TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Polma,zdaj pa imam surlo,k sin Slovko citirala,ne mene sem vedla, da boš surlico vlekla znam te, puško, dok si pištolj bila!!! Ampak tole odvajanje,,,pri Tali nas je bilo vec na kupu,mami,mama...se sploh ne spomnim kdo jo je odvadil.Vem samo,da jo je sestra naucila vozit kolo,brez kolesckov,pa stara mama pisat in brat.Jaz imam pa 3 otroke,pa pojma od pojma . ASica,ne se z otroci pogovarjat, ko vozis-nauk jA; TO JE RES!! Pa se me zanima,kako je kaj,Jernejcek?je zdaj ze kaj bolje,cukri vec toliko ne nihajo? Ej bejbe,sem spila skoraj celo flaso. bravo!!! OK,nima litra,ampak vseen .Kdo bo ene 7x ponoci vstal,pa ene 2x plenice menjal???Se ktera javi? Pa kje je Alea??Pa...se ne spomnim vzdevka...prjatlca od Nye?kdo bi to bil ? Pa Slovka,kje so slikce?Po moj eimam vecji trebuh kot ti Me je ravn dons mami vprasala,ce moz nic ne tezi,ker sem tolk debela.ma, nej grejo nekam s temi debelostmi...jaz sem tut že cel lajf obremenjena s težo-in posledično VEDNO PREDEBELA .. No, pa sem te pofarbala......... Pridna Ni bila cela flasa,se pol ne,prjatlca od Nye-Mtinca Evo,Meri kao je zajtrk-je pozno vstala.Cokolesnik,pa noce,da ji jaz dajem,sama si daje po pikico v usta..ne bo pojedla skoraj nic.Potem ji bom dala prepecenec,namazan z enim mlecnim namazom.To potem dol polize,pa kao nazadnje poje.Za kosilo bo golaz,bog ve ce ga bo kaj.Juho po novem,al samo rezance ven s prsi lovi,al pa samo vodo popije....grozno,res.Ampak zobki...saj vem,samo jamram,samo res,saj sem cist nesposobna.