poklicem moza in molim,da bo slisal in dvignil.Pol sibam nazaj gor,vmes sem bila pa tolk zmesana,da ceprav sem kljuce v rok drzala,sem se bala,da jih nimam sabo in otroka zaklenjena.kaj ce akvarij raznese...pol zacnem tla panicno brisat in vmes samo cakam,kdaj bo sel ves akvarij v luft,pa boge ribe po tleh-bi me frslok.Medtem Meri okol skace,tamala se nekaj oglasa...pol koncno pride moz.
V uni skatli,ki je za ciscenje vode,se je cev strgala in to je blo to.Mormo jutri po novo.Upam,da ribe vzdrzijo,da bo zadosti kisika...

Drugace,smo pekli,super smo se imeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Njamka,saj vem,da si dobr hotla.Tudi s cukrom.Samo,ti imas tako zelo pridnega otroka,da si ne mores predstavljati,kako je ce ne je,se ponoci zbuja...Pri nas je bil ze pri Taliti brat u iber pameten-takrat se brez otrok.Pa je potem bil njegov sin,ravn tko nejesc,ravn tko so ga za vsak grizljaj okoli mize lovili...ni lahko,res.Ampak,zdaj malo drugace gledam,ko sem se tu razpisala in dobila toliko odgovorov in nasvetovuser posted image

Otrok se joka..cauci

Aja,ASica,bo delo,bo.Moz je ze rekel za nedeljo,da bomo tapete dol dajali.Sami.ker,zakaj bi druge placeval.le zakaj,resuser posted image Norcuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.