Anonimen
|
slovenka - naš tud sred mize v dnevni pleše, ko spleza na jedilno mizo, ma tam zabavo z lučjo V glavnem, jaz preberem kar napišete, komentiram pa ne - pa ne bom rekla, da ni časa, sam ponavadi, ko sem tukaj, ni nobene. Pol pa ponavadi počvekam malo pri dolenjkah. Ker so večina na porodniški, pa majo mal več časa vseen. Jaz ko sem bla doma, sem bla tud tle bolj aktivna. Zdaj pa ne sfolgam več vsega. Mailov mam skor 1000 neprebranih, na FB mi je kmetija propadla , tle na rr se folk kr izpisuje... Pa še tko je, da na dan zgubim eno uro vsaj za vožnjo, potem šiht, popoldan kak sestanek, konferenca, govorilne... pa mine dan. Tamalčka skor nič ne vidim - oziroma z njim ne preživljam kvalitetnega časa, potem pa kadar pride dan kot je danes, da sem čist frej, se igram z njim in se mu 100% posvečam. Danes sva dop skuhala kosilo, sestavljala kocke, šla ven na sprehod, popoldne spekla biskvit za torto, šla crkljat Jovjota, imela obiske. In dan je minil - sta pa še dva prosta dneva pred nami, tko da komaj čakam, da bo spet jutro, da bova kaj počela - upam, da bo lepo vreme, da bova šla lahko kje ven. Oči gre pa verjetn delat, drgač bo pa tud on z nama užival vikend. mateja - še kr čakam kak posnetek sobe in pa za vrtec
|