lunca14
|
DAN dan,dan,ja prviapril je mimo,sem nasankala sam eno frendico,sem ji rekla da sem ,je bla tok vesela,pol pa pravi upam,da bo punči,pa joj,kok je vesela,sem jo mogla ustavit,ker je preveč not padla,pol me je pa tok okurcala,kaj se hecam glede tega ,je bla kar malo huda name .Ja tms ti si pa tvojga tud dobr nasankala,jaz si za svojga nisem nič originalnega spomnila,tako,da nisem nič ušpičila,si je pa maj privoščil,se je hecal cel dan . Ja mateja super da ste ozdraveli in da greste na morje-jaz bi tud,sam nimam te sreče,da bi mela kako žlahto na morju,mamo same dolence al pa štajerce,pa seveda pohvale za kahlico. slovenka....ja res si kot rožica,prav fletna in fajn da si tak zadovoljna sama s sabo in svojo družinico,veš malo jih je takih in to se lepo vidi na obrazu človeka . njamka....tebi pa uf kake mere,in doslednost pri hrani in umivanju zobkov,mene bo kar sram,ko pomislim,kak red imamo pri naši hiši,no sladkarije so na tapeti,ampak v majhnih količinah,pa še te so ponavadi ali riževa čokolada,ali pa povnozrnati piškoti,občasno,kak smoki,bomboni so prepovedani,pri nas,jih dobijo pri moji mami,pa kak kinder jajček pri babici,ali milk schnite od dedija,in to je to.Zobe si umivamo zvečer,zjutraj mi ne znese,pa itak si jih potem umijejo v vtcu,pijejo sok z vodo ali čaj sladkan z medom,ponoči ne pijemo.Jedci so kakor kdo in kakor kdaj,maj sedaj po novem poje ogromno,predvsem zelenjave in žemljice nam gredo v slast,namazane z zemfom,pa tople sendviče obožujejo samo brez salame,drugače so pa makaroni zakon z tuno,pa čokolino,pa razne pekovske štručke.Komaj pa čakam,da bo vrt obrodil in da bo sadje na drevesu zrelo,ker to jim je pa užitek jest,direkt iz vrta al pa iz drevesa. Sem kaj pomembnega spustila,če sem se pardoniram,in vas pozdravjam,ker moram it na čistilno akcijo,okna pomivat,pa po tleh pomit,pripravit za jutrišnji žegen,lepo preživite današnji delovni dan,jutri pa lepo uuživajte na soncu in cvetju,v nedeljo se pa lepo mastite z dobrotami,v ponedeljek se pa kaj spomnite spet na rr-ovke .Skratka lepe praznike vsem skupi,veliko pisanih pirhkov,in nemastne šunke in bogato nafilane potice,in pridne otročke in ubogljive možeke